Jenny ♥ Marcus del 2


'


· Lämna en kommentar ·
Foto bröllop // 2 kommentarer
Bröllopsalbum Jenny ♥ Marcus

Här är några få bilder på sidor ur bröllopsalbumet som jag gjorde till brudparet.


 
· Lämna en kommentar ·
Foto bröllop // 3 kommentarer
Ljusdekoration

Idag var inte den strålande underbara höstnsolen kvar längre, det har ju varit helt fantastiskt väder under helgen. Så medans det är grått väder utanför så sitter jag och pysslar lite här hemma. Jag har varit på jakt efter ljusdekorationer men har inte kunnat hitta några jag vill ha riktigt.

Så jag tänkte att finns det inte något jag vill ha så får jag ordna det själv, så det är det jag gör just nu. Jag sitter och gör egna ljusdekorationer av min dotters pärlor (lånar några). Det är riktigt kul att sitta och pyssla lite och det absolut bästa är att jag får det som jag själv vill ha det direkt (om det nu går som jag vill).
 Så ni som inte hittar det ni vill ha, se om det går att fixa det själva!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Kallt, burr = gräddkola

"Sitter här hemma i soffan omsluten  av en filt då det kommer in en del kall luft  då balkongdörren står öppen för att släppa ut lite av all värme vi har här inne. Det är alltid väldigt varmt här hemma vare sig det är sommar eller vinter så är det aldrig mindre, än 23 grader här inne.

Dock är jag desvärre en  frusen männsika av mig. Nu när jag gick runt  här hemma och dona så var alla fönster stängda  och det visade 24 grader på innetempen men jag  frös jag iallfallså jag försöker råda bot på mitt frysna jag genom att dricka en kopp rykande varmt te med smak av gräddkola. *mums* 

Det smakar riktigt underbart gott då gräddkola faller mig i smaken. Hittade detta te på miqmaq och kunde inte låta bli att köpa det bara för att det luktade riktigt ljuvligt från påsen. Det fanns även piggelinte men det fick inte följa med hem denna gång. Nu ska jag krypa till kojs, natti natt· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Uppskatta små saker

Underbar höstdag utanför fönstret. I morse när jag gick med unga fröken Nova till skolan så var det riktigt friskt och härligt, man riktigt kände den där speciella lukten hösten kommer med, ni vet den där lukten av blöta löv.

Det är riktigt uppiggande att ta sig ut på morgonkvisten och vi har de privilegiumet att kunna gå genom skogen till hennes skola och det är riktigt mysigt att gå där och bara andas in den undebara friska höstluften och fast man är i stan så känns det ganska stilla och lugnt där inne och om man lyssnar så kan man höra olika fåglar och man lägger märke till hur brant ett ställe man passerar faktiskt är.

 Detta skulle jag uppmärksamma och njuta av mer om det inte är för att vi är ganska stressade på mornarna. Vi går aldrig lungt genom skogen eller vi väljer aldrig en annan av de  stigarna som finns i skogen bara för jag vet att den stigen vi går  på är någon minut snabbare än de andra och det finns aldrig tid att stanna upp för då blir vi sena. 

Jag vet att det kommer att forsätta så här, tidsoptimist som jag är men jag önskar att jag kunde gå lungt och kunna stanna upp om jag ville, om Nova vill ,och bara ha alternativet om lusten faller på att  välja en av de andra stigarna i skogen. Jag önskar jag var bättre på att  uppskatta sånt och se det små sakerna i livet som ändå är värt ganska mycket.
 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Första gången

Nu har jag börjat med mitt nya schampo och balsam och så här efter första omgången så känns det riktig bra. Håret känns riktigt rent och fräscht och luktar gott, det var också lätt att reda ut så än så länge bara väldigt positivt.

Annars så sitter jag nu och tittar runt på internet efter ett väggord som jag vill ha  sovrummet, jag har en vision om det rummet  och om jag hittar det jag söker så  tror jag att det blir bra. Sen är jag också på jakt efter en ny hylla att ha i köket men det är verkligen lättare sagt än gjort att hitta någon passande men det ger sig nog med tiden.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Go naturligt

Nu har mitt schampo och balsam som ska vara naturliga kommit, det vill säga att de är paraben, SLS fria och lite annat. Ja då är det bara att sätta igång och prova under en period och se om det blir någon skillnad med tiden.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Ritar

Sitter och ritar med Neo och det är definitivit  inte under mina villkor som det sker kan jag säga. Nej Neo tar fram papper och slår handen i golvet oh säger sitt, okej så långt är det okej. Sen tänker man att nu är det bara att börja måla så  tar man upp en färg  man vill ha och tänker börja men då rätt som det är så rycks  den ur handen på en. Okej testar en annan färg men nähä den fick jag inte heller ha. 

Jaha vilken färg ska mamma ha då frågade jag (fast jag redan vet svartet), Jag får jag alltid en av de här supertråkiga färgerna beige, brun eller på sin höjd svart.
Japp som sagt han ger mig en hudfärgad penna som jag får ha och endast den får jag ha också.

Och våga försöka röra den blå pennan då blir det krig, det är bara "Ines". Tar man den blå så säger han NEJ och rycker den i från en, han till och med gömmer den så man inte ska kunna ha den. Jaa de är så roligt att rita här hemma.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Motionsdag

 Vad säger man när inte go förmiddag passar och inte go middag heller, Go lunch?? Svåra frågor det här, jaja får luska på det sen 

Idag är det en mycket grå och regning dag om man väljer att titta ut. Jag vet att Novas hela skola har en dag idag som går ut att röra på sig extra, så idag skulle hela skolan ta sig runt  motionsspåret som vi har  här uppe, det ligger så bra till för det är väldigt nära skolan och det är ingen som helst trafik där. Jättebra med såna dagar men synd att de inte kunde få lite bättre väder

Jag själv går fortfarande bara runt i myskläder och myser. Jag har tänt lite ljus och värmt en  philadelfibulle som jag bakade här för någon dag sen som jag ska äta, de blev riktigt goda. Så nu ska jag sätta mig medans det är lugn o ro och bara njuta några minuter (innan "ine"  ska vakna)· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Livstecken

Tittar in här på  kvällningen och ger ett livstecken. Idag har varit en dag som gått i lite av trötthetens tecken såpass att unga fröken Nova snudd på kom sent till skolan, dåligt av mig herregud inte ska jag se till att hon börjar skolka redan hon knappt hunnit börja?!! Det kommer hon nog se till själv när hon blir större har jag en känsla av. Iallfall så kom hon inte sent då jag kastade in henne i bilen och körde så man trodde det var liv eller död hela 40 km/h på 30 väg, ja ojoj här var det bråttom kan ni förstå.

Utöver en vansinnefärd till akolan så har jag blivit ovän med vågen då den ljuger för mig, bara lägger till saker och har sig ja usch tycker inte om lögner alls. Så nu bryter jag vänskapen med den ett tag framöver.

Ska också berätta att det kommer komma upp en tävling här i bloggen snart, priset får ni vänta med att få veta vad det är men kan säga att det passar hösten iallfall. Så håll koll!
Nu ska jag hoppa isäng eller snarare hasa mig isäng natti natt.

*En bild från bröllopet jag fotade· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Kalsonger o spel

Vi tog av våran lilla plutt "Ine" blöjan och satt på honom kalsoner för första gången idag och visade honom pottan och han har inte kissat eller bajsat på sig på hela dagen, han har gått på pottan varje gång, så stolt. Jag trodde det skulle ske lite misstag så här direkt i början men nejdå än så länge så funkar det toppen. 

Utöver pottbestyr  så är det Nova vecka också, så nu blir det nog full rulle igen. Snart ska vi sätta oss hela familjen (Neo får vara med mig eller pappa) och spela hennes nya spel Pingu på skattjakt , alltså hederligt brädspel inte tvspel. Det är mycket mysigare att spela brädspel än tvspel tycker jag.

Nu ska vi börja så hörs sen.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Naturligt schampo

Nu är jag trött på mitt ständigt risiga, fettiga hår så jag kände att det är dags med förändring för att se om det kan bli bättre. Jag har efter att ha läst och hört mycket om det nu köpt schampo och balsam som är naturligt, det betyder att de innehåller inga tensider, sulfater eller silikoner som har dålig inverkan på håret. Det är snällt mot mig överlag då de ämnen som finns i vanliga schampon har uttorkande effekt och vissa är till och med  cancerframkallande.

 Jag kommer att testa en variant med Aleo Vera som kommer från Faith of nature så här står det:
Faith in Nature använder endast naturliga ingredienser i sina produkter, samtliga är fria från syntetiska konserveringsmedel, färgämnen och artificiella aromer. Dessutom används varken SLES (Sodium laureth sulphate) eller SLS (Sodium Lauryl Sulfate) en vanlig ingrediens i ”skummande” produkter vilka kan ha en irriterande effekt på huden. Ej testade på djur.

Sen har jag även beställt kokosfett och ricinolja som ska användas som en slags uppigande "boost" på håret.
Ska bli intressant och se om detta kommer att funka, vilket jag verkligen hoppas det gör. Återkommer med resultat

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Dekorera mera

Sitter framför datorn och kollar lite saker jag hade tänkt att köpa till julen. Ja jag vet lite tidigt men jag vet också att jag aldrig får tag på det jag vill om jag väntar så nu är jag ute i tid. Utöver det så kollar jag lite ljus och olika fat och dekorationer som är mysigt och fint på hösten. Jag har hittat en del fint men jag tror jag ska vänta lite ändå tills jag kollat in om jag kan plocka ihop något på IKEA då vi har presentkort där.

Under tiden jag kollar sånt här så plågar lilla Neo sin pappa genom att ha placerat sin bobbycar på pappas rygg och klättrar upp och sätter sig på den, superskoj tycker Neo, ingte så roligt tycker pappa.

Dålig kvalitet pga mobilbild

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Hemmadag

Ny dag med nya tag. Fick sova lite mer i natt än natten innan, antagligen började Neo få jobbigt med andningen redan då så det var svårt att sova för honom. Han vaknade säkert 5-7 gånger under natten sen ville han upp vid kvart i sju redan. Så den natten var  inte den bästa.

Nu med lite medicin så blev det betydligt bättre, skönt. Tyckte som sagt väldigt synd om honom. idag blir det åter en hemmadag då Neo fortfarande inte är frisk, så vi försöker få tiden att gå inomhus.

Just nu rullar True talant på tv:n och de är ju så otroligt duktiga de som sjunger och nu såg jag att det är dags att stoppa lilla herrn i säng för vila.

Bild från arkivet· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Hemma med anka

Nu har vi för en liten stud sen kommit hem från sjukhuset. Neo började med att kräkas ner hela väntrummet innan vi kom in på rummet, myspys.  Sen när vi kom in på rummet fick han syrgas och ventolin två gånger sen efter en stund fick han kortisontabletter sen fick han andas ventolin och syrgas igen ytterligare 3 gånger innan vi fick åka hem, stackarn var alldeles skakig av medicinen. Innan vi kunde åka hem var vi tvungen att ta vägen förbi apoteket för att adoptera en anka och lite mediciner som Neo behövde

 Vi ska ge Neo av medicinerna vid första symtom på förkylning så han inte ens kommer i närheten av att bbli lika andningspåverkad som han var idag. Känns skönt att ha grejer hemma så man slipper åka iväg till akuten och att Neo slipper bli så dålig som han var.


Den är ju rätt så söt iallfall· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Sjuk och andfådd

Nu bär det av till sjukhuset strax då "Ine" som Neo kallar sig har svårt att andas. De sa förra gången vi var upp för samma sak att om det händer en gång till så skulle vi få med oss en andningsmask hem så vi kan sköta det själva. Tycker så synd om han när det bara piper och han är anfådd hela tiden.

Så hörs sen.
· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
Jenny ♥ Marcus del 1

Nu kan jag börja visa bilder från bröllopet mellan fina Jenny och Marcus som gifte sig den 3 September för nu har de fått sina bilder och ett bröllopsalbum som jag ordnade. 

· Lämna en kommentar ·
Foto bröllop // 2 kommentarer
Gymastik

Dagen började med en strålande höstdag som nu har gått över till en lite gråare höstdag. Nova började på gymnastik igår för Uppsala flickorna. Det var dock Novas pappa som gick med henne nu första gången för det var hans vecka så som tur var hade en bekant barn i samma gymastik grupp så hon har berättat för mig vad som gäller.

Hade hon inte berättat så hade jag inte haft en aning om att jag måste sy en ärtpåse. Nu undrar ni säker varför Novas pappa inte kunde berättat vad som gäller men nej det är helt enkelt inte att lita på, det som inte jag kommer ihåg finns inte. Ja vi ska alltså sy en ärtpåse som de ska ha med sig, jag har därför beställt en men jag gjorde det alldeles själv så det är ju nästan som att sy en.

Åhhh spännande nu har de kommit en annan sak jag har väntat på!!!!


En av dessa väntar jag på nu· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Supernatural

Har precis börjat att kolla på en ny serie eller ny för oss iallfall "Supernatural" heter den. Jag kan säga att hade jag vetat innan att den var så  här läskig så hade jag inte börjat tittat på den, mina fingrar och öron värkar av att jag får lov att sitta och hålla för dem hela tiden.

Mitt svaga psyke klarar inte sånt här egentligen så nu kommer jag få sömnbesvär veckor framöver, varför utsätter jag mig för sånt här när jag är så mörkrädd som jag är?  Serien har ändå faktiskt börjat  bra och jag gillar den efter första avsnittet så nu ska jag kolla vidare på avsnitt 2. Får skylla mig själv för kommande besvär  Hörs sen!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
I fell for the promise of a life with a purpose....· Lämna en kommentar ·
Foto // 1 kommentarer
Dumle

Nu håller det på att fixas middag här för fulla muggar, efter middagen så ska jag sätta igång med mitt bakande. Får hoppas att alla ingredienser som jag har införskaffat finns kvar då det alltid är en risk att goda ätbara ingredienser som dumle och noblesse försvinner ner i magen.

Nej nu ska jag har karaktär och inte äta, bara smaka lite, måste ju testa så jag vet att ingredienserna är bra iallfall.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Bakning

Idag hade jag tänkt försöka baka lite, jag har siktet på philadelfiabullar och kanske dumlegrottor. Känner att jag måste göra lite mumsig fika så vi har något att bjuda på om vi får besök. Vet att jag måste handla lite ingredienser för att lyckas med mitt bakprojekt.

Annars så känner jag också att det var väldigt längesen jag fotade nu så jag måste ta mig i kragen och fixa en fotografering, för nu känner jag att det börjar bli bildtorka. Jag har lite dåligt med uppslag om vad jag ska foto dock men jag får väl spontanfota lite vad som helst och se om det blir något intressant utav det.

Nej nu ska jag börja kolla hur mycket av ingredienserna som måste inhandlas. Hörs sen
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Kvällsfix

Sitter här ensam hemma i soffan då sambon var tvungen att åka iväg på ett obligatorisk kvällsmöte på jobbet. Neo var redan vid halv sju så trött så när jag fråga om han vill sova så tog han kudden från soffan, plockade upp nallen och gick mot sin säng, så jag gissar att var rätt så trött.

Så medans jag sitter här ensam så har jag passat på att redigera lite gamla bilder.Här är två bilder på Ia

· Lämna en kommentar ·
Foto porträtt // 3 kommentarer
Höstrusk

Blev ingen blogg alls igår för första gången på väldigt länge, man får ta ledigt ibland. Jag bloggar för att jag tycker det är kul och så fort man känner sig tvingad så är det inget kul längre ,så jag anpassar mig efter vad jag känner.

Både igår och idag är det riktigt sitta inne och mysa väder ute. Jag känner att hösten har kommit på riktigt nu med buller och bång. Det luktar det så där friskt ute som det gör om hösten och löven böjar sakta  men säkert att skifta till fina färger. Nu är det dags att ta sig iväg till IKEA och köpa på sig massa ljus som får lysa upp alla kommande höst och vinterkvällar.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Vinnare av ringen

Grattis säger jag till Anna som blev vinnare av ringen från carmella!
· Lämna en kommentar ·
Tävling // 3 kommentarer
Wordfeud

Jaha då har jag lyckas skapa mig ett nytt spelberoende på min telefon. Spelet heter Wordfeud, det är så roligt att jag kan hålla på i timmar. Det är liknande alfapet. Vill ni utmana mig så är mitt nickname: Naatth  Kom igen nu och ge mig en match! Ta  hem appen wordfeud och  om du inte har den


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
11 september

Har precis tryckt hem lite diverse kläder till Nova såsom en jacka, byxor och strumpor. Hennes jacka försvann på något oförklarligt sätt för någon vecka sen. Ena studen hade hon den och nästa  så var den borta, tror dock det kan vara jag som fifflat bort den. Hur som helst så behöver hon ändå en ny jacka eftersom hon nu inte har någon vettig.Så det har har jag fördrivit några minuter med här hemma.

Såg också på tv att de har en lånkörare om det som hände i USA just idag för 10 år sedan, jag kan inte fatta att det redan gått tio år. Jag kommer exakt ihåg vad jag gjorde när jag fick veta vad som hade hänt så det känns inte som så länge sen. Tiden går så fort, känner att man får ta vara på den.

Senare idag avslutas min tävling.

 
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Lekland

Idag var det verkligen helt underbart väder, helt perfekt för alla kulturnattenbesökare och för den delen alla som också är ute och uppträder. Vi åkte aldrig ner på stan då Neo vilade precis vid 12 slaget och det var då de flesta barnaktiviteterna startade.

Så vi tog vårt pick och pack och begav oss till Nickis lekland och gick loss där i 2 timmar istället. Oj vad jag har klättrat, krypit och åkt rutschkana idag, så kul. Neo är för kort för att ta sig upp själv så man måste gå med honom och hjälpa han upp, det roligaste han vet är de högsta rutschkanorna som man får upp en väldans fart i. Jag tycker också de är roliga.

Vi lekte såpass att Nova till och med sa att hon var trött och inte ens klaga när vi hade slut på tid och det händer inte ofta att man får slut på hennes energi.

Nu ligger två barn och sussar så gott efter dagens äventyr.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Kulturnatten

God förmiddag.

Neo står åter igen och diskar och jag stter och kolla utbudet till kulturnatten imorgon . Vi tänkte att om alla  är som de ska att vi ska försöka ta oss ner och kolla lite. Vi tänkte isåfall att Nova skulle få testa på cirkus vilket jag tror hon kommer tycka är superskoj. Till mig själv har jag hittat akupunktur och massage som jag tänkte prova på.

Ska kolla genom utbudden lite nogrannare senare om det finn något mer kul. Nu ska jag förhindra en översvämning av köket.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Personlig alamanacka

Sitter och knåpar i ihop en personlig väggalmanacka. Det tog dock lite längre tid än vad jag trodde det skulle ta då inget passa där det skulle och sen att man måste skriva in allt  man tycker är viktigt, men ingen utmaning om det går för lätt.

 Jag har haft personlig väggalmanacka i 3 år nu så det har blivt lite av en tradition. Däremot slår jag på stort och testar en ny variant som var lite roligare än den jag haft tidigare. Nu fick jag välja både färg, stil, och design till den. Hoppas det blir bra nu!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Så gott som klar.

Idag är är det riktigt grått och tråkigt väder ute så  då får jag inte lika dåligt samvete av att sitta inne och fixa med bilderna. Kan säga att jag är så gott som klar men jag kommer inte kunna visa några förens brudparet sett dem först. Nu ska jag ta tag i min fotobok som jag skrev att jag skulle fixa förut, jag sköt upp det för jag ville ha med bilder från det här bröllopet.

Jag har haft så dåligt med uppslag om vad jag ska blogga om så om ni som läser har några bra ideér så dela gärna med er av dem. ¨

Ska sätta mig och kolla om jag kan hitta lite höstkläder åt barnen också hade jag tänkt, för nu är det inte långt kvar innan det börjar bli kallt.

Ännu en tjuvtitt

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Bollincident

God eftermiddag.

Idag är ytterligare en hemmadag med Neo för han är inte riktigt som han ska vara. Så dagen har gått åt till att fördriva tiden genom att hitta på saker med Neo. Tex just nu står han och diskar (litar inte riktigt på resultatet men men..) vilket är superskoj tycker han och innan dess så gjorde jag en riktigt snygg grej.

Jag höll på att sparka på Novas hoppboll, ni vet en sån där med handtag som man sitter och studsar på. Ja den sparkade jag om om igen in  köksväggen för att Neo tyckte det var roligt, så höll jag på ända tills jag träffade snett på bollen och Neo får den rakt i ansiktet och flyger raklång, baklänges ut på hall golvet.

Jag förstår inte vad jag ska på bollar att göra för bollar och jag har aldrig dragit jämt. Så ser ni mig med en boll någon gång  så för er egen säkerhet håll er på avstånd.


*Ingen kom till skada under denna händelse


· Lämna en kommentar ·
Neo // 1 kommentarer
Uppdatering

 Just nu är sitter jag och redigerarar för glatta livet, det är så kul. Jag verkligen älskar fotografering och redigering.

När jag är klar med dessa bilder jag börjat med, (tror det är 3)så ska jag bums i säng för jag är fortfarande helt slut. Aldrig mer den där medicinen kan jag säga!!!! Jag somande till och med sittandes med datorn i knät tidigare idag när jag höll på med bilderna. det kan ju inte vara menigen att man ska bli så här trött dagen efter.

Nej jag ångra mig, jag struntar i bilderna och hoppar bums isäng nu på direkten, hörs imorgon! Natti nattiDet har varit väldigt dålig uppdatering på sistone och det ber jag för, jag ska försöka bättra mig här framöver.

Här är en bild på mig som en kompis till mig som också är fotointresserad tog för ett tags en.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Sovmedicin

Idag har jag varit så otroligt trött att det är helt osannolikt. När Neo la sig för att vila så la jag mig på soffan och somnade på mindre än 5 minuter. Dock tror jag att jag vet vad det beror på, i vanliga fall så har jag sömproblem på grund av smärta och nu har jag fått en medicin att ta vid behov när det är som värst.

Iallfall så tog jag en halv igår för första gången och jag jag blev som en zombie, jag kunde knappt vakna imorse. När jag tog mig upp till soffan så somnade jag om direkt, dock bara någon minut innan jag tvingade mig att sätta fart för att få Nova till skolan. Var så trött att jag mådde illa och frös. Så fungerade  gjorde medicinen iallfall, kanske lite för bra.

Inte förens nu har jag börjat "piggna" till och nu är klockan redan två på dagen. Nu ska jag byta en blöja och göra lite te och bara vara. Hoppas ni haft en piggare dag än vad jag haft.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Spricka i ryggen

 Idag kom Nova till oss så nu är det verkligen full rulle i gökboet igen. 

Jag skrev här förut att Nova hade klättrat i träd på dagis och ramlat från trädet och slagit ryggen och huvudet i en sten, iallfall så åkte vi upp till akuten med henne då och fick röntga men allt såg bra ut fick vi till svar.
Sen för någon vecka sen ca 3-4 veckor efter händelsen så fick jag ett samtal från läkaren på barnakuten hon sa att de hade eftergranskat hennes bilder (görs alltid) och då såg de att hon faktiskt hade en spricka i ryggraden.

Hade känts bättre om de hade sett det på en gång kan jag säga men iallfall så sa läkarn att nu borde det vara helt läkt efter den här tiden men vi skulle få komma på röntgen för efterkontroll. Den röntgen utfördes idag och allt såg ut som läkarn förutspådde alltså bra.  

Tycker dock ändå att svensk sjukvård är under all kritik ibland. Jag har hört så mycket om missar på senaste så jag börjar bli orolig att de någon gång missar något riktigt allvarligt.


                        * Gammal bild ur arkivet· Lämna en kommentar ·
Unga damen // 2 kommentarer
Planeringsdag

Idag och imorgon så är det hemmadag med Neo då dagis har planeringsdagar och är stängt. Idag blir det att busa med Neo och när jag anser att tiden finns fortsätta med alla bröllopsfoton, det blev ju en del kan jag säga. Men det var så roligt att få föreviga deras dag.

Nu står Neo och rycker mig i tröjan och skriker kom så jag tror det är dags att avrunda här. Hörs sen
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Jenny ♥ Marcus

Det var en helt underbar dag igår på alla sätt. Vädret var fantastiskt på både gott och ont (ont när det kommer till fotograferingen), allt var så fint och bruden var så vacker och brudgummen så stilig. Det var helt enkelt en perfekt dag. Hoppas att brudparets dag blev allt de önska och lite mer.

Det blev lite ont om tid för porträttfotografering på Skarholmen då brudparet hade ett vädigt pressat schema men det var bara att göra det bästa av situationen.  Det blev några foton iallfall men då det var tidspress så fick jag hoppa över en del av mina planer men det blev  bra ändå. Jag kommer tyävrr inte kunna visa bilderna nu för brudparet ska få se dem först men sen kommer jag glatt dela med mig. 


En tjuvtitt får ni!
· Lämna en kommentar ·
Foto // 2 kommentarer
Bröllop

Godmorgon då var det snart dags att sätta igång med dagens planer. Vid 13 lämnar vi Neo ute hos hans mormor klockan 14 ska vi befinna oss vid studion för att senare åka vidare till stället där vigseln ska vara. Vädret ser ut att vara med så det här verkar bli en toppendag.

Hörs imorgon igen!
         
            Gammal bild ur arkivet

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Sovdags

Vi åkte ut på landet här på eftermiddagen när min sambo slutat jobbet för att hjälpa min sambos mamma och hennes man att dra upp deras båt och det tog sitt lilla tag men det flöt ändå på bra. Jag skulle egentligen åkt iväg tidigare idag för att fixa lite saker jag skullle ha inför imorgon men jag mådde inge bra under dagen så jag struntade i att åka och får lov att fixa det imorgon istället.

Nu är det sovdags så man orkar med morgondagen bravader, håll tummarna för mig att allt kommer gå bra imorgon.
natti natt
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
"Det är okej att känna"

En video som väcker känslor inom en viktigt fråga. Kolla på denna video.
Ung cancer skapar stöd för drabbade, ordnar träffar, aktiviteter, utbildningar och hjälper anhöriga. De är viktiga och   de behövs! Sprid vidare deras budskap eller bli stödmedlemmar,

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Förtyckt

Min sambo sa helt plötsligt till mig

-Jag lever i ett förtyckt förhållande, jag kommer bli mördad

 jag -Ähh jaha?

-Ja läs här på nyheterna

Sammfattning av nyheterna:
En kvinna har blivit mördad av sin man och systern berättar att hon inte vågade ringa hem till dem för hennes man satt alltid  bredvid och lyssnade på samtalen och rättade sin fru om hon sa något fel

Jag -Jaha???

-Ja men det är ju precis som du ju, du sitter ju alltid och rättar mig när jag pratar i telefon.

Jag -Ja precis det betyder att jag kommer att mörda dig, mmmm... när som helst nu.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Inför

Ny dag nya tag, Neo mår så mycket bättre idag tack o lov. Så imorgon så blir allt enligt planerna, nu är det inte alls långt kvar till bröllopet, spännande. Jag tror det kommer att bli så fint det bara kan bli, platsen är ju som jag skrivit tidigare helt underbar.

Idag blir det att fixa lite inför imorgon, se till att allt är packat såsom extra minneskort, alla objektiv, rekvisitan, blixten, och självklart kameran. Ja allt ska vara packat o klart redan ikväll så man slipper tänka på det alldeles för mycket imorgon. Nu är det bara hålla tummarna för vädret, hoppas, hoppas, hoppas att det blir blir fint väder eller åtminstone uppehåll.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Inspiration

Sitter och kollar lite inspiration tills på lördag och det finns så fruktansvärt duktiga fotografer. Min favoriter är Josefine som driver bloggen Happy days, verkligen jätteduktig fotograf. 

Sen har vi Anna Roström som driver bloggen Smallpigart hon är helt fantastisk bröllopsfotograf och hennes bilder fömedlar verkligen lycka och kärlek.

Ytterligar har vi Emelie Ohlsson som ocskå är en fantastisk fotograf som verkligen lyckas fånga känslor i sina bilder.

Så har vi Elin Kero som driver bloggen Nevnarien och hon är också extremt duktig på både teckna och fotografera och hennes bilder är underbara.

Sen så har vi Marie som driver bloggen MW photo&design också en riktigt duktig fotograf med helt fantastiska bilder

Har ni  på några/någon fotograf som ni tycker är duktig så tipsa gärna.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Trött

Är så himla trött idag så jag somnade på soffan sekunden efter jag lagt lillgubben för att vila. Neo mår tack o lov bättre idag, så skönt för jag tyckte som sagt så synd om honom igår. Jag hoppas nu verkligen att han är helt frisk tills på lördag för då är det meningen att han ska vara hos sin mormor då jag och min sambo är bjudna på bröllop.

Är han inte frisk så får min sambo lov att vara hemma för jag kan absolut inte vara hemma då jag är bröllopsfotografen. Ska bli så kul, ser verkligen fram emot det och nu är det verkligen inte alls långt kvar så lite pirrigt börjar det bli också.

Hoppas verkligen att vädret är med oss så vi kan vara ute och fotografera.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer