Snart är det jul igen...

Det verkar gå åt rätt håll här hemma med all sjudom men vi är hemma fortfarande och kryar på oss. Jag hoppas allt försvinner och håller sig borta sen för alltid, lite mycket att hoppas på men man kan ju alltid önska.

Jag har kommit in i en period igen då jag är lite sämre på att blogga eller möjligtvis samma period sen tidigare som inte släppt riktigt men förhoppningsvis så ger det med sig snart.

Nu till något roligare och mysigare, jag har lagt märke till att julen har flyttat in sig i affärer. Jag är ju en riktig juloholic så jag bara älskar att gå runt bland julsakerna och bli inspiererad, julen är ju så fantastisk mysig. Mitt problem är dock att jag tycker det mesta är fint bara för att det tillhör julen så jag får överslag på ideér i huvudet och skulle kunna köpa allt bara för att.
Sen är det ju så söta små tomtar kring jul


Kommentarer
Postat av: Anneli

Åh jag önskar att jag också gillade julen lika mycket som du! Jag blir mest stressad och tycker att det mesta runt julen är jobbigt tyvärr :(Ha en fin kväll!

2011-10-18 @ 20:37:13
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: Chloe Schuterman

Nu e det jul igen, nu e det jul igen, julen varar väl till påska, nej det var inte sant, nej det var inte sant för där emellan kommer fasta!Hoppas ni får en härlig och glädjerik jul iår.

Längtar själv till julen läs gärna min blogg: http://improveme.se/fokyotokyoKramisar Chloe!

2011-10-19 @ 14:55:48
URL: http://improveme.se/fokyotokyo
Postat av: Helena

gud så söt

2011-10-20 @ 07:52:59
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback