Mördarclowner

Jag är så trött idag och nu måste jag åka och jobba och när jag är trött så fryser jag så idag kommer jag nog skaka sönder på jobbet när man går upp och ned i bassängen. Varför jag är så trött är för att jag har drömt hemska mardrömmar hela natten om en läskig äcklig mördarclown. Var så läskig känsla i drömmen och jag visste att vi var i fara och jag var så rädd. Vaknade i panik en av gångerna.

Jag vaknade ett antal gånger och varje gång jag lyckade somna till igen så drömde jag vidare på samma dröm. så vidrigt. Så nu sitter jag som en levande zombie i soffan, hoppas jag får sova bättre i natt.Kommentarer
Postat av: Carro

Det är jobbigt när man inte kan glömma bort mardrömmen ochsomna om, utan fortsätter drömma mardrömmen. Usch! Speciellt om mardrömmen fortsätter under fler nätter :PKolla gärna förbi min blogg och kommentera :)

2012-04-10 @ 20:05:58
URL: http://jagkallascarro.blogg.se/
Postat av: Marie

Usscchh krya på dig vännen, jag tycker det är så otäckt då man har sådana drömmar, man blir enormt påverkadHoppas att det går bra att jobba ändå

kraamar

2012-04-10 @ 20:12:42
URL: http://myflowergirlblogg.se
Postat av: Carro

sv: storstadsprofil är min inriktning. Aaa det är en hög intagning till de programmen. Därför blev jag såå lycklig när jag kom in. Tur att jag hade ganska bra betyg då. Visste inte i början av gymnasiet att jag behövde så mycket poäng för att bli det jag vill liksom.

2012-04-11 @ 14:32:25
URL: http://jagkallascarro.blogg.se/
Postat av: mwiklund - fotoblogg

usch, hemsk dröm! Fy för clowner.. Hoppas det gick/går bra för dig på jobbet iaf!

2012-04-11 @ 14:39:38
URL: http://tiepnajjs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback