Söt som socker

Sitter och går igenom lite bilder från gårdagens besök hos kusinen. Detta  är hennes minsta på 1,5 år. Han pratar genom att peka och göra något slags  stånkljud, han är kompakt som ett kylskåp och är så söt så man får ont i tänderna.  Låt mig presentera Olle.
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Borta bra...

Idag har vi varit iväg och hälsat på min kusin och hennes familj vilket var både trevlig och roligt. Det blev utomhuslek, fotografering, pizza, inomhuslek och en hel del skratt. Var kul att träffas då det inte blir så ofta, de bor ca 14 mil från oss så det tar sin lilla tid att åka därutav att det bli mer sällan än man skulle vilja.Nästa gång så är det deras tur att hälsa på här och då blir det en tur till leos lekland med barnen.
 
Min bror är fortfarande kvar och nu ska vi spela lite ps3 och bara ta det lugnt resten av  kvällen.
 
      *Nu har jul och nyår varit så nu längtar jag till  vår och sommaren


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Jobbig huvudvärk

 
Har mått så otroligt dåligt idag då jag råkade ut för en riktigt illa huvudvärk som satt sig bakom ögot, upp i tinningen och vidare upp i pannan. Har aldrig haft liknande tidigt och mådde så fruktansvärt illa en stund också. Nu har det börjat kännas bättre tack och lov. Utöver huvudvärk så är min bror och hälsar på och kommer att stanna ett par dagar. Han skulle egentligen åka hem imorgon men istället åker han med och hälsar på våran kusin i fagersta. Nu ska jag kolla på film och bara ta det lugnt.
 
    *Söta "Nisse " När han skrattar eller ler kan man inte låta bli att göra detsamma. Mammas hjärta!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Kusinbarn

Suttit och gått igenom lite bilder här på kvällskvisten och fastnade på ett gäng jag tog när jag var och hälsade på min kusin och hennes familj för ett tag sen nu. Det här är bilder på hennes två söta pojkar Wille och Olle. På lördag ska vi åka och hälsa på  igen och nu har de hunnit blivit lite äldre. Ska bli roligt att träffas igen då man inte gör det så ofta. Självklart åker kameran med också.
 
                    
                                                *Olle
*Wille


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Fix inför kurstart

Idag har jag försökt komma iordning med några små detaljer som måste ordnas inför kursstart. Den 17 Januari  börjar jag på Uppsala universitet och innan den 16 måste jag ha skickat in vissa papper de behöver för att ordna med vfu med andra ord verkasmhetsförlagdutbildning (oj det var ett långt ord). Ska bli spännande att börja och kul att komma igång.
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
2013

Då var det dags för ett nytt år med nya utmaningar och förhoppnigsvis mycket glädje och lycka. Det kommer att bli ett år med stora förändringar, chans att träffa nya vänner och intressanta människor. Jag hoppas att detta år leder till  bra saker och att det blir ett år utan orsak till sorg. Jag hoppas på medvind som ger en ordentlig puff åt rätt riktning.
 
Detta är mitt andra inlägg på flera månder och jag slutade att uppdatera min blogg när när det blev mycket att göra och motivationen försvunnit all världens väg, men nu känns det som motivationen har återkommit igen och att det är dags att åter börja blogga. Tycker verkligen det är kul när det inte känns som man måste.
 
 
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer