Anmälan till donationsregistret

 Jag har gjort något jag tänkt ett på ett tag och om jag visste att det var så lätt som det var hade jag gjort det tidigrare. Det var bara att logga in på http://www.socialstyrelsen.se/donationsregistret och anmäla sig. Så numera är jag organgivare vid min död.. Jag tycker det är en enkel och bra sak att ta ställning och välja att göra om man kan. Efter jag dött så har jag ju ingen användning av  mina organ medan det kan rädda livet på någon annat. Jag vet att om jag blir sjuk så uppskattar jag att det finns andra som gör samma sak. 

 

 

 

 

 

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Fotografering

Hade en fotografering i helgen och fick många fina bilder och denna bild fattade jag tycke för direkt. Ska fortsätta redigera nu. Hoppas ni haft en bra dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Gammaldags Kalender

Jag gillar inredningsdetaljer som går i romantiskt, shabby chick, vintage och åt det hållet. Jag tycker det verkligen är jättefint samtidigt som jag verkligen gillar modernt svart och vitt. Skulle jag få inreda ett helt hus så finns det risk för en total krock av olika stilar.
 
I allfall nu har jag hittat denna gammeldagsa kalender som "pratar" med mig. Tycker den är charmig.
 
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Bloggtrubbel

Det är väldigt mycket tekniska problem här på bloggen (vilket det har varit ett tag nu också) och det börjar bli irriterande. Jag tycker det för jämnan pågår något på blogg.se som gör att det inte funkar som det ska. Om ni har problem att få upp bloggen så brukar det hjälpa med att uppdatera genom att trycka F5.
 
 Nej nu har klagat färdigt och ska kolla klart på stepbrothers istället.
 
 
 
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Furuviksfilurer

 
 
 
Var till furuvik härom veckan och började som vanligt med en tur i djurparken där dessa små söta filurer höll till.
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer