Nattgåta

Avslutar med att snabbt kasta in en liten nattgåta som ni kan fundera på tills imorgon, självfallet så får ni gissa. Svaret komer imorgon!

Gåta:
Vad är det för skillnad på en trettioårig detektiv och en nyfödd gris?· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
The Switch summering

Jaha då har man sett ännu en romantisk komedi med väldig förutsägbar handling men det var helt okej tidsfördriv för det  var faktiskt en ganska söt historia.

Säger bara en sak, om det finns någon där ute som låter som huvudpersonen Wallie gör när han äter så bjud mig aldrig på mat om du tänker äta samtidigt. Skulle bli tokig på att höra moaning ljud under hela måltiden. Ja det lät nästintill som han som hon sa till honom i filmen "ligger med maten"

Nej nu blir det sova, sova säng säng, så Natti natt. Hörs imorgon

Hmm,,,kanske ska uppgradera mitt utbud av godnatt bilder?!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
The switch

Nu blir de movietime med älskade sambon, vi ska glutta på The switch(2010) med skådisar som Jennifer Ansiton Jason Bateman. Ha en bra resterande kväll.


Handling:
Wally och Kassie bor i New York och är nära vänner. Kassie bestämmer sig för att skaffa barn med hjälp av en donator, och vid en fest som hålls i samband med att befruktningen ska ske så råkar Wally spilla ut donatorns sperma. Han bestämmer sig i sitt onyktra tillstånd för att ersätta den med sin egen, ett tilltag han inte minns dagen efter. Kassie blir gravid och flyttar från staden, men tar kontakt med Wally när hon efter sju år bestämmer sig för att flyttar tillbaka. När Wally träffar Kassies son och ser dennes likheter med sig själv, minns han vad han gjorde för sju år sedan. Ska han berätta sanningen för Kassie och därmed äventyra deras relation?The Switch Poster


· Lämna en kommentar ·
Film // 0 kommentarer
Efterlysning Gran tu...

Har någon sett Gran turismo 5 tillhörande ps3 som har sin hemort i upppsala. Sist någon såg detta var för ca 1månand sen kring den 25-28 januari. Efter en sen spelkväll  lämnade gran turismo sin konsoll och sen försvinner spårlöst och det gör också spåren.

Signalament: Rund i formen ca 15 cm i diametern glansig på ena sidan med tryck på andra och ett hål i mitten

Har du sett, hört eller vet något av värde kontakta mig eller min sambo.


Ja här pågår en vild jakt på ett gran turismo spel som verkar ha fått ben och sprungit sin väg eller så har det fått lånade ben av Bubbigubben eller Unga damen kanske? Hur som helst så kan vi inte hitta det någonstans och min sambo börjar få ångest och panikkänslor. Ett spel har vi redan fått begrava för Bubbigubben  mörda det genom att trampa på det och lyckas spräcka skivan. Hoppas verkligen vi hittar detta  spel som är borta nu vid liv och oskadat.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Middag o glitter

Då har vi käkat middag och placerat våra "små" rumpor i soffan, idag fick det bli Cupidos självplocksallad. Så mumma med kyckling ärtor keso ägg, ananas o currydressing en Nathalies ala speciale.

På vägen till Cupido ligger Glitter och på något sätt så drogs jag mot butiken som om jag vore magnetisk eller något.Iallafall så var det ändå nödvändigt ont att gå in och köpa lite hårtillbehör såsom en snodd och ett hårband sen råkade ett par örhängen slinka med ner.

 Men iallfall så gick jag inte in för jag ville utan för att jag var helt enkelt tvungen *harklel*... Nej okej inte ens Bubbigubben skulle gå på det där men jag försvarar mig med att jag måste ha dom där sakerna på jobbet för annars får jag multum med hår i ögonen o ansiktet och jag hatar det.

Nu ska jag duscha hörs sen.
· Lämna en kommentar ·
Shopping // 0 kommentarer
Versace Bright chrystal

Glöm doftprovet  som jag fick på YSL parfymen Parisienne, den som jag påstods mig vilja ha för något inlägg sen för jag har funnit en annan.

Nu har jag sniffat på  en parfym på kicks som luktade så förbenat gott parfymen var Versace Bright Chrystal. Jag kunde nästan ha slagit läger i butiken bara för att kunna få ligga o sniffa på den. Så nu knuffas Pariseienne bort och denna rosa godbit tar över.
· Lämna en kommentar ·
Skönhetsprodukter // 0 kommentarer
Vad göra???

Som sagt så började dagen ganska bra då jag fick min bild publicerad som veckans bild. Men nu tror jag inte det kommer hända överdrivet mycket mer då jag kommer få vara hemma med Bubbigubben tills den 7 mars pga hans öroninflammation och luftvägsinfektion. Han är ju sjuk oftare än jag byter underkläder, nej okej jag byter kanske lite oftare.

Så vad ska man göra då??? Räkna prickarna i gardinen kanske, Följa ett dammkorns väg genom luften, pilla naveln, göra ett helt dansnummer till någon tjäck 80-tals discolåt eller så kanske jag faktiskt ska göra lite nytta med tiden och göra sånt som tvätta, sortera kläder, ordna i Unga damen rum o städa men näää usch det är ju så förbaskat tråkigt, jaaa  jag vet att det är nödvändigt tyvärr.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Glad överraskningI morse när jag jag kollade mailen så hade jag fått ett mail från ivofoto.se som är en sida för amatörfotografer Så här står det på deras sida:

ivosfoto.se är en hemsida där amatörfotografer kan lägga in sina bilder för försäljning till tredje part. Vi ska tillhandahålla bra kvalitativa bilder till lågt pris och en hemsida där medlemmarna kan diskutera fotografering eller fototeknik.

ivosfoto.se ska ge amatörfotografer möjlighet att komma ut med sina bilder i en seriös bildbank där bildköpare letar efter objekt till sina projekt.

ivosfoto.se ska på kunds begäran vidarebefordra fotouppdrag till medlemmarna.


Iallfall så hade jag fått ett mail om att jag hade blivit veckans bild, vilket jag tyckte var superkul och fick mig på bra humör direkt.

Vill ni kolla själv gå in på www.ivosfoto.se

Här är bilden som jag skickat in.

Vecka 8
Natalie Rötkönen
Uppsala· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Svar till gårdagens tankenöt

Svar: Det var den perfekta kvinnan som överlevde! Hon var den enda som existerade i verkligheten. Alla vet ju, att jultomten inte finns och att det inte heller finns några perfekta män. Så då måste det även varit kvinnan som körde bilen eftersom detta förklarar varför bilen krockade ...!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
En liten tankenöt

Jag tänkte avsluta kvällen med en liten tankenöt så ni läsare får lite att fundera på tills ni hör av mig igen. Så värm upp kokosnöten nu och försök lista ut svaret. 

Så vet du svaret eller vill gissa  så får du givetvis göra det genom att kommentera inlägget. Svaret kommer imorgon! God natt nu

Här kommer tankenöten:Det var en perfekt man och en perfekt kvinna som möttes. Efter att under en tid haft ett perfekt förhållande, gifte de sig med varandra. Bröllopet var perfekt. Deras liv tillsammans var givetvis perfekt.
En blåsig och kall julafton var detta perfekta par ute och åkte i sin perfekta bil längs en enslig och krokig väg.
 De lade då märke till en man vid sidan av vägen som var strandsatt.

Eftersom de var ett perfekt par så stannade de naturligtvis för att hjälpa till.
Mannen vid vägkanten var jultomten med en stor säck full av julklappar. Det perfekta paret önskade naturligtvis inte att alla barn skulle bli besvikna på julafton, så de plockade upp jultomten och lastade alla julklapparna i bilen.
Snart var de åter på väg med tomten och alla julklapparna i bilen.
Tyvärr blev vädret bara sämre så de råkade ut för en våldsam krock. Tråkigt nog överlevde bara en av dem.
Vem överlevde?


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Diagnos..

Då har vi kommit hem från barnakuten och jag vet inte om vi hade världens tur för en gångs skull för när vi kom dit så var det bara en före oss i kö till patientanmälan när det sen var vår tur så stod ca 8 i kö bakom oss. Ja det verkligen forsa in folk, måste vara allmänna sjuka barns söndag eller nått.

Efter vi anmält oss fick vi bara vänta ca 10 min innan vi fick ett rum och sen ytterligare ca 20 min på läkaren så sammanlagt tror jag vi var där ca 45 minuter bara. När vi var  färdigdiagnotiserade, blankett o medicin påskickade och sagt tack o adjö så såg jag när vi skulle lämna akuten att dom kunde nästan börja ta trängselskatt i väntrummet och hon som stod i kö näst efter oss  till patientanmälan tidigare hade inte ens fått ett rum.

FLYT för oss!!

Diagnosen blev luftvägsinfektion och öroninflammation vilket ledde till  en kur antibiotika i 5 dagar för Bubbigubben och så skulle vi se till att han hela tiden var smärtstillad av ipren för läkarn trodde han hade mycket ont, ja tacka fan för det,,, eller bakterier vi kanske ska tacka för det onda besväret.

Nu ska vi bara ta det lugnt sista stunden av kvällen och bara kolla solsidan på play. Hoppas ni haft en roligare kväll än vi!

Mmm ,,mumma med lite tå på kvällskvisten!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Stackars liten

Min stackars älskade Bubbigubbe, han har nästan 40 graders feber är helt medtagen och kräks antagligen av den höga febern, börjar bli riktigt orolig. Funderar starkt på o vi ska packa ihop och åka mot barnakuten istället nu på direkten istället för att vänta till 19.30.
 
Ja nu gör vi så nu åker vi till akuten hörs sen!


· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Superförmågor

Här kommer fem superförmågor jag verkligen skulle vilja ha med den jag allra mest vill ha först.


1. På första plats för mig kommer tankeplacering/styrning. Fatta skönt att bara kunna placera en tanke i någon och få dom att göra som man  vill

-Du vill städa allt här hemma, göra middag och låta mig bara ta det lugnt o skönt.

Eller till chefen

-Du tycker jag förtjänar 6000 tusen mer i lön till att börja med.

Till barnen

-Ni vill vara tyst och leka snällt
 
Det låter väl som en toppen förmåga?!!

2. På andra plats kommer superhjärna. Kunna lära sig allt på några ynka minuter och se allt i matematiska formler. Känns som jag kan få en del intressanta jobberbjudanden.

3. Tredje plats så kommer att kunna flytta tiden. Det skulle ju vara helt toppen att kunna det. Jag kan ju dra nytta av det hur mycket som helst och gör jag något jag vill göra om så ja varsegod, inga problem! För att inte tala om att man lätt skulle kunna ta reda på jackpott nr på lotto och sen åka tillbaka och lämna in en lottorad. *Katjing*

4. Tankeläsning: Hmm.. jag är lite kluven angående den här förmågan för jag tror att man kan få höra saker man absolut inte vill också men man kan likaväl dra nytta av den också. Om man kan styra den här förmågan som man vill så är den bra.

5 Sist men inte minst kommer formskiftare ja det skulle vara kul att vara en kamelont. kunna vara vem man vill när man vill. Man kan säkerligen ställa till en massa  problem om man vill. Enemies beware *mohaha*


Okej då till sista problemet,vem vänder jag mig till för att få någon av dom här då? Vad skulle nii vilja ha för förmåga?

Mammas egna lilla superhjälte


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
1177

Ringde sjukvårdsrågdgivningen:
 
-Hej min son bla bla bla...hostar,, bla bla, feber
-Okej ni ska få första lediga tiden.
-Åh vad bra! ( började snudd på packa redan här)
-Ni kan komma 19.30!
-Ähhh....Jaha okej 

Ja naiv som jag är så trodde jag att den första tiden skulle vara inom lite rimligare tidsgräns, men tji fick jag.

Fick en tid iallfall det var huvudsaken men jag tror hon måste ha pratat med någon annan än mig för hon fråga mig om Bubbis öron om han verkade ha ont och jag svarade nej han har inte visat några som helst tecken på att det ska vara öronen han har problem med.

Sen när hon skrev in oss så skrev hon på anledning: Feber, Svår hosta, Troligtvis ont i örat

..Ähh jaha,,,hade han det ändå ja jag kanske bara missat det då,,,,

-HÖR TANT DÅLIGT? SKA JAG PRATA HÖGRE?? HAN HAR INTE VISAT NÅGRA SOM HELST TECKEN PÅ PROBLEM MED ÖRONEN,,,, 


Ville jag säga men då jag ändå fått en tid, vilket var viktigast så struntade jag idet och tackade snällt för tiden!

Stackars mammas lilla smutsgris!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Jobbig natt

Uj uj uj vad heter jag? vem är jag? Ja så trött är jag idag att jag knappt vet svaret på såna frågor för vi har precis genomlidigt natten from HELL.

Bubbigubbens hosta har blivit värre men det har inte varit hostan som hållt han vaken, nej det har varit att varje gång ha lade sig ner så grät o skrek han riktigt, riktigt hjärtskärande.  Han blev  tyst i max 10 sek sen så börja han snurra runt i sängen igen och gråta och vad man än gjorde så hjälpte ingenting. Han fortsatte gråta o skrika sig igenom natten men saken var att han själv var så fruktansvärt trött att han nästan somna mellan och under attackerna.

När han tillslut somna så var det på morgonkvisten och då sov han av ren utmattning och när han vakna  nån enstaka timme senare så hade han feber.

Samtidigt som jag tyckt så synd om honom har det varit jättefrustrerande att han bara gråter utan att man vet vad som är fel vilket gör en orolig. Så vi överväger att åka till läkarn med honom bara för att utesluta lunginflammmation eller andra tråkiga sjukdomar.· Lämna en kommentar ·
Neo // 2 kommentarer
Tack o godnatt

Nu har jag och älskade sambon kikat på  2 avsnitt av "No ordinary family", vi ligger en del före tv:n nu, lite tråkigt då vi förstört söndagskvällarna på sätt o vis. Det var ett bra sätt att avsluta veckan med att kolla "no ordinary family" och därefter solsidan på svt play. Då kunde man också tänka på något annat ett tag så man slapp söndagsångesten inför måndagen, men ja, nu får den väl gnaga i mig istället igen då!

Men nu har John blund varit här och kastat sand i ögonen på mig så jag håller på att somna sittande så nu säger jag tack o godnatt för kastar in handduken för i dag. Hörs i morgon alles.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Borta bra men..

Nu har vi tagit oss igenom dagen bestående av lunch, bio o gränby. Vi kom inte hem fören 19.30 så det blev en lång dag ute.

Ja Trassel  var fortfarande bra och den var exakt som dom första gångerna jag såg den, skumt eller hur?! Det ända som ändrats var språket då  för denna gång blev det att se den på svenska så unga damen förstod. Unga damen var jätteduktig och använde inte alls sin pratmaskin mycket alls, så det var toppen.

Sen efter bion så styrde vi stegen eller snarare bilen mot Gränbycentrum där shoppingtrollet i mig kom fram och tog över,  ja jag har flera personligheter och jag kan  inte råda över vad som sker när någon annan kommer fram. Så farligt var det  ändå  inte tycker jag , gjorde ett inköp som sparar pengar i längden och det är ju alltid bra.

Vi köpte en batteriladdare och uppladdningsbara batterier som jag kan ha till min blixt, för min blixt till kameran slukar batterier annars. Sen blev det en mössa till Bubbigubben och sen kanske det råka slinka ner en skjortliknande sak till mig *harkel* ... ja det var shoppingtrollet, inte jag. Sen fick ett 10-pack strumpor följa med hem för jag får  psykiskt anfall på att vi aldrig har strumor som matchar varandra, som sagt så tror jag våra  strumpor behöver parterapi så dom håller ihop ett tag.

Oj vad långt detta blev, ni får se det som en godnatt saga. Nu ska jag titta film, hoppas ni haft en bra kväll

Smile!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nu far vi.

Ja nu packar vi ihop vårt pick o pack och åker till "mormor", för här ska käkas,. Sen efter maten så bär det av till bion för unga damen och mig och jag vill bara se Trassel inte få trassel så jag hoppas min unga dam använder sin pratmaskin mindre än hon brukar.

Så hejdå nu hörs senare!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Gammel lilla Bubbi

Titta vilka gulliga byxor jag hittade i lådan till Bubbigubben. Tror vi fick dom i julklapp om jag inte minns helt fel. Min söta lillgamla gubbe, ser ut som han hör hemma i tidigare årtal!

Men sööööt är han

-Vadå partisk?
-Ja självklart är han sötaste och säkert den smartaste i världen.
· Lämna en kommentar ·
Neo // 2 kommentarer
Välkommen till Lördag

Dagen började rentav underbart, solen sken o fåglarna kvittr.....Nej, nej ,nej myyyycket bättre än så,, Bubbigubben sov till ca 8.30 utan att störa under natten också,, HALLELULJA!.

Sen kommer min älskade sambo in och väcker mig och säger att frukosten är klar så efter lite vakna upp mys med hela familjen i sovrummet så kommer man upp till nästintill (för mig) värsta frukostbuffen som sambon  till och med har gått till affärn för att fixa. Oj är det min födelsdag eller något eller får jag bara hälsa på i skämmasbortlandet i några minuter? Vilket som så jag ska inte klaga.

Så nu har vi precis käkat frukost hela familjen och snart ska vi iväg till min sambos Mormor för att äta ännu mera, fast lunch då. Konstigt att jag inte än ser ut som en badboll med ben för jag tycker inte jag gör något annat än att moffla  mat/godis men men 

Efter lunchen så ska unga damen o jag på bio, vi ska se Trassel i 3D och hon är lika uppspelt som en duracellkanin på speed för hon har aldrig vart på bio så hon frågar tusen frågor hela tiden om bion.
Så det ska bli spännande.

Här är frukosten min underbara sambo hade fixat! Och pepsin ja ingen
dag är fulländad utan pepsi!


 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Gullivers resor

Har precis glott på filmen Gullivers resor (2011) med skådisar som Jack Black och Amanda Peet. Man vet ju att när Jack Black visar sin nuna i rutan så är blir det helt klart en komedi vilket det var också.

Filmen lockade ut  en del skratt  och fick mig också att vilja hälsa på i Lilleputtland tycker om namnet Lilleputt ... Så gulligt, "Lilleputt",,,"Lilleputtisarna", "Lilletputtarna" Av någon anledning tycker jag om saker i miniatyr.

Troligtvis så skulle jag lyckas förinta alla lilleputtarna om jag fick hälsa på då jag och min klumpighet inte skulle betyda tur för lilleputtisarna. Jag skulle säkerligen lyckas snubbla och ramla raklång över staden, så nu när jag tänker efter så är det nog bäst att jag stannar hemma för deras skull.

Nu säger jag godnatt för idag för nu ska jag sussa och drömma om lilleputtisar. Hoppas ni alla har haft en bra dag! Sovgott hörs i morgon igen!· Lämna en kommentar ·
Film // 0 kommentarer
PMS-varning

Det här är säkert ett mycket bra armband för tjejer så killar kan hålla ett öga på det så dom vet när det är dags att börja smöra stenhårt för att inte råka ut ut för instabila, galna PMS-monstret. Som om du bara säger ett ord fel käkar upp dig.

Lite rroligt om man har på sig det ute bland folk och helt plötsligt så ser man ser folket sakta men säkert börja ursäkta sig för att försöka ta sig därifrån ila kvickt.

-Ja men det här var ju trevligt det måste vi göra om inom snar framtid men nu,,,,

-Nemen oj vad klockan var mycket jag måste,,,

-Jag har lite bråttom idag men,,,,,

-Åh just det jag skulle ju,,,,

PMS-armbandet ska "varna" männen när kvinnorna har mens

Läge att ta en fajt om disken – eller är det fel tid i månaden?

Nu kommer PMS-armbandet som påstås ska kunna hjälpa män att undvika en kvinnas plötsliga humörsvängningar. PMS-armbandet ska ändra färg när en kvinna lider av premenstruella störningar.Källa:http://www.aftonbladet.se/wendela/article8624098.ab· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Vattenkrig....

Vad jag skulle vilja åka iväg på spa och bara bli omhändertagen  ett tag det skulle ju vara toppen.  Åh gud vad skönt det skulle vara att få massage, jag skulle näst intill kunna göra något olagligt bara för att få en lång skön profesionell massage! Skulle inte vara fel att ta en minisemester i skämmabortsiglandet för ett tag. Sitter o drömmer om det nu medan i något avlägset land så låter det som krig....

Barnen har varit så söta o snälla idag.....ähhh,,,vem tog över min kropp för några sekunder? Nej dom har kutat full rulle som om dom vore besatta av någon demon och jag är helt säker på att jag såg ögonen glöda röda på dom, kanske ska boka en exorcist.

Dom är verkligen  ingen fröjd att ha hemma samtidigt (inte i dag iallfall för dom bråkar bara) Just nu är det vild fight om en vattenspruta och Bubbigubben tror jag ska skolas till operasångare för röstresurserna har han kan jag säga,

Nu fortsätta jaga!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dyselexi??

Nej jag har inte det, jag har bara stora problem med med tangentbordet på laptopen för Bubbigubben har gett sig på datorn ganska friskt när han haft chansen och då datorn är hjälplös och inte har en chans att försvara sig så har den fått tagit en del stryk, stackarn inte lätt att vara utsatt och mobbad.

Det är vissa bokstäver som p, o, m och i som är extra utsatta och dom krånglar lite extra. Så Nej jag har inte dyselexi även om man kan tro det utan det är bara datorn som krånglar.


Ja som ni ser på bilden så har Bubbi inte behandlat den så överdrivet
snällt. Så dett är vad jag får jobba med· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Köööööö

Jag trodde F-kassan var dom oslagbara kungarna på deras telefonköer men jag har just hittat en stark motkandidat. Japp den som kan kan ge F-Kassan en jämna match är SF-bios kundtjänst.

Ja jag var tvungen att kontakta dom för jag mitt smartskaft skulle boka bio till mig o unga damen och  meningen var att det skulle vara till imorgon lördag kl 15.00 och jag missar totalt att bokning blev tills idag fredag klockan 15.00, Så jag var tvungen att ringa dit för att avboka.

Först kom jag inte ens fram dom 2 första gångerna  för att det var alldeles för många som ringde och sen när jag väl gör det så är det ca 30 min kö som jag verkligen måste ta mig igenom om jag vill ha tillbaka mina biljetter.

Så jag la telefonen med högtalare igång så jag skulle höra vart i kön jag låg så  gick jag runt och fixa med mitt, övervägde en dusch men släppte den iden ifall dom skulle svara

-Hej o välkommen till SF vad kan jag hjälpa tll med?
-VÄNTA JAG KOMMER, MÅSTE BARA TORKA MIG JAG ÄR I DUSCHEN ....

Nej som sagt hoppade över att duscha . Nu har det löst sig iallafall och jag har gjort en korrekt bokning äntligen!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tissel tassel

Vaknade av att jag ser Unga damen sitta på sängkanten, Bubbigubben sover fortfarande  så det första jag gjorde var att visa på extremt lättläst och övergestikulerat, teckenspråk att hon skulle vara mycket mycket tyst. Det höll ju ca 3 min på sin höjd innan hon börja med sina ljud igen.

 Jag verkligen visar igen med hela min kropp  på så intesvit teckenspråk  att jag snudd på är väg att dra något ur led att hon ska vara tyst men såklart försent för Bubbigubben slår upp sina söta blå och får dagen att starta.

Så nu är det ekorrehjulet igen och just nu sitter Bubbigubben och dricker sin saftsopppa och skriker för föll hals "Maaammmmaaaaa" till Unga damen, vilket gör unga damen irriterad för hon heter inte mamma som hon skriker hon tillbaka.

Ja godmorgon från gökboet då, nu är det dags för frukost!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ett toppen program o app

Jag har just ramlat över ett program som heter Drop box  som helt enkelt är toppen. Det är både en applikation till android och iphone men det är också ett program till datorn. Det funkar på det viset att du installerar dropbox på alla dina enheter tex din telefon och din dator hemma.

Sen när du har gjort det så är det bara att börja använda, man kan säga att drop box är som en personlig fildelningsenhet som om du vill också kan dela filerna med dina vänner. 

Allt du lägger i programmet tex foton, videoklipp har du då tillängligt på alla enheter du har drop box på. Så om du kastar in ett x antal filer på drop box hemma på datorn så kan du sen ta upp din telefon och använda dina filer när du tex sitter på bussen.

Detta är väldigt smidigt då du bara behöver lägga in filer på drop box och sen ändå ha tillgång till filerna på alla enheter utan att behöva kopiera eller spara över på annat minne.


Vill du också ha drop box så gå iin på www.dropbox.com
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Chef

En liten funderan eller konstateran kanske man ska säga av unga damen tidigare idag!

N:- Mamma är du chef??
J: -Chef??
N:- Ja chef!
J:- Chef över vad?
N: -Ja men du vet en sån som bestämmer över andra
J:- Ja men över vad är jag chef?
N- Mähh,,, mamma alla vet att du är chef över familjen!!Jaha ja det vet alla ja att jag är ensam herre  på täppan här hemma, låter som jag styr med en järnhand. Ja om inte annat så  kanske jag skulle bli chef ,,, bara sitta och domdera och peka med hela handen åt alla andra. Låter som ett jobb jag skulle klara bra!
· Lämna en kommentar ·
Unga damen // 1 kommentarer
Ja men snyggt!

Ja jag stod i mitt sinnens fulla ro i köket och fixade med lite plock och Bubbigubben var i vardagsrummet. Efter ett tag tyckte jag att det blev oroväckande tyst så jag smög mig iväg som en smidig panter för att titta vad han gjorde och när jag kom in i vardagsrummet så blir min reaktion ÅH NEJ!!!!!  Bubbgubben har smetat sig full med unga damens prinsess läppglans, Han tittade på mig med stora ögon som ungefär som

-Visst är jag fin mamma, jag kände mig lite tråkig och grå så jag tänkte piffa upp mig lite


Mmm jättefin verkligen  och kladdig verkligen nu ska jag ta bubbigubben och försöka mig på operation rengörning.

Önska mig lycka till!!!

· Lämna en kommentar ·
Neo // 2 kommentarer
Till er läsare

På bara en kort period så har mitt läsarantal gått upp ganska mycket och är lite nyfiken bara på hur alla ni läsare har hittat till min lilla blogg?

Skulle vara kul att ungefär veta vilka ni är som läser den och varför? Läser ni för att få skratta åt mig eller tycka synd om mig eller för att ni helt enkelt tycker om det jag skriver?? Vad det än är för orsak så får ni  jättegärna lämna en kommentar med lite info och så om ni vill. Om ni inte vill att andra ser kommentaren så kan ni bara skriva det så lägger jag inte upp den.

Stor kram till alla er som läser min blogg, jättekul tycker jag!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Hemma igen från dr

Nu har jag komit hem från tant doktor, det gick verkligen supersnabbt dom kanske har system som gör att dom får betalt efter hur många patienter dom tar emot eller så ville hon helt enkelt bli av med mig bara!

Nejdå min läkare är faktiskt toppen, man får hjälp fort och hon är inte rädd för att ta beslut. Vissa läkare är rena skiten rent ut sagt men denna är riktigt bra.

Nu kommer jag få 2 kallelser som jag ska infinna mig  på, den första blir till handkirurgen för att fixa in en operation till min franska knöl (ganglian) som jag skrev om det här inlägget Sen blir det även en en bröstryggsröntgen för att kolla upp lite kotor i ryggraden jag har ont i,

Ja ja jag vet jag är ett riktigt vrak. Det är ju bara för att jag har haft den omåtlliga turen att dra på mig min grundsjukdom EDS. Känns så speciellt att vara utvald, jag menar det är ju till och med en ovanlig diagnos YES!! I knew i was special!! Varför skulle man vilja ha superförmågor eller nått annat larv när man kan ha det här?

 

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Pingvin parad

Morgonen började med att min älskade sambo ringer från sin jobb och säger att det är snorkallt ute och att han tänkte komma hem och testa att starta bilen så jag kommer iväg sen, för på sistone har bilen varit en riktig bitterf***  när det vart kallt. Ja men okej vem skulle inte vara det av att behöva sova ute i nästan 30 minus??

Iallfalll när jag väl tog mig upp ur sängen sen så gick jag o titta på termometern det var då jag insåg att jaa det är verkligen sitakallt,,brrr,, Sen kollade jag ut genom fönstret och gissa min förvåning då ser jag en pingvin parad svissa förbi.
Huuu och jag ska ut i denna kyla.

Idag ska jag till läkarn vid 11.00 och därför måste jag ha bilen och jag mitt braino skulle säker orsaka en explosion om jag skulle behöva använda mig av startkablarna. Därför kommer min sambo hem o hjälper mig.

Så nu har min sambo varit här och startat bilen med hjälp av startkablarna för dom behövdes visst. Det är kärlek det att han kommer och hjälpte mig, Du är guld värd Puss på dig älskar dig!!

Mina fina killar


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Bästa produkterna

Jag bara måste dela med mig av dessa produkter som jag inte kan leva utan, vore näst intill ett brott att inte gör det. Det finns tre produkter  som jag bara måste ha.

Först är det en hand och kroppslotion från The body collection som luktar gudomligt gott också (tycker jag iallfall) den luktar kokos och vanilj. Denna lotion är så bra, den går bra in i huden och återfuktar super. Min bästa vän på vintern när jag har torra händer.

Sen är det en primer från smashbox (photo finish color correecting) i nyans grön som reducerar röda nyanser i ansiktet. Den är helt toppen då man får ett riktigt bra och slät bas innan man har på tex foundation. Jag självanvänder sällan foundation och det kan jag tacka  min tredje produkt för.

Tredje produkten  är en concealer i 3 nyanser fråm Make up store. Röd för att täcka mörka partier som tex mina jättepåsar under ögonen, gul för att dämpa röda nyanser somtex finnar och en lite mer hudfärgad ton för där dom andra inte behövs.

Om dom här skulle försvinna så skulle jag gråta för jag har så svårt att hitta produkter som är riktigt bra. Min hud (känslig som få) och jag är inte kompisar och den visar det väldigt ofta när jag haft kladd i ansiktet därför när jag hittar produkter som funkar så håller jag stenhårt fast i dom

· Lämna en kommentar ·
Skönhetsprodukter // 0 kommentarer
Bubbitrubbel

Bubbigubben har fått något frispel här hemma och skriker för glatta livet och river unga damen oavbrutet. Frispelet fick han pga att unga damen la en filt över sig så han inte kan attackera hennes händer och fötter med hans naglar så nu sitter han och gråter och skriker hysteriskt och försöker rycka filten av henne för att få riva henne. Är helt säker på att jag hörde han säga -All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet.


Tror det har varit lugnt här hemma i ca få se nu,,,vänta lite skrev jag lugnt? Oj där skenade min fantasi iväg tror jag, har lite väl livlig fantasi ibland för lugnt är inte ett ord som beskriver dagen bäst.

Nu ska jag fortsätta försöka få Bubbigubben att låta bli syster


Nej det är klart att det inte räcker med futtig lite napp. 
Hmm,,,nappavänjningen kanske kan bli lite kämpig.
· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Hur sover du?

Vilken typ är du?

Sover du på rygg, på mage eller på sidan? Det kan berätta en del om hur du är som person.
I alla fall om man får tro brittiska forskare som studerat sovpositioners koppling till personlighet.

Jag kan säga att min sovtyp finns inte ens med då jag enligt min sambo ofta sover på rygg med fotsulorna i sängen så knäna pekar mot taket. Så ligger jag så och när jag sover så ramlar benen åt sidan fram o tillbaka, kanske drömmer att jag är slalomåkare eller nått! Min stackars sambo uppskattar inte min sovstil iallfall då jag håller honom vaken tydligen.

Hur sover du? Och vad säger det om din personlighet? (Klick

Vilken sovtyp är du?

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.Källa: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7914560.ab· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Mer trafik till din blogg?

Villd du ha mera läsare till din blogg så är detta ett väldigt bra sätt. Du får poäng av att läsa andras bloggar och dom poängen du samlar ihop gör så att andra ser din blogg. Intresserad? Klicka dig vidare på  bannern här nedan!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Sjukstuge dag

Idag är det  sjukstuga i gökboet, alla är hemma förutom min älskade sambo som slavar. Unga damen fick vara hemma med med mig och Bubbi för hon klagade på att hon hade väldigt  ont i magen, ja det vore ju helt fantastiskt toppen om det skulle utvecklas och visa sig vara magsjuka.

Undra om man kan installera såna där slussar dom har på sjukhus hemma,såna där som är till för att förhinda smitta. Abolut värt att kollas upp, allt för att inte bli magsjuk själv!

Just nu så sitter unga damen och jag och kollar på Trassel  medan Bubbigubben inte tycker att filmen är ett dugg värd att brys sig om så han går bärsärkargång och sliter ner allt han hittar istället. Underbart,... man behöver aldrig någonsin bli rädd  över att inte ha något att göra när man har barn iallfall.

Nu ska jag jaga Bubbi!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bestick fråga

Okej ni vet dom där efterblivna banjospelarna från sista färden?! Enligt min sambo så är jag som en av dom eftersom jag tydligen äter på fel sätt,  han är så gullig mot mig min älskade sambo.  Jag har gaffeln i höger och kniven i vänster och enligt någon löljig vett och etikett lag så är det tydligen fel, det ska vara tvärtom. Men hallå,,, Herregud vad  spelar det för roll vilken hand jag äter med??


Det är ju inte så att jag slabbar och dreglar mat överallt bara för att jag äter med högern  men någon har tydligen bestämt i den här mycket viktiga frågan att man ska gaffla med högern och kniva med vänstern.

 Så finns det fler som jag så kontakta mig så kan vi dra igång ett band  för efterblivna banjospelare !!

Här nedan är banjobattlen från sista färden. Ja men absolut jag känner en stark samhörighet,, jag visste att
jag inte var ensam!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Lugn o ro

Nu sover barnen sen ett tag tillbaka och jag och min älskade sambo sitter i soffan och bara slappar. Sitter o väntar på att braiga tisdags tv sätter igång, vilket den gör vid 22.00, hmm undra när Despperate housewifes kommer tillbaka, saknar ju det.

Jag och min inkompetenta datorhjärna har börjat kämpa med bloggdesignen igen, det lilla jag idag har ändrat har funkat bra men det är det som inte är gjort som jag verkligen vill ändra på. Åhh varför kunde jag inte ha fötts med den egenskapen killen har i no ordinary family det vill säga en Superhjärna?? Skulle vara så skönt att bara titta på något i 2 min och så kunna det utantill.
 
Nu ska jag titta tv hejs svejs


Oj herregud vad fräsch man ser ut men det kanske inte är så konstigt
då detta är bild från BB. Detta är bara några timmer efter Neo kom
till världen!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ny Header

Ja jag satte mig o slängde ihop en ny header lite snabbt för jag var så trött på den jag hade. Jag kommer nog byta med jämna mellanrum framöver med för jag blir så snabbt trött på dom! Denna gång fick den se ut så här!


 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Vårshopping pop

Tjoho alla ursäkter för att få shoppa är bra,  shoppa, shoppa, shoooooppa, blir alldeles till mig ju. Snart  är det ju  vår och då måste jag ju införskaffa lite vårjckor och annat till barnen.  Bubbi kommer att få en grön polarn o pyret skaljacka med en söt grönrandig mössa till, min lilla docka kommer bli så söt.

Unga damen är jag inte riktigt säker på om hon ska få en rosa skaljacka från pop eller en vitrandig eller ja någon annan! Hmm....svårt,, mycket klurigt.

 -Vadå oviktigt ??
- Nej det här ju bland det viktgaste beslutet man kan ta.


För tänk om hon inte skulle passa i färgen man väljer då kan jag ju sabba hela hennes uppväxt och ge henne traumatiska men för livet,,,,,,, eller så kanske det bara är jag som överdriver en smula, ja okej inte bara kanske, det är så.Ujuj uj vilken??? singla slant kanske? Dra lott? Blunda och bara ta en?
SKALJACKA BARNSKALJACKA BABYSKALJACKA BARN

Här nedan är Bubbis varjefall!!
SKALJACKA BARN
MÖSSA BABY· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Today its tisdag och äckligt i skogen

Bubbigubben vaknade 12323 gånger inatt tror jag, nej okej men åtminstone 2 gånger i timmen av sin hosta. Så fort han hamnade helt liggandes så satte hostan in som värsta militärinvasionen på han. Vi var tvungen att försöka få honom sova i en halvsittande ställning men då han flyger runt i sängen som om han hade myror i hela kroppen så höll det ju inte länge innan han låg ner igen och börja hosta.

Men men nu är det ju iallfall ny dag med nya möjlighe,,,,,,eller nej snarare med nya trötta timmar. 

Lämnade unga damen på dagis vid 9.00 och det är så äckligt, vidrigt, snuskigt att gå igenom skogen nu på vintern för alla dessa hundägare struntar blankt i att ta upp efter sin hund så det ligger bajs pprecis överallt längs vägen i skogen.

 -Vad gör du????
-Vadå??? Tycker ni inte det är mysigt att jag bajsar på era gräsmattor överallt?
-Nähä det gör ni inte men jag trodde ni tyckte om bajshögar eftersom ni aldrig plockar upp efter era hundar på andra ställen, så då tänkte jag bara bidra med några högar!!

Hur SVÅRT kan det vara att PLOCKA upp efter sin hund?? *SUCK*


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Betnér

Sitter och kollar på Betnérs show Livets ord som går på 5:an, han är ju för bra han den där Magnus! Sitter här i soffan och gnäggar till o från, min sambo ser däremot lite skeptisk ut. 

Min sambo har fått för sig att börja tycka mindra bra om Betnér  och säger att han är ett politiskt pretto och att han känns falsk. Neeej  Betnérs bittra humor är ju toppen

Haha så bra " Strumpkukar"Bild från google!


· Lämna en kommentar ·
Tv // 1 kommentarer
Sov dags

Min stackar lilla Bubbigubbe har nära 39 graders feber och hostar så  han får kräkrelfexer hela tiden. Håller både tummar o tår på att lilla gubben får sova lite utan att hostan stör för mycket. 

Unga damen kom idag också och hon har redan hunnit pratat så mycket att mina öron sagt upp sig, kunde nästan höra ur öronen börjde packa ner trumhinnor och stigbyglar och alla tillbehör för att flytta.

När unga damen sätter igång snacket så sitter man till slut bara o jaar med på det hon säger utan att egentligen höra, man har helt enkelt kopplat bort men om man ska lyssna på allt hon säger ja då får man ta ledigt från livet och bara sitta o lyssna, lyssna lyssna och lyssna. 

Nu ska vi titta på film ikväll blir det "Get him to the greek! har hört att den ska vara lite småkul.

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Big brother

Ja jag vet inte varför men jag har alltid tyckt om Big brother och det har precis börjat en ny säsong så nu har jag något att göra 100 dagar framöver. Såg däremot en liten detalj som gör att jag kanse missar några avsnitt,, sändningstiden är kl 22 och det är alldeles för sent för mig, pensionärsvarning eller?? 

Men jag har ju alltid internet som gör att jag kan följa när jag vill som tur är, vad skulle man göra utan internet?  Vad är det egentligen som är så kul att följa uttråkade människor instängda i ett hus i 100 dagar, ingen aning men lättroad som jag är så funkar det.

Nu ska jag fortsätta titta på vilka deltagarna är som ska gå in i huset. Ha en bra kväll!!· Lämna en kommentar ·
Tv // 0 kommentarer
Superduper stor familj

Shit jag som tycker det kan vara riktigt jobbigt att ha 2 barn ibland! Undra hur dom sitter och äter, där kan vi snacka långbord.Familjeman Ziona Chanas familj består – i nuläget – av 94 ba
Familjeman Ziona Chanas familj består – i nuläget – av 94 barn, 33 barnbarn och 39 fruar.

Med 94 barn och 33 barnbarn har han redan världens största familj. Men indiern Ziona Chana, 67, är inte nöjd.Nu inleder han jakten på sin 40:e fru – i USA.

De sammanlagt 181 familjemedlemmarna (Ziona Chana har 14 svärdöttrar också) bor under samma tak i ett fyra våningar högt 100-rums hus i byn Baktwang i nordöstra Indien.

– Jag känner mig som guds speciella barn. Han har gett mig så många människor att ta hand om, säger Ziona Chana till den brittiska tidningen The Sun.

Men nog verkar det lite jobbigt också. Bara för att laga middag krävs till exempel 30 kycklingar och till det ska 60 kilo potatis skalas och 100 kilo ris kokas.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8599420.ab


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Goooood morgon

Idag blev det upp innan tuppen för stackars Bubbigubben hostar så han nästan kräks. Eftersom hostan stör han så pass mycket, vilket inte är så konstigt så har han varit vaken till och från flera gånger under natten vilket reulterar i en trött mamma idag. 

Sist han hostade så här extremt,  så skickade han ut en fontän av saftsoppa över hela sig själv och kudden han låg på,,,,,,INTE mysigt!

Nu har han fått lite hostmedicin för ett tag sen med den verkar ju hjälpa lika mycket som såna där grejer man kan köpa på tv-shop som påstås ge  dig århundrades kropp bara av att användas 3 minuter om dagen dvs NADA alltså.

Nu ska jag byta en blöja, hör sen.Mammas stackars sjukling


· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Supersvarare

Jag ska bli en supersvarare för 118 100 ni vet där man kan fråga precis vad man vill! Jag ska vara en av dom som febrilt letar fram svaret på alla världens olika frågor, kul med lite utmaning.

 Anmälde mig mest som en kul grej då jag tror att man kommer lära sig en hel del, man kan aldrig lära sig för mycket. Jo försig om du är Kelly Bundy från våra värsta år så har du en gräns men om du inte är Kelly så borde du ha  ett minne du aldrig kan fylla.


Tror iallfall att det blir skoj att vara en supersvarare!!

Nu ska jag sova Natti natti alla!

Supersvarare

Nu kan du registrera dig och bli en supersvarare och därigenom få möjligheten att testa att besvara de senaste och klurigaste frågorna som kommer in till 118100. Du får också tillgång till vårt eget community där du kan chatta och umgås med andra Supersvarare.

Som Supersvarare är du inloggad via vår hemsida och besvarar frågorna från din egen dator, och du är inloggad så mycket eller lite som du själv vill. Genom att hjälpa oss att besvara frågor så tjänar du själv ihop till gratisfrågor att använda i tjänsten.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nostalgi

Åhh kommer ni ihåg den här reklamen för kalaspuffar? Jag kommer ihåg den iallafall, då var man inte gammal när den gick. Det är ju inte som nu förtiden, nu  när man har  börjat knaka i fogarna och samla damm över sig ,nej då var man fortfarande ung o pigg!


 


· Lämna en kommentar ·
Tv // 0 kommentarer
Lukta gott

Fick ett doftprov på en parfym från YSL när jag köpte en annan parfym åt min sambo på Kicks för ett tag sen,, jag kanske lukta eller något  men inte brydde jag mig då gratis alltid är bra så jag tackade artigt och struttade iväg glatt.

 Fick doftprov på Yves Saint Laurent parfym Parisienne som jag tyckte luktade supergott!! Gratis plus god luktande = high score!! Så  nu står den helt klart på min lukta gott lista nu!

Img-cpar1-small
Mmmm jag har alltid velat lukta  Sandelträ, Vetiver, Patchouli, Mysk Viol, Ros, och Pion samtidigt.


· Lämna en kommentar ·
Skönhetsprodukter // 0 kommentarer
Redigering

Har suttit och fixat yttetrligare en del bilder av Meja o Tilde som jag fotade för ett tag sen. Jag kände att det var lika bra att sätta fart med dom ifall datorn får för sig att bli apatisk igen, kanske var någon som ville att jag skulle få lite fart med redigering och borttagning av andra kort  och det funkade för fart har jag fått.

 Försig har jag säkrat korten nu så dom finns på fler ställen men jag tycker inte om att jobba med korten på den stora datorn så därför passar jag på nu medans den lilla funkar. 

Nu måste jag väcka lill sjuklingen från hans vila för annars så kommer vi få vara uppe länge ikväll!

· Lämna en kommentar ·
Foto barn // 0 kommentarer
Söndag morgon

Morgon morgon!

Dagen har börjat bra men kanske lite för tidigt för min smak 7.30 men det kunde ju ha varit mycket värre.  Bubbigubben kan det vara  bättre med för han är väldigt hostig, snorig och har lite feber, stackarn. Det slår aldrig fel att han blir sjuk när han varit på dagis alla dagarna han ska under veckan. Ska kolla om jag kan köpa ett nytt immunsystem till honom, krav ska vara att det är ogenomträngligt för bakterier. Får lägga ut en annons på blocket.

 Datorn fungerar fortfarande iallafall och det är värt en liten segerdans, har dock inte tagit mod att stänga av den än, jag behöver nog terapi innan jag vågar ta det steget.

Nu ska jag slänga mig in i duschen, ha en bra dag


Har ingen passande bild och jag ska verkligen inte ta en bild på
mig själv för jag vill inte skrämma er, så det blir denna!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Summan av kardemu...

 Trassel var lika sockersöt som alla andra Disneys filmer, och alla vet ju att Disneys filmer är ju bara för underbara.  Satt och tänkta att Rapunzel måste ha en hejdundrandes  bra balsam för att hålla reda på allt det där håret, kan inte vara lätt. 

Summan av kardemumman är att filmen får 4 av 5  gyllene hårlockar av mig som betyg. Det var ju ändå lite overkligt att hon kunde simma första gången hon var i vattnen och därför får den bara 4.

God natt nu!!


· Lämna en kommentar ·
Film // 0 kommentarer
Trassel

Nu ska jag och min älskade sambo kolla på Disneys Tangled (Trassel)  vi ser den med engelskt tal såklart!
 Nu är det bara vänta på att bli förtrollad i Disneys magiska värld, jag är barnsligt förtjust i Disney filmer dom är ju oftast så fina man brukar få dra på smilbanden några gånger också!

Nu ska här tittas,,,,,hörs sen!· Lämna en kommentar ·
Film // 0 kommentarer
Paranormal activity 2

Jag vet inte varför jag utsätter mig för skräckfilmer när jag vet att jag blir så rädd att jag skrämmer mig själv till halva hjärtattacker, jag kan knappt gå på toa själv efter jag sett en sådan här film. Jag är livrädd för speglar och dörrar och jag får mardrömmar på natten och det gör det inte bättre att tro på spöken kan jag säga. 

Kanske får skylla mig själv eftersom jag gick med på att se den här.... Såg den här igår och det som gjorde att jag inte dött av rädsla under natten när vi skulle sova var att filmen handlar om att bara en viss familj är förföljd av en demon och eftersom det bara är den familjen så kan jag vara lugn, demonen kommer inte åt mig. Vadå feg?? Aldrig jag inte,,nej nej eller jo kanske lite eller okej jaaa mycket då.

Jag har alldeles för livlig fantasi för att se sånt här inte bra för mitt psyke, kommer sluta med att jag får checka in på en låst avdelning för lätt instabila personer. Jag kommer bara att sitta och gunga fram och tillbaka fram o tillbaka.


Min sambo tog detta kort med sin mobil!
Jag igår när vi tittade på filmen! Det var alldeles för högt ljud så fick ont i öronen,
det var inte för att ljudet skrämmer sk**en ur mig och jag inte ville höra!!· Lämna en kommentar ·
Film // 0 kommentarer
Hallelulja halleluljjjjaaaaaa

Gud hör bön, price the lord, gud är god och hallelulja och nej jag är inte troende men skulle snudd på kunna bli det då datorn som varit apatisk plötsligt kickade igång då min sambo strypte strömtillförseln till den. Ingen är nöjdare än mig för jag kunde rädda alla foton och lägga in dom på flera hårdiskar vilket jag gjorde direkt. Att det ska behöva hända traumatiska saker innan man lär sig något så enkelt och självklart.

Höll ju nästan på att få en depression under dom timmarna datorn slutade leva, jag såg alla foton passera i revy framför ögonen men nu är livsglädjen tillbaka. Nu är det bara en liten sak som gnager inom mig, hur ska jag våga att stänga av datorn?? Det var ju så den blev apatisk förra gången! Kommer att få magknip och mardrömmar om att datorn slås av, kommer vakna svettig i ren panik och bara skrika,,,,,usch förstå vilken hemsk mardröm!!

Nej nu ska jag tänka glada tankar!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ge blod

Läste för ett tag sen att det är som vanligt brist på blod i blodbankarna, vilket fick mig att kolla upp hur det här med blodgivning går till.

Det var inte svårare än att man tar sig ner till blodgivningscentralen vilket blir för oss ingång 62 på akademiska här i uppsala  och går in där och säger "Hej jag vill ge blod" Då får du en hälsoblankett att fylla i för att se om du är lämplig blodgivare och sen får du ta ett blodprov för att utesluta olika smittor som HIV, syfilis och HTLV. Tar du dig igenom utan anmärkning så är du grön för att ge blod.

Då kommer du att få en kallelse när det är dags att ge blod, brukar vara efter behov. Som tjej får du ge 3 ggr per år och kille 4ggr per år, det tar ca 10 min att ge blod och då tar dom ca 4.5 dl och du kan efteråt fortsätta som vanligt.

Jag och min sambo ska faktiskt ta oss upp till akademiska på måndag för att se om vi kan börja lämna blod. Vi båda har ovanliga blodgrupper också, miin sambo har B negativ som 2% av Sveriges befolkning har och jag har AB positiv som 5% har.

Det känns som att det är en ganska liten och enkel insats för att kanske rädda livet på någon.
Vill ni också veta mer gå in på www.geblod.nuGeblod.nu - Mest om blodgivning från Sveriges blodcentraler· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Gråter blod

Morgonen var jättebra, allt var frid och fröjd, fint väder, Bubbigubben sov längre än han bruka, ja bara bra saker TILLS jag slog på min lilla dator. Började tänka att den hängt sig så jag startade om den men samma sak igen, det går inte att styra muspekarn den rör sig inte hur mycket jag än ber, bönar använder tankekraft, den är helt apatisk!

Min sambo testar alla möjliga kommandon och tar ut batteriet men NEJ inget funkar, fortfarande apatisk. Nu verkar det nästan inte bättre än att jag kommer få ha begravning för alla mina bilder mitt photoshop och allt annat *skrikgråter* why god why???

 Men hoppet är det sista som lämnar människan och än har jag lite av det kvar, kanske går att rädda om man låter den genomgå en operation hos någon skicklig datorkirurg ja vi får helt enkelt vänta och se, endast tiden kan utvisa min dators öde!!


gammal bild, har inga andra eftersom datorn dött med alla mina nya bilder


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Heeeelg

 * Sjunger* Nu är det fredagsmys om det är så det sista jag gör nu är det slut på veckan det är daaaags för fredagsmyyyys!*

 Så fantastiskt skönt med helg, jag ska bara slöa hela helgen!

Nu ska jag lägga mig på soffan och halv sova, ha en bra kväll· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Magnus Betnér

Såg precis på tv reklamen att den bästaste Magnus Betnér stand up show "livets ord" kommer på kanal 5 nu på måndag kl 22.00! Gissa om jag ska sitta bokad framför tv:n med upppmjukade skrattmuskler redo för att skratta!

Han är ju så bra, helt klart min favorit. Älskar hans bittra humor!!· Lämna en kommentar ·
Tv // 0 kommentarer
Trött tröttare tröt... Zzzzz

Jag är riktigt otroligt, makalöst trött just nu, börja misstänka att någon lagt något lugnande eller liknande i vattnet jag drack för någon timme sen. Jag skulle nog inte få många poäng i ett IQ test just nu för hjärnan har gått i tröttstrejk. Har varit igång sen 6.00 imorse och nu har jag precis avslutat dagens middag som blev hemmagjorda pannbiffar med potatis, gräddsås och lingonsylt, mycket gott måste jag säga, det gjorde jag bra!


Nej nu ska jag glo på tv och överväga om det är för tidigt för att gå i säng!  


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Seg som ...

Uj uj uj,,,jag är segare än kola i dag, jag försöker kicka igång mig själv men min kropp är som en startmotor som bara tuggar. Min plan om att att vägra göra någon nytta och bara ligga på soffan gick åt skogen då min sambo ringde o sa att han tänkte bjuda sin pappa på middag, för då var jag tvungen att laga maten.

Så vi kom överens om att jag skulle fixa kyckling satay vilket jag börjde koka ihop tills jag insåg att jag måste ta mig till affären för självklart så är det något som saknas, så då blev det affären också.

Japp så hela min plan om att bara ligga och jäsa gick om intet men NU tänker jag vägra röra mig längre än till duschen för dit måste jag ta mig för annars finns det risk för att folk inte vill umgås med mig snart. På tal om det så ska jag nog ta mig dit på direkten

Så hejs svejs


Denna aktiviteten pågår just nu hemma i vårat vardagsrum, det ni ser
är mina 2 favvo pojkar som skruvar med Bubbigubbens verktygslastbil!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Runt omkring

Har inte gjort  så mycket annan än kört runt idag, först till apoteket sen till on off för att lämna av unga damens papppa sen tillbaka för att åka till bvc (idag igen fast med unga damen) sen upp til dagis och sen hem. Nu är jag alltså hemma och jag tänker inte  ta för mig och göra någon nytta alls idag har jag bestämt, jag ska bara ligga i soffan o stirra ut tv:n, våga vara lat är är mitt slagord idag

Jo just det Bubbigubben fick sin vaccination idag för det verkade inte som han kommer att bli sjuk ändå. Han trodde han var på den säkra sidan för att han slapp undan igår  så han glömde att spela trött och dålig idag så då fick han den direkt. Han var sååå enormt duktigt *stolt* Han satt helt stilla och började inte ens gråta när hon stack honom med sprutan. Mammas starke lille kille, brås på mig helt klart.

Nu ska jag väcka lillturbo från hans vila

Hörs sen


Åhh ramla över den här bilden när jag letade efter en annan,
mammas lilla pluttiga puff bara någon vecka gammal! Oj vad tiden
går fort


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tisdags kväll

Usch o fy jag har haft så ont i huvudet i dag, har haft ganska ofta ont i huvudet på sistone tyvärr. Bara för att det är så synd om mig så måste jag ha chipp o dipp ikväll så jag skickade min älskade sambo till affärn att köpa lite gottis för jag tänker frossa bort huvudvärken. 

Det vet ju alla att det finns inget bättre än chipp o dipp mot huvudvärk, det är ju medicinskt bevisat att chipp o dipp botar mycket olika sjukdomssymptom... eller hur var det nu?? Hmm,,, det kanske var så att jag hittade på det!?

Men det är ju TISDAG *trumvirvel* det betyder ju Cougar town och the middle och då behöver jag tv- godis helt enkelt. Nu ska jag ta en alvedon tror jag.

Ha en bra kväll!!!

  · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
One piece

Har sagt det förut och jag säger det igen. Jag vill ha en sån här dom ser ju så härligat mysgosiga ut, ja dom riktigt pratar med mig. Finns dock en risk att om jag köper en så kommer jag aldrig ha något annat på mig.
Visst ser den vita så undebert mysig ut!!? Jag vill ha någon av dom här men då jag är jag finns det risk för att dom hinner utgå innan jag bestämt mig för vilken . Hej jag heter Nathalie och jag lider av svår beslutsångest av högsta graden. 


 OnePiece Teddy Fleece WhiteOnePiece AlbannachOnePiece Lollipop· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Tidig morgon

Neo fick för sig att vakna inatt så vi flyttade över honom till våran säng när vi insåg att han inte tänkte lägga sig ner och sova vidare fast vi bad honom. Det var ju inte så att han lade sig tilrätta och somna på 2 sekunder när vi flyttat över honom heller,nej, nej,nej det vore för lätt, utan han låg som en propeller och snurra runt i sängen oavbrutet för jag vet inte hur länge.

Så såklart sov han som en en klubbad säl imorse när vi skulle upp, vi skulle på hans 18 månader kontroll på bvc kl 8.30. Allt gick bra och enligt våran bvc tant så kan Neo vara det smartaste barn hon någonsin träffat, okej det där kanske jag la till men bra gick det iallfall. 

Meningen var att han skulle få vaccination men smart som han är så hade han tänkt ut en plan för att slippa och den lyckades. Han satt först väldigt stilla och såg trött och sjuk ut sen så snora han lite och hokus pokus så slapp han. Tyckte jag såg han dansa en segerdans, skratta och ropa lurade.

Fick en ny tid för sprutan lite längre fram istället, få se vad han har för plan för att slippa nästa gång?!!

· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Fundering kring alla hjärt.....

Tog en tur till gränby idag , ja igen! Vi skulle handla lite mat och sådant tråk som man bara gäspar över men som måste göras. Så när vi kommer in så ser jag en miiiiilslång kö till blommorna vilket inte är ett dugg överraskande  eftersom det är "alla pussisar dag. Det jag däremot la märke till var att i den där kön av säker 30 pers så var så gott som varenda en en kille, man, eller gubbe.

Okej här ser man plikttrogna karlar som inte vågar komma hem utan en blomma på den "viktiga" dagen men då till min fundering, är det bara killar som är "skyldiga" att köpa presenter/blommor till tjejen sin???? Såg så ut om man räknade statisktiskt på köerna jag såg. Vart är jämnställdheten som alltid är så viktig där då? 

Kan säga att jag verkligen inte är ett fan av alla hjärtans dag. Enligt mig så är det bara ett dåligt sätt att lura av människor mer pengar. Tycker inte det ska behövas en speciell dag för att visa att man älskar den man är tillsammans med!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Säg det med blommor!

Det har väl inte gått någon förbi att det är Alla hjärtans dag idag och säker många väljer att visa sin älskling lite upskattning med blommor, så därför tycker jag det passar bra att lägga ut ett inlägg om blommornas betydelse! Fast ge blommorna hellre på någon annan dag än just alla hjärtans dag!

Det här betyder färgerna:

  Blått: Jag vill bli vid din sida tills jag dör.

  Gult: Du är solen i mitt liv.

  Lila: Jag önskar dig lycka och välgång i livet.

  Orange: Jag är din trogne vän.

  Rosa: Jag är förälskad i dig och lovar att vara trogen.

  Röd: Jag räknar dagarna tills vi ses igen.

  Vit: Jag tror på din oskuldsfullhet.

Det går också att kombinera färgerna och få nya betydelser. Till exempel antyder en bukett med blåa, vita och röda blommor att det handlar om ett frieri.

...och antalet betyder:

  En blomma: Du är mitt allt.

  Tre: När får jag träffa dig igen?

  Fem: Jag gör vad som helst för dig.

  Sex: Jag tvivlar på det du säger.

  Sju: Jag älskar dig.

  Tio: Vill du gifta dig med mig?


Fördjupningsruta

För dig som vill ha större blomstervokabulär:

 

Röd amaryllis: Från djupet av min själ, jag högaktar dig.

Anemon: Din svartsjuka är onödig.

Blåklocka: Skvallra inte för någon om det du vet.

Brännässla: Usch, vad du är näsvis.

Fläder: Jag svettas bara jag tänker på dig.

Harsyra: Du roar dig medan jag förgås av smärta.

Hundkex: Jag är din slav.

Röd klöver: Jag vill förbli fri, som jag har varit.

Vit klöver: Neka mig inte vänskap.

Ljung: Du är otacksam.

Narciss: Jag älskar, men inte dig.

Persilja: Du blir ganska nyttig i hushållet.

Rosenknopp: Jag har älskat dig länge i smyg.

Röd tulpan: Detta är en kärleksförklaring.Källa:Aftonbladet
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vänster eller högersida?

 Finns en bild på en snurrande ballerina som beroende på om du använder höger eller vänster hjärhalva snurrar åt ett visst håll. Om du ser att hon snurrar med klockan använder du höger hjärnhalva och moturs använder du vänster.

Först när jag kollade på den här bilden så snurarde hon moturs men jag kunde få henne att vändam Min sambo såg henne enbart snurra med klockan och hur han än betedde sig så kunde han inte få henne att byta håll, jag försökte förklara hur han skulle göra men utan resultat, kanske betyder att jag är liiiite smartare eller?! 
;)
 
Hjärnhalvornas egenskaper:
Den vänstra halvan rymmer medvetande, språkförmåga i både tal och skrift, matematik, logik, analysförmåga samt jagets historiska aspekter och framtidsplaner. Den arbetar sekventiellt, vilket innebär att den koncentrerar sig på en sak i taget. Högra halvan står för omedvetna förmågor som intuition, kreativitet, helhetsuppfattning, känslosamhet, orienteringsförmåga, bildförmåga, formkänsla, igenkänning av ansikten, tolkning av ansiktsuttryck och musikalitet. Den håller sig till det som finns här och nu men arbetar med många olika saker samtidigt.
Källa: Wikipedia
Såg den här ballerinan hos www.michas.se och tyckte det var lite kul!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Lite Haribo löövecandy

Hittade jättgulligt kärleksgodis i form av gelehjärtan till alla hjärtans dag eller varför inte bara att ge vilken dag som helst för att visa lite lite uppskattning till din älskling. Från Haribo kommer detta lovecandy "Sweets for my sweet"
Visst är det gulligt?!!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Alla hjärtans dag= dyrt

Fick en fotoide som involverade blommor häromdagen och när familjen ändå var på gränby igår så tänkte jag passa på att införskaffa mig dom där. Så jag tog mig till blommorna och höll på att svälja min egen tunga i chock, satan i gatan vilka priser dom måste ha kollat i fel prislista och skrivit blommans vikt i guld eller något.

Blombukett som i vanliga fall brukar gå att få för 29-39 fick du nu snällt betala 79 för! Nej inte kan väl dom utnyttja Alla hjärtans dag heller, det vore ju omoraliskt och elakt att utnyttja snälla människor kärlek på det sättet. Behöver jag säga att jag sköt upp min fotoide lite?!!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Billig ide till fotobakgrund

Ni som vill fota och ha en fin bakgrund men känner att ni inte vill lägga flera hundra på den för ni kanske inte kommer att använda den så mycket eller kanske helt enkelt inte har råd kan göra så här.

Köp helt enkelt bordsduk i papp som finns i många varierade färger o storlekar och finns att få tag på i vanliga mataffärer och på många andra ställen som säljer kalasartiklar. På så sätt kan du få en snygg bakgrund och samtidigt  kan du komma undan för under en hundralapp.Pappersduk på rulle


· Lämna en kommentar ·
Foto // 2 kommentarer
Söndags morgon

Vaknande av att jag hör något  sjungande från ett helt annat rum och det var ingen skönsång precis. Låg och blunda och tänkte bara i mantra "snälla tyst, snälla tyst väck inte Bubbi" men såklart var det försent så då var det dags att göra sig redo att gå upp då.

Just ja får inte glömma att jag ska lägga ut en annons på blocket också. Det ska stå: 
5 årig snart 6 årig flicka bortskänkes mot en bättre begagnad soffa, kan nöja mig med en påse äpplen men jag är inte knusslig så vid en snabb affär så får ni henne mot annonskostnanden. Först till kvarn!!!!  

Den unga damen har kommit in i en liten hur ska jag uttrycka det "JOBBIG" är nog bra beskrivand ord,period. Hon är trotsdrottningarnas trotsdrottning just nu, hon andas och lever trots. Hon bara måste säga emot och bråka om vad man än säger åt henna att göra och detta även om hon verkligen själv vill göra det. Här är standardrepliken från henne som man hör 234567 gånger om dagen: JAG LYSSNAR NTE PÅ DIG/ER ....*suck* 

Jag kommer nog snart att frivilligt lägga in mig på en vadderad avdelning bara för att få semester!

Jaha nu ska jag ta upp Bubbigubben för han fick inte sova för unga damen fick ett  utbrott vid hans dörr så han vakna, toppen!!

Ha en bra dag


· Lämna en kommentar ·
Unga damen // 0 kommentarer
LÄS ALLA FACEBOOK ANVÄNDARE!!!!!

Har du noterat att du bara ser uppdateringar i ditt nyhetsflöde från samma människor? Har du också märkt att när du lägger ut statusuppdateringar,  foton, länkar så är det samma cirkel av människor som kommenterar och det verkar som att alla andra ignorerar dig?

Oroa dig inte, alla älskar dig fortfarande och ingen har blockerat dig avsiktligen. Pproblemet är att en stor klump av din vän/fanlista inte kan se någonting du lägger ut och det beror på:

Det "nya Facebook" har en standardintällning för nyhetsflödet som automatiskt är inställt att  visa ENBART inlägg från männsikor du nyligen interagerat  med eller interagerat mest med (vilket borde vara begränsat till de sista veckorna precis innan människor började byta till den nya profiilen). Så med andra ord, för både affärs- och personliga sidor, om inte vänner/fans har kommenterat mågot av dina inlägg inom dessa veckor och vice versa- är du nu osynligför dem och de är osynliga för dig!!

SÅ FIXAR DU DETTA: Rulla/scrolla ner till botten av startsidan och klicka på "redigerarinställningar", klicka nu på "visa inlägg av" och ändra inställningen till "Alla dina vänner och sidor! OBS: Detta är fixen för personliga sidor och jag är osäker på om företagssidor fungerar på samma sätt.

Att bara lägga ut en uppdatering om detta hjäler inte inte eftersom en hel del av dina vänner/fans som standrad inte kan se dina inlägg. Du får antingen skicka ett meddelande till alla på din lista (vilket jag inte är säker på att förtagssdor kan göra och det är en en ganska tjatig metod) eller lägga ut ett evenemang som förklarar situationen som detta och bjuda in hela din vänlista. Du kan också twittra om det och hoppas att de flesta av dina FBvänner också finns på twitter.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dagens ord

Efter pannkaks lunchen så hamnade familjen på gränby och där inhandlade jag en efterlängtad fjärrutlösare till min kamera, äntligen, its mine.

Var tvungen att köpa strumpor till ungarna också för annars så hade dom fått gå barfota framöver för alla förbenade strumpor har tydligen begärt skilsmässa med sin maka. Förstår inte varför alla strumpor hatar varandra så mycket att dom inte ens kan hålla ihop en vecka??!

Det var allt som fick åka med hem från gränby utöver mat och blöjor då.

Nu har vi varit hemma ett tag och jag har kämpat med foton från barnfotograferingen jag tog förra helgen. Blir tokig, galen, psyko, koko, knäpp  på BRUS, HATAR *BRUS!!!  Jag har tagit upp en riktig fight mot detta oönskade brus och JAG ska VINNA, punkt slut!!!

Nu ska jag natta barn och sen slänga mig i soffan

Ha en bra kväll

*Ni som inte vet vad brus är så är det en slags kornighet i foton som kan uppstå.


Yheeeh första blden med fjärrutlösaren!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Pannkakor

Hallå alla glada! Just nu befinner jag mig hos min sambos mamma för pannkakslunch, ska bli mums. Kan inte ens komma ihåg sist jag åt de. Nu ska här ätas! Ha Det toppen! Tyvärr ingen bild denna gång


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Love & other drugs

Oj vad klockan springer på kvällarna snart 23.00 redan, önska jag hade förmågan att stanna tid ibland skulle vara skönt under helgerna.

Kollade på en film ikväll som var bättre än jag trodde den skulle vara, ja överraskad faktiskt, okej inte det bästa jag sett men duger.Trodde det skulle vara samma som alltid i alla såna här romantiska filmer men dom hade faktiskt lite annorlunda "fnurr" ändå, kred för det. Hade inte läst något om den här filmen innan så jag gick enbart på  titeln och den bilden jag gjorde mig av titeln stämde inte överens med handlingen.

Kan säga att det är ju helt klart en tjejfilm men ni killar som blir tvingade eller...ähh.."gärna" vill se denna får se en hel del bröst iallfall, kanske lite tröst??

Filmen heter så mycket som Love and other drugs. I rollerna Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Oliver Platt, Hank Azaria, Josh Gad, Gabriel Macht
Handling:
Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Till snön


Kära snön!! Vi kom ju överens om att våran relation inte var så bra just nu. Sa att vi behövde tid ifrån varandra, du hade ju börjat dra dig tillbaka. Jag hade börjat gå mot ljusare tider. Men vad håller du på med nu? Smyger dig tillbaka, försöker charma mig med fina små snöflingor? Nej försvinn nu ditt kalla as! Försök inte med repliken som " jag smälter så fort du tar i mig" . Den går inte hem längre!!!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Snökaos men fredag

I morse när jag vakna och titta ut så kändes det som om jag  måste ha sovit en vecka, helt otroligt vad med massa snö under EN natt bara. Hann inte rulla mer än 100m med bilen sen så var det en kille som har tagit en "paus" i en snödriva med sin bil så han blockera vägen, så jag var tvungen att backa tillbaka en bit för att vända. Då var det nära att jag också fastna men jag kom loss, tack o lov min pärla klara biffen!!!

Helt otroligt att jag klarat mig hela dagen utan missöden. Nu är det FREDAG iallafall och jag ska supermysa i soffan och bara slöa  och goffa gottis ikväll. Nu ska jag öva mina köksskills genom att göra dagens middag fläskfiile med pommes o bea.

Hoppas ni haft en bra dag utan missöden!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
En gåta

Vem är så trött att hon hör sängen ropa efter henne??

Svar: JAG

Nu tar jag natter innan jag stupar.

God natt alla läsare, sov så gott så hörs vi imorgon!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Smörval,,,Antecka detta! Viktigt

Okej vilket smör är egentligen godast? Lätta, Milda, Bregott, Flora?? 

 Jag personligen tycker det viktigast är att det ska vara extrasaltat, saltoman som jag e. Jag brukar köpa Milda extra saltat men till min fasa så var detta smör slut på affären när jag skulle ha det så jag var tvungen att välja ett annat, INTE lätt om man heter Nathalie. Så jag scannade av hyllorna i smärre panik för att se vad det fanns för utbud.

Lätta  fanns ju såklart,okej lätt att breda men går bort direkt pga  av det icke existerade saltet.

Bregott extra saltat fanns ju men jag totalvägrade att ta det då det är som att breda stearin på mackan då det är stenhårt. Så mitt frenetiska sökande fortsatt och fastnade för nygamla smöret Flora som faktiskt fanns som extrasaltat. Tvekade några sekunder innan jag tog modet och valde det.

Måste säga att jag blev glatt överraskad då det var riktigt gott saltat, smaka riktigt mycket salt  ända negativa var att det var snudd på i hårdaste laget men det funka. Så nu har jag en stark ny smörkandidat som kan ta upp fighten mot Milda.

Intressant eller hur!! Kan nästan höra hur era pennor går varma nu.
Ha en bra kväll

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Finbesök

Fick lite oväntat besök av min kompis M, alltid trevligt då man inte ses alltör ofta. Tyvärr hade jag inge gevalia att bjuda på men jag tror inte jag blev mindre omtyckt för det (hoppas jag iallafall man kan aldrig vara säker) Jag tvingade med M ut i snöstormen för att hämta unga damen shit vilket väder, trodde snön skulle göra mig blind så som den piska i ögonen. 

Nu är alla hemmma igen och jag har en otrevlig skallbank, känns som någon sitter och kör ett hammarsolo i skallen på mig, only for me!.Nu ska jag ut i snöovädret och fixa lite ärenden


Wow vilket mästerverk till bild, oskärpan kallar jag konstnärlig. Lyckades
jag övertyga nån???


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Home igen från dr tandfix

Ja jag kom till tandläkarn och hade ställt in mig mentalt på att dra ut varenda tand i munnen. Har ni någon gång blivit tvungna att röntga den bakersta tanden?? Om ni vill ha en röntgenplåt  skavande i munnen och nerkörd i halsen så kräkreflexen sätter in så hoppas på visdomstandsproblem.

Ja så jag låg där iallfall och tandläkarn röntga, titta och pilla med sina verktyg. Sen så börja hon prata,,  Okej nu kommer dödsdomen tänkte jag men jag är beredd, come on!!

T.-Det ser ut som Afte 
J.-Afte?
T.-Ja du har en blåsa på tandköttet
J.-Ähhh.. en blåsa

T- Ja det ser ut som såna där munblåsor man kan få.
J- Jaha okej...men den är stor eller retav enorm
T- Nej det tycker jag inte

Nehe.....vilken tur att jag och mina allvarliga problem tar upp eran tid, ni kunde ju ha fått ta hand om något så löljigt som tandlossning eller svår infektion. Tur att det finns såna som mig med riktiga bekymmer!

Ont som F gör det iallafall och körteln är svullen i halsen,,,wierd

r är min räddning bedövande salva att ha på blåsan. Tror ni att det
funkar att smeta på körteln också??


  · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tandläkarn

Nu beger jag mig mot den där läskiga typen med alla obehagliga instrument som kallas tandläkare. Hoppas, hoppas det är väldigt lättfixat annars så kommer jag börja gråta och skrika hysterisk att dom ska söva mig, nej kanske inte riktigt så illa men  jag verkligen avskyr tandläkaren.
Hörs sen om jag inte blir inlagd på psyket för PSTD  (posttraumatisk stress.)· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Klagovisa i min mun

Aj aj aj aj.. jag har nu haft ont  i 4 dagar i en tand? tandkött? inte säker. Allra längst bak i underkäken vid smarthetstanden så har tandköttet svullnat och det gör ont när jag gapar, äter, pratar, andas.
Jag är öm ner i sidan av halsen och i körtlen på höger sida. YES vad har jag gjort för bra för att förtjäna denna tur, nu är ni avundsjuka eller hur??!!

God is great yhhee, yheeaa, god is good,,,, eller inte,,, kanske skulle hjälpa om man var troende??

Imorgon ska jag frivilligt eller nja frivilligt kanske man inte kan säga, men jag måste ringa tandläkaren eller någon som kanske kan hjälpa mig för nu börjar det bli jobbigt!

Nu ska jag klubba mig själv eller kanske kan fråga sambon om han kan hjälpa och slå stekpannan i huvudet så jag får somna ifrån det onda lite.

-Snääääälla pritty please älskling, du behöver bara slå en gång okej??? Jag lovar att inte hålla det emot dig sen!!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nu spelas det

Efter lyxmiddagen så tog vi fram unga damens "Gubbspel" där man ska slå tärningen och bygga fula gubbar, kommer ni ihåg det  från när ni var små? Jag kommer ihåg det väldigt bra, kommer ihåg att jag spela detta på fritids när jag var liten eller lite yngre... 

Nu ska jag sopa mattan med familjen, jag känner vinnarvindarna blåsa  över mig ikväll!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Sa´llat

Nu blir e att mumsa sallad inköpt på en av Sveriges mest lyxiga ställen, Statoil, ja man är ju värd det bästa. 
Deras örtkyckling är så god och idag så hörde jag hur den skrek på mig. Hela vägen från statoil hem till mig hörde jag salladskycklingen kuckla.

-Jag vet du vill ha mig så komsi, komsi
-Okej du vinner sa jag, jag ger upp

Så jag ringde älskade sambon och bad han stanna vid macken och plocka med den där smarriga salladen.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Pumsig....

*GÄSP*  John blund tittade förbi och gjorde så jag somnade till på soffan ett slag när Bubbigubben vila. Tror John blund måste varit full eller snarare jag är nästan säker eftersom han missade första näven med sand och sluddrade.  Någon borde kolla upp honom för nu är inte rätta tiden på dygnet att gå runt till folk och få dom att somna.

När jag vaknade till så väckte jag Bubbi för att fixa dagens lunch åt honom som är i högsta grad mycket avancerad. Ja jag har verkligen slitit som ett djur framför spisen för att kunna servera han denna oxpytt klar på påse, applåder till mig..
 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Blöjor..

Ni skulle ha sätt blicken jag fick av Bubbigubben när jag sa att han måste ha på sig en blöja av lite billigare sort för att hans vanliga blöjor var slut. Helt säker på att jag hörde han säga - Morsan tror du verkligen jag vill byta ner mig när jag fått smaka the good stuff innan???

Jo jag är helt säker på att han sa det, ingen inbillning alls!!


Okej tvingar du mig att ha billiga blöjor så ska jag dricka så mycket
att jag kissar igenom bara för att bevisa hur dåliga dom är....· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Lite vinterklagan

Nej nu har jag fått nog av vintern och alla dessa kläder som jag måste pracka på mig själv o ungarna.  För jag kan tala om att när den unga damen ska klä på sig så startas ganska ofta ett inbördeskrig. Hon vrider sig och skriker

-DET KÄNNS OBEHAGLIGT...
-Jaha vart är det obehagligt då??

frågar jag realativt lugnt första gången och försöker rätta till(Alltid fötterna).
  När hon sen forsätter för 465 gången om att det är obehagligt så ja då  finns  det ju inget annat att göra än att amputera bort fötterna helt enkelt. Jättesmart lösning och alla blir nöjda, hon för att det inte känns obehagligt längre och jag blir nöjd just för att hon inte klagar,, en win-win situation.. (gå frågan handskas vi med sen),
 
Så när våren nu kommer ska jag anordna en bål där jag bränner vinterkläderna (okej kanske inte alla men några)
 och dansar en vårdans bara för att välkomna den efterlängtade våren...
Så ser ni någon i vår som står och bränner kläder och dansar maniskt så är det inget att bli rädd för.

· Lämna en kommentar ·
Unga damen // 0 kommentarer
Kvällskatastrof

Oj oj det höll nästan på att gå illa. Jag satt här i soffan i godan ro under min egentid och pillade naveln när det som en blixt från klar himmel kom  över mig att jag nästan fått ett underskott av kalorier idag.

 Shit jag kunde ju ha förlorat vikt, förstår ni allvaret i det?? Därför skyndade jag på min sambo till köket (jag får  ju inte slösa fler kalorier) att hämta in grejs till rostade kvällsmackor för jag var ju tvungen att käka upp dom där kaloroierna jag höll på att missa. Nu är katastrofen avvärjd iallafall och jag kan andas ut och gå och lägga mig lugn över att inte tappa någon vikt. 

 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Panik

Gud hjälp mig någon!! Ena ungen sitter och stortjuter hysteriskt som om världens undergång är nära för att hon inte lyckats måla ett öga på sin gipsgiraff helt perfekt som värsta da vinci. Den andra går runt och först låtsas gråter för att sen gråta på riktigt för att han inte får klättra upp på stolen bredvid henne och kladda, och så här har dom hållit på vad som känns som många timmar.

Så jag ställde mig upp och skrek i ett anfall TYST JAG ORKAR INTE, JAG TAR IN PÅ HOTELL!!

Nej okej det gjorde jag inte men tanken slog mig!

Nu ska jag sätta mig blunda och räkna till 1000000 sen ska jag forsätta kvällen.
Hoppas ni har en bra kväll.

Bilden säger allt!!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Blommor o bin

Nova satt i soffan och tittade på barnprogram då hon plöstligt fråga

-Mamma vad är det som är kött i snippan?
-VA?? Kött i snippan???
-Ja man har något i snippan, vad är det.

Okej ingen panik nu du visste att detta skulle komma snart så nu är det bara att berätta eller så kör jag på -Nu hör jag inte riktigt det tjuter i öronen så jag kan inte höra vad du säger eller oj oj vad klockan blev mycket hopp i säng nu....Det kan kanske funka, ja så gör jag...eller nej jag får ta det

-Vad menar du?
-Det som sticker ut
- Jaha Ähh,,,jo det kallas klitoris
- Jaha okej har du en sån?
-Ja det har jag, alla tjejer har en sån
-Jaha okej,,,vad har man den till? Är det kiss i den??
-Nja...nej det är det inte. Kisset kommer ur ett urinrör
-Urinrör??
-Ja
-Okej

Denna konversation hade jag nyss med Nova.Hon frågade inge mer efter hon frågat om kisset. Jag är glad att slapp just nu gå in ytterligare på vad man ska med klitoris till Vad skulle jag säga???? Kanske  -Jo du förstår att den där är till för att tjejer ska kunna få orgasm.
Eller -Jo den är till för att tjejen ska kunna få skönt när hon träffar en pojke.

Visst det är sanningen men det känns som hon är liiiite för liten för att förstå den sexuellabiten än så länge!
Så när hon nöjde sig med det svaret så gjorde jag inga försök att vidare förklara, vi tar det sen!

Någon som haft denna konversation ed erat barn? Vad sa ni isåfall?Bild: Lånad Google· Lämna en kommentar ·
Unga damen // 0 kommentarer
Självporträtt

Ska börja ta mera självporträtt för det är riktigt kul att trixa. Sen är det ju så om man vill fota och inte har någon  modell så är det ju inte svårare än att ställa sig själv framför kameran. Så se upp Claudia Schiffer, Cindy Crawford och alla andra, here i come.· Lämna en kommentar ·
Foto // 1 kommentarer
Bra film?... EJ skräck

Har det kommit några bra filmer på sistone? Skulle vilja få ner några stycken som man kan ha på lager. Absolut inte skräckfilmer bara jag kan se allt utom det, ja det är för att jag är riktigt mes och nervvrak, jag kan skrämma upp mig själv riktigt ordentligt efter en sådan film.

Efter en skräckfilm går jag runt och pratar ut i luften med spökena som jag vet gömmer sig och bara väntar på att få skrämma slag på mig. Jag till spökena -Det är ingen ide att ni försöker för jag skickar Bubbigubben på er,,, ja just det så passa er..... Ja Neo är modigare än mig.

Det kan sluta illa också om jag ser på skräckisar för en gång så blev jag så rädd under en scen precis när jag skulle dricka pepsi, så jag röck till så mycket att pepsin flög ut över hela mig och jag drog ner en klunk i halsen och kunde inte andas på vad som kändes som en timme, jag ska vara glad att jag lever. 

Sen har jag också blivit livrädd för min egen spegelbild då jag trodde det var ett spöke som reflekterades (helt sant),,,, ja det var en riktigt dålig hårdag så....

Mardrömmarna på natten efter filmen ska jag inte ens gå in på.

Därför kollar jag inte å skräckisar längre..... men har ni några andra förslag så tar jag gärna emot.· Lämna en kommentar ·
Film // 0 kommentarer
Fast....

Oj vad tiden springer iväg när jag håller på med mina bilder. Igår så gick min sambo och lade sig runt kl 21.30 och jag sa att jag kommer snart, jag vill bara fixa några bilder till. Så jag satte mig och börja fixa och vips så var klockan efter 00.00.

Hjälp tänkte jag, datorn måste kunna utföra hypnos som ger mig blackouter eller nått för så här länge kan jag ju inte suttit.... Sen så hörde jag datorn säga  -Du är min,,,, mohahaha...

 NEJ du ska inte få mig skrek jag, så kastade jag mig över avstägningsknappen och sprang i säng.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Diskussion med Nova

Här är en diskussion jag hade med Nova vid middagsbordet!

- Mamma jag vill ha Super Mario spel jag kan spela
 -Vi har inte Super Mario för det finns inte till playstation så då måste vi köpa Nintendo
 -Ja men jag vill ju ha Super Mario kan vi skaffa det då
- Ja vi vill också ha det men det kostar nästan 2000 kr att köpa plus pengar för spelen.
- Kan ni inte köpa det då?
-Jo men då måste man spara pengar och för att få pengar måste vi jobba vet du.
-JAAA jag vet det,men ni SLÖSAR ju pengar på mat!!!

Barn är roliga ibland!!
· Lämna en kommentar ·
Unga damen // 0 kommentarer
Tankar....

Idag har jag så gott som endast suttit och redigera och fixa med bilderna från fotograferingen igår. Jag verkligen älskar att fota, finns inget som är är så kul som foto och redigering. Jag kan spendera timmar oavbrutet framför datorn och  photoshop, det är lyx för mig. Det är så kul att lyckats ta en riktigt bra bild som också andra tycker är fin.

Jag blir genuint glad av att hålla på med foto och redigering, så kul att att ha hittat något man brinner för. Hoppas att det håller i sig i framtiden också.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Fler bilder barnfotografering

Här är ytterligare några bilder från fotograferingen av söta Meja och Tilde! · Lämna en kommentar ·
Foto barn // 0 kommentarer
Foton barnfotografering

Tänkte visa någon enstaka bild från fotograferingen i dag av Meja och Tilde. Jag har inte hunnit fixa något med bilderna alls knappt så därför blir det bara så här få, jag kommer lägga ut fler om några dagar.


· Lämna en kommentar ·
Foto barn // 3 kommentarer
Barnfotografering

Idag var jag och familjen hem till min sambos kusin och hans familj på fika och när vi var där så fotade jag deras söta dotter Meja, jag fick även fota kusinens sambos systerdotter Tilde på 7 mån, så söt. Var jättekul iallafall att få fota dom två charmtrollen.

Meja är i Neos ålder alltså nästa 1.5 år så det var full fart på henne men lilla Tilde var desto lugnare, hon höll sig på samma plats där man lade henne. Jag har inte hunnit gå igenom korten och redigera korten än så jag får lägga upp några här framöver.· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
En ekvation

Okej ni ser den svarta runda i mitten av bilden?? Sen så ser ni hur mycket större den silvriga är!!


Den större av dom ska gå ner i den mindre.... jaha okej.... WTF!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Melodifestivalen

Jag hade inte den blekaste aning om vilka som skulle vara med i årets melodifestival men när Danny intog scenen som nummer åtta så fanns det inte det minsta tvivel hos mig att det var honom svenska folket skulle skicka till final och så blev det  ju också. Det är ju ingen överraskning att dom "gamla" kända brukar få komma vidare. Jag personligen tyckte Dannys låt "in the club"  var väldigt enformig och den kommer säkerligen köras så mycket på radion nu efteråt att man vill slita öronen  av sig till slut.

Swingfly med "Me and my drum" tog andra platsen till finalen och får åka direkt till globen, för mig så blir det en låt i mängden bara och jag skulle gärna skickat ett annat bidrag.

Jenny Silvers bidrag tyckte jag påminde mycket om ABBA allra helst i refrängen , kan inte säkert komma på vilken av ABBA låtarna däremot. Jag blev glatt överraskad att Pernilla Anderssons låt "Desperados" åtminstone gick vidare till andra chansen för den låten tyckte jag allra bäst om.

Få se vilka som tar sig vidare från andra chansen. Har ni någon favorit bland bidragen??
     

Bild: Aftonbladet

· Lämna en kommentar ·
Tv // 0 kommentarer
Leksaksaffärer och fingerfärg

Idag tog vi oss faktiskt ut för första gången på nästan en vecka, kände att vi måste hitta på något för Neos skull. Först hade vi tänkt vara ute med då det var dyngsurt och Neos regnkläder var kvar på dagis så blev det istället att vi styrde vår kosa mot leksaksaffären där Neo fick springa runt ett bra tag och leka och titta.

Han blev helt frälst i en stor plastkluns till bil som  också hade en dörr man kunde öppna och stänga . Den var extremt svårstyrd  då ratten tydligen inte var till för att svänga bilen utan det fick man göra med fötterna och då ska man inte tro det var en trampbil heller för nejdå det var det inte. Utan det var en bil man fick sparka sig fram i med egen kraft och för denna stora plastbit som man inte ens kunde styra , man fick sparka sig fram i och som inte var särskilt stabil (dålig konstruktion) skulle dom ha 1000:-.

Ja dom är ju inte rädda för att ta betalt för leksaker, helt sjukt vad dyrt vissa saker är. Man märker ju att dom vet vad dom kan ta betalt för.

Hittade fingerfärg som jag köpte med mig för jag tänkte att Neo kanske skulle tycka det var kul och det var kladdig upplevelse måste jag säga, han  körde ner hela händerna i dom olika burkarna så det bara rann färg överallt '*skrattar* Kladdigt men kul.
· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Golden eye...nähä

Har sett reklam några dagar nu för James Bond Golden eye och ikväll klockan 20.00 skulle den gå av stapeln på tv3, kollade till och med tv-guiden. Jag har aldrig varit ett enormt James Bond fan men min sambo ville se den iallafall så jag tänkte väl att det får väl gå då.

När väl introt börjar rulla så tycker jag att det känns lite fel, introt känns helt enkelt inte som om det stämmer överrens med en Jamed Bond film. När den sen väl börjar så hör man god jul och ser Diane Keaton, Luke Wilson, Sarah Jessica parker mf och då känns det verkligen inte rätt.

Nej 3:an visar alltså en helt annan film än den dom gjort reklam för och satt ut i tv-guiden... Ja Surprise
Dom visade "The family stone" eller Välkommen till familjen som den heter på svenska och jag kan ju säga att den var allt annat än action iallafall. Stackars alla Bond fan som suttit och väntat och fick se den där istället, snopet!

· Lämna en kommentar ·
Tv // 0 kommentarer
Radiostyrd eller förstärkarstyrd

 Öppnade en av Neos julklappar igår en radiostyrdbil, han fick en liknande radiostyrd nyckelpiga så därför har vi inte öppnat den förens nu.

Iallafall så satt jag och lekte med bilen igår och jagade Neo med bilen, vilket han tyckte var jättekul. När vi lekt så mycket att Neo börja strunta i bilen så gav han sig istället  på att ändra källa på förstärkarn vilket gör att tv-bilden försvinner och vi får blåskärm. Så jag tog kontrollen och skulle ändra tillbaka och när jag trycker till på tv-kontrollen så åkte Neo bil lite framåt...ähhh.. okej tänkte jag,,,wierd.  

Så  bara för att verkligen se om det var jag som hade fått bilen att åka så  tryckte  jag igen på kontrollen men denna gång höll jag ner knappen och bilen börjar verkligen köra runt *skrattar* Kul att kunna köra hans radiostyrda bil med kontrollen till förstärkarn.  Jaja kanske kan vara bra?!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Problemet löst

Jag kan nu se RAW-filerna i utforskarn igen och det tackar jag en duktigt vän som ledde mig rätt för. Nu behöver jag inte chansa mig fram till vilket kort jag ska öppna för nu ser jag dom, Yheej!

Nu ska jag forsätta titta på Wanted på 6:an, har sett den förut men det var ett tag sen nu så jag kommer inte ihåg den så bra men jag vet att jag tyckte den var bra!

Ha en bra kväll nu!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Datorproblem med RAW

Min dator verkar leva sitt egna lilla liv och göra vad den vill. Igår gick det hur bra som helst att ladda in RAW-format i datorn och jag kunde även se dom i utforskarn men idag funkar det inte alls.

Det har alltid varit problem för datorn att ansluta till min kamera men när den väl har gjort det så har den alltid hittat alla bilder i kameran och visat dom, men inte idag. Min sambo försökte hjälpa mig och installera andra program som är speciellt anpassade för RAW men det vill sig fortfarande inte *SUCK*

Så nu kan jag helt enkelt inte se bilderna i minatyrformat alls i utforskarn utan jag får chansa mig fram till bilden jag vill ha och hoppas att jag chansar rätt (vilket absolut inte är det lättaste). Det är bara en ruta med kryss i eller ett träd beroende på i vilket program man försöker se filerna i,,,,,, blir så trött.

Någon som vet ett program för att ladda upp RAW-filer och också kunna se dom direkt i utforskarn utan att behöva öppna dom i photoshop????


· Lämna en kommentar ·
Foto // 1 kommentarer
Ser ljuset

Äntligen börjar man må något bättre, fy fan vad dåligt jag mådde! Dagarna har gått ganska långsamt kan jag säga och det är väl såklart att dom ska göra det när man mår piss och bara önskar att dagarna ska gå fort så man får bli frisk igen.

Kan säga att det inte blivit ett dugg gjort alls dom här dagarna, vilket kanske inte är så konstigt. Neo har fått vara hemma han med fast han inte varit sjuk eftersom vi inte ville riskera att skicka vidare någon smitta genom honom och det kan jag säga att dagis uppskatta när jag talade om att han fick vara hemma för att vi var sjuka.

Det var tydligen extremt många sjuka på dagis i både magsjuka och influensa och det spreds som en löpeld, så dom hade infört att från första friska dagen så ska barnet vara hemma ytterligare 48 timmar för att förhindra smitta. Kan säga att jag  förstår dom det är riktigt hemskt.

Nu ska jag försöka plocka lite för första gången på 3 dagar för det behövs verkligen. Ha en bra dag
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Reviderara magsjuka

Jag har ej magsjuka antagligen jag har bara haft turen att få sådana symtom som kräkningar mm. Det jag har är antagligen influensa *suck* Jag har äckligt ont i kroppen, allra helst i mina händer i dom har jag så ont att jag har svårt att greppa saker. Jag har också feber på runt 39 grader..... Usch, fy ,blä såååå jobbigt. Jag som fan aldrig får feber nästan ju. Jag har nästan bara fått feber om det varit allvarligt som när jag hade hjärhinneinflammation.

Nu ska jag önska att jag kan få somna och vakna frisk.
Ja tyck gärna synd om mig, för det är det.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Noooo......magsjuka.

Min sambo har varit upp hela natten och pratat med toaletten både genom matgången och utgången,  *blä*
Just nu ligger han på sängen och mår riktigt piss, hör något stönande då och då.

Själv så rapar jag ägg och kräks, mmm så härligt och mysigt, mår pissdåligt. Min mage är i uppror och jag vågar inte äta något alls för jag vill verkligen inte riskera att kräkas. Neo är hemma idag också och han är lika pigg som vanligt så det är kul att försöka ta hand om honom i det här tillståndet....

Nej nu ska jag lägga mig ner och stöna lite dödsångest liknande!

Hopppas ni verkligen har en bättre dag än oss?! Hej så länge

                                                               


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer