Kubbkamp
Då var midsomarrfirandet slut och över tar för många en mindre trevlig känsla, gissar jag bara sådär. Igår var det en väldigt trevlig dag med go mat och trevligt sällskap. Blev lite spel på kvällningen och det är alltid lika kul och spela detta "med andra ord" Sen blev det hemgång.

Idag är det kubbspelardag för hela familjen med sambons familj inkluderat. Varje år så är det en stenhård kamp på midsomnmardagen ibyn som det här anordnas. Så det kommer att bli en heldag med kubbspel och grillning. 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Jag ska måla hela världen!

Var ut med barnen för någon dag sedan och med följde en burk med gatkritor som vi gick loss och målade allt grått och tråkigt med.
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
y=kx+m

Det som står i rubriken är sånt som jag håller på med nu här hemma. Jag trixar med matten och det  går faktiskt bra. Jag gillar verkligen att plugga men det känns lite sisådär att inte ens få en enda vecka ledigt iår, men jag överlever nog det med. Inte så farligt tycker jag men man kan ju inte komma ifrån att semsester är skönt.

På tal om semester så är ju den underbara sommaren här i all sin prakt, det är bara lite mera värme som saknas så blir det perfekt. Det är ju så underbart fint ute nu och det finns ju hur mycket som helst att fotografera. Ska mig tid någon dag att ta mig ut ordentligt.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Sent

Väldigt sent inlägg idag . Borde sova nu då jag ska upp imorgon men jag fastnade som vanligt med annat. Var på bio under kvällen och såg "snowhite and the huntsman" den var riktigt bra faktiskt så den kan jag rekommendera. Nej nu ska jag sova Natti natt
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Tadaa.
Här kommer jag insmygande tillbaka mitt i natten och upptäcker att allt ser annorluda ut och att det finns mycket nytt roligt att göra. Jag har verkligen snart inte varit inne här på en månad och det har mest berott på att jag har haft och har fullt upp över öronen med plugg. Jag har massor att gör och tiden är knapp.

 Jag kunde ändå inte låta bli att slösa lite tid på att kolla på de nya funktionen Remby vilket verkade riktigt skoj. Någon som har testat lite mer och kan säga om det är något att ha? Kan man göra roliga saker med det? Jag hann bara göra det här lilla som består av vad jag har haft för mig denna tiden jag varit bort plus en bild på min nya fina älskade retroradio, det var kärlek vid första ögonkastet men det var inte fören tredje eller fjärde ögonkastet jag slog till och gjorde den min. Nej nu måste jag sova för jag ska upp till mattelektion imorgon. Nu vet ni att jag lever iallfall. Jag ska försöka uppdatara lite mera nu framöver.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer