Rapunzel

 Herregud vad mitt hår har växt sig långt snart så kommer jag kunna göra saker som Rapunzel kan. Jag har aldrig haft så här långt någon gång tror jag.

Snart kan jag slänga ut det över balkongen och låta Unga damen klättra ner för det så hon kommer direkt till lekparken utan att behöva springa runt. Sen när hon lekt klart så är det bara för henne att ropa " Mamma släpp ner ditt hår" så kastar jag ut det så hon kan klättra upp igen. Nej inte ett dugg jobbigt, smärtsamt, slitande för någon av oss!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Presenter

Nu är en av unga damens presenter fixade bara one to go. Hon har tjatat ganska länge om en drejplatta med tillhörande lera  så det är just det jag har spanat in på br och har tänkt köpa. Jag har även planerat klart alla bakplaner i huvudet så nu vet jag exakt vad jag ska göra och köpa. Nu får vi hoppas på att det blir ätbart också.


Snart ska man  hämta älskade sambon på jobbet också för han har jobbat lite extra idag och sen blir det maaaat. Jag är så hungring att jag skulle kunna börja tugga på rå ko, tur att det inte finns någon i närheten.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vampyr

Ja nu vet jag vad man fördriver tiden med när man är ensam, photoshop. Jag satt och lekte med en bild och detta blev slutresultatet. Nu är det första gången jag försöker mig på såna här saker men tyckte det blev ok för ett första försök!

· Lämna en kommentar ·
Photoshop // 0 kommentarer
Bakdekorationer?

Sitter och sonderar terrängen på nätet efter lite grejs som jag ska fixa till unga damens kalas nästa söndag! Jag hade tänkt att fixa vaniljcupcakes med dulche de leche fyllning och frosting! Någon som vet en bra butik i Uppsala som säljer ätbara fina dekorationen som man kan ha på tårtor mm?

Jag vet ju var  jag får tag på de vanliga dekorationerna såsom strössel och silverkulor och allt vad det kan vara men jag kan inte minnas att jag sett ätbara dekorationer någonstans?

Den som vet får gärna tala om det för mig!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Ensam!!!

Då har man lämnat Bubbigubben på dagis för andra gången på över 1 månad och jag har en hel lägenhet för mig själv, herregud vad lyxigt. Men vad ska man göra då?

 Ska man passa på att gå toa utan att ha någon inne hos sig eller dragandes i handtaget? Eller kanske ska somna på soffan utan att vara rädd för att lägenheten rivs eller att något farligt hittas på?

Eller varför inte ett matregn bestående bara av saker Bubbisen inte får äta och slippa oroa mig för att fel saker ska åka in i munnen? Eller kanske till och med att jag ska låta badrumsdörren vara upplåst utan att vara rädd att en översvämning sker.

Ja sakerna man kan göra är oändliga, bara att välja o vraka.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 5 kommentarer
Harry potter time

Här satt jag lycklig över att äntligen få se första delen av sista Harry potter filmen, jag var helt trollbunden rent av. När det gått ca 40 minuter av filmen så säger min älskade sambo " Nej jag orkar inte se mer ikväll, jag går och lägger mig"

VA??? Hur kan man INTE orka se klart en Harry Potter film??? Detta är för mig helt oförståligt, om jag så hade blivit matad med sömntabletter eller fått narkos så skulle jag se klart den, Harry Potter är ju bäst man kan ju inte välja att sova ju. Synd att det inte är på riktigt ja om man bortser från dementorer ,dödsätare och Voldemort då!!

Men snäll som jag är så stängde jag av och sa att vi kan fortsätta se den imorgon istället, så nu säger jag Natti natti istället!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Fotoidé?

Jag VILL FOTA men inspirationen har nått en ny bottennivå så jag vet inte vad jag ska fota. Vill inte fota ute ännu för det är fortfarande ganska trist miljö och jag kan inte komma på någon enastående fotoidé att genomföra inne heller. Det var lättare när kameran var ny för då hade man inte fotat så gott som allt som äger och har eller det känns som man gjort det iallafall.


Nej jag måste försöka komma på en ny idé. Någon som har en idé får gärna dela med sig!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Vad är det för en dag?

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min conversedag hurra, hurra, hurra!!!


Yes idag kom de ett sms till min tel som talade om att jag hade ett paket att hämta, Yippie!`


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Middag

Nu ska vi leka en lek som heter "gissa maträtten" detta ska bli våran middag och riktigt mums ska det bli, men vad är det då?


Bacon
tomatsås
skinka
ost
deg
banan


Mycket svårt eller hur?!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Megan fox!

Ja jag vet hur det  känns, jag blir ju också ofta misstagen för Megan fox eller var det så att jag kanske ville att det skulle vara så? Hmm,,,hur var det nu då??
Från: www.lamebook.com· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Väskor

Vill ha en ny väska så jag har kollat runt lite och hittade två som jag fastnade för

Den här väskan finns hos www.bagsandfashion.com

Den här nedan finns på www.nelly.com

Den här sista vill jag nödvändigtvis inte ha men tyckte jag var lite rolig. Den finns hos www.novaqueen.se

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
sömngångare?

Herregud alltså, undrar om jag gick i sömnen i natt och tömde en del av alkoholen här hemma för jag har sådan äcklig huvudvärk?!!  Det är ju inte rättvist att bara få vakna med sån här huvudvärk utan att gjort något för att förtjäna den så jag hoppas helt enkelt att jag parta loss i sömnen.

Ja man kanske ska sätta upp kameror här hemma som spelar in vad som händer om nätterna egentligen, kanske blir riktigt spännande att kolla på!

ja jag får fixa det helt enkelt.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Finn ett fel

Jag tror min lilla Bubbigubbe ville ta en sväng ut idag för han försvann ut i hallen och när han kom tillbaka hade han tagit på sig skorna, mössan och jackan, min duktiga lilla Bubbegubbe. Men nu ska vi leka finn ett fel!

vad kan det vara??
· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Candy

Jag o älskade sambon köpte "lite" godis som vi ska se hur fort vi kan trycka i oss, den som kräks först vinner.

Snart börjar ju toppentvkvällen, yheeej tisdagar är ju´ela bra kvällar det!!!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Pizzakit

Jag är oftast för slö för att göra egen deg när jag gör hembakad pizza så jag brukar köpa färdigt pizzakit och nu har den jag brukar köpa  kommit med ny smak pizzakit BBQ. Den var väldigt god måste jag säga, kan starkt rekommendera den till alla er pizzaälskare som också är för slöa att göra egen deg. MUMS!!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Lök eller blomma??

Hmm,,,,,,tror våran lök har fått en personlighetsstörning som gör att den tror att den är en blomma.
Eller så såg löken blomman i fönstret och tänkte "Man tar seden dit man kommer" helt enkelt!!


 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Prover

Då har man varit på vårdcentralen ännu en gång och tagit nya prover på Bubbigubben. Han är så duktig aldrig hitills har en tår spillts på provtagningarna, nej han sitter bara och kollar jätteintresserad av de gör.

Nu hoppas jag att dessa prov visar bra för annars skulle vi tydligen bli remitterade till barnspecialisten. Så jag korsar åter igen både fingrar, tår, hårstrån, inte brösten för det kom jag fram till att de inte räcker till men allt som bara går.

Snart fyller Unga damen 6 år också och hon kommer bli så väldans glad över sina presenter för hon har tjatat o tjatat om några saker ett tag nu och det är just det hon kommer få. Får visa sen.


Det är något fel på funktionen att få in bilder så ingen bild denna gång tyvärr!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Happy birthday to me....

Happy birthday to me, Happy birthday to meeee, Happy birthday to meeeeeee!!!

Okej kanske lite i tidigaste laget då jag fyller den 30 maj men då jag dealade till mig dessa som en liiiiite tidigare fördelsedagspresent så får jag ju sjunga för mig själv helt enkelt. 

Vet ni hur svåra dessa skor var att få tag på???? Nästan ett mission impossible om man inte hade minifötter i stl 35 eller största jättefötterna i stl 44+. Jag var säker in på upp mot 30 nätbutiker innan jag lyckade hitta ett par i rätt stl, sista paret dessutom, så snart får jag hem dem yheeej väntar som ett förväntasfullt  barn gör på julafton.
Bild: lånad

 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Ovana

Bubbigubben har startat en liten jobbig ovana som jag omgående vill att han slutar med, snälla Bubbi sluta jag ber dig vänligt men bestämt!

Han har börjat vakna kring 2 på natten och gnäller  tills han blir överflyttad till våran säng, när han väl kommit dit så är han nöjd och gnäller inte iallfall. Nej det han gör då är att ligga och sparka och flänger runt och lägger sig över en, allt för att få en att vakna så man ska leka med honom, vilket vi vägrar att göra.

Så vi ligger där och försöker sova i den mån det går vilket inte blir mycket då någon stampar en i skallen. Vi lägger honom om och om och om igen men han forsätter sin steppdans på oss. Inte förens efter 3 igen brukar han somna om.

Sen vaknar han vid 7 igen och vill upp och kan säga att jag är inte lika sugen på att kliva upp då för jag är halvt död.

-Sömntabletter, narkos eller andra substanser som gör att man sover är olagligt att peta i barn va?!!

-Jaja var väl det jag trodde, men om man halverar dosen då??

-Nej nej okej!!· Lämna en kommentar ·
Neo // 1 kommentarer
Mobbad ger igen

*Skrattar* När man får nog så får man. En mobbad pojke som till slut får nog och ger tillbaka, tydligen så har han blivit mobbad i fler år. Tycker  bara det är bra att han ger igen.

 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Converse

Ajjjj snudd på nackspärr har jag,  vet fan inte vad jag gör när jag sover alltså. Vakade och var helt stel i nacken, jaja det går väl över det med tids nog. Iallafall nog klagat nu det jag ville säga var Jag VILL HA dessa converse de pratar med mig.  Fyller ju år snart....säger inge mer!!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Hårfärgning

Jag har gjort en sak med mitt hår som jag inte gjort på megalänge verkligen!! Jag har gått från lintott till red head, mycket nervöst när jag gjorde det kan jag säga. Jag har inte haft någon annan färg än blont sen flera år tillbaka så jag tänkte till och valde åtminstone en tonig och inte en bestående färg.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om färgen, jag överväger saken fortfarande. Det enda jag vet är att jag ska kasta in den sista förpackningen också för jag vill ha lite mörkare. Forsättning följer och bilder kommer sen!!


Nej jag ser inte ut så här det här är bara en bild jag lekt med!*· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Tips hårvårdsprodukter

Här kommer lite tips på vad jag tycker är riktigt bra hårvårdsprodukter, jag har haft eller har alla av dessa produkter.

  Ruska liv i färgen mellan behandlingarna med en snabbverkande färg- inpackning. ”Nutri color   creme” från Revlon finns i en uppsjö av nyanser.

 *Den här är cremen är riktigt bra och man ser verkligen resultat efter man använt den. Färgen du har blir både färgstärkt och fint glansig.
 Color Endure Violet Shampoo bevarar blonda eller gråa toner. Använd 2-3 gånger i veckan för att nyansera kalla    blonda toner och neutralisera gyllene toner. Skyddar blonda och gråa hår från gula toner.


*Detta finns både som schampoo och balsam. Jag kan säga  att det är väldigt effektivt och om du överdoserar eller har i för länge i håret så kan håret dra mot det lila/blåaktiga, bara ett bevis på att det funkar!
TIGI Bed Head Headrush är en fantastisk produkt som ger glans åt håret. Sprayen är lätt och gör håret mjuk och silkeslent samtidigt som det får en fin glans. Spraya TIGI Bed Head Headrush jämnt över håret för en fin glans

*Denna spray ger verkligen mycket och fin glans men använd sparsamt och försök undivka ha den allra längs upp vid hårbotten då det lätt kan se "smutsigt" ut istället.Saltvattenspray ger en sträv effekt med matt finish och ger volym till håret. 
                                      

 * Jag tycker salttvattenspray  faktiskt är  riktigt bra om du vill få volym och skapa "rufskänsla"  Samma gäller med denna spray som med glanssprayen använd måttligt annars känns håret lätt skitigt
                               


 

Joico protect & shine serum.Ett lättviktigt glansserum som skyddar och polerar samt ger näring och fukt. Skyddar mot skador. Använd i torrt hår för att motverka frissigt hår och få intensivare glans

 * Jag tycker det här är ett riktigt bra serum, håret blir mycket fint  och den motverkar friss riktigt bra bra. Torra, kluvna hårtoppar syns genast mycket mindre. Jag använde mest i torrt hår.

· Lämna en kommentar ·
Make up och hårvård // 0 kommentarer
Nedslag o kli.

 Bilen gick bara nästan genom besiktningen idag om det inte vore för en glapp styrled men det är en så enkel sak som min älskade sambo kan fixa själv desstom så det räknas knappt  då.

Håller på att bli tokig nu också för jag håller på att gnugga sönder näsan och riva sönder ansiktet. Tror jag har fått hudlöss eller något för det klias så in i bomben. Jag kommer om jag forsätter så här få en svullen näsa och rivsår i hela ansiktet. Kommer se ut som jag gått en fight med en aggressiv katt som jag dessutom fått en allergisk reaktion mot, mycket smickrande look.

Nu ska jag kolla på "smartare än en femte klassare" Ja vi snor ju alla tv-program  så det här är den svenska varianten av ett engelskt program. Vi har så mycket egenskapande fantasi i svensk tv-värld tycker jag,,, eller hur?!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Besiktning

God morgon från gökboet.

Usch vad trött jag är, känns som jag skulle behöva utökad sömn med 1dygn ungefär men det kan man skriva upp på sin drömlista tillsvidare.

Iallafall så ska vi snart styra kosan mot Enköping för att låta bilen genomgå en illa tvungen besiktning, hoppas, hoppas den går igenom utan anmärkning. Enköping blev det för att varenda tid i Uppsala var slut till April någon gång.

Nej nu ska jag ligga på soffan och kolla in barnprogram med barnen ett tag.


.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Indy

Sitter och spelar Indiana Jones Lego för fulla muggar och det är fan klurigt för att vara ett barnspel. Just nu är vi på jakt efter kistor som vi måste hitta för att  kunna bygga ihop ett rymdskepp men nu har vi spelat så länge att jag blivit trött i ögonen och vi ge upp kistletandet tills imorgon.

Med detta säger jag nu Sov Gott alles! Zzzzz  Zzzzz Zzzzz

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Earth Hour

I morgon den 26 mars så är det Earth Hour då man ska släcka ner allt kl 20.30 till 21.30. Så under en timmes tid ska så mycket som möjligt vara avstängt och nersläckt. Detta är ingen energisparkampanj utan det är en signal till världens beslutfattare att få upp ögonen för klimatförändringarna och ta frågan på allvar.

Vill du vara med och visa din åsikt så kan du  gå in och anmäla dig HÄR givetvis kan du vara med utan att anmäla dig också.


Vill du läsa mer om Earth Hour så tryck HÄR

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
MAX

Idag blev det ett smaskigt Ultimate cheese mål från max. Det enda som är smått irriterande är att dom nästan aldrig kan få en beställning hundra rätt, alltid är det något som blivit fel och så även denna gång. Jag blev en dip fattigare för de hade gett mig en jag verkligen inte tyckte om istället för den jag beställde. Varför är det så svårt att få det rätt? De skrive ju till och med upp allt man beställer och ändå brukar det vara fel eller saknas saker.

Mätt är jag ändå kan jag säga, tycker min sambos rikskuponger som han får 1 gång i månaden är riktigt toppen!

Nu ska jag se klart på  What not to wear på TLC


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Singstarstjärna NEJ

Satt och lyssnade på Unga damen som körde singstar och min spontana reaktion blir HJÄLP!!! Allt är inte för alla och sång är definitivt inte hennes grej. Då hon inte kan låtarna heller så gör hon bara massa ljusa missljud, jag var tvungen att få henne att byta spel för det var plågsamt för öronen. 


Okej hon kommer aldrig bli en musikartist men det kan jag leva med!! Det finns bra många andra saker hon kan göra för att dra in pengar och dela med sig av till oss.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Mini kladdkakor med fyllning

Här är ett recept på supergoda mini kladdkakor, som är lätta att göra!2ägg                          1 krm salt
2,5 dl strösocker         4 msk kakao  
100 g smör                 2 dl mjöl       
1.5 tsk vaniljsocker     1 tsk bakpulver

Tillagning:

Vispa upp ägg och socker till en porös smet.
Blanda i de resterande ingredienserna och vispa till en jämn smet. Smeten blir ganska trögflytande.

Skeda upp rejält med smet i stora muffinsformar á la amerikanske mått.

Grädda på 200 grader i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Inte mer!!
Även om det inte ser ut som om de är färdiga ska du inte låta dom gräddas längre. Du måste fortafarnde ha dom kladdiga i mitten.Om du vill ha dem extra chokladiga så kan du göra en fyllning till som du förbereder medans kladdkakorna gräddas i ungnen

Ingredienser fyllning:

100g smör
4msk socker
2tsk mjöl
4tsk kakao
1dl grädde
1dl mjölk

Koka alltsammans på medeltemperatur i 10-15min tills den har tjocknat lite. Var noga med att röra om hela tiden så att den inte bränns vid. Gröp ur lite i mitten på kladdkakorna och fyll sedan med 1 msk fyllning. Då det är väldigt kladdiga när de är klara så kan de med fördel frysas in ett tag.Låt mig veta om ni testar receptet och vad ni tyckte om det!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Gallproblem

Hade ont i gallan igår igen som jag har till och från hela tiden, vaknade imorse med så öm sida så det  känns som någon har slagit mig hårt i sidan. Är så less på att ha problem med allt, jag ringde sjukvårdrådgivningen och dom tyckte att jag absolut skulle söka för det igen för dom ser inte alla slags stenar på en undersökning så det kan vara något ändå.

Så nu har jag ringt min doktor och sitter o väntar på att de ska ringa upp så jag kan höra vad som kan göras nu.


Är så LESS på min kropp, jag måste ha varit en väldigt ond människa i mitt förra liv helt enkelt.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vårens trender i make up

Här är några av vårens make up trender och hur du använder dem.Den nya naturligheten 

 

 

Säsongens version av den osminkade looken med till synes felfri porslinshy är mer feminin och sofistikerad än tidigare. Subtil förstärkning är ledorden snarare än total täckning.

Produkter:

  Intrycket av perfekt porslinshy är lättare att uppnå med en verkligt bra foundation. ”Vita- lumière aqua” från Chanel för 455 kronor trollar bort mörka partier, skavanker och stora porer med härlig andra-hud-känsla.

  Olja mättar huden med fukt och näring och ger den rätta glossiga lystern. ”Wildrose smoothing facial oil capsules” från Weleda består av ekologiska oljor med doft av rosor. Pris, 249 kronor.

  Markera ögonen med en sandfärgad skugga, som ”Eyeshadow” i nyansen ”Nougat” från Dermanord för 125 kronor. Skippa kajalen och böj fransarna med en franstång innan du avslutar med ofärgad mascara.


Suddiga skuggor:

 

 


 

Riktigt bra penslar är förutsättningen för att lyckas med de fjäderlätta, skira skuggningarna i dova naturfärger. Finast blir det med skugga på både det övre och undre ögonlocket.

Produkter:

  Fin ögontrio som hjälper dig att mixa fram den nyans som passar dig bäst. Tänk på att intrycket ska vara enfärgat! ”Max colour effect trio eyeshadow” i nyansen ”Crazy cocoa” från Max Factor kostar 115 kronor.

  Ögonskuggan ”Ombre éclat 1 shade” i nyansen ”186 l’Instant d’une ondée” från Guerlain är precis sådär obestämbart gråbrun som den ska vara, och går såklart att applicera och sudda snabbt som vinden. Pris, 310 kronor.

  Stoftfina ögonskuggan ”The shadows” från Håkansson i nyansen ”Lavender” är en grålila, ljuvlig nyans med iskalla undertoner. Pris, 145 kronor.


Ögon i technicolour:

 

 

 

Välpreppad hy med massor av lyster, endast accentuerad av en vågad ögonskugga, är vårens mest snabbfixade trend. Välborstade bryn och ett hudfärgat gloss till det —klart!

Produkter:

  ”Liquid liner” i nyansen ”Pool” från Face Stockholm är en lysande blå eyeliner, perfekt för att göra en snygg vinge eller för en precis täckning av den rörliga delen av ögonlocket. Komplettera med ofärgad mascara. Pris, 165 kronor.

  Ska du bara köpa en enda skugga i vår, låt det bli en lila som inte bara är modemässigt het utan också en färg som passar många. ”Ombre magnetique” i nyansen ”Ultra lavende” från Lancôme för 495 kronor är en lös pigmentskugga med skön krämig konsistens.

  Gräsligt snygg! Gröna ögonskuggan ”Microshadow” i nyansen ”Colibri” från Make Up Store kostar 140 kronor.

  Om kycklinggult på ögonlocken känns over the top, ta en titt på Peter Soms ursnygga modell här bredvid och konstatera att gult absolut inte är fult. ”Eye shadow” i nyansen ”Chrome yellow” från Mac Cosmetics. Pris, 160 kronor.Färgglada powerläppar

 

 

 

Höstens signalröda läppar får nytt sällskap av en kaskad av färgnyanser från intensiv magenta till lysande korall. Snyggast till perfekt hy, välformade bryn och sparsmakad ögonmakeup.

Produkter:

  Orange läppar är vädigt snyggt, men inte helt lättburet. Välj en nyans som passar till din hudton, varm eller kall. Känns det ändå knasigt ­— vänta tills solbrännan infinner sig. ”Aqualumière lipstick” i nyansen ”72 Palma” från Chanel är orange med läckert guldskimmer. Pris, 310 kronor.

  Rött är fortsatt helrätt. ”Rouge G série noire” i nyansen ”24 Rouge sensuel” från Guerlain ger dig sexigt klarröda läppar värdiga en äkta femme fatale. Pris, 435 kronor.

   Mer eller mindre heltäckande, högblanka eller retromatta. Här finns stort uttrymme för egna preferenser, men se till att välja en nyans som skriker SE MIG. ”Crème lipstick” i nyansen ”Smile” från Face Stockholm kostar 215 kronor och sitter som berget.


Källa:Aftonbladet

· Lämna en kommentar ·
Make up och hårvård // 1 kommentarer
Natti natt

Nej nu kastar jag in handduken för idag och slänger mig i säng. Inatt ska jag undvika att drömma om läskiga spindlar som jag gjorde igår natt, scary. Nej inatt ska jag bara drömma söta drömmar så Natti natt nu sov så gott nu alla!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Budgetrenovering av kök

Här kommer några tips på hur du kan göra för att komma undan billigare när du känner att köket behöver en upphottning men plånboken kanske inte vill vara med på alla utgifter som kan komma av en helt ny renovering.

 • Måla skåpluckorna själv eller rolla dom, se bara till att du använder en blank färg så det funkar att torka av skåpen lätt. Vill du inte måla själv kan du lämna in dom för sprutlackering för mellan 200-500  kr per skåp. Sen gör det mycket att byta handtagen till, finns ju hur många olika designer som helst så det är bara att välja o vraka.

 

 • Satsa på en ny kran. En ny snyggare kran kan göra mycket för intrycket.

 

 • Byt bänkskiva, man kan lätt få tag på bänkskivor till rimligt pris, bara att spana in den du tycker är snyggast. Billigast är däremot laminat. Har du en gammal sliten träskiva och vill behålla den så satsa på att slipa den och olja om den.

 

 • Vitvaror kan man inhandla begagnat om man vill spara på slantarna

 

 • Köpa nya lampor, rätt belysning ger ett mysigt intryck

 

 • Golvet kan du lätt byta om du tröttnat på det och det gör stor skillnad direkt. Det finns mycket prisvärda såkallade klickgolv. Vill eller kan du inte byta men har slitet golv så kan man satsa på en matta.

 

 • Spana in söta burkar, skålar och någon slags hyllförvaring för att få bort så mycket som möjligt av lösa ting, ett cleant intryck ger ett harmoniskare intryck. Var sak ska ha sin plats!
Bild: Lånad från google

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Min arm strejkar

Jag ser ut som en efterbliven fisk idag med för att jag förjevelens trött. Fattar inte varför jag är så äckligt trött?? Har noll, zero nada, null,  energi alltså, vem fan har snott min energi?


Imorse när jag vaknade hade jag något cp-fel på armen också, jag kunde inte lyfta eller böja den för det gjore så frukansvärt ont i armbågsområdet. Jag var tvungen att lyfta armen med min andra arm, ja helt sjukt. Ont som satan gjorde det när jag försökte få igång armen också men tillslut fick jag igång den någorlunda efter att ha böjt den fram och tillbaka med hjälp av den andra armen, men har haft ont hela dagen när jag böjer armen plus så är jag rätt så svullen över stället som gör ont också.


Fattar inte vad jag gör när jag sover eftersom jag vaknar mörbultad och har svårt att röra mig. Jag vet att min sambo har klagat på min sovstil förut men nu när jag själv börja lida så. Kanske ska spela in en natt och få se vad jag gör?!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Ungefärlig kaloriåtgång vid träning

Jag har letat fram en lista på ungefär hur mycket du kalorier du bränner när du tränar 30 minuter. Det är bara att leta upp din aktivitet i listan och kolla av.
Normal text Stor text Extra stor text


Så här mycket bränner du på 30 min

Håll koll på kalorierna

Tänk på att värdena är ungefärliga. Hur många kalorier du förbränner exakt styrs av din vikt, längd och vilken form du är i.

Aktivitet – Antal kalorier

 • Aerobics: 168
 • Badminton: 151
 • Bergsvandring (packning 9-19 kg): 254
 • Bodybalance: 118
 • Body combat: 234
 • Body pump: 250
 • Boxpass: 234
 • Crosstrainer (medel): 218
 • Cykling: 234
 • Dans (träning): 135
 • Fotboll: 234
 • Golf: 118
 • Gå lätt: 95
 • Gå tufft: 135
 • Hopprep (medel): 236
 • Jogging lätt: 201
 • Jogging medel: 300
 • Gympa: 234
 • Kampsport: 300
 • Kajak, paddla: 135
 • Längdskidor (medel 6-8 km/h): 254
 • Pilates: 118
 • Roddmaskin: 250
 • Simma: 283
 • Skateboard: 147
 • Skridskor (medel): 218
 • Slalom (medel): 218
 • Stavgång: 177
 • Styrketräning: 168
 • Squash (medel): 396
 • Tennis: 168
 • Vattengympa: 118
 • Yoga: 118


Källa:viktklubb· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Makeover

Hittade en rolig sida där man kan göra en makeover av sig själv. Du laddar bara upp ett kort på dig sen är det bara att börja testa frisyrer och smink. Det finns riktigt mycket att hålla på o fippla med vilket gör det kul plus att det finns multum av färger att välja till sminket du vill ha också. Vill du göra en makeover av dig själv så gå in på www.taaz.com och testa!!

Före


Efter


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Berit har fått stroke

Jag  tror våran lilla spindel Berit  har fått en stroke för hon beter sig mycket underligt. Hon går runt i sitt terrarium och krafsar som en katt som vart på lådan och sen går hon fram till glasrutan steppar några gånger mot den med några av hennes ben för att sen gå vidare till nästa ruta och steppa. ???? Wierd....

Ja det måste ju helt enkelt vara stroke, finns ju ingen annan rimligare förklaring. Nu kommer hon säkert få en vänstersidigförlamning också så hon kommer få dra 4 av dom 8 benen efter sig. Inte kul för Berit alltså.

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Vårtecken

Ja just det det höll jag på att glömma, jag såg det första vårtecknet i dag. Det betyder att nu är det vår ÄNTLIGEN!!  Ja jag vet att det funnits vårtecken ett tag nu men för mig var det första gången idag och då fick jag se snödroppar, fina små blommor.  Jag blev iallafall så till mig att jag var tvungen att fota snödropparna med min sunkiga telkamera.

Nästan så att jag ropade på främligar som gick förbi "men hörni har ni sett så fina små vårblommor, nu är det VÅÅÅÅR"

Men jag lät bli det för jag tänkte att dom skulle tro att jag hade rymt från psykavdelningen eller något åt det hållet.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vårskor


Bubbigubben har fått ett par nya skor idag . Jag tyckte de var jättefina, gillar färger och det hade de här skorna som ni kan se, gillar Adidas dom gör riktigt sköna skor. Det var Bubbigubben snälla farmor som köpte dom till han så det tackar och bockar Bubbigubben för så mycket. "Tack snälla framor"


Foto: Jag· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Välja kön!

Inför en graviditet kan man nu få välja kön på barnet om du tar dig till USA. Detta görs inte i Sverige av vissa anledningar som jag inte är riktigt hundra på. Men är det toppen eller botten att kunna få välja könet? 

Vad tycker ni? Om ni fick chansen skulle ni välja vilket kön barnet skulle ha?

Flicka? Pojke?


 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Irritationsmoment

Här är några  saker som verkligen kan irritera mig!!


1.Folk som blockerar ingångar eller andra ställen man måste fram genom att stanna med barnvagnar eller tvärnitar för att ställa sig och prata med någon. Herregud är det så svårt att bara gå undanlite så andra kan få komma förbi??


2. Folk som viker in framför en tex när man handlar och går skitsakta så man sniglar sig fram och när man försöker gå om så verkar dom ha någon sensor så dom går åt sidan exakt när du är på väg att gå om så du kommer ändå inte om. *SUCK*

3. Cyklister som tror dom är odödliga. Dom dyker upp från ingenstans och cyklar rakt ut i vägen utan att ta notis om bilar IDIOTER. Just då vill jag köra på dom så dom lär sig. Lite samma sak med gångare

4. Skåp och lådor som står öppna. Ja detta är verkligen irriterande, händer inte allt för ofta tack o lov men när det har gjort så kan jag inte förstå varför det ska vara så svårt att stänga??

5.Tjat.... Ja det är verkligen något jag får krupp på. När Unga damen upprepar samma sak tusen gånger om eller sitter o ropar mamma, mammma mamma och jag säger "ja vänta' lite" och hon fortsätter men mamma, MAMMA *ARGHHHH* Andas lugnt....


Siffrorna betyder inte vad jag irriterar mig på mest utan är bara för uppradning!

* Måste uppdatera bildförrådet igen!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ät dig snygg

Hur håller man huden i toppform?

Det som kan hjälpa är:

 •  Tillräckligt med sömn.
 •  En bra och varierad kost med lågt GI, mycket frukt och grönt och fet fisk. Viktiga ämnen är omega-3 fett, vitamin A och betakaroten, C-vitamin och zink.
 •  Välmående! Mår du bra mår även din hud bra.
 •  Bra hudvårdsrutiner och produkter.
 •  Motion, gärna ute i friska luften.Vad får huden att åldras snabbare?

För mycket sol torkar ut huden och gör den känsligare. Solning kan ge ytliga blodkärl och en förtjockning av huden vilket ger fåror, så kallad läderhud. Andra skadliga faktorer är alla typer av gifter som rökning, alkohol och droger. Stress och dåliga matvanor med mycket socker och skräpmat samt brist på motion försämrar också hudhälsan.

Får man dålig hud av ost, vin, choklad och nötter?

Det är väldigt individuellt. En del reagerar på choklad och nötter medan andra inte får besvär. För mycket mjölkprodukter kan ge milier: små vita pluppar. Testa dig fram och undvik ett livsmedel under ett par veckor för att se om det blir någon skillnad. Alkohol kan ge ytliga blodkärl. Alkisnäsan är ingen myt!

Kan man äta något för att stärka huden inför solsemestern?

Ät en varierad kost med extra mycket antioxidanter som finns i frukt och grönsaker. Se till att få i dig vitamin C och gärna lite extra betakaroten och lykopen som finns i morötter och tomater. Viktigt är också fettsyror som omega-3, omega-6 och omega-9. Omega-3 fett får du i dig från exempelvis fet fisk som lax och kallpressad linfröolja.

När man är
i solen behöver huden extra mycket vatten, glöm inte att dricka regelbundet. Sol ger oss D-vitamin som är viktigt för vårt immunförsvar. Skydda dig med solskyddsfaktor och undvik solen mitt på dagen men du behöver inte gå omkring med solskydd under det mörkaste vinterhalvåret i Sverige, då finns det risk att du får för lite D-vitamin. Använd heller inte tunga solkrämer runt ögonen året runt eftersom huden är tunn och känslig, solglasögon med UV skydd är bättre

Hur kan man få en torr hud må lite bättre?

Det finns många missuppfattningar vad gäller torr hud. Ofta kan det vara så att man egentligen har fet hud med yttorrhet. Du kan också få finnar för att du har för torr hud, så kallad torracne. Du kan testa att äta mer omättade fettsyror och se till att äta mycket frukt och grönt och dricka tillräckligt med vatten. Gå till en hudterapeut för att få en bedömning, råd och rätt produkter för din hud. De flesta hudproblem går att fixa med professionell hjälp.


Tips på hemmagjord ansiktsvård:

Jordgubbar mosade för en uppfräschning av huden, bra för normal och fet hud.
Mosad avokado med olivolja för torr hud.
Äggvita – uppstramande för normal och fet hud, ett fint askungeknep.
Havregryn+ vatten  funkar som en mild peeeling.
Gurka på ögonen medan masken verkar känns lugnande och ger klarare blick


Förbättra huden så här:

Sov minst 8 timmar per natt
Ät en bra och varierad kost med lågt GI, mycket frukt och grönt och fet fisk
Ta hand om dig, mår du och dina relationer bra mår syns det också i ansiktet. Bekymmersrynkorna blir inte lika djupa.
Minska på stressen, meditera och praktisera djupandning.
Rök absolut inte!
Sola försiktigt,
se till att aldrig bränna dig!
Var sparsam med alkohol.
Sköt om din hud varje dag. Viktigt är rengöringen, rätt produkter för din hudtyp, gärna ekologiska.
Skäm bort dig själv med en välgörande behandling då och då.
Motionera 3 gånger i veckan, det ökar cirkulationen vilket är bra för huden.


Källa:Aftonbladet· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Bvcbesök

Jag har så ont i handleden o handen så jag funderar på att amputera bort den för den krånglar ändå bara, J**la skitknöl. Men sprit i tillräckligt stor mängd brukar ju annars hjälpa mot de flesta plågor kanske ska plundra alkoholen här hemma...blir toppen att komma till bvc askalas med 2 ungar.  

För om någon timme ska jag iväg till bvc på ett besök med Unga damen, vi ska kolla om de tycker att vi ska bli remitterade till barnspecialisten pga avikande längd och vikt. Hon har inte gått upp vikt knappt alls på ca 2 år så nu började jag bli lite fundersam, få se vad de säger.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Efterbliven fisk

Jag är så fruktansvärt trött att jag somnade när jag satt och läste photoshopguiden, helt otroligt. Jag lade mig ner för att vila lite men när jag kom igång igen var jag precis lika trött, jag ser nog ut som en efterbliven fisk här där jag sitter i soffan stirrarandes rakt fram med gapande mun.

Sitter och väntar in tisdags tv-programmen Desperate houswifes, cougar town och the middle för dom kan man inte missa. Få se om jag övervinner John blund starka sömnpulver för han knocka mig ordentligt idag alltså.

Måste bara klaga lite också, jag har så förbannat ont i knölen på handleden också. Det strålar i hela handen av smärta när jag rör pekfingret eller böjer handen. Ja visst är det synd om mig?!!! Nej nu har jag självömkat klart nu ska jag se klart på 10 år yngre på TLC· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bilprovning och regnkläder

Jag hade så gott som glömt att man måste besikta bilen i den här landet, tur att jag har en sambo som kommer ihåg sånt här. Så det första jag gjorde imorse var att gå ut på bilprovningen för att boka besiktning, insåg snart att det inte finns någon tid i Uppsala innan våran bil får körförbud så att det blir att snällt befinna sig i enköping nu på lördag.


Nu är jag på jakt efter nya regnkläder åt unga damen för hon behöver nya,så vet någon några bra så tipsa gärna.

Nu ska jag surfa nätet och kolla vad som erbjuds i regnklädsväg
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Natti natt

NU har vi tittat klart på Burlesque och det var ju inte precis någon händelsefylld film men jag tyckte den var ganska ok ändå. Nu ska jag ta och sova lite. Hörs imorrn, Natti natt alla*Min fina tjej


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Burlesque

Nu blir det att titta på filmen Burlesque (2010) med skådisar som Christina Aguilera och Cher. Hoppas den är bra, jag brukar tycka om musikalfilmer men får väl helt enkelt vänta och se.Handling:

Ali är en ung kvinna som flyttar till Los Angeles för att uppnå sin dröm att bli sångerska. Hon börjar arbeta som servitris på en klubb som styrs av ägarinnan Tess. Tess jagas av skulder och affärsmannen Marcus som vill köpa klubben men när hon upptäcker Alis talang ändras allt. Ali blir klubbens huvudattraktion och tillsammans lyckas de få klubben på fötter och pengar till att bli fria från Marcus
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Sista Harry Potter och Pirates of the carribean 4

Första bilderna från sista Harry Pottert filmen, längtar tills den kommer ut!! GO HARRY!!! Ska bli så kul att se den när den kommer, väntar snällt!!! 

Tydligen så kommer det även ut ännu en film med pirates of the carribean också, den ska ju såklart också ses! Fler än jag som väntar?· Lämna en kommentar ·
Film // 1 kommentarer
Fotosug

JAG VILL FOTA men vad??? Hmmm,,,,, Kankse ska fixa lite nya självporträtt,  det är enklast tror jag. Jag har inte precis överflöd med idéer just nu så.


Tänk, tänk,tänk något ska jag väl komma på tids nog


*Bubblor bubblor bubblor!!!!!


· Lämna en kommentar ·
Foto // 2 kommentarer
En bubbla

Jag tycker såpbubblor är så fina,  ljuset reflekteras så fint i såpbubblor.
· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Old style
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Franska knölar

Köööö till förbannelse...... Jag försöker att komma fram till sjukhuset för att ta reda på hur lång tid det kan tänkas ta innan jag får tid för operation hos handkirurgen. Ja nu ska min franska knöl (ganglion) väck och jag vet att jag står i kö för att få komma men jag vill veta nääääär, för min knöl bråkar som fan så nu vill jag skiljas helst med omedelbar verkan.


Min sambo gav som förslag att han kan fixa det åt mig genom att slå in den med en bok eller något annat hårt vilket är mycket snällt ( misstänker att han bara vill plåga mig) men jag sa vänligt men bestämt NEJ och att jag väntar på operation istället.

*Jag har aldrig varit med om sämre mobilkamera, herrgud vilka sunkiga bilder det blir

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Måndag igen

Sitter hemma i  ytterligare några dagar med Neo men om han inte försämras nu så ska han faktiskt gå på dagis på torsdag. Ja det var på tiden att han friska på sig, får bara hoppas att proverna visar bra sen.

Så vad ska man göra idag då??? Tvätta lite kanske, bädda rent i sängen, ja av någon anledning så blir det mest husliga sysslor när man sitter hemma, mycket skumt!!!

Nej nu ska jag leka lite med Bubbigubben.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Naked jucie bar


 Det har öppnat en juciebar som säljer smoothies och lite lättare mat på gränby centrum och dom stod och dela ut provsmak på deras smoothie med smak av mango, den var riktigt kalasgod. Var tvungen att köpa en storså då valde jag att testa en med smak av kokos och den var också jättegod. Det här kommer att bli en favorit i sommar då dom är riktigt svalkande ja rentav iskalla.

Så har ni  vägarna förbi naked jucie bar så testa en smoothie dom är verkligen super goda.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Say yes to the dress

Sitter och kollar ett maraton på TLC av " Say yes to the dress" Ni som inte vet vad det är för program så är det om en butik som heter kleinfelds som säljer bröllopsklänningar. Du får följa vissa av säljarna som hjälper maniska brudar att hitta den rätta klänningen med stort R.


Jag är helt enkelt kär i det här programmet, jag helt enkelt älskar bröllopsklänningar. Okej vissa val kan man ju ifrågasätta som brudarna gör men dom flesta är så fina. Det som går lite utanför mitt fösrtånd  är hur man kan betala så mycket för en klänning bara. Okej dom är så fina att man kan leva och dö i dom men shit man går ju i konkurs bara av att titta på prislappen men men man har ju olika *priosar


Nu ska jag forsätta förundras!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nu paus

Nej nu har vi spelat så länge att det känns som om ögonen ska svida bort så nu lägger vi ner projekt Indiana Jones för ikväll och forsätter det spännande äventyret i morgon!

Nu bli det vidare äventyr i drömmarnas värld istället


Natti natt
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Indiana Jones Lego

Nu blir´e att spela Indiana Jones 2 Lego på ps3. Jag tycker dom här legospelen är på lagom nivå för mig. Nej men tycker dom är rätt så roliga vi har ju också tagit oss igenom Harry Potter lego vilket var skitkul, tyvärr gick den skivan ett ont öde till mötes då Bubbigubben fick tag på den och spräckte skivan.

Nu väntar jag snällt på att Harry Potter Lego sista åren ska komma ut för det första omfattade bara år 1-4.

Nu ska spelas· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Inga foton idag

Blev inte  mycket fota för kameranvisade sig vara fullproppad med bilder redan, så den påstod sig inte vilja ta in några fler,,,ja jag vet dålig planering men sånt som händer, förhoppningsvis så lär jag mig av misstagen.


Hamnade på gränby istället där jag ärade hm med finbesök. Jag brukar ha svårt att hitta saker jag vill han men nu hittade jag såklart multum av saker bara för att jag bara skulle titta. Allt bara skrek "KÖP MIG KÖP MIG"  så till slut så höll jag för öronen kollade ner i golvet och sprang mot utgången

Nu har vi ätit middag och ska bara slappa i soffan.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Vårsol

Nej det här funkar ju inte, kan ju inte sitta hemma hela dagen o häcka när solen strålar frå klarblå himmel. Så med det sagt så letar jag mig ut ett tag, funderar strak på att starta årets glass-säsong i dag kommer nog bli den med nya daimstruten med smak av päron, bara måste testas ju.


Sen får kameran följa med ut och se dagen ljus också, få se om jag kan hitta något att fota. En liten idé har jag på lager men får se hur det blir.


Nu hej så länge!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bada bada fjärris

Just nu är min älskade sambo bitter och hotar vår son att han inte ska få några presenter förens han fyller fyra av den  enkla anledningen att Bubbigubben tog en av kontrollerna och stoppade ner i hans glas så fjärkan fick bada lite. Han passade på att ge den ett dopp när vi var i köket så när vi kom in igen så står den där i glaset och Bubbi står bredvid och ser glad ut.

Summan av den ekvationen= En sur bitter sambo och en frärrkontroll som just nu inte funkar.


Nu hörde jag något om att adoptera bort honom också. Jag fråga om vi skulle adoptera bort honom enbart för en fjärrkontrolls skull och fick då svaret "Nej han slåss också"....Ja men det avgör ju saken bortadoption BUMS.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bildprojekt

Hmm,,,,,har lite problem med  en bildidé jag har, kan inte få till det så jämnt som jag vill men som man säger SKAM den som ger sig. Får finurla lite så får jag se om jag kan lösa det

Den här är inte klar ännu så döm inte så hårt...

Nu natti· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Homosexuell eller????

Blev en timme framför säsongssprimären av"Så ska det låta"och jag lovar att låter gör det när jag sitter i soffan o ylar med. Ni ska höra när jag kör stämmor med mig själv, vilket cresciendo.

I kvällen avsnitt så var Alcazar och style dom som fick intaga sångplatsen.

Men nu till en sak jag tor jag avslöjat. Andreas Lundstedt som sjunger i Alcazar är ju homosexuell vilket inte är någon hemlighet men är han verkligen det???? För kollar man på dagens "så ska det låta" så ser man hur han tar en riktig bröstgrabb på Tess Merkel.

Ja hmm,,,,,mycket intressant må jag säga, nu måste ni bli alldeles till er av nyfikenhet om hur det egentligen föhåller sig eller hur?!! Så hur ligger det till egentligen?
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Prenumeration

Har precis klickat mig till en prenumeration av Femina, känner att jag behöver ha en tidning att se fram emot varje månad.

 Man blir ju alltid lika nöjd när det rasslar till i brevlådan.

 Det betyder att man kan krypa upp i soffan och bara vara i sin egen värld i någon timme.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
RO-anmäler otrohetssajt.

Ja jag visste väl till 100 % att jag inte skulle vara den ända som reagerade på den här reklamen för Victoria Milan. Jag tycker att det är jättefel att uppmana folk att vara otrogna men sanningen är ju ändå att med eller utan reklam så förekommer otrohet iallfall, det är bara någon som varit smart nog att tjäna pengar på det också.


Rekormånga anmäler otrohetssajt

Stockholm (TT) Mängder av svenskar rasar och gör anmälningar till Reklamombudsmannen. Andra loggar in, lockade av budskapet: Gör livet levande, ha en affär.

Otrohetssajten Victoria Milan berör och upprör. Dessutom – fler är på gång till Sverige.

Gunilla Welander på Reklamombudsmannen, näringslivets eget organ för god marknadsföringssed, gör en snabb sammanräkning och konstaterar:

– I går kom tio stycken på två timmar. Nu är det totalt 90 stycken, vilket är nytt rekord i antalet anmälningar för oss, säger hon.

Det förra rekordet – 37 stycken – hade Comviq men när otrohetssajten Victoria Milan nu lanseras i busskurer, tunnelbanan och i tv-reklam sprängs alla gränser.

Sajten har funnits i Sverige sedan oktober 2010 men uppmärksamheten har ökat radikalt sedan kampanjen drog i gång tidigare i veckan.

Stor marknad

– Hittills har vi medlemstal och intäkter som ligger över förväntan. Det visar att konceptet fungerar och att det finns stor marknad för detta, säger grundaren och vd:n, Sigurd Vedal till Dagens Industri.

För en månadsavgift på ett par hundra kronor kan gifta män och kvinnor skaffa sig ett konto och hitta en tillfällig partner. I ena hörnet av hemsidan finns också en panikknapp. Med den går det att snabbt förflyttas till en annan – mera oskyldig – sajt.

– Jag förstår att folk reagerar. Men vi lanserar en tjänst för ett beteende som redan finns. Vår tjänst blir ett alternativ till skilsmässa, hävdar Vedal.

Stor aktör

Men hans sajt är en liten aktör på otrohetsmarknaden. Om ett par månader ska kanadensiska Ashley Madison lanseras i Sverige. Noel Biderman grundade den 2002 under parollen Livet är kort, ha en affär. Nu har man över åtta miljoner medlemmar runtom i världen. Biderman – själv lyckligt gift – har sagt i en intervju med The Times att "det skulle krävas mer än 100 miljoner dollar för att jag ska sälja". Däremot finns den inte i Frankrike, "De behöver inte mig, de har redan affärer".

I väntan på Ashley Madison fortsätter också kritiken att strömma in till Reklamombudsmannen. Strax innan den knappt tio minuter långa intervjun med Gunilla Welander, är över, säger hon:

– ...vänta, nu kom det precis in en anmälan till så nu är det 91 stycken.Foto: Thomas Hansen


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Obscen

Unga damen har en dator, ingen riktigt utan Fisher price lek o lär dator en laugh top som den heter. I ett av spelen som finns så upprepar datorn oavbutet "Rör din mus sida till sida" så länge man inte börjar spela.

Ja ähh,,,,okej jag kanske har lite snuskig fantasi men visst låter det lite obscent ändå???  

*snuskdator!

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Lästime

Nu har jag varit iväg och fixat antibiotika och allt som nu behövs för ge dom här förbannades bakterierna en jävla omgång, jag ska giva dom på moppo. Nu ska dom bli vräkta för dom tillför precis inget till hemmet, ingen hjälp med städ, betalar inget av hyran  nej bara snyltar boende hos Bubbi.

Det här betende tolereras inte längre så nu har dom 10 dagar på sig innan alla ska vara borta och inte dag mer.

Nej nu ska jag läsa lite, har hört så mycket om den här så jag till slut inte kunde låta bli att införskaffa mig den.
Boken heter så mycket som Elsas Mode av Sofi Fharman. Någon som har läst den??

Hörs sen· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Börjar bli orolig...

God Morgon eller bara morgon!!

Började morgonen med att lyssna av ett talsvarsmdeddelande som jag hade fått från doktorn. Bubbigubbens prover är fortfarande inte bra så han ska äta antibiotika i en vecka. Visar det sig sen att provvärden fortfarande är dåliga blir vi remitterade till barnspecialisten.

Usch nu börjar det här bli jobbigt, jag vill bara att han ska bli bra. Nu har det suttit i ca 1 månad plus att han ätit antibiotika en omgång innan utan någon förbättring.

Men nu jävlar ska han bli bra, vi ska ge dom där baskiluskerna en riktig omgång och därmed PUNKT SLUT!!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Sjunger så bra, Nick pitera

Avslutar med en kille som är så makalöst duktig som heter Nick Pitera! Bara lyssna o hör själva, vill ni höra andra låtar gå in på you tube där finns en hel del med honom. NU natti natt

Den första här nedan är från Disneys Lilla sjöjungfrun


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bojkottar vampyrer

Jag tor vi hann se 1 hel minut av "tales of an anicent empire" innan vi bojkotta den. Ja vi är hårda kritiker, lyckas inte filmen fånga oss på 30 sekunder så är det inget att se.

Nejdå så hårda är vi inte men den börja så förbaskat dåligt och hade extremt dåliga effekter och vampyren såg  helt jävla knäpp i skallen ut, alltså inte läskigt vampyrig bara koko.

Så vi böt film till "Sanctum" ett vattenfyllt dykningsäventyr. Den var faktiskt helt ok med inslag av obehagliga scener (enligt mig)

Handling:
Ett dykarteam håller till i Papua Nya Guinea för att utforska undervattensgrottorna.
De befinner sig 100tals meter under marknivån när ett plötsligt oväder bryter ut och vägarna ut ur grottan blockeras. Teamet tvingas försöka hitta en annan väg ut, detta är dock inte så lätt då vattnet stiger fort och väggarna i grottan är trånga.
Panik och deppretion utbryter i gänget och dykarna tvingas visa sina sanna jag när kampen om livet börjar.
Kommer alla att klara sig?


Nu är det Natti natt!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vampyrfilm på schemat

Jaha då ska man se någon så kallad vampyrfilm som heter "Tales of an ancient empire" högst skeptisk kan jag säga. kan den här verkligen vara bra?

Mycket är jag rädd för, spindlar, myror, spöken, mörker, Getingar, men nja vampyrer......nej dom har inte riktigt förmågan att få mig att skita ner mig. Nej jag vet inte vad det är men vampyrer berör mig inte, kanske för att jag vet att jag är så gott som oåtkomlig för dom. (Nej inte av anledningen att dom inte finns)

 Jag är nästan aldrig ute längre när det är mörkt, jag bjuder aldrig in främlingar och jag stinker vitlök med jämna mellanrum. Ja den ena saken backar ju upp den andra så jag har ett allround skydd. Vigvatten och en påle så är jag ju odödlig mot dom.

Ja så det finns inte många sätt att få tag på mig helt enkelt.


Handling:
En grupp skattletare råkar öppna den grav där mäktiga demonvampyren Xia varit instängd en evighet. Med en armé av mordiska vampyrer bakom sig sätter hon kurs mot kungariket Abelar för att ta ut sin rättmätiga hämnd på de som störtat henne. En blodig strid uppstår och i desperation berättar den döende drottningen för prinsessan Tanis att kungen inte är hennes riktiga far och att hennes öde väntar utanför Abelars portar. Tanis lyckas fl y, fast besluten att fi nna sin riktiga familj och sin far, den enda med kraft nog att kunna återerövra riket. Här börjar ett storslaget äventyr i en svunnen, magisk tid där allt är möjligt ...


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Bubbi ala speciale

Bubbigubben ska bli kock tror  jag han har alltid haft en särskild kärlek till kök och köksredskap.

Kolla bara hur han förbereder ett helstekt lejon med en finess som bara Bubbi har, en ala Bubbi speciale.
Risk för att hulka  hårbollar  sen  ser det ut som men man ska ju inte vara kräsen.


                      

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bilar

Min sambo kom hem och sa att han hade med sig bilar

-Jaha okej

-Ja dom ligger i min arbetspåse.

Så jag går och plockar upp  påsen och  tittar i den, där ligger 12 PÅSAR med bilar.

-Ähhh....har du rånat någon kiosk eller något??

-Nej jag fick dom av en arbetskompis som fått en låda så jag tog ett par bara.

-Okej ett par var det ja....


Jaha då har man lite godisbilar att förtära för det ända sättet att stoppa dom är ju i munnen, Nu kan man käka bilar tills det ploppar ur öronen på en.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Barnskrik = Stäng av

Varför föds barn inte med stämband som är inställningsbara??? 

Tänk vad skönt att bara kunna stänga av dom när dom kommer in i sina perioder. Det skulle nog lugna många nerviga, trötta slitna föräldrar om man bara slapp höra skriket. Istället för skrik så kan väl en lampa blinka som dom  är uppkopplade mot när dom egentligen skriker så man vet att något är fel.

Ja man skulle bli mycket mera harmonsik och lugnare tror jag om man bara slapp dom här riktiga skrik/gnäll anfallen.

Ja kanske ska ta mig ett snack med revolutionen och försöka speeda på det här med stämbandsfrågan lite!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Disney

Hittade dom här bilderna när jag satt och kollade annat. Vilka fantastiska gestalningar av Disney filmer, åhh vad jag önskar att man var så här duktig. Fotografen är Annie Leibovitz en mycket känd just kändisfotograf. Om ni kollar på bilderna så har hon bara använt kända personer som får gestalta dom olika karaktärerna.


Gisele Bündchen is Wendy Jessica Biel is Pocahontas J. Lo is Princess Jasmine
Julianne is The Little Mermaid 

Annie Leibovitz’s “Disney Dream Portrait Series” Annie Leibovitz’s “Disney Dream Portrait Series”
Fotograf: Annie Leibovitz


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ny dag med dr.tid

Goder morgon!

Ny dag nya tag!!

Idag så har jag tid till farbror doktor med min älskade Bubbigubbe håller fingrar, tår, hårstrån, armar ben, bröst??..hmm nja... mina är nog inte stora nog för att korsas men iallfall så allt man kan korsa håller jag korsat på att det är ok nu.

Ska ta lite nya prover innan vi ska in till doktorn så vi ska vara där lite tidigare för att hinna med det. Bubbigubben brukar vara så duktig när dom tar proverna, inte en tår brukar förgås på det. Hoppas, hoppas, hoppas allt är bra nu!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ja ny header igen!!

Ny header igen! Ja jag byter lika ofta som jag byter underkläder... eller reviderar det eftersom jag byter faktiskt underkläder lite oftare ändå. Men det är ju så  kul o sitta att photoshoppa ihop en ny header då håller man igång ps kunskaperna också.


Nu är det sova säng som gäller, hörs imorgon Zzzzz Zzzzz· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
varför gifta sig med....

Till alla dom män som säger ,
"varför gifta sig med kon när man kan få mjölken gratis??".
Här kommer en uppdatering till er.
Nu för tiden är 80 % av kvinnor emot äktenskap, varför?
 Jo för kvinnor har kommit underfund med att det inte är lönt att köpa en hel gris bara för att få lite korv.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
FlowerHittade en blombild som jag tog i somras och fick genast craving för sommar nu nu NU!!!


· Lämna en kommentar ·
Foto Natur // 0 kommentarer
Sallad

Jag fick min tomat och ört kycklingsallad från statoil.Yheeej.... Däremot så eftersom jag inte har någon dresserad apa så fick jag åka själv och köpa den, men Oj så god den var så det var värt mödan helt klart

Nu sitter jag i soffan titta på Christine på tv och är mätt och nöjd. Är magen glad så är man själv glad.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Blogg.se

Har haft massa driftstörningar så det har inte gått att  logga in alls. Tycker att det ganska ofta är problem med sånt här på blogg.se men men...


Jag sitter o drömmer om en statoil sallad, mumma alltså. Har ni testat tomat och örtkyckling tror jag den heter från statoil?? Jag tycker den är supergod iallfall, det är nu jag skulle behöva den där dresserade apan.

Jag har faktiskt varit produktiv idag o städat en jädra massa här hemma, jag var tvungen för dammråttorna var så många att dom höll på att bilda arme och planera en attack. Det är inge roligt at ta upp ett krig mot överväldigande många dammråttor, deras speciella vapen gör så att man kliar sönder näsan och nyser som en tok, men jag vann en storslagen seger, The victory is mine.

*visualisera James Bond introt*
Agent 770 med rätt att städa!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tänk om jag hade en liten liten apa!!!

Sov som en knockad gris i natt , så skönt. Trodde jag skulle vara extremt trött nu på morgonen men det är inte allt för farligt ändå. Jag sitter här i soffan och överväger om jag ska skaffa mig en apa som jag kan dressera?!! Skulle vara så bra att ha en apa som man kan skicka till köket  och göra frukost och utföra andra slags ärenden.

Skulle ju vara perfekt att lära den att handla också. Förstå när man man sitter här hemma och blir så sugen på något och latmsken har flyttat in i kroppen, ja då är det bara att skicka iväg den lilla apan till affärn. Apan får ha en lapp den lämnar fram till någon som jobbarn på affärn som sen plockar ihop sakerna i påse, ta pengar ur pengapungen som apan har runt halsen och får sen ställa påsens på apans lilla vagn (måste ju ha en vagn för att orka få med sig påsen) som apan sen drar hem till mig.

Ja jag måste skaffa mig en apa helt klart!!*Min egna lilla microgris on the catwalk!!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Beware the psyko!!!

Nej usch o fy jag har kommit in i en motivationssvacka och bloggtorka period där jag varken vet vad jag ska fota eller skriva, jobbigt värre. Vad ska man göra för att att få tillbaka sin forna glans??

Jag tror jag måste försöka ta mig ut mer eftersom på sistone har jag varit ute i  dasljus ungefär lika mycket som vampyer är det vill säga nada. Min sociala nivå är på en 1,5 årings så om jag träffar någon vuxen framöver är det risk för att jag börjar prata bebisspråk med dom, torkar dom runt munnen och kollar statusen i byxan!

Jag kommer att bli den där knäppa människan som alla kommer gå omvägar för att slippa möta och om man av misstag ändå råkar på mig så är det sista man gör att söka ögonkontakt, ja kan nästan se det framför mig.Beware the psyko!!!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Candy

"And the called it candyyyyy loooooove"


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Premiär för Desperate housewifes

Snart smäller det!!! Nu är det bara ca 2 timmar kvar till premiären av Desperate Housewifes Frn och med ikväll är tisdagarna kompletta igen, ÄNTLIGEN.... Fanfarer, trummor, trumpeter och säckpipor för det!!!!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Middagsdags

*Sjunger* På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest men TISDAG är ändå den dagen som känns bäst, ge mig då kyckling det gillar jag mest"

Nu blir det mummamiddag bestående av, ja vad tror ni? Svårgissat eller hur!!

KYCKLING

Så jädrans gott med kyckling ris, ärtor o sweetchilisås. Svulla, svulla, svuuuulla

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Varför röntgen?!!

Då kan man checka av rötgen på sin to do list  också. Jag har fått några frågor om vad som ska röntgas och varför så jag tänkte att jag svarar på det här.


Jag har en bindvävssjukdom som heter Ehlers Danlos syndrom som påverkar hud,leder ligament o muskler, orkar inte skriva ner alla symtom för då får jag skriva en bok. Men iallfall så har jag  kronisk värk i allra helst ländryggen men jag känner av värk i som gott som hela kroppen mer eller mindre beroende på hur "dålig" dag det är eller vad jag har gjort för aktiviteter innan.

Jag har nu sen ett tag tillbaka även börjat få ont i några kotor i ryggraden så därför ska nu ryggraden röntgas för att se att jag inte slitt på kotorna på grund av överrörligheten.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Röntgen

Nu bär det strax av mot röntgen, håller tummar, tår ja allt för bra resultat. Man brukar ju dock få vänta på svaret men kanske kan muta dom att ge mig det direkt.

-Sjyrra då ni får ett varsit tuggummi?!!

-Men 2då?

eller så börjar jag storgråta o hulkar fram

-jaaa vill ju bara veta svaret så jag vet att jaag inte kommer dö *skrikgråter*


Ja kanske kan funka eller hur? Om inte så skrämmer jag nog dom iallfall.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Lunch

Bubbigubben sitter o gluffar korv med makkisar och ketchup, bästaste maten i världen. Kolla vad glad man blir av sådan kulinarisk sensation. Ja mamma kan hon hälsar Bubbigubben!!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Parfym med inslag av Sperma o blod

Lady Gagas ny parfym som ska lanseras 2012 ska dofta med inslag av sperma och blod. Kanske är något för det modige?! I slutändan så tror jag den kommer dofta av jordgubbar, liljekonvalj, pion,  vit musk, alltså som alla andra kändisparymer, det här är bara ett sätt att provocera och få uppmärksamhet vilket funkar som alltid.

Vad tycks? En parfym som doftar blod o sperma skulle den gå hem hos er??


Bild: Lånad från google


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Ikeasaker

Det här fick det bli igår på Ikea. Kan säga att 2 av sakerna, tabletterna o tvålpumpen är nog bara på tillfälligt besök. Var verkligen tvungen att skaffa tabletter till glasbordet i vardagsrummet för det låter extremt illa att ställa ner glas o dylikt mot enbart glasbordet men dom hade egentligen inga jag fastnade för så jag tog några jag åtminstone kan leva med så länge.


Sjävklart blommor av PLAST, tyvärr så har knappt något annat någon 
överlevandschans tyvärr


Kvarnar ska kanske byta färg på dom
 (såg dom hos www.uppsalamamman.blogspot.com och tyckte om dom direkt)


 Tvålpump


Tablett x2

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Spelning

God morgon

Ny dag o  nya saker att ta tag i. Började morgonen med att få höra Bubbigubben klappra runt i Unga damens "prinsess"skor och spela keyboard, han har också haft på sig hennes tiara också, han är såå söt, INTE ett dugg partisk *harkel* 

Nu ska jag äta lite lite frukost och kolla om det hänt något  i världen.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Dagen har sprungit

Nu har jag kollat på "En unge i minuten" tycker om förlossningsprogram, ett mysterium egentligen varför? för glamoröst är det ju verkligen inte... men men så är det ju. Mem  dom här programmen är ju inte i närheten lika kladdiga som verkligheten ändå.

 Oj vad den har dagen har gått fort, ja extremt fort faktiskt känns det som. Ändå klev jag jag upp tidig så förstår inte riktigt vart den tagit vägen, måste ha fått en blackout någonstan under dagen.

Nu är det iallafall dags att gå o sova för jag är trött som få, är som en sengångare. Imorgon så blir det iväg på röntgen faktiskt, japp ska röntga bröstryggen och det ska bli intressant att se hur det ser ut, hoppas såklart på bra resultat.


Natti natt nu, hörs imorgon
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ikea & nu en unge i minuten

Har varit på Ikea och både shoppat och spanat in lite saker för framtiden. Jag har svårt att hitta hundra vad jag är ute efter, inredning är svårt men lite saker har jag satt upp på min lista. Nu ska jag titta på "En unge i minuten" på kanal 4. Hörs sen

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Homstyling

Nu har jag massa ideér som snurrar i huvudet angående inredning här hemma. Fram tills nu har jag inte varit så superintresserad  men självklart tycker jag om att ha det fint men nu har jag fått inredningsintressse också.
 
Jag ska börja med att måla lite har jag bestämt, eller snarare så får nog min  sambo måla för han är bättre än mig på sånt. Jag är bra på att att tala  om hur jag vill ha det *skrattar* Vitt vitt vitt........ 

Ska införskaffa lite färg o annat bara. Så kuuuul, jag vill egentligen börja direkt men den som väntar på nått...
Nu ska jag spana vidare på inredning

*Det här  ordet ska jag skaffa till sovrummet· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Molo

Jag tycker verkligen om barnkläder från märket Molo dom är så tuffa och snygga.  Här är  från deras nya vårkolletion
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Spring för livet

Tycker den här är så bra!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Då kom det.

Då har det hänt det som man visste skulle ske någon gång .Bubbigubben har varit jättejobbig mot Unga damen nu på morgonkvisten och har oavbrutet stängt av tv elle bytt kanal så hon inte kan se barnprogram, sen så har han suttit och slagit henne varom klappat på henne, men så fort man inte sa till så slog han i stället.

Sen skulle Unga damen sjunga en sång och Bubbigubben började sjunga med på sitt vis och överröstade henne vilket gör att Unga damen blir rentav skitförbannd och ger honom smäll i huvudet. Japp så där kom första slaget, man förväntar sig inget annat än lite bråk o tjuvnyp av syskon ibland. Men självklart sa jag till henne för än så länge är det på väldigt orättvisa villkor då hon än så är mycket starkare o äldre än honom.


*Bubbi lite lättt upprörd för att han inte får stå bredvid Unga damen o slå på henne!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Inredning

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
God natt alla

Nu har min älskade sambo somnat här på soffan framför filmen han skulle se. Jag väckte honom för några minuter sen och då sa han det var reklam occh att det var därför han blunda men kan säga att han somna redan innan reklamen.

Då han redan sover och jag har varit ubertrött sen kl två idag så säger jag nu God natt o sussa sött hörs imorgon!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ångestvisa

Japp snart är den här igen, den dyker upp som en gammal vän, här kommer sommaren!! Ja så är det, nu är det inte långt till sommar o förhoppningsvis soliga dagar då man kan ligga på stranden o lapa sol under dom härliga semesterdagarna. Hittade en en liten visa som är rätt så pricksäker i texten så jag måste dela med mig av den. Visualiseras med " Den blomster tid nu kommer" melodin! Sjung o va glad!!!


Den baddräktstid nu kommer,
när magen är för  stor.
Då valkar bara sväller,
och celluliter gror.
Generande  behåring,
lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring,
vi  stannar inomhus.
 
De krav som sommar´n ställer,
förstör vår  ledighet.
Vi sitter där å gnäller,
fy fan vad jag e fet.
Fast vem vill motionera,
när man kan sitta still.

Nej låt oss revoltera,
vi tar en  kaka till· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Våfflor

Jag har varit sugen på våfflor en ganska lång period nu  men det är bara ett problem vi har INGET våffeljärn *svordomar* När jag är i affären så spanar jag med hökögon på våffeljärnen men kommer aldrig till skott att köpa ett.

Jag tror inte jag har ätit våfflor sen jag gick i mellansatdiet nu och nu när man har egna barn också så är det ju ett krav på att ha våffeljärn. Alla barn måste ju få uppleva våfflor med sylt o grädde *mums* som en del av deras uppväxt, det är ju en skyldighet som står i grundlagen.

"Alla barn ska födas av förmyndare stundvis av våfflor med valfri sylt och grädde, alternativt enbart en av dessa!"


Ja så står det, så nu måste jag fixa ett våffeljärn helt enkelt.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dålig förlorare

Sitter i soffan och tittar på när Unga damen och min älskade sambo spelar Indiana Jones lego på ps3. Jag kan inte rå för det men jag får verkligen sammanbrott, panik o det bara flimmrar i skallen på mig  bara av att kolla på när dom spelar för Unga damen gör  verkligen allt som man inte ska i spelet.

Jag vet ja vet dåligt av mig men det är något med mig o spel, jag kan inte spela utan att vinna eller komma vidare, det är något psykiskt. Jag har alltid varit extremt dålig förlorare och jag kan inte kontrollera det för jag anser att spel är gjorda just för att vinnas eller förloras och jag väljer VINNA.


Därför kan jag inte spela såna här spel med Unga damen för jag blir tokig, så jag beundrar min sambo som klarar det och gör henne nöjd genom att spela med henne.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Skänk en slant

Någon som har lust att skänka några hundratusen eller nån miljon går också bra?? Var inte blyga nu. Jag har en massa saker jag skulle vilja köpa så kom bara kom, jag kan till och med komma och hämta pengarna själv hos er. Om ni ger mig pengar så lovar jag att jag länkar er om ni har blogg. Jag har fallit in i en vill ha period just nu men då jag inte är gjord av pengar så...

-Vad jag ska köpa?
-Ähhh...allt! Ny bil, lägenhet, kläder, mera kläder, smink, parfymer, skor, ja allt som sagt.
-Vadå ingen bra ide??
-jag tycker det låter toppen, jag får pengar och kan köpa massor o blir glad.
-Nähä inte det alltså!!

Försöka måste man ju få göra ändå!!!Pretty pleeess give me little monnny!!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Ny design!!

Ja som ni ser så är det ny design här på bloggen, jag var så less på den andra. Det är inte riktigt klart än så ha överseende med små skavanker  jag försöker lösa det så snart jag kan!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Erbjuder hårfix

Kolla in vilket proffs jag e, funderar stark på att erbjuda ut min tjänster så ni kan få sånt här fint hår.
Jag menar vem vill inte ha det så här fint med pärlor o allt??

-  Bara 100 spänn!!

-  50:-då??

-Nehä 20:-?

- Okej gratis då??

- Nähe nej nej ingen!

Den här proffsapparaten använder jag v· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
underbara söndag

Denna Söndag är ju hel underbar, helgen är snart  slut och man har en riktig gnällig ung dam i soffan som klagar över att hon inte har någon att leka med och det är så synd om henne.  
 
Saken hör till den att igår kväll kom hennes feber tillbaka igen och hon har nu på morognen ännu högre feber än i gårkväll och därför blev hon jättearg när jag sa att hon inte kommer kunna leka med sin kompis idag,

Bubbigubben är förbannad o skriker sitt skärande skrik så man tror att trumhinnorna ska vibrera sönder för att han inte får sno mackor ur påsen och för att Unga damen snodde hans sopborste.


Ja helt enkelt en uuuunderbar morgon här i gökboet.  


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Hereafter

Har precis kollat på filmen Hereafter (2010) med  Matt damon.  Jag tyckte den var bra och det var en fin liten historia som kan få en bitvis att snyfta lite, dock ganska seg så den är inget för den händelsesugna att se.


Handling:
Filmen följer parallellt tre människor på tre olika platser, som alla på något sätt kommit döden nära. Marie har haft en nära döden-upplevelse i samband med tsunamin som hon har svårt att komma över. Marcus har lämnats själv med sin missbrukande mor sedan hans bror omkommit i en trafikolycka. George har förmågan att tala med döda och har tidigare arbetat som medium, något han dock slutat med då det gjort det omöjligt för honom att leva ett normalt liv. När deras vägar korsas får detta konsekvenser för de inblandade som låter dem gå vidare i livet.

· Lämna en kommentar ·
Film // 0 kommentarer
LightningFotat lite på kvällskvisten och här är en av bilderna!


· Lämna en kommentar ·
Foto självpoträtt // 0 kommentarer
Barhäng för en 1 åring?

Ja vad ska man tycka om detta? Lite kul samtidigt så ser det extremt fel ut Den här är gjord av en videorgissör som heter Johannes Nyholm och det är hans riktiga dotter han skildrar som en 1 årig alkis som river en bar, filmen heter så mycket som Las palmas.! Vad tycker ni?
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Lekparken

Vi kom inte längre än till lekparken utanför vårat vardagsrumsfönster för  precis när vi var på väg ut så knackade det på dörren och en av Unga damens kompisar och hennes pappa  stod där och undrade om Unga damen vill leka ett tag, o det ville ju hon såklart.

Så då blev det lekparken istället för att åka iväg och det betydde tyvärr däremot att det blev mindre eller nästintill obefintligt med foto istället. Men det var jätteskönt i solen, den värmde ju riktigt härligt där jag satt på min bänk och kolla barnen när dom lekte.Nu längtar jag ännu mer till sommaren.


*En motljusbild från min lilla bänk i lekparken· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ut i solen

Nu är vi på väg att bege oss ut i det underbara vädret  och idag följer kameran  med också. Förhoppningsvis så fångar jag några fina bilder som jag kan visa sen.

Hörs sen!!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Strålande lördag

Strålande fin lördag utanför fönstret om det håller i sif ett tag så blir det vår snart förhoppningsvis. Funderar på att ta oss ut ett tag för Unga damen har ingen feber och läkarn sa att det inte gjorde något att vara ute med Bubbigubben ett lite tag igår när jag prata med henne. Tycker ju så synd om Bubbi han har ju varit instängd är hemma i en evighet nu, jag förstår att det är tråkigt som sjutton.


Min sambo står i badrummet och klipper sig och hotar att klippa Bubbi också men jag vägrar han låta göra det för jag tycker att Bubbi ska få behålla det hår han har. nu ska jag springa till badrummet o rädda Bubbi innanmin sambo tar sig egna friheter.

*Gammal bild


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Big brother

Tanken var att vi skulle kolla film men när jag satt och bläddrade mellan kanalerna så såg jag att Big brother stod näst på tur så jag kunde inte låta bli att titta på det istället. Jag vet inte var det är så kul med att titta på uttråkade instängda personer i ett hus men det är det iallfall.

Det finns ju alltid någon i huset man har svårt för och fast jag inte sett ett ända program innan detta så har jag redan skaffat mig ett och ett halvt  irritationsobjekt.

Min sambo verkligen avskyr Big brother så han övergav mig o tv:n för sängen istället.

Nu ska jag fortsätta titta och se vem som åker ut.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Foto

Hade lite tråkigt så jag fota lite men tillsvidare så blir det bara en bild, nu ska här kollas på film och fredagsmysa.


· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
sängkläderTänkte kolla om det fanns lite roliga och udda sängkläder och det fanns det ju såklart! Den med nallen och coca cola lastbilen är mina favoriter. Vilken/vilka tycker ni om??


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Skooor

Mina nya skor, dom var inte hundra som jag hade tänkt mig men dom funkar ändå. Dom såg så små ut när plocka ur dom ur lådan så jag blev lite orolig att dom skulle vara för små men dom gick på som tur var men det var på det berömda...

*Det som ser ut som fläckar på nedre bilden sitter på spegeln, Bubbi ville vara med
o hjälpa med spegeln och det gjorde han genom att dra skitiga fingrar på den· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bye bye studenttroll

NEEEJ mitt fina stundettroll som jag fick just till minne utav studenten åkte i golvet å tappa fötterna. Helt otroligt det där trollet har överlevt x antal flyttar och annat och jag har haft det HELT i många år, tills nu. Det är ju självklart att barn är boven i dramat, Bubbigubben lyckas få tag på det i fönstret och krasch i golvet.....*Suck* det var det bye bye trollet.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dr

Unga damen ville ta ett kort på mig en liten stund innan vi skulle till läkarn som hon tyckte jag skulle lägga upp här på bloggen, så ja då fick hon väl göra det. Det visade sig att Unga damen hade förhöjd sänka och på grund av det så blev det penicillin i 7 dagar, det ju för toppen med alla dessa sjukdomar.

Nej nu måste jag gå och jaga Bubbigubben för han har gjort inbrott i kastrullskåpet och sitter och slår lock i varandra så det låter HE***TE


* SMILE....eller inte det nej


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bu överlevde

Ja så är det, Bu valde att komma tillbaka till jordelivet och sprida sitt ljus över Bubbigubben på nätterna. Min älakde sambo lyckads få liv i Bu genom alla återupplivningsapparater han använde. Så nu sitter Bu  åter igen på samma plats som förut och sprider ljus över Bubbi.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Doktorn igen

Nu blir det iväg till vårdcentralen igen fast nu men Unga damen. Jag trodde hon var frisk fast tydligen så hade hon fortfarande feber och hostar som en tok, hon påstår dessutom att det gör ont i bröstet när hon hostar.

Så då har hon haft feber i 5 dagar nu så jag ringde eller snarare dom skulle ändå ringa upp angående Bubbi så då passa jag på att boka tid till henne.  Varför kan inte någon vara frisk???
 

*Dålig mobilbild men men... Bubbi spolar öronen..· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Morgonskrik

Bubbigubben sitter och skriker  i höga skyn, han skriker så högt att det bara skär sig i öronen för att han tycker det är roligt. Unga damen blir jättearg och sitter och skriker tillbaka

-VA TYYYYST JAG HÖR INTE BARNPROGRAMMET!!!
-PAAAAAAAPPPPPPPAAAA
-TYST SA JAAAAA
-PAAAAPPPPPPPAAAA

Unga damen klampar fram till Bubbigubben tittar på honom jättenära och skriker

-TYST NU!!!
Bubbi skrattar bara åt henne och skriker igen
-PAAAAPPPPA!!


Jag själv sitter bara och skrattar och skakar på huvudet, vad ska man göra då?? Det är ett under att grannarna inte hört av sig än.
Godmorgon åter igen från gökboet!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Shop by Alexandra

Som sagt så har jag blivit frälst i smycken och jag kom in på den här sidan http://shopbyalexandra.se som det fanns väldigt fina smycken och inte alls dyrt alls vilket är toppen!! Jag älskar de där fina klockhalsbandet och det kostar bara 150:-
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Vår

Nu har ungarna gått i säng för ett tag sen och jag har landat i soffan och älskade sambon framför burnout paradise. Sitter och tänker på att det snart är dags att börja inhandla lite vår/sommar skor o kläder  allra helst åt Bubbigubben, Unga damen växer ju knappt något så hon har massor med kläder redan men med högsta säkerhet så kommer hon få en del ändå. 

Sitter o surfar runt på olika kläd/skorbutiker på nätet och kollar lite, men jag ska nog inte göra det för jag hittar ju så mycket annat som jag själv vill ha. Barn tycker ju ändå om att gå nakna så då gör det inget att jag köper åt mig själv istället eller hur?!!

*Dom här tycker jag om som finns hos polarn o pyret nu!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tystnad tack, återupplivning pågår

Min älskade sambo tror att han kanske kan rädda spöket Bu som jag skrev om HÄR så han har försökt med återupplivande åtgärder för att se om Bu vill komma tillbaka till jordelivet och sprida sitt lila,röda,orange och gröna sken. Kom igen Bu kämpa nu, Bubbi vill så gärna att du sprider ditt ljus över honom.* Här är alla livsåterbringade apparater som kanske får Bu att åter lysa...


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Paketleverans

Tjoho nu har dom kommit mina skor frå have2have. Visar dom på sen!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Cuuurly

Skulle vilja ha en locktång och har spanat in mig på någon av dessa! Någon som har erfarenhet av någon av dessa eller vet någon som är bra utöver dom här?? Tips mottages gärna.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Trodde jag ja

För att undvika bråk mellan barnen om vem ska spela ps3 så gav jag Bubbigubben min tel med Tomcat en applikation med en katt som man kan peta o slå på som han fick sitta och leka med. Bra utfunderat av mig tänkte jag och klappa mig själv på axeln ända tills Unga damen också vill leka med tomcat och tar den  ifrån Bubbi så det blir bråk över den istället  *Suck* Jaja....

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
visdom· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Red Riding Hood

En ny tolknink av en väldigt gammal historia, filmen heter så mycket som Red Riding Hood (2011) .  Spännande?? Förhoppningsvis jag ska iallfall se den.

 


· Lämna en kommentar ·
Film // 0 kommentarer
Bu Spöket Bus ljus har nu slockat . Han har varit mycket älskad och har varit en trygghet för Bubbi och alltid funnit där för honom dom mörkaste nätterna.  Men idag hände det plötsligt och hastigt när Bubbi och Unga damen slet spöket Bu åt varsit håll. Efter livsupphållande åtgärder gick Bu ändå inte att rädda.

Hejdå Bu hoppas du får det bra i nattlampshimlen!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Söndagskväll förstörd

Har precis kollat på ytterligare ett avsnitt av solsidan så nu ligger vi ett före tv:n, jag får allvarligt talat krupp och blir förbannad på vidriga Ove och Anette sundberg.

Ja men utöver att jag hatar dom så är ju solsidan så bra och jag är lite kluven angående att titta före tv:n då jag verkligen tycker om söndagskvällarna just för att det är solsidan. Då vi har tittat före tv:n även på no ordinary family så har vi verkligen inget kvar på söndag. Vad göra då????

Borsta mattfransarna? Stryka alla sängkläder? Dansa hula hula?? Värt att fundera på!!

Med det säger jag Natti natt o sussa gott!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ont!

Min stackars puff är absolut inte bra alls än. Nu ikväll efter sängående så vakna han och bara grät o gnällde så vi tog upp honom till soffan och då ser vi att han ligger och tar sig för örat och gråter. Jag testade att trycka lite försiktigt utanpå örat och han ryckte till, stackars lilla Bubbigos har jätteont i örat så jag gav han nässpray o alvedon i hopp om att han ska må bättre.

Varför vill inget gå över??? Nu börjar jag bli orolig, han har varit sjuk i mer än 3 veckor snart med både öroninflammation och luftvägsinfektion plus så har han  vissa dåliga provvärden som dom inte ens vet vad det beror på.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Frossa

Den här godbiten som hade smugit sig ner i min påse, har ingen aning om hur det gick till, skumt. Ja iallfall ska jag nu med gott samvete och utan tänka 2 gånger trycka i mig!!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
40 skäl att inte skaffa barn

Om jag hade kommit över den här boken för 6 år sen så kanske livet hade sett helt annorlunda ut, ja vem vet??! Jag kanske hade blivit så pass upplyst och övertygad om jag läst den att jag på sin höjd skaffat mig  vandrade pinnar istället. Och  Bara 40 skäl?? Ge mig några minuter så kommer jag nog  på fler än så!!

Såg den här boken när jag var på kvantum.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Frälst

Jag har aldrig varit mycket för mycket  smycken eller  accessoarer överhuvudtaget men nu har jag helt plötligt blivit frälst i det, finns ju hur mycket fint som helst, allra helst halsband har jag fastnat för.
Varför har jag inte sett det här uppenbara tidigre??


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Fototermer

Fick en fråga angående fototermer och det här finns det egentligen hur mycket som helst om ute på nätet redan så det känns lite överflödigt men jag skriver kort om termerna ändå!

Slutartid:

Innebär helt enkelt hur fort kameran tar kortet det finns allt från bulb-läge vilket innebär att du själv väljer när kameran ska ta kortet till 1/2000 sek eller till och med snabbare beroende på kaemra. Snabb slutartid fryser bilden, lång slutartid gör så att du kan uppleva "rörelse".

Bländare: 

Bländaren  består av tal som tex 1,4f  11f  bländaren avgör hur mycket i en bild som kameran ska se skarpt.
Ju mindre tal desto större bländare vilket gör att man får kort skärpedjup. Det innebär att kameran kommer att "se" kort, så fotar du en människa med bländartal 1,8f så kommer bakgrunden bli suddig men väljer du istället  en  liten bländare på tex 22f så kommer hela bilden bli skarp.

ISO:

Iso är kort förklarat ljuskänslighet det finns iSO-tal alltifrån 100- 6400. Kameran arbetar hela tiden efter hur mycket ljus som den kan tillgodose sig med och det avgör slutartiden. Om du ska ta en exponering och ser att slutartiden kommer att bli för lång för att bilden ska kunna bli bra så kan du manuellt ställa upp ISO-talet, det som hände då är att kameran ökar sin ljuskänslighet och kan ge dig en snabbare slutartid. Men man ska se upp lite vid användning  av högre ISO för man kan få "korninghet" i korten så kallat brus. Det beror mycket på hur bra brusreducering som kameran har hur mycket du kan dra uppp ISOn men jag tycker att man alltid ska eftersträva så lågt ISO som möjligt.


· Lämna en kommentar ·
Fototermer // 2 kommentarer
Fota

Funderar starkt på att fixa lite mera självporträtt ikväll, jag har en sak jag skulle vilja testa. Nu har jag blivit sugen på att ta mig ut att fota, så fort solen titta fram så kom också fotosuget fram, VÅR NU TACK!!!!

Sen är det så att jag håller å att få rena psykbrytet på den här datorn jag sitter vid, den är inte i "friskaste" laget om man ska utrycka det så. Den har fan mera personlighetsstörningar än en borderliner sjuk. (googla om ni inte vet borderliner)

Den här datorn gör verkligen precis allt för att jävlas och då menar jag allt. Går inte att ladda in foton, går inte att starta datorn utan att sno strömmen, går inte att öppna saker, man får upp massa felmedd och mycket mera.. Jag kan säga att den här datorn inte har ett så långt liv kvar för snart så kommer den få testa om den kan flyga för jag tänker kasta den ut från balkongen. Have a nice trip!!

*Ja inte den bästa då slutartiden blev lite lång men men
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Kallt??

Undra om Bubbigubben tycker det är kallt här inne eftersom han går runt med Unga damens mössa på sig!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Me againHar fått dille på självporträtt men det är ju så kul!!


· Lämna en kommentar ·
Foto självpoträtt // 0 kommentarer
Hemmadag

Ny dag med barnen fortfarande hemma, Unga damen har friskat på sig väldigt bra och fort vilket är skönt. Bubbigubben snorar som en tok och hostar som jag beskrev det förut som en lungsjuk. Hoppas att proverna vi väntar på inte visar något speciellt.


Ha barn instängda flera dagar utan rastning= bråk,skrik rastlöshet och mera bråk! Tur att barnkanalen och ps3 finns. Spelet är dock inte optimalt då det blir vild fight över vem som ska spela. Nu ska jag hindra Bubbigubben att byta källa på förstärkarn så Nova får se barnprogram.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Var otrogen.....

Jag trodde jag hörde jag fel eller något men NEJ jag hörde rätt. Dom har verkligen en tv-reklam som puschar dig som har förhållande  att vara otrogen  med slut repliken  -Gör livet levande, ha en affär!!


Jag blev helt paff faktiskt, ja herregud,,,, kan säga att jag inte gillar deras koncept.
Vad tycker ni?Vill ni kolla så tryck på länken här nedan!

www.victoriamilan.se/

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
En magisk boll

Undra om man ska skaffa en sån där magic 8 ball och enbart leva efter vad den svarar. Vore lite intressant att se hur det går.

-Ska jag klä på mig idag *skaka skaka skaka*

NO!

Nehä nej nej okej då struntar jag i det då. Okej nästa fråga....

-Ska jag gå till jobbet då? *skaka skaka skaka*

A DEFINITE YES!

-Hmm okej det kommer att bli lite kyligt men säger du det så!...

Förstå att det skulle kunna bli lite spännande och se hur livet ter sig efter en magic 8 ball.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Matdags

Nu har det varit matdags både för oss och våran lilla Berit. Hon mumsade så glatt i sig dom små krabaterna, tycker egentligen lite synd om dom, ser rädda ut. Försig  vem skulle inte vara rädd om man skulle bli slängd till en jättespindel som ska käka upp en?? Jag skulle dö av en rädsleschock redan innan spindeln käkat upp mig.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
2 pappor = porr???Matbutik censurerar tidningens framsida där Elton John poserar med familj

Zachary är bara en månad.Men när han pryder omslaget till US Weekly behöver USA:s yngre befolkning skonas från anblicken av honom.Orsaken: han har två pappor.

Nu är det inte vem som helst som är pappa till Zachary Jackson Levon.Det är artisten Elton John, 64, och hans make David Furnish, 48, som på juldagen förra året genom surrogatmoder blev stolta fäder till den lille pojken.Så intresset för den nyfödde är stort.

Döjer omslaget – som med porrtidningar

Men när paret visade upp sig tillsammans med sonen på omslaget till magasinet US Weekly valde en butiksinnehavare i Arkansas, USA, att dölja omslaget – med samma skylt som porrtidningar göms undan.”Family Shield. To protect young Harps shoppers*Vill du läsa hela artikeln så tryck på länken
http://www.aftonbladet.se/wendela/article8476012.ab 

    


Okej ja jag vet inte vad man ska säga egentligen, trångsynhet kanske?? Jag personligen tycker verkligen inte detta är något som behöver censureras. Gillar du det inte??? Ingen som tvingar dig att titta!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Nu spelas det

Nu sitter Unga damen och Bubbigubben och spelar Sonic sega all star racing på ps3. Bubbigubben har hittat tutknappen så han tutar oavbrutet  och det är han lyckig för men han är duktig ändå för han vet faktiskt hur han gasar och allt.

Unga damen är dock fortfarande snäppet bättre på spelet. Nu är det på väg att bli fight över kontrollen då Bubbi vill spela men det är Unga damens tur så jag ska gå emellan nu tror jag.


*Bubbigubben igår spelandes Burnout Paradise

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Fettisdagen Semlor

Idag är det ju fettisdagen då man får hetsäta semlor om man vill. Bara för att det är den dagen så måste jag ju lägga ut ett recept på semlor och en alternativ fyllning.

Klassiska semlor  

 

 • 150 g smör
 • 5 dl mjölk
 • 50 g jäst
 • 1 1/2 dl strösocker
 • 1/2 tsk salt
 • 2 tsk malen eller stött kardemumma
 • 840 g (14 dl) vetemjöl eller vetemjöl special
 • Till pensling:
 • 1 ägg
 • Fyllning:
 • 400 g mandelmassa
 • ev 1 1/2 dl mjölk
 • 6-7 dl vispgrädde
 • Till garnering:
 • florsocker

Gör så här:

 • Smält smöret, tillsätt mjölken och ljumma blandningen.
 • Smula ner jästen i en bunke. Häll över degspadet och rör tills jästen löst sig. Blanda de torra ingredienserna och häll allt i degbunken. Arbeta ihop till en deg och knåda den ordentligt, antingen 5 minuter i en köksassistent eller 10 minuter för hand. Låt degen jäsa övertäckt i minst 40 minuter.
 • Ta upp degen på bakbordet och dela den i 24 jämnstora bitar. Rulla bitarna till runda bullar och lägg dem på bakplåtspappersklädda plåtar. Låt bullarna jäsa övertäckta på varm plats (exempelvis ovanpå spisen) i minst 30 minuter.
 • Pensla bullarna med uppvispat ägg. Grädda en plåt i taget i 200 grader mitt i ugnen i 10-12 minuter. Låt svalna. Skär ett litet lock ur bullarna och stansa eventuellt ut hjärtformade lock med ett litet kakmått. Fyll semlorna på något av följande sätt.

1. Med hel mandelmassa
Skär skivor av mandelmassan i den tjocklek du föredrar. Lägg skivorna på bullarna. Vispa grädden. Spritsa eller lägg en klick grädde ovanpå mandelmassan. Lägg locket ovanpå grädden och pudra med florsocker.

2. Med mandelmassa och bröd:
Riv mandelmassan grovt på rivjärn. Gröp ur en del av inkråmet i varje bulle och blanda med mandelmassan. Tillsätt mjölk så att du får en tjock smet. Fördela massan i de urgröpta bullarna. Vispa grädden och spritsa eller lägg en klick på varje bulle. Lägg tillbaka locken ovanpå grädden och pudra med florsocker.

3. Med mandelmassa och grädde:
Riv mandelmassan grovt på ett rivjärn och vispa grädden fluffiig. Vänd försiktigt ner mandelmassan och klicka eller spritsa ut mandelgrädden på bullarna. Placera locken ovanpå grädden och pudra med florsocker.
              

Alternativ fyllning.

24 stycken Äppelfyllda semlor med hjortrongrädde

 

 • 1 sats semlebullar som till klassiska semlor
 • Fyllning:
 • 400 g mandelmassa
 • 1 1/2 dl äppelmos
 • 6-7 dl vispgrädde
 • 1 1/2 –2 dl hjortronsylt
 • Till garnering:
 • florsocker

Gör så här:

 • Skär ett litet lock av semlorna, gärna trekantigt. Gröp ur inkråmet med en gaffel. Riv mandelmassan grovt och blanda med inkråmet. Blanda ner äppelmoset och rör ihop till en tjock smet. Lägg tillbaka fyllningen i de urgröpta bullarna.
 • Vispa grädden luftigt och vänd ner hjortronsylten lite slarvigt. Spritsa eller lägg en klick av grädden på varje semla. Sätt tillbaka locken och pudra med florsocker.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Morgon, morgon morgonpasset...

Då var man vaken o uppe, Jag och Unga damen  sitter och kollar barnprogram till ljudet av Bubbigubbens lilla dammsugare som brummar för fullt medans han springer runt o fejar med den. Alla dessa underbara ljud på morgonkvisten.

Jaa ni skulle se hur jag ser ut,  just nu sitter jag i soffan med gapande mun som en efterbliven fisk o stirrar rakt fram och förstår inte ens barnpogrammet! Varför måste dom göra så avancerade tv-program på morgonen för?

Men iallfall Godmorgon från Gökboet

*?????????

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Black Swan

Har precis tagit oss igenom Black Swan (2010) med skådisar som Natalie Portman och Mila Kunis.  Väldigt bra var den men kan säga att det var den mest psykotiska filmen jag sett på länge. Har du inte psykproblem innan du tittar på den så kanske du får för den är kan nog ställa till det i dom mest ordnade hjärnorna. 

Men helt klart värd att se enligt mig. Tycker dessutom att balett är väldigt fin dans så det var ingen nackdel att den handlade om det.

Handling:
Nina (Portman) och Lilly (Kunis) tävlar om att bli den nya prima ballerinan inför en ny säsong med Svansjön i New York. Den oerhörda pressen hotar att bli för mycket för en av dem.· Lämna en kommentar ·
Film // 1 kommentarer
Beccadesign

Har ni kollat in Beccadesign? Om inte så kan jag säga att det finns mycket roliga och udda sycken och mycket annat.

Klicka på bannern för att komma till BeccaDesign

Trendiga smycken och accessoarer
Trendiga smycken och accessoarer
från Becca Design· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nyfödingfotografering

Satt och kollade lite bilder på nyföddfotografering alltså riktigt små nykläckta under 14 dagar gamla bara. Finns så jättesöta bilder och man kan göra så väldigt mycket i secensyfte tex korgar, filtar, docksängar, hinkar, lådor, mössor, sidenband ja allt, bara fantasin sätter gränser.

Finns jätteduktiga fotografer som har tagit väldigt fina bilder här är några: Laura FarrisKaylaphotoKristen Cook

Blev jättesugen på att testa så har någon nån riktig färsk liten söt bebbe så fotar jag den jättegärna, bara att höra av sig!*Min egna lilla nyföding i augusti -09 tyvärr had ejag inte börjat med
fotografering än då!


· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Flowergirl 2Scenarragemang, redigering och modell: Jag   Foto: Sambo · Lämna en kommentar ·
Foto självpoträtt // 1 kommentarer
2 sjuklingar

Fick ett samtal från dagis om att unga damen inte verkade så kry så jag klädde på mig o Bubbigubben och hämtade henne på dagis. När jag kom dit låg hon nerbäddad i filtar och sa att hon var trött och hostade som en lungsjuk.

När vi kom hem så tog jag tempen på henne då  hade hon 39.8, så nu ligger hon nedbäddad i soffan framför branprogram.

Då har man 2 sjuklingar att ta hand om, en med skyhög feber och hostan och den andra med hosta så han kräks plus dåliga värden som dom inte ens vet vad det är.


Stackars mina små älsklingar. 

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ord...· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Läkartid med Bubbi story....

Ja då har man varit hos läkarn med Neo vi fick tid kl 11.00 och vi satt i väntrummet från 10.50. Klockan blev 11.15 ingen doktor klockan blev 11.30 ingen doktor, jo till alla andra utom oss och en kille till. Klockan blev 11.50 fortfarande ingen läkare.

Så jag frågade dom två som satt kvar i väntrumet med mig om deras tid och en av dom en kille sa att han också hade tid till samma läkare 11.15! Ähhh..okej??? klockan var då 11.55.

Då kom min bvc-tant förbi och såg oss så hon frågade hur det var och jag snabbförklarade och sa att vi hade tid 11.00 men inte blivit hämtade, så hon sprang och kollade.

Klockan 12.10 fick vi komma in då det upptäcktes att den vikarierande läkarens dator inte upppdaterar sig så hon har inte sett att vi hade tid. Så in till henne förklara besvären hon skickar en till labb för prover och ber oss komma tillbaka.

Går till labb o väntar ser medans jag väntar att dom låser dörren till läkarn för det är LUNCH!!??? Jaha killen som fortfarande väntar på sin tid  o jag stod där som frågetecken -och jag som skulle tillbaka sa jag. Efter några minuter när vi stått där som fån så ser någon oss och kommer och ut och säger att dom på Labb har nog tyvärr redan gått på lunch. Va??? snälla skoja tänker jag!!!

Hon letar iallafall upp en av labbråttorna som kommer och tar dom där proverna ändå då hon vet vad som hänt.

Går tillbaka till doktorn för nu har dom låst upp dörren igen eftersom dom insåg att vi skulle tillbaka. Går in o sätter mig hos henne och får sitta där och småprata med läkarn som till råga på allt pratar på så bred skånska? Danska? att jag knappt förstår henne, men jag sitter o jaar med ändå och får göra det  ett bra tag säkert 10 minuter för det kommer inte några provsvar. 


Tillslut får doktorn gå till labb själv och hämta svaren, för dom har gått på lunch. Hon kommer tillbaka och säger att Bubbigubben har förhöjda trombocyt och blodpplättsvärden, Jaha?? Hon kan inte säga säkert vad det innebär för proverna måste odlas så vi får komma tillbaka om 10 dagar och om han blir värre innan dess så ska vi söka akut.


 Kom därifrån 12.45 med enbart svar om att något inte är hundra med Bubbi men inte vad som är fel, smått orolig! Nu är vi hemma allafall och Bubbi vilar!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Doktor

Sitter och väntar på att läkarn ska ringa så  Bubbigubben kan få en tid idag för att komma dit. Han hostar så han kräks och i allmänhet inte alls hundra.

Blir åter igen en hammadag med undantag för att åka till doktorn (hoppas jag) med Bubbi. Ska passa på att redigera lite bilder när han vilar.

Mina bästa pojkar!!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Legoförvaring

Jag tycker den här förvaringen är toppen. Ser ut som lego vilket gör den roligare och kan även byggas med vilket gör den ännu bättre.

Topppen förvaring i barnrummet eller för legofantaster för den delen med. Tummen upp helt klart!

Dom här finns att köpa på coolstuff.se eller klicka HÄR · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Snart Solsidan

Jepp då var det åter igen söndagkväll vilket betyder att man får skratta då solsidan går på tv, det är ju så bra.
Plus så har jag klickat hem ett par mormorskängor från have2have.se för endast 199:- nedsatta från 600:- så jag tyckte det var riktigt bra.

Nu hoppas jag bara att dom är snygga på fötterna också. Nej nu ska jag lägga Bubbigubben för han håller på att somna i soffan. Ha en  bra kväll, hörs sen.


www.have2have.se


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Perkolator tips

 Här kommer ett tips för er alla som har en perkolator och inte redan kommit på ett bra sätt att få den ren. Alla som har en perkulatorbryggare vet hur dom ser ut efter ett tag. Det blir brunaktig färgbeläggning på alla tillbehör och det räcker inte med att diska av för det går inte bort MEN...

Om du tar en diskmedelstablett och låtsats att du slår på en kopp kaffe men istället för kaffet så lägger du i diskmaskinstabletten och kör igenom den. Klockrent resultat, ser ut som ny.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Flowergirl
Scen arrangemang o modell: Jag       Foto: min älskade sambo· Lämna en kommentar ·
Foto självpoträtt // 0 kommentarer
Städa städa varje fre...söndag

Nu har man sprungit runt i läghenten och städat, tråkigt men nödvändigt. Kul när det blir fint dock. Stackars Bubbigubben är inte bra än fast han ätit antibiotika och allt, hans hosta har till och med blivit värre så imorgon blir det att höra av sig till bvc.


Synd att han är sjuk lillgubben för jag hade gärna gått ut och lekt med honom för det är ju så fint väder. Jaja jag är så gott som vampyr vid här laget då jag varit inne så mycket på sistone så jag har utvecklat ljusskygghet.
 Så det kanske lika bra att stanna inne  ändå.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vasaloppet över

Ja då var Vasalopet över för detta år, eller över o över det är många kvar som ska i mål men vinnaren är klar. Det var ju så spännande på slutet men Brinken tog det till slut, så svensk seger i år igen. Shit vilken styrka dom måste ha i kropppen så imponerande. Jag skulle ju få tillkalla ambulans och få andningshjälp bara efter 3 km om ens det.

Nu är det en intervju med en gråtande Brink, känslosamt ögonblick. Grattis!!!
Bild: Aftonbladet


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Heja Gunde!!

Vaknat: Check
Klivit upp: Check
frukost:check
Vasaloppet: Pågående

Japp här sitter man i soffan på söndagsmorgonen och kollar vasan, blåbärsoppa är aldrig fel,,,,HEJA GUNDE. Ser faktiskt ut att vara härlig stämning därborta.


Min älskade Bubbigubbe har fått dålig kroppsuppfattning på senaste tror jag....eller????· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Natti Natt

Nu blir det sängen är så trött så trött så trött.... Natti natti.....Zzzzz Zzzzzz

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Kärleksplopp

Kolla vilka gulliga miniploppisar i påse som jag hittade på affären och som jag  sen inte kunde låta bli att köpa bara för det var söta små ord på dom!

Lööööööve!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Me me and I

Tog ett par bilder med hjälp av älskade sambon utomhus på väg hem från mamsen och shit vad jag frös, fy sjutton det var inte lätt att få till det hundra för det blåste så in i bomben också.

Ikväll ska jag fota den där idén jag haft i skallen ett tag nu och som jag sagt att jag ska göra och nu ska det verkligen bli av!
· Lämna en kommentar ·
Foto självpoträtt // 0 kommentarer
Firande över

Nu är vi hemma igen efter firande av mamsen, kan säga att det blev inte alls många där för över hälften föll bort pga sjukdom och ett par andra för att det var skidor på tv, ja det är sant.

Nu har  vi precis käkat en varsin macka från Subway med grillat kycklingbröst, älskar subway mackor tycker dom är så goda. Nu ska jag redigera lite kort.

Hörs snart igen

På väg hem från mamsen!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Morgon i gökboet

Har precis tagit oss igenom frukosten här hemma i gökboet, rostade mackor med paprika, mums!!

Idag blir det ut till mamsen och fira hennes födelsdag, det skulle tydligen bli lite folk. Om jag inte missminner mig så skulle dom bjuda på katthår med smörgåstårta också. Ja katthåret kanske inte är en av igredienserna men finns det 3 katter varav en långhåring så jaa då kan det lätt bli lite extra pålägg.

Nu in i duschen o börja göra sig iordning för att sen bege sig. Have a nice day!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Soffkväll

Nej jag är helt sämst på att få tummen ur r*pip*n. Blev inget fotande ikväll heller utan jag fastnade i soffan i väntan på filmen Grabben i graven bredvid som startade 22.00.

Så det är vad jag gjort ikväll suttit i soffan och kollat film, ja men filmen var lite kul bitvis iallfall. Har lite svårt för svenska filmer ibland, vet inte hundra varför men det är något helt enkelt....

Nu ska jag sova natti natti· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Produktiv

Nu har jag varit ganska effektiv på ganska kort tid ändå tycker jag. Efter alla gäster gått hem så satt jag mig vid datorn och först fixade bankgrejs sen när jag ändå var på G så passade jag på och byta ellbolag. Kan säga att vi halverade vår kostnad genom byte så tummen UPP!

Sen efter de blev det affären tog me Bubbi också, hittade sötaste napparna som jag inte kunde låta bli att köpa till Bubbi plus att han redan satt o höll dom krampaktigt. Nu hemma igen och har fixat allt med Bubbis sova rutiner för att sen slänga honom isäng och det är också gjort.


Så nu blir det lite egentid!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tacomiddag

Nu har vi precis ätit en tacomiddag här hemma, det blev några fler till middagen än vad jag hade räknat med. Det blev min sambos pappa, hans bror och hans barn så vi blev 6st istället för 3.

Jag ska snart börja försöka fixa inför min egenplanerade fotoidé men det är svårt så länge vi har folk här men snart så.

Nu ska jag ta mig till affärn o handla gottis till fredagskvällen. Hörs sen!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Kemisk peeling

När jag får för mig något så kan jag inte släppa det tyvärr. Ja faktiskt så är det tyvärr för iband går det inte alltid att genomföra/köpa allt jag får för jag vill göra/köpa.

Nu har jag fått dille på att pröva kemisk peeling, jag såg resultatet man kan få och det fick mig  att vilja göra en omedelbart. Man kan få så fin hy! VILL verkligen testa!!!


Fakta om kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för en mängd olika behandlingar där aktiva ämnen av olika slag läggs på huden i syfte att förbättra och föryngra den.
En kemisk peel kan man göra på ansikte, hals, nacke, bröstet, händer och även på armar och ben.
Lösningarna som används kan vara alltifrån starkare TCA-peelingar till svagare fruktsyror (AHA).
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Design

Godmorgon eller ja kanske godförmiddag är bättre. Jag vaknade vid 8.40 och klev upp och då sov Bubbigubben fortfarande vilket han FORTFARANDE gör. Måste nog överväga att väcka honom snart kan ju säga att det blir ju ingen vila mer för honom idag för då kommer han väl  vara uppe hela natten.

Ja iallafall så medans Bubbigubben sover så har jag suttit och försökt att ge -ig på bloggdesignen igen, jag hoppas kunna fixa lite i den som ska komma uppp inom en snar framtid (förhoppningsvis)

Nej nu måste jag väcka Bubbi! Ha en bra dag!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Kiss the.....· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Kvällsbus

Nu har vi haft lite kvällsbus här hemma innan det var dags för Bubbigubben att sova. Bubbi har sprungit runt som duracellkanin sista timmen, det har varit allt från vagnrally till imse vimse spindel så nu borde han vara slut nog att sova gott.

Jag kan säga att jag blev trött i iallafall så jag tror jag reviderar mitt egna beslut om att fota ikväll också  men vi får se jag kanske hittar oanade krafter någonstans.

Nu ska jag titta lite tv och bara ta det lugnt.


Fortare papppa!!!


Lite Imse vimse spindel är alltd skoj


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Hemma igen från rekvisitashopping

Nu har jag fixat ett av tillbehören jag behöver till min fotoidé så det är ju ett steg på vägen, nu är det bara att fundera ut resten också. Man ska inte stressa fram, skynda långsamt blir bättre resultat då.

Ska försöka att fota några bilder ikväll om det hinns med.


Nu ska jag äta middag, hörs sen!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tiden går...

Oj vad den har dagen har gått fort, jag är inte van att  kliva upp vid 10.00. I vanliga fall när klockan är 10.00 har jag hunnit med allt från morgonrutiner till blogg medmera nu hade jag inte ens ätit frukost förens klockan var 11.00 

Nu ska jag försöka planera för en fotoidé jag har, ska försöka komma undefund med vad jag ska ha för rekivisita. Hoppas det blir som jag vill bara, ibland så är det svårt att fånga bilden så som man tänkt sig men dte är väl det som är lite av det roliga, det ska ju vara lite utmaning.

Hörs sen
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
New day....

Fick sova till 10.00 idag eller jag kunde ha fått göra det om jag inte vaknat var tjugonde minut och undrat varför Bubbigubben inte vaknat. Jag gick till slut upp innan honom men han vaknade bara efter några minuter  jag klivit upp

Idag känner jag mig..... nere? Nej inte riktigt rätt beskrivning, jag har en åter igen en konstig oidentifierbar känsla som kom över mig. Jag känner för att göra allt men vet inte vart jag ska börja, svårt att förklara. Nej nu blir det bara virrigt om jag fortsätter......
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.”
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Hmm?????

 
Okej hur tänkte du nu????????


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
The green Hornet

Blev ännu en filmkväll med älskade sambon, denna gång blev det the green hornet. Vi har inte hunnit se färdigt den än dock för den är 2 timmar lång och då John Blund tittade förbi för ett tag sen och skickat ut sömnstoft över oss så vi blev trötta så valde vi att pausa och se den sista timmen av filmen i morgon.

Det jag har hunnit sett av filmen så är den väl ok bara. Självklart överdriven för att det från början är en seiehjälte  men då ska det ju vara överdrivet så det är helt som det ska va.
Fortsättning följer i morgon...

Med det säger jag godnatt o dröm sött alla, hörs imorgon!


Handling:

Britt Reid
är en slacker-brat som lever på pappas pengar medan denne har fullt upp som chefredaktör för en stor tidning. När pappan dör blir Britt kompis med Kato, en slags mini-”Q”, som i likhet med James Bonds uppfinnargeni snickrar ihop fantastiska bilar och vapen.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Mina tatueringar

Här är bilder på mina tatueringar! Fick en fråga för ett tag sen om jag kunde lägga ut bilder på dom så här är dom nu, bättre sent än aldrig!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vill ha

Jag är inte alls någon klänningsmänniska överhuvudtaget egentligen men jag har hittat en klänning som verkligen pratar med mig, ja den nästan skriker till och med. Jag satt o surfade runt på Nelly.com när helt plötsligt får jag syn på den. Vet inte varför men jag fastnade direkt för den,VILL HA till sommaren!!

Motel - Carrine Dress· Lämna en kommentar ·
Shopping // 1 kommentarer
Driftströrning och Burbobus

Det har varit driftstörning här på bloggen så den har varit oåtkomlig så gott som halva dagen, så då spenderade jag den tiden i photoshop och framför kameran istället. Det var kul att ta självporträtt men som sagt lite småklurigt att få det hundra men skam den som ger sig.

Nu har vi iallafall precis käkat middag vet inte om man kan kalla det att Bubbigubben åt för han satt mest o körde ner händerna i tallriken sen vände han den upp o ner så all mat hamna på hans bricka på hans stol, sen avsluta han med att vifta ner maten från brickan så den hamna på golvet. Tack snälla Bubbigubben att du alltid ser till att mamma har något att göra. 

Det har varit full rulle på Burboturbo hela dagen idag, han har varit på riktig hitta på bus humör. Allt som han inte  får göra såsom att klättra upp i fönstret, klättra på glasbordet, kasta tvkontrollerna i golvet så luckorna sticker all världens väg med mera har han gjort.  Ja just det han plockade sönder golvet också

Just nu står han och slår en pepsiflaska i huvudet på älskade sambon, ja idag är han verkligen på G!

-Mamma jag hade tnkte att vi skulle lägga nytt golv!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Mera sjävporträtt· Lämna en kommentar ·
Foto självpoträtt // 0 kommentarer
Självporträtt

Idag tog jag faktiskt orken till mig och tog lite självporträtt. Jag har inte tagit och arrangerat allt för många självporträtt än så länge så det är inte det lättaste men man lär sig väl längs vägen. Det är bara att trixa, fixa, testa och leka sig fram.
· Lämna en kommentar ·
Foto självpoträtt // 0 kommentarer
Touch-vantar

Hade jag vetat det här för någon månad sen så hade jag varit glad men eftersom jag inte hade en aning om att dessa fanns förens nu så har man gått o frusit om händerna. Okej det är kanske jag som är lite efter för alla kanske redan vet att dessa finns men för mig är det en nyhet och när jag såg att en bekant hade fått såna här så kunde jag inte låta bli att göra ett inlägg av det.

Det jag pratar om är vantar för touchmobiler. För alla som har en andoid eller iphone vet att det inte går att styra skärmen med vanliga vantar. Men nu fnns såna här vantar för pekskärmar att köpa HÄR!  Det är ju helt enkelt toppen att behöva rycka av sig vantarna i massa minusgrader.

Nu vet jag vad jag ska införskffa till nästa vinter för nu känns det som om vintern ändå snart är slut!iphone vantar


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Morgonväckning

God morgon

Har sovit som stock i natt och Bubbigubben sov väldigt bra han med, däremot så vakna han alldeles för tidigt för min smak. Han vaknade redan innan min sambo gått upp för att gå till jobbet så klockan var barta runt 6.30.  Jag sov lite längre än så men blev väckt av att jag fick en riktig smackpuss av Bubbigubben då smälte jag. Mammas hjärta, så gullig.

Nu sitter jag o Bubbigubben och äter frukost eller snarare han kladdar och jag äter Han fick vid en flaska vid 7 så då brukar han inte vilja äta något efter det. Idag blir det ännu en dag av att vara hemma med Bubbi, stackarn det måste vara så tråkigt att sitta instängd hela tiden men snart så..

Nu ska jag forsätta äta min frukost! Ha en toppen dag alla


Åh vad mysigt det här så ut nu mitt i all snö...LÄNGTAR!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Natti Natt

Usch fick någon skum känsla som jag har svårt att identifiera, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.

Förhoppningvis så blir det bättre efter en natts sömn!

Så nu hoppar jag i säng.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Robin Hood gästbloggarwww.robinhoods.seHallå, robin hood är! :) 

Fick äran att byta gästinlägg med denna trevliga tjej och tänkte tipsa er läsare på denna blogg om min egna blogg! :)

Jag heter Matilda, kallar mig Robin Hood i '' Internet världen ''och skriver mycket om film tips och tv serier då jag är beroende av dom båda och ser säkert 5 filmer per dag.
Jag visar även upp mycket av mina foton jag tar med min systemkamera Nikon D 3000 och redigerar även mycket roliga redigeringar som det kommer bli mer och mer utav i bloggen, men självklart skriver jag som alla andra om min tråkiga vardag då och då, tipsar om bloggar & blogginlägg, har små tävlingar där man vinner länkar och annat smått o gott och självklart är det som ryktet säger, jag designar bloggar helt gratis för blogg.se & webblogg då jag tycker att en bra blogg behöver snygg och proffsig design så därför lägger jag min fritid på att bygga upp era bloggar så slipper man störa sig på bloggdesignen :)


lite sånt kan ni ta del av i min tatuerade & sönder piercade värld robinhoods.se kika gärna in! 
kram / Robin hood.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Desperate housewifes is back

Yheeeej.....prisa kanal 5,,,,,  Såg precis att Desperate housewifes snart är tillbaka o det gör mig lycklig.  Den 15 mars  smäller det för då är det premiär på vanlg tid kl 21.00 vilket innebär att tisdagskvällarena blir hela igen.

Tjhooo snart så är allt fulländat igen, *fäller en glädjetår*

Visst är Desperate bra?!!· Lämna en kommentar ·
Tv // 0 kommentarer
FeberBubbi

Jag är lite fundersam, Bubbigubben har fortfarande 38,5 i feber fast han äter antibiotkia 3 ggr om dagen och har gjort det i 2 hela dagar nu, borde inte febern försvinna då?

Jag vet ju inte riktigt hundra vad som gäller för feber i samband med antibiotika men nu har han ändå haft feber i sammanlagt 5 dagar och varav 2 med medicin så om inte febern är borta imorgon så ringer jag och trakasserar sjukvårdsrådgivningen, jag ska vara på dom som en igel och pressa dom på svar.-Jaha aa okeee.. mä om jaj äta meducin så ska jag vää inte ha febeee??· Lämna en kommentar ·
Neo // 1 kommentarer
Dinner o paket

Då har jag både varit på posten o hämtat ut paketet och sen tagit driven genom max. Det fick bli en burger i dag till middag, snabbt, lätt och gott men ack så onyttigt men lika glad är jag för de.

Iallfall så har jag öppnat paketet nu och jag hade rätt det var det jag köpte från Tradera. Det var en en liten present till min älskade sambo, en parfym  från Paco Rabanne 1million som luktar supergott, jag älskar den här parfymen.

När jag såg den på Tradera kunde jag inte låta bli att vara med för budet var så lågt, trodde det skulle gå upp men nej jag hade tur. Så jag fick den har goddoftade vätskan för endast 250 riksdaler, FYND,,100 ml dessutom. Nu kan kommer jag ligga o sniffa på min sambo oavbrutet så fort han har parfymen på sig.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Avi

Tjoho fick precis en avi i brevis om att jag har ett paket att hämta på posten och om det är vad jag tror det är så ska det vara en sproilans ny grejs från Tradera som jag lyckade buda hem. Gjorde ett riktigt kap kan jag säga, ja men är man jag så har man ju en näsa för affärer, ja ni skulle se mitt äffärssinne på aktiemarknaden jag är ju nära på miljonär nu för tiden....Okej kan ha hittat på det där men denna gång hade jag tur.


Kan visa sen vad är sen. Nu ska jag klä på mig o Bubbigubben och ta oss till posten.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Fix

Nu har jag fixat lite här hemma och jag har fått hjälp av min personliga lilla hjälpreda. Det är tur att jag har han som planera och fixar.

-Okej mamma nu plockar du där så tar jag disken


Okej det är inte alltid allt hamnar på rätt plats men vad gör det om hundra år?!!!

· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Photoshopar

 Medans Bubbigubben sov så satt jag och lekte med en bild i Photoshop,, det var ett tag sen jag "lekte" där inne så jag tyckte det var dags igen nu så jag tog en gammal bild och gjorde en ny redigering på den. Det fick bli lite Vintage över den eller ja det var åtminstone det jag försökte få.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Må den bri...

Fan i helvetes jävla skit och mycket andra ord som jag tänker men inte vill skriva ut. Må våran tvättmaskin brinna i helvetet. Jag skickar förbannelse över den fler gånger om.

-Din jävla maskin jävel, vad har jag gjort dig?'
-Har jag inte sett till att du har tvättmedel och sköljmedel och allt annat du behöver.¨
-Jag brukar ju till och med hålla dig ren!
-Så varför?
-Nå??
-Nej skit i å svara då


Våran maskin har börjat käka hål på kläder. När Unga damen skulle sätta på sig sina nya stumpbyxor så var det ett ganska så stort hål på foten, FAN. Ja det är nu inte första gången detta händer så det börjar bli en vana för den elaka maskinen, så nu kan den börja känna sig hotad.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Myysstime

Det finns ju inget mysigare o gosigare än att sitta med en nyvaken Bubbigubbi i famnen. Han är så gosig när han precis har vaknat. Jag ska gå och väcka honom nu och tanka lite gos. Däremot så kan han vara ganska svårväckt på dagarna, vissa gånger skulle jag kunna komma in med en orkester som inte ens kan spela bra på instrumenten men han skulle inte vakna ändå.

Får se hur lättväckt han blir idag.
· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Svar på Gåtan

Gåta:
Vad är det för skillnad på en trettioårig detektiv och en nyfödd gris?

Svar: 30år


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Guten morgon

Ja då har man tagit sig igenom samma procedur som man gör varje dag. man blir väckt, går upp och fixar en flaska till Bubbi, går och lägger sig igen för han kaaaaanske somnar om när han får flaskan, slumrar till igen under tidn han äter, blir väckt åter igen, säger till Bubbi -Snälla kan du inte sova bara liite till, bara 5-10 min?, Får en blick av Bubbi som säger det kan du glömma
Kliver upp med Bubbi, byter blöja, fixar frukost, klär på Bubbi, och sätter mig i soffan

Japp o där är jag nu i soffan alltså. Tv:n var på 1:an och då kontrollen låg alldeles för långt bort på bordet för att jag skulle orka sträcka mig och då jag inte lyckades byta kanal med fotena så fick det va 
så jag har tittat på nyhetera  och sen en intrvjuv av Per Gessle om hans världsturne med Roxette.

 Jaaaa jag blev förvånad,chockad och helt överraskad av att roxette fortfarande "finns" Jag trodde dom gav upp för nått årtionde sen men nej nej skam den som ger sig. Nu ska dom tydligen ut på en väldigt omfattande världsturne hela våren o sommarn. 

Nu ska jag själv äta frukost.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer