Fotografering Madelen

Var och fotograferade idag. Jag och Madelen som min modell heter letade oss ut i skogen. Madelen hade tagit sikte på en gammal fin ek, ute i en skog som finns på ett ställe där hon  växte upp. När vi hittat dit så kastade vi upp lakan i träden, satt upp lite gröna fina hängväxter som jag ärligt stal denna morgon ute från våran gård. Sen fick Madelen posa loss bland lakan och grenar. Det visade sig bli  ett helt fantastiskt ställe. Madelen var vacker som få och här två av bilderna från dagen......
 
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Mulet idag

 
 
Då har familjen ätit en något sen eller väldigt sen  söndagsfrukost, vilket är okej för det är helg. Nu ska jag packa ihop lite saker för en fotograferingsdag med en vän. Vi har  pratat och bollat ideér och har kommit fram till en idé vi ska köra på. Ska bli riktigt spännande och se hur detta faller ut. Nu måste jag åka. Helt perfekt väder för att fota också, toppen.
 
 
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bilder i mängder

Fastnade med lite bilder från förr och nu och har verkligen en del att gå igenom. När man inte har haft motivationen så har allt bara fått ligga och vänta på bättre tider.. Skulle verkligen behöva ta mig tid att sortera ut bland alla mappar. Finns så mycket man skulle behöva göra sig av med, så mycket bilder som bara är skräp egentligen. Det är ju bara ett problem, det är så tråkigt och tar mycket tid. Har ju extremt mycket bilder då jag från början har varit dålig på att hålla efter. Nej man kanske ska börja gå igenom och ta två mappar per kväll?! Sakta men säkert blir det ju klart då åtminstone. Jag ska bara komma till skott också... 
 
Mammas söta plutt "Nissegrisen"....
 
 
 
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Sommarlov

 
Det var extremt längesen jag gjorde ett blogginlägg nu. Jag har inte haft tillgång till Photoshop och motivationen har varit på en väldigt lång semester (utan mig dessutom). Nu har den dock börjat att skicka vykort så jag vet att den finns där någonstans i alla fall jag hoppas att den väljer att återvända för att stanna inom kort.
 
Utöver låg motivation så har jag haft massor att göra innan sommarlovet började också och det gjorde att jag varken bloggat eller fotograferat på länge. Nej nu ska jag börja göra mig iordning för att åka iväg på middag.
 
 
Nova i sommaren. Första bilden på väldigt länge......
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer