Film gånger 2

Tittade på två filmer irad igår den ena var The Joneses (2009) med Demi Moore och David Duchovny och den andra var Dinner for schmucks (2010) med Steve Carall och Paul Rudd, (Alltid tyckt om Paul Rudd)
Båda var faktiskt bra fast på olika sätt. 
I Dinner for schmucks är ju Steve Carell med och han är ju så bra. Den här filmen är en komedi som är ganska överdriven men den funkar och bitvis så är den riktigt rolig.
Kan iallafall rekommendera båda.

Dinner for Schmucks - DVD - Film

Dinner for schmucks handling:

När Tim får möjlighet att bli befordrad är ett av villkoren för befordran att han ska hitta en udda person att ta med på middag med syftet att driva med den. Flickvännen Julie tycker inte att han ska ställa upp på det vilket han också lovar. När han av en slump träffar Barry, som med sitt specialintresse och sin bristande sociala kompetens ställer till en hel del problem för Tim, bestämmer han sig för att gå på middagen i alla fall och ta med sig Barry som gäst.

Familjen Jones - DVD - Film


The Joneses handling:
Steve och Katie och deras välartade tonårsbarn är till det yttre den perfekta familjen som flyttar in i ett tjusigt villaområde. Snygga och framgångsrika med de senaste prylarna drar de till sig grannarnas nyfikna och beundrande blickar. Plötsligt vill alla ha samma saker som familjen Jones. Vad ingen vet är att familjen Jones är anställda reklampelare, en försäljningsenhet som säljer den armerikanska drömmen och ska förmå omgivningen att konsumera mera. Så småningom blandar sig oförutsedda konflikter och oanade känslor in i det konstgjorda familjelivet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback