Gott nytt år

Gott nytt år på er alla underbara människor hoppas ni får ett bra och mysigt avslut på detta året, givetvis en bra början på nästa också och ja resten av det kommande året med såklart . Vi kommer att ha en mycket lung kväll då vi bara kommer vara hemma för vi avslutade detta år med lite bakterier som tydligen också ville vara med och fira in det nya året så vi har inte varit i toppform men det börjar vända nu tack och lov.

Vi  firar genom att göra oss en lyxig kopp kaffe från våran nya underbara kapselkaffemaskin som vi köpte som en julklapp till oss själva. Nu ska jag dricka upp mitt lyxkaffe och kolla klart på min älskade Harry Potter som går på 3:an just nu.

Så avslutningsvis ännu en gång GOTT NYTT ÅR, jag känner på mig att nästa kommer att bli ett bra år.



 



· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Huvudvärk kan komma plötsligt....

Sitter i soffan med huvudvärk som har suttit i några timmar nu. Har verkligen inte gjort något alls av värde idag men lika glad är jag för det då det betyder att jag får vara hemma med familjen. Jo försig berättade jag för lillbubben Neo att han inte kan bjuda våran spindel Berit på tuggummi då hon inte kan tugga det på något vettigt sätt. 

Ja just ja, jag hade fått ett mail att min bok med photoshoprecept redan har blivit ivägskickad så den är just nu på väg mot mig, synd att det är helg imellan annars hade jag nog fått den redan imorgon. Jag hoppas att den är så bra som jag vill att den ska vara, får se på måndag.

Nej nu ska jag sätta mig med min nya Digitalfoto tidning, en kopp varm choklad och mysa ner mig i soffan.







· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Smell the rose....


As you walk down the fairway of life you must take time and stop to smell the roses while you still have time.






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 5 kommentarer




Photoshoprecept

Det kommer i början av Januari släppas en bok med photoshoprecept som Sanna Lund från moderskeppet har skrivet.  Jag bara måste ha den så jag beställde den direkt. Om du går in på den här länken så kan ni läsa om den och då får ni också tillgång till en kampanjkod som gör att ni får boken lite billigare hos Bokus.












· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer




Så trött

Jag har varit så fruktansvärt trött i någon vecka nu. Jag kan kliva upp vid 11 då inte utvilad för att sen somna på soffan i ca en timme vid 15 sen går jag och lägger mig vid 23 och så går det runt. Det är väldigt jobbigt att vara så här trött så jag hoppas att det vänder snart.

Men iallafall nu så väntar ju ett nytt år runt hörnet, det är ju inte alls många dagar  kvar innan vi får skåla in det.
Jag tror och känner att det här kommer att bli ett bra år då förändringvindarna blåser.


Då jag inte har en passande bild så får ni en bild på min mammas katt Lufsen



· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Ingen signal...

Har inte haft internet eller tv på 2 dygn nästan då det har/är något fel på huvudsystemet där signalerna kommer ifrån. De 3 över oss på samma sida hade inte heller något internet eller tv men de med dörren mittemot oss hade bild, hur skumt som helst. Vi har felanmält detta till com hem så de var här och trixade lite men hittade ingen lösning så de skulle skicka någon för att dra nya kablar. När com hem killen hade gett sig av så kom grannen mitt emot över och sa att han varit och dragit och petat i kablarna så han tyckte att vi skulle kolla om vi fick igång vårat modem och tv nu, vilket vi faktiskt fick så nu har vi tv och internet igen tack o lov.

Det är iallfall därför jag inte bloggat något de här dagarna men nu när det är löst så kan jag komma igång igen. 
Nu är det Natti natt dags.













· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Julen över....

Jaha då var julen över för detta året då, hoppas ni hade en riktigt mysig julafton igår, att ni fick träffa nära och kära och kanske även fick det som stod på eran önskelista.  Vi hade det verkligen super och jag har nog aldrig sett så mycket paket vid en gran någon gång, herregud vilket berg det var. Så mycket förberedelser under så lång tid med allt från mat till klappar för att sedan vara över på ett kick, nu är det bara 364 dagar kvar till nästa jul.

Idag så firade vi jul med sambons pappa och efteråt så åkte vi till studenternas och åkte skridskor med sambons bror med familj dock kan man ju inte tro att det är vinter om man kollar på vädret, här har det ju varit 5 grader varmt. Lite tråkigt att det inte blev en vit jul men men...

Nu ska jag kolla på Indiana Jones och halvsova på soffan. Ha en fortsatt bra juldag.






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Safety before....

Mamms söta lilla hjärta far runt på sin sparkmoppe iförd en skidhjälm  "safety before everything" och pyjamas med små apor på, så söt så jag smälter.

Han har inte alltid skidhjälm på sig när han åker sin springmoppe men han fick prova en vi köpt för kommande färder i pulkabacken.



· Lämna en kommentar ·
Neo // 4 kommentarer




Nu är det jul igen...

Idag blev en sån här dag då allt går emot, ungefär som om det vore planerat. Iallafall så börjar det rulla åt det bättre igen tack o lov. Har precis suttit och kollat på "Nu är det jul igen" på kanal 4 och den är ju så underbart magsik och julig så man kan ju inte bli något annat än glad. . Nu är det heller inte långt kvar till Julafton alls, det är ju redan dan för dan före dopparedan, det har gått så fort.

Är så gott som helt redo för den kommande julaftonen, granen är pyntad, skinkan är klar, och klapparna införskaffade dock är inte alla inslagna så det är det som är kvar för att vara helt redo. Jag älskar verkligen julen det är så otroligt mysigt och man tillåter faktiskt en hel del magi och fantasi in i verkligheten. Ja barnens högtid utan tvekan men även min för jag vill så gärna tro att det finns en del magi där ute.




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Vill ni ha en fotografering?..

Är ni sugna på en gravid, porträtt, barn, familj eller kanske bröllopsfotografering så hör av er till mig på [email protected] 




· Lämna en kommentar ·
Foto // 3 kommentarer




Bilder från gravidfotograferingen

Jag kunde inte sluta redigera igår då det var så roligt då bilderna var så bra. Så nu är jag så gott som klar och kan visa några fler från denna fotografering! =D Hade verkligen en bra modell också som blev jättefin på kort!










· Lämna en kommentar ·
Foto // 2 kommentarer




Gravidfoto

Idag har jag varit iväg och gjort en gravidfotografering och det var verkligen jätteskoj och dessutom så blev bilderna sååå bra, väldigt nöjd måste jag säga. Nu hoppas jag kanske också få fota det lilla pyret i magen några dagar efter den kommit ut i världens ljus, vore så kul!

Fler bilder kommer senare.







· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer




gör ont i mig....

"Nenne" nu för ett litet litet tag sen och skrek och skrek och skrek, dessutom så kliade han sig överallt på handlederna, på händerna, på benen i ansiktet i huvudet,på magen och så fortsatte han skrika. vet inte alls vad det beror på tycker så fruktansvärt synd om honom, verkar som han har ont också. Nu har älskade sambon gått in i duschen med honom för att se om vi kan dämpa hans kliande, usch gör ont i mitt hjärta.





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer




Minijul

Idag har vi haft en minijulafton här hemma med Nova då hon inte kommer att vara med på den riktiga med oss iår för hon åker med sin  pappa till Piteå i morgon föra att fira jul och nyår med sin farmor och farfar, så hon blev hämtade nu på kvällningen.

Så idag har det varit paketöppning och julskineätande för hela slanten, både gott och mysigt. Det verkade som unga damen blevriktigt  nöjd med det hon fick  då hon satt studsandes på golvet med tindrande ögon och såg helt salig ut när hon öppnade paket efter paket. I ena paketet så fanns det är spel till playstation 3 som heter Skylanders som hon jättegärna har velat ha och jag kan säga att det är verkligen ett toppenspel till barn i 7+ Jag och min sambo sitter och spelar det nu och det är verkligen jätteroligt. Jag gillar verkligen att det är små leksaksgubbar som man ställer på en plattform utanför spelet så får liv i spelet sen, så du kan välja och byta hur lätt  som helst och man använder alla gubbar i på en och samma bana fast i olika element, superkul.


Nu ska jag forsätta med att spruta vatten på fiender. Hoppas ni haft en lika bra och mysig fjärde advent som jag har haft.


Här har ni spyro på första bilden och Gill grunt och Trigger happy på andra bilden ståendes på den tillhörande portalen



· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Julskinkstid

Strax ska en fyra kilos bjässe till julskinka tas ut från ugnen för att griljeras intill perfektion så frukosten imorgon blir riktigt njutnigsfullt, är redan ett efterlängtat moment nu kan jag säga.  Förra året tog vi bara  en ca 2kg bit och det räckte inte långt så nu i år så slog vi på stort för enbart två och en tredjedels person (Neo)¨

Nej nu ska jag gå och kolla om det är dags att ta ut gobiten ur ugnen.





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Babysimsintruktörsträff

Nu har jag kommit hem efter en heldags granskande och analyserande av babysimsmanual,.Vi startade vid halv tio imorse på Oscar II som ligger i gamla regementet här i Uppsala eller med andra ord i Uppsala Sciense park. Det var trevligt då man fick träffa alla andra babysiminstuktörer som man annars inte gör då man arbeter på olika tider, platser  och har olika grupper. 

Nu så ska jag bara ta det lungt resten av dagen då man faktiskt blev trött av att gå igenom en manual grundligt i flera timmar, dock inte på ett jobbigt sätt för det var många skratt också. Det som är så skönt med det här jobbet är att allt är så strukturerat och känns så genomtänkt, helt enkelt så känns det tryggt och man vet exakt vad gäller. Det är också så varm stämning på det här jobbet alla är så glada, trevliga och det är inte stelt alls, så väldigt olikt många andra jobb, så underbart. Jag tycker verkligen det här jobbet är så fantastiskt roligt, jackpot till mig som fick det.







· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Granen står så grön o grann...

Blev en påfrestande hemmadag då jag hade två barn hemma samtidigt då den ena hade ögoninflammation och den andra tänkte jag att jag skulle hinna träffa lite mer innan hon åker iväg från oss för att fira jul med sin farmor och farfar. Då det var påfrestande var för att barnens hela existens gick ett tag ut på att reta gallfeber på varandra så det blev bara massa bråk och skrik.


Ja iallfall utöver lite bråk med barnen så blev jag klar med mäklarbilderna idag vilket kände skönt, de ligger nu redan ute på deras hemsida http://www.ronnestal-ronnkvist.se/ och rullar i bildspelet och sen sist men absolut inte minst så avslutade vi dagen med att pynta granen. Japp så nu står den här så grön och grann i stugan, så fint, den står och lyser upp rummet i ett mysigt sken  och under ligger en massa paket jag slog in i kväll när barnen sussade så sött.

Nu är det dags för sängen för imorgon är det Kick-off som gäller så ska vara på plats redan 9.30, ska bli trevligt att träffa alla.


Här är några bilder på mäklarfirman Ronnestål+Rönnkvist





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Fika och fotouppdrag..

Oj vad trött jag är nu känner jag.Idag har jag varit hem till en gammal arbetskompis på fika, vilket var trevligt, vi satt ett bra tag i hennes soffa och bara pratade en massa. Sen har jag också varit iväg på ett fotouppdrag, där jag fotade en ny mäklarfirma som har slagit sig ner på svamptorget i Norby här i Uppsala. Lokalen och inredningen var verkligen jättefina så man fick ett väldigt bra och varmt intryck av kontoret. Så det var lite kul att få jobba lite med fotografering mot företag, nu ska jag börja gå igenom bilderna och se till att få iväg dem så snart som möjligt.


Mäklarfirman heter Ronnestål + Rönnkvist så är ni på väg att sälja en lägenhet i uppsala med omnejd så har ni  här en bra mäklarfirma med trevliga mäklare.

Här är deras logga som är två svarta R (resterande runt bokstäverna såsom färg och ljus är inte en del av deras logga)






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Luciatåg

Då har man varit iväg på dotterns luciatåg och jag msåte säga att det var väldigt hög kvalitet på det för att vara förskoleklass, blev väldigt glatt överraskad. De tågade in jättefint, hade toppenuppställning  mååånga låtar sjöngs och alla barnen fick gå fram i förutvalda grupper  och säga olika dikter vid oika tillfällen, riktigt ambtiöst måste jag säga.Plus att att det  var inomhus, inte för att det är så kallt just iår men de andra åren har det varit så fruktansvärt kallt att man bara önskar att  de ska vara klara snart, dock men inte iår.

Snart bär eller i eftermiddag snarare bär det iväg på nästa lilla luciafirande fast då på Neos dagis och sen ikväll ska jag kolla på lucia på tv, så mysigt.


Hoppas ni alla har en mysig och trevlig lucia idag












· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Söker en gravid för fotografering...

Jag vill väldigt gärna ha en gravidfotografering så om det finns någon som läser detta och är gravid eller kanske känner någon som är gravid och vill få det förevigat så ställer jag mer än gärna upp. Självklart blir detta gratis då och du/ni får de bästa bilder efteråt. Låter detta intrssant så hör av dig. 



· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer




Lucia var det ja.....

Kommer till Novas skola idag och får frågan "Vad ska Nova vara imorgon?" Ähhhh,,,vadå vara tänker jag? Innan jag hinner fråga vad det handlar om så säger Novas lärare att de hade pratat om vad de skulle vara till lucia imorgon. Då föll poletten hela vägen ner för mig,,, AHH LUCIA,,,,,,jaha jaså är det redan den tiden på året jag har inte hängt med alls utan jag har levt i min egna lilla bubbla ett tah (tänkte jag men sa det inte). Men jag sa "ja just det ja lucia var det ja, det ordnar sig" 

Så stressade som få gav vi oss ut på luciaklädesjakt verkligen in i det sista, för vid halv fem var jag tvungen att vara på jobbet och klockan var redan tjugo i fyra. Hittade till sist en luciakrona i den tredje butiken vi besökte, öppnad förpackning och sönderplcokad men jag tänkte att jag tar fram fixarnisse i mig och lagar, ja eller åtminstone sätt ihop den här luciakronan igen.
Sagt och gjort, så nu är lucian räddad och jag hann också till jobbet i tid. Slutet gott allting gott.








· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




I wish you all a...


 Merry christmas...






· Lämna en kommentar ·
Photoshop // 0 kommentarer




Tredje advent

phjuu vad trött jag är nu. Har haft 4 timmars plaskande på jobbet och det känns såhär i efterhand må jag säga men måste säga att det är så roligt. Jag har verkligen fått ett riktigt toppenjobb som är både givande och lärorikt, helt otroligt bra. Ni som har barn och  inte går på babysim, kolla upp det för det är verkligen en lärdom som barnen tar med sig och olyckor kan undvikas plus att barnen oftast (barn kan också ha dåliga dagar) tycker att det är så roligt. Så jag lovar att det är värt det.  

Utöver babysim så hade jag hoppats på att ha börjat  läsa in en kurs men då jag inte hann få reda på vilken bok det var  innan helgen så fick jag helt enkelt avvakta med det, nu hoppas jag kunna få svar  på vilken bok jag ska imorgon när jag ringer dem.

Nej nu ska jag titta klar på Indiana Jones och sen ska jag gå och sova. Hoppas ni hat en mysig tredje advent.


Ni får reprisbilden från första advent. En bild på våran adventsljusstake




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Geocaching

Jag fick precis en uppenbarelse, det kan vara så att jag är lite sen men strunt samma. Jag har kommit underfund med en aktivitet som verkar superkul för barnfamiljer, aktiviteten heter geocaching. Man kan tydligen gå på skattjakt runtom i sverige alla som har en bärbar GPS-enhet kan göra detta. Jag ska faktiskt ta och pröva på detta, det verkar ju superskoj. Riktig skattjakt med barnen......

Så här fungerar det:
Geocaching är en sysselsättning som passar för alla som äger en bärbar GPS-enhet. Man kanske kan kalla det för en modern version av gömma nyckeln eller skattjakt. Någon gömmer en burk eller liknande någonstans, med en loggbok och en penna som viktigaste innehåll. Så nogranna koordinaterna som möjligt till gömman publiceras, ibland tillsammans med ledtrådar, på en webbplats på Internet. Intresserade kan sedan leta upp gömman, geocachen, och anteckna sig i loggboken. När man är uppkopplad nästa gång loggar man också på sidan på nätet, så att alla kan läsa loggarna utan att leta upp gömman i fråga.
Man kan ta ett föremål från cachen, men bara om man lämnar ett nytt föremål i utbyte. Dessa föremål kallas bytessaker, eller bytesföremål. En bra riktlinje är att alltid lämna någon av minst samma värde som det man tar.
Ibland utvidgas cachen till en så kallad multicache, där man måste besöka flera olika gömställen på vägen till slutmålet. Ibland arrangeras träffar (s.k. events) för utövare av geocaching, där koordinaterna för platsen där man skall mötas läggs ut på samma sätt som för en vanlig gömma men med tillägget att de bara gäller ett visst datum och klockslag. Olika event kan ha olika inslag, t.ex grillkvällar, städträffar (s.k. CITO-event), föreläsningar, etc.

Vill ni läsa mer så gå in på den här sidan http://www.geocaching.se/?page=start


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Bussoro....

 Vaknade med en gnagande oro och kunde inte komma på vad det berodde på direkt men sen kom det över mig som en kalldusch, JAG måste ju åka BUSS idag,,,,, ja herregud.Då började tusen frågor virvla runt, Hur gör jag? Hur betalar jag? Sms-biljett? Vilken buss??  Ja det här är ju som att besöka ett fjärran land nästan man vet inte alls vad som gäller.

 Okej jag har åkt buss en gång i tiden men det var en avlägsen tid, få se....sist var väl ca 7 år sen. Japp det var det men då var det lika självklart som att andas, nej men nästan iallfall. Ja men det här kommer säkert gå bra, jag menar det kan ju inte vara så mycket svårare än förut. Det är bara se till att komma på rätt buss och sen kliva av och se glad ut!! Det här löser sig säkert, ingen panik!













· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




I let the light shine just for you ......



· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer




Klappjakt

Idag har det varit klappjakt med en vän på stan och det kan jag säga att jag känner av nu då det strålar ner i benet från höften, ja jag vet jag är en patetisk såkllad människa eller snarare min kropp är den som är skrattretande löjligt svag. Jag känner också av min ena handled på ett sätt som man inte ska göra vilket innbäär att jag har en molnande värk ner i tummen.

Jaja nog gnällt, nu är jag iallfall klar med alla julklappar så gott som och jag fick ju träffa min underbara vän ett tag och det var värt lite värk, man får avgöra i förväg om man tycker att det är värt att få ont innan man gör något, jag har valt att när det kommer till att försöka leva så "vanligt" som möjligt så försöker jag faktiskt i längsta mån att göra det.

Nu ska jag försöka komma underfund med de absolut sista klapparna sen ska jag ta och fixa lite middag. Hoppas ni har en bra torsdag.





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Smått irriterad på dagispersonal....

Nej inte smått irriterad, ganska mycket snarare för jag är så less just nu.....ANDAS,,,,, ett två, tre, fyra.  Lillgubben har sprungit upp från sängen säkert 30-tal gånger nu, pratade om det här med dagis att han inte ska få sova mer än 45 minuter  för annars så sover han inte på kvällen, som nu.

Ja sagt och gjort de började att låta honom sova ca 45 minuter men efter ett par dagar påstod de att han var för trött på morgonen, så pass att de inte tyckte att det funkande. Han ville bara sitta i knät hela tiden och fick han inte det så var han ledsen. Så vad de gjorde då var att höja hans sovtid till 1,5 timmar istället för det trodde dem skulle hjälpa. Det jag har funderat på ett x antal gånger och även pratat med dem om är, hur ska det hjälpa att han är piggare på morgonen om han får sova 1,5 timmar på dagis som gör att han inte somnar förens runt klockan 23 på kvällen????? 

Det är egentligen en  som är värst  av dem de andra går att resonera med  iallafall, men hur tänker man om man får denna ekvation att gå ihop???
Nu kommer han ju vara tröttare än tröttast imorgon igen.


När jag skrivit klart det här har han hunnit springa upp ytterligare ca 5 gånger





· Lämna en kommentar ·
Neo // 1 kommentarer




Babysiminstruktör

 Jag tänkte berätta lite om mitt nya  jobb som är så roligt. Jag är nybliven babysiminstruktör och det är så roligt, givande och fascinerande jobb, det är helt otroligt att se hur mycket små barn klarar av i vattnet. 
Jag skulle så gärna vilja fotografera en lektion eller gärna flera, skulle vara så kul. Iallfall så kommer jag snart att hålla mina egna grupper och det ser jag fram emot enormt mycket, så spännande.









· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Uppsala runt

Phjuu idag har jag farit Uppsala runt för att få massa papper påskrivna för att sen kunna skicka iväg dem. Det tog betydligt längre tid än vad jag trodde det skulle ta men blev klar till sist tack o lov. Pratade även med prövningsenheteom om vilka ämnen som det är möjligt och inte möjligt att göra prövningar i  . Jag måste vara  den första som vill pröva upp vissa ämnen för jag skulle få svar i januari om vilka som var möjliga.

Jag hoppas verkligen det finns möjlighet att tenta av alla ämnen dem det därför jag "tjänar" på att läsa upp befintliga betyg istället för att läsa nya kurser Betygssnittet höjs mer om jag läser upp en beftlig kurs än en ny.

Nu ska jag forsätta stöka med middagen och ta hand om en väldigt arg lillbubbe.




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Vilken bok??

Ahhh hur vet jag vilken  bok jag behöver köpa och läsa in mig på inför en prövning?? Det står att  jag ska kunna vissa saker, javisst så långt är jag med men tar alla böcker upp samma saker eller? Nu önskar jag att jag hade haft IG rakt igenom så jag kunde läst upp alla kurser på vanligt sätt för som det ser ut just nu så får jag inte läsa om många av kurserna på vanligt sätt då jag redan har ett betyg idessa och det är då måste man göra den här såkallade prövningen och läsa in kursen själv för att sen tenta av hela på en gång.

Visste ni att man även kunde göra en prövning i Idrott?? Ja men det kan man iallfall och det hade jag ingen aning om så det var en glad överraskning. Nej nu ska jag kolla klart på desperate housewifes och sen ska jag skicka ett mail till prövningsenheten och fråga vad jag behöver för att ta mig igenom detta.




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Förändringsvindarna blåser.....

Åhh allt börjar kännas riktigt bra nu, jag har fått ett riktig superroligt jobb som babysiminstruktör och jag ska börja studera i Januari jag har precis fått godkänt beslut från csn så nu är det snart bara att köra. Det här får bli mitt förändringsår, ska bli så otroligt spännande och se vart det här leder, jag vet ju  egentligen  vad jag vill men får se om det blir så i slutet, det vet man aldrig.


Jag har suttit här och tänkt varför jag inte tog tag i detta tidigare då det egentligen var så enkelt? Det märks att man är, eller iallfall jag är trygghetsperson, jag vet vad jag har och det känns säkert så därför har jag inte riktigt vågat släppa taget och sparkat ifrån men snart så simmar jag fritt och det ser fram emot helt klart.









· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Studentlitteratur sökes

Herregud sitter och kollar upp de böcker jag behöver till skolan och funderar på om de försöker råna en? Vilka priser de tar för studentlitteraturen alltså, herregud har inte studenter det dåligt nog ändå?? Jaja det är väl bara bita i det sura äpplet och se glad ut men om någon vet var man kan köpa billiga böcker eller har någon av dessa att sälja så var inte blyga att säga till.

Vård och omsorgsarbete ISBN: 978-91-47-09249-9

Modern engelsk grammatik ISBN:978-91-47-02088-1
Blueprint B ISBN: 978-91-47-08196-7

Sen så är det en del omvårdnadsböcker jag behöver med dock har jag inte fått veta vilken upplaga så än men kan börja med detta sålänge. Så sitter ni på någon eller kanske alla dessa och vill sälja så köper jag jättegärna.

Men nu blir det...Zzzzz ..Zzzz






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Pluggis..

Idag är jag så nöjd med mig själv, ja jag går emot jantelagen och säger faktiskt att i dag har jag varit duktig. För idag gick jag ner till cvl( centum för vuxnas lärande) och fixade, så om allt går som det ska nu framöver så söker jag in till universitetet till hösten nästa år. Ska bli så skönt att äntligen känna att man lägger sin kompetens på något vettigt, mitt jobb som jag varit vid är inte precis raketforskning om man säger så och det är verkligen ingen personlig utvecklig eller utmaning i det.

Ska bli så roligt och skönt att äntligen få sätta igång nu, jag vet inte varför jag dragit ut på det här så här länge, så väldigt dumt. Ja men nu blir jag iallfall en pluggis igen och jag kan inte säga något annat än YHEEEJ och önska mig lycka till för det kommer bli mycket!!

Och ännu ett Yheeej för det snöar, ser jag nu!! Trevlig kväll alla!!




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Andra advent....

Andra advent idag, redan, helt otroligt hur tiden drar iväg. Jag hade till och med glömt bort det och kom inte underfund med det förens på kvällen att det faktiskt var dags för det andra ljuset att också få lysa, så vi tände båda ljusen och lät dem lysa upp våran kväll.

Nova har spenderat helgen ute hos sin mormor där det blev en massa julbak och annat skoj. Vi hämtade hem henne idag på dagen men annars så har det varit en lugn dag. Neo går fortfarande runt i sin tomtevärld i tid och otid, som igår när han hade sin pappa telefon och låtsades ringa så skrek han plötsligt "TOMTEN" och sen sträckte fram telen mot mig,,,,,*skrattar* mammas lilla sötnöt. Han har börjat få såna söta saker för sig nu när han blivit större och nu har man även fått höra "BUMMA MAMMA" jag tyckte bara det lät så sött när han sa det så jag kunde inte låta bli att skratta vilket jag inte skulle ha gjort för då blev han ännu argare.

Nej nu ska jag faktiskt gå och sova tror jag då jag är så väldigt trött. Sov gott allihopa och hoppas ni haft en mysig och bra andra advent.


*Repris från arkivet...







 
 



· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Make a wish upon a star.....



· Lämna en kommentar ·
Photoshop // 0 kommentarer




Jag är sjuk....

Usch och fy jag är sjuk och ändå har jag varit igång hela dagen, inte alls bra känner jag nu. Vi var bjudna till min sambos mormor på fika och först så ringde min sambo till sin mormor och sa att jag skulle bli hemma för att jag var sjuk men sen så ändrade jag mig då jag hade sovit en liten stund och kände mig lite, lite bättre men nu är jag helt sänkt igen.

Jag har dock kommit underfund om min framtid ordentligt nu och jag ska ner till cvl (centrum för vuxna lärande) i veckan om jag har möjlighet och lägga upp ett studieschema för nu är jag mer motiverad än någonsin till att sätta igång. Nu ska jag kolla lite antagningssiffror och vad det är för behörighet som krävs sen ska jag vila för jag mår uselt. Hoppas ni haft och har en bra lördag






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Ännu en brand

Usch illamående, huvudvärk, ja jag känner att jag inte mår toppen kan jag säga vilket inte är så kul. Iallfall så fick vi hem ett nytt mail idag från skolan och denna gång hade någon istället tänt eld på ett tomt oövervakat rum så det hade blivit giftig rökutveckling så brandkår och polis fick tillkallas igen för andra dagen irad, helt sanslöst och då var korridorerna ändå övervakade. Nu har de fått ett halvt löfte från polisen att de ska bevaka skolan. Ja vet fortfarande inte vad man säger.

Här är en som iallfall gör mig på gott humör min fina lilla "Nine"













· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer