How to talk to a widower

Blev så sugen på att läsa så jag köpte en e-bok på bokus.se, måste ju ibland bara älska den nya tekniken och hur lätt och snabbt mycket går att få tag på nu mot förut. Iallfall så köpte jag ännu en bok av Jonathan Tropper. Den förra boken jag läste "Sju jävligt långa dagar" var också skriven av honom och jag gillade verkligen den då den både var rolig och bra skriven.Nu köpte jag denna på engeska men hoppas att denna kommer vara lika bra som den andra. Nu ska fortsätta i den lite sorliga början. Så härligt att mysa ner sig med en bok ibland


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dumma mig -Prutt också

Sitter med Neoplutten och kolla på filmen "Despicable me"  eller Dumma mig som den heter på svenska. Såg den för första gången här förra helgen och jag gillade den skarpt. Tycker hela historien är så fin och  huvudkaraktären Gru så bra med alla roliga repliker. Gillar också de söta gula filurerna med glasögon som pratar så gulligt. Helt enkelt ett bra val om man vill se en film för hela familjen. Neo har dessutom blivit helt besatt av en av replikerna i slutet av filmen. Han skrattade som få när han hörde repliken -Prutt också.... Sen dess har han velat se just den scenen med den repliken oräkniliga gånger. Humor måste vara ärftlig i pappaled.
 
Hoppas ni får en mysig fredagkväll
 
 
  


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Skolan

Sitter skolan och har fysik men är rätt trött idag så hoppas att dagen går rätt fort. Det är ju fredag också, jag trodde det var torsdag så det blev en bra överraskning. Även om jag tycker det är kul så behövs verkligen helgerna. Nu ska jag fortsätta här. Hoppas ni får en bra dag.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Melissa & Micke

Full rulle här med åde jobb och skola men jag har tagit mig lite tid att göra iordning lite bilder som jag kan visa från fotografering med min bror och hans flickvän. Vad man kan säga om dessa två att är att de är som olja och vatten i personligheten men ändå så kära.
 


 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Foto porträtt // 1 kommentarer
Uppdatering

Nu var det verkligen längsen jag gjorde ett inlägg, så jag tänkte ge ett litet levnadstecken ifrån mig. Att jag inte skrivit på länge beror på att min tid verkligen är i minsta laget sen allt kommit igång efter semestern. Nu läser jag heltid ett naturbasår, jobbar som babysiminstruktör, plus läser en kurs på universitetet som jag inte vet om jag kommer att fullfölja då tiden är knapp. Borde just nu sitta och skriva en labbrapport men fastnad framför Big bang theory på tv. Nej nu ska jag ta upp en av mina böcker och börja läsa lite. Hoppas ni haft en bra dag.
 
 
*En repris


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer