Nyårsfirande

Nu bär det av ut på landet för att fira nyår med min sambos bror och hans familj. Det blir väldigt lugnt firande där ute hos dom. Det blir en alkoholfri kväll med lite mat och sällskapspel och det ska bli trevligt tycker jag. 

Tar med oss resesängen så vi kan slänga Neo i säng om han  blir trött men tror inte han blir det då vi lät han sova fram tills nu klocka fyra från tolv på dagen, men ifall att så finns den. Han är iallafall mycket piggare nu än för några dagar sen, nu har han bara lite hosta kvar så antibiotikan verkar göra sitt jobb bra. Skönt för Bubbigubben att slippa hosta lungorna ur sig.

Nu ska jag göra mig redo. Ha en toppenkväll alla!!!


*Lilla Neo ringer in det nya året! *skrattar* fyndigt eller hur?!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nervös...

Vet inte hundra om det blir så än men jag är ändå nervös redan. Så mycket som måste bli rätt och så  förväntningen på det. Vad det är får ni veta om ett tag framöver.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Gott Nytt år!!

Då var det inte många timmar kvar av 2010. Hopas ni alla får ett toppenavslut på 2010 och en superstart på 2011 Se bara till att vara vaken vid tolv slaget så du får uppleva nyårskyssen och/eller skålen.. Så då återstår bara att önska alla ett GOTT NYTT ÅR!!!!! · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Victoria secret´s

Tur att man känner sig riktigt snygg, sexig, het och smal....INTE!! Dom tjejerna är skitsnygga ju.  Bra show är det iallfall, känns som dom lägger ner ordentligt mycket energi, tid och pengar på att få den bra. Vad tycker ni om den?
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Sovtid=egentid

Snart blir det lugna gatan här då ungarna ska  isäng. Då dom lagt sig ska jag bara halvsova på soffan resten av kvällen för jag är lite trött känner jag,men blir väl lätt så då man har en liten som vaknar i tid och otid pga hosta.

Hur mysigt det än må vara med barn (oftast) så kan nog alla säga att egentiden verkligen behövs.  Det är skönt att slippa ständigt passa på en liten, byta blöjor,  laga mat, bära och hjälpa till på olika sätt och vis. Även om det bara blir en timme egentid på kvällen så är den värd mycket, man slappnar av på helt annat sätt när man fått i säng dom små liven.

Det är just det jag ska fixa nu så jag kan bara va utan att behöva tänka på något.


*pyjamaspåklädning pågår*

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Sliter håret

Idag har varit en sån där dag då det känns som barnen gör allt för att jävlas. Dagen började med att jag skulle upp till dagis  med Nova och klockan var redan ganska mycket och hon klär på sig sina ytterkläder i slowmotion. Jag tjatar o tjatar men det händer inget, både jag och Neo var klädda innan hon ens fått på sig överdragströja. När hon väl fått på sig den så börjar hon strula med stövlarna och säger -Det känns konstigt, varpå hon sliter av sig dom igen. Jag försöker att inte få ett utbrott. Kom iväg till sist iallfall.

Sen när vi kommer hem så går Neo lös på allt. Han börjar med att ta mitt glas som var fullt och vänder det upp och ner på bordet så allt blev smacksurt, efter det så tar han kontrollen och kastar i golvet så luckan och batterier sticker all världens väg. Sen drar han ner det trådlösatangentbordet i golvet så styrkulan och den som håller den på plats försvinner.Sen tyckte han det var en bra ide att klättra upp i soffan och ryckta blad från blomman i fönstret också. På allt detta så har han gnällt mestadels hela tiden också.

Så därför är denna dag en sådan då jag sliter mitt hår och undrar hur jag egentligen tänkte när jag ville ha barn?? Säger bara det, tur att dom är söta.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
HTML grekiska...

Varför måste dom göra datorspråk så förbannat petigt och virrigt? Försvinner en punkt eller något så blir allt fel. Nu har jag lyckats trolla bort den lilla profilbilden....fan, helvetes, *pip*....okej det kunde vara värre men ändå. *suck*

Vad är det för fel på svenska språket? Om det helt enkelt stod "det här är din profilbild lägg till bild här"  eller "här är din bakgrund och den är vit" Sen om jag ville ända färgen så skriver jag bara en annan färg istället för vit. Om allt bara var uppradat så på ett enkelt förståligt sätt!
Men NEJ varför göra saker enkelt??

Nu ska jag bråka vidare med denna grekiska så den sakta men säkert blir förstålig.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Wake up time...

I morse när man lyckats slumra till igen efter att blivit väckt så vaknande man av att man fick en urdrucken flaska saftsoppa kastad i huvudet. Härligt sätt att vakna på. Neo ville väl att jag skulle sätta fart kanske? Visserligen så behövdes det men jag föredrar att bli väckt på lite trevligare sätt.

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Neo hjälpa till!

Nova gick på toa och när hon var klar så ropade hon på mig att jag skulle komma och torka. Neo följde efter mig  in på toan och innan jag hann rycka papper så gick han fram och drog av papper från hållaren och så gick han fram och försökte torka Nova!

Sååå söt,,, dom lär sig så fort! Litar dock inte riktigt på att resultatet skulle bli hundra  om han skulle få torka henne *skrattar*
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Surprise!!

 Fick ett telefonsamtal som började med ett "grattis på namsdagen".... ähhh....va?? Jag har tydligen namsdag idag och jag hade ingen aning om det. Så Hipp hurra för mig idag då eftersom  jag tydligen har namsdag.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ny header.. yheeej!

Äntligen har jag orkat trixa och fixa ihop en ny header!! Nu känner jag mig duktig för att det fungerade på första försöket också! Yheeej...Bättre? Ser ni den stora headern? Ser allt ut som det ska?
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Snart är året över

Då var det inte många dagar kvar av detta året då, men oj vad fort det gått. 
Det här året har varit ganska bra tror jag, kan iallafall inte komma på något hemskt som hänt. Men det är inget år som man kommer komma ihåg sådär jättebra heller för det har inte hänt något extraordinärt. 2010 kommer bara vara ett år som dom andra som bara kom och gick. 

Det nya året kommer firas in lugnt då man har båda barnen plus att den lilla av dom är sjuk! Som jag skrev tidigare så har jag övergett nyårslöften sen ett tag tillbaka för man bryter dom bara ändå! Ni som verkligen avger löften och håller dom, hatten av för er.

 Kommer ni ge något löfte inför det nya året?
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Soon movietajm

Nu ska snart ungarna kastas isäng sen blir det att plocka fram lite chipp o dip och  kolla på filmen Unstoppable.

 
Skådespelare: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Daeson, etc

Handling: Filmen handlar om ett tåg som av misstag hamnar på ett tågspår med mötande trafik och styr rakt mot ett tärbefoklat område och ett område med kemikalier.Låter det som om det kan bli ett bra och spännande koncept??

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ha begär!!

Åhh vad det klias i fingrarna på mig, jag vill verkligen införskaffa mig fotobakgrunder!! Har hittat massa fina. Spelar ingen roll om dom får plats eller inte, eller vad ska vi med vardagsrum till egentligen? Helt onödigt, roligare med studio!


 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Marijuana som läkemedel!??

På 4:an går programmet "Efter tio" och där pratades idag  om användning av marijuana  som läkemedel mot viss smärta, stress och biverkningar vid cancer och mycket mera.

I Los  angeles finns det speciella läkare man går till om man vill få detta utskrivet. Läkarn tar då ställning om man kan bli hjälpt av marijuanan och tycker han det så får man helt enkelt recept på det.

Programledaren Malou hade gäster i studion som hon frågade hur dom såg på det här och om dom tyckte att det var rätt att ge en "drog" som läkemedel. En av gäserna var Leif Silbersky och han var väldigt emot narkotika och försvarade aldrig narkotikabrottslingar i rätten heller. Däremot tyckte han att det var helt okej om man fick marijuana utskrivet genom läkare. Alla gästerna tyckte att det var helt okej att få det som läkemedel.

Tydligen så kan man få det på recept i Sverige med men om man vill ha det som läkemedel i Sverige dock så måste din läkare skicka in en licensansökan till läkemdelsverket tror jag det var. Dom får faktiskt in ca 10 ansökningar per år och alla brukar godkännas.

Jag tycker faktiskt det är helt okej om man skulle få det utskrivet via läkare om man verkligen behövde det. Om en läkare sa till mig att jag tror du skulle ha bra hjälp av detta så skulle jag absolut ge det ett försök. Jag kan inte se varför det skulle vara så mycket värre än att ta alla andra läkemedel som finns på marknaden. Det finns ju även forskning på att marijuanan verkligen funkar bra som smärtlindring och lugnande. Vad tycker ni?

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Myyys.

Neo har sovit lite dåligt på sistone på grund av hostan så när han vaknar på natten så har vi flyttat över honom till våran säng. Tror att han har börjat vänja sig med det för nu fortsätter han gnälla i sin säng om vi inte flyttar över honom, förut somna han bara om när man gav han nappen  men inte nu längre. 

Han är ju ändå sjuk stackarn så då får man sova mellan mamma och pappa eller hur!!? Plus så är det ju så mysigt *ler* .Tar smällen för det sen.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Julklappen från helvetet.

Neo fick en dammsugare som passar hans storlek och han verkligen älskar den. Den här dammsugarn kan man slå på så den låter som en en riktig fast lite lägre men absolut inte så lågt att man inte störs sig på den. Det är just det som är grejen, han ska ha den på jämt och ständigt och gå runt med den.

Den duger inte i avslaget läge heller för slår man av den så blir han skitförbannad och så lyfter han upp den direkt och kommer med den så man ska slå på den igen. Det där ljudet har börjat gå en på nerverna nu, vi har till och med gömt dammsugare ett tag men då försökte han ta sig in i städskåpet så han skulle få tag på den stora så då fick han tillbaka sin djävulsmaskin igen.
Kommer få en sresspsykos av det där ljudet snart.

Hoppas att dammsugarglädjen sitter kvar i äldre år också, men det kan man väl drömma om!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Sjukling!

Neo  fick diagnosen akut bronkit så nu blir det att äta antbiotika för han i 10 dagar. Så nu blir det att vara hemma med honom i 2 veckor enligt läkarens ordination. Bara han blir bättre så blir jag glad!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nytt objektiv!

Varför måste allt inom foto kosta så mycket pengar? Skulle verkligen vilja ha det här objektivet.
 Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di for Canon. Nypris ca 4000 kr· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Smörar!

Neo är ju så gullig!!! Jag satt med en bit godis i soffan och Neo satt bredvid, då ställer han sig upp och pussar mig sen klappar han mig på kinden och så pekar han på godiset. Lär sig fort eller??· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Julen i några bilder.
· Lämna en kommentar ·
Foto // 2 kommentarer
Springer fram...

Japp det gör tiden verkligen, jag tycker att ju äldre jag blir desto fortare går tiden. Julen är redan över och snart är det nytt år, blir inga nyårslöften för min del för man bryter dom alltid ändå!

Nu har mellandagsrean börjat också. Var faktiskt till gränby centrum idag för jag var tvungen att gå på apoteket och hämta ut antibiotika, åh shit vad med folk det var. Männsikor blir ju som tokiga under den här rean. När jag ändå var där så tittade jag in på polarn och pyret och hittade faktiskt jättefin tröja och ett par byxor åt Neo på rean.

Sen gick jag in på HM och införskaffade mig ett par nya jeans vilket var behövligt, dock inte på rean. Tycker det nästan aldrig finns något på rean ändå, känns som det är skiten som ingen vill ha som får hänga där. Sen orkade jag inte trängas mer så då åkte vi hem så det blev inte alls länge där.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Julaftonsfirandet över....

Oj vad fort den här dagen har gått. Jag kommer ihåg att det här var en av världens längsta dagar när man var liten, tiden gick så sakta och det verkade som om tomten aldrig skulle komma. Tyckte inte ni det med?? Nu idag har istället dagen sprungit iväg, men det har varit så mysig jul.

Det har varit en julafton med mycket skratt, julklappar, tomte, kalle, god mat och trevligt sällskap. Barnen verkade helnöjda och när dom är glada så är jag också glad. Visst är julen klart bästa högtiden ändå??. Jag förknippar julen med bara bra saker. Hoppas alla ni därute har haft en lika bra och mysig jul som jag har. God fortsättning på er!!!

Nu ska jag vila för jag är ganska slut, laddar upp bilder sen!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
GOD JUL!!!!!

Då var det julafton och jag vill bara önska alla en riktigt god jul! Hoppas ni får det riktigt underbart mysigt denna dag och hoppas ni får umgås med alla era nära och kära.  Så från mig till er alla en riktigt GOD JUL!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dagens citat!!

"Förr tyckte jag att jag hade svårt att bestämma mig, men nu är jag inte så säker längre."


· Lämna en kommentar ·
Dagens ordspråk/citat // 0 kommentarer
I väntan på familjemys

Då var hemma igen efter allt stök och jultokiga bufflar. Från början när vi (mamma var med) kom till Gränby så var det ingen fara alls,  för vi var ute i så god tid men ju mer klockan blev desto mer fylldes gränby på, så på slutet var det absolut inga roliga köer, inte för att köer är roliga i vanliga fall men nu var dom hemska. Köerna var säkert mellan 20-30 pers minst och det var verkligen så vart man än gick.

Men nu slipper man trängas mer, skönt!! Nu är det bara att vänta in min älskade sambo så vi kan börja vår familjemyskväll och få dricka glögg, knäcka nötter och lyssna på julmusik.

Sen måste jag bara tillägga att jag inte hänger med!!!!Alltså jag fattar inte att vi redan har varit förlovade 2 år idag??!! Det är helt otroligt hur fort tiden går. Jag tycker det känns som om vi var till Norge och hämtade min bror bara för max några månader sen, absolut inte 2 år sen men otroligt nog så är det så.

Vart tar tiden vägen??


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dan före dopparedan!

Så var verkligen julafton bara ett stenkast iväg, visste att det skulle gå läskigt fort! Idag för 4 timmar sedan ca kl 4 på morgonen förlovade jag och min älskade sambo oss vid en en kyrka i Norge. Vi var på väg mot Bergen för att hämta min bror inför jul och förlovningen var redan inplanerad innan resan till Norge var det, så det blev väldigt spontat gjort. Så idag har vi varit förlovade i 2 år!!! Älskar dig  Bobo ;)

Idag blir det att trängas med alla jultokiga idioter och man lär väl passa sig lite så man inte blir nertrampad eller nått för folk är verkligen maniska den här årstiden. Ska fixa det allra sista inför imorgon plus så ska jag fixa inför ikväll. Ska ha lite familjemys ikväll med lite glögg och allt som hör till, ska bli så myyyysigt.

Så önska mig lycka till för nu ska jag iväg.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dagens ord den 22/12

"En kompomiss är konsten att dela en kaka så att alla tror de har fått den största biten"


· Lämna en kommentar ·
Dagens ordspråk/citat // 0 kommentarer
Fotosugen!!!!!

Åh vad jag vill fota!! Jag har så många ideer eller iallfall en någorlunda bild av vad jag skulle vilja genomföra men många av ideerna krävs lite planering, resor och modeller.  Skulle så mycket vilja en en studio också åhhh VILL HA, VILL HA. Tänk att man själv får välja belysning, bakrunder, rekvisita skulle bli så mycket lättare, roligare och bättre  att skapa vissa bilder man har i skallen i en studio. Ända problemet är att vi har ZERO plats för något studiomaterial alls *gråter*  Är det elakt att ta Novas rum och låta henna sova på soffan istället??! Nejdå skulle aldrig göra så men jag skulle vara såååå lycklig om jag kunde få plats för att sätta ihop en liten studio.

Drömmer vidare om det så länge *suck*· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Under ständigt hot!

Usch vad trött jag är är idag, vill bara sova, sova och sova lite till. Borde försöka fixa det sista inför dopparedagen men har lite svårt att få min "lilla" rumpa ur soffan, skyller på att jag blivit för baktung. Nej men jag har verkligen inte hög motivation att sätta igång just nu, varför ska det vara så svårt att få upp lite tempo? jaja kommer väl igång så småning om. Granen och skinkan är ju iallafall klara och det är ju det viktigatse ändå.

Just jaaa apropå granen, så har jag kommit på att min gran lever under ständigt hot om att bli avplockad sina polkagrisstänger!! Hade varit ute i köket och kom in i vardagsrummet igen och ser att Neo står överlycklig med en av stängerna, avbruten dessutom  vid soffan och försöker käka upp den, tur att dom har plast runt om sig.  Ingen överraskning egentligen, visste ju att det bara var en tidsfråga innan han skulle komma på att dom faktiskt var ätbara, så nu är det bara att vakta granen.
Nej nu ska jag vila.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dagens ordspråk/citat

"Antag att du är en idiot. Och anta att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig"


· Lämna en kommentar ·
Dagens ordspråk/citat // 0 kommentarer
When the moon hits your eyes....


Ännu en dag nästan till ända och det betyder att det bara är 3 dagar kvar till julafton, wieee.
Läste att det kommer att bli superkallt fram tills julafton, kunde bli uppemot -30 grader, BURRI BURR....Jag kommer bokstavligt talat frysa sönder kroppsdelar om det blir så kallt. Vi som ska gå från oss till det stället vi ska vara på julafton också och det är väl nästan 2 km, usch och fy. Lovar att jag kommer att ha tappat känseln i min kropp innan vi är framme, för jag blir irriterande fort väldigt kall, alltså så kall att det gör ont både om fötter och händer. Hmm,,,undra om jag kan klämma ner mig i vagnen bredvid Neo i hans åkpåse??!

Det var ju -16 ute idag enligt min termometer men jag slapp vara ute så på så sätt har jag haft tur idag. Jag har bara varit inomhus och pysslat med diverse ting men inget av värde egentligen. Jag har fotot en del idag däremot, inomhus försig men det finns så mycket roligt att fota när julsakerna kommit fram, får lägga upp lite bilder sen.
Synd att julen är så kort bara, fast det är ju det som gör den så mysigt och speciellt eller hur?!!.


*Var jättefin måne ikväll som jag passade på att fota


*Min älskade lilla tomtenisse· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Då lider det mot...

slutet av denna kväll, granen är pyntad och skinkan är strax klar. Allt flöt på bättre än väntat trodde jag tills jag kom hem och öppnade granförpackningen och såg att den var högglansig gräsgrön gran, ahhhrrrgggg! Nära ett slaganfall kan jag säga.

Här har jag gått och sett fram emot och pynta granen och tänker sätta igång så är det helt fel gran och klockan är redan tjugo i åtta och affären stänger åtta. Ja jag får väl skylla mig själv egentligen då jag stressa som en gris och struntade i att läsa SHINY GREEN som stod på granförpackning *suck*. Så min älskade sambo tog med sig granen och begav sig iväg med stressade steg mot affärn för att byta den och tro då på fan att dom vanliga granarna är slut, PANIK, okej andas djupt och räkna till tio . Det fanns bara pygmegranar kvar och det går helt enkelt inte ha en sån, det är emot mina julregler. Blir smått hysterisk och blir helt säker på att varenda gran (plast) kommer att vara slut i hela stan.

Kalla mig löljig men julen och granen är heliga för mig och allt ska vara som det brukar, och blir det inte det så blir jag ledsen i ögat *snyft* Men då tillslut så fick min sambo tag på en gran iallfall och friden och fröjden infann sig. Så nu sitter jag här i soffan mycket nöjd över att jag fick pynta min gran ikväll enligt planerna. Så ett lyckligt slut blev det och alla är nöjda och glada. THE END!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dagens ordspråk/citat

"Kvinnans list övergår mannens förstånd"· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Deck the halls....lalala laa la la la la

Har inte varit någon överdrivet produktiv dag men ikväll ska det heligaste ske, granen ska pyntas, YEEEEJ äntligen. Först ska vi bara åka ut på granjakt för som jag skrev i något inlägg tidigare så knäckte min älskade sambo våran fina gran förra året (plastgran) så nu måste vi hitta ny.  

Så senare ikväll blir det att slå på julmusik och pynta så det står härliga till. Jag verkligen älskar att pynta granen, det är så mysigt och det blir så fint sen när det är klart och den står där i all sin prakt med alla paket under sig, helt enkelt underbart. Få se bara om den får stå ifred utan att någon (läs Neo) river den. Granen kommer säker att vara väldigt intressant för att inte tala om alla paket som ligger där under, kanske blir tidig julafton?!

Ska även inhandla det godaste som tillhör julen det vill säga julskinkan. Den ska in i ugnen i kväll så man kan avsluta kvällen med en supergod skinkmacka med senap, mums. Förra året köpte vi en skinka på strax över 2 kg och jag trodde vi skulle behöva kasta för jag trodde inte det skulle gå åt men oj så fel jag hade!! Den tog ju slut nästan innan julafton till och med. Så iår blir det en riktikt stor en.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dagens ordspråk/citat

"Vårt dilemma är att vi hatar förändringar, samtidigt som vi älskar dem. Det vi vill är att saker och ting ska förbli som de är men ändå bättre."· Lämna en kommentar ·
Dagens ordspråk/citat // 0 kommentarer
Lite att göra såhär på kvällskvisten!

Idag har man varit till doktorn igen och sen var vi förbi min sambos "faster" Karin som fyllde 94 år idag.  Vi blev inte kvar utan vi åkte bara snabbt förbi och sa grattis och lämna en blomma annars så har det varit lugnt för då man har haft problem med rörelseförmågan så kan man inte göra överdrivet mycket. Min älskade sambo har fått vara hemma igår och idag för att hjälpa till med våran sjuka lilla bubbigubbe, stackarn hostar nästan så att han kräks, tycker så synd om honom. Det var dagen i stora drag.


Hade inte så mycket att göra såhär på kvällen så jag svarade på lite frågor på skoj. 

ALLMÄNT:

1. vad heter du? Nathalie
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Trivs med mitt namn så vill inte byta.
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Inte den blekaste aning om vilka namn som snurrade.
4. vilket stjärntecken är du? Tvilling
5. vilken årgång är du? 85:a
6. vart bor du? Uppsala
7. bott utomlands? Nope, och det kommer nog aldrig hända heller.
8. flyttat antal gånger? Sammanlagt från det jag var liten fram tills nu så är det 8ggr tror jag
9. vart skulle du vilja bo? Trivs mycket bra där jag  bor nu men skulle kunna tänka mig att prova på att bo i USA faktiskt
10. yrkesval? Hoppas på att börja läsa till lärare
1. hur lång är du? 1.70 cm
2. hur mycket väger du? Ca. 63 kg
3. hårfärg och frisyr? Blont skulderbladslångt  med lugg
4. ögonfärg? Blå
5. mest nöjd med kroppsligt? Hmm,,svår fråga, mina ögon tror jag
6. minst nöjd med? Restan av mig haha, nej men magen tror jag.
7. skostorlek? 40
8. glasögon? Nej eler Jo men tror inte dom behövs längre.
9. har du några piercingar/tatueringar? Japp. 5 tatueringar! 1 på överarmen, 1 på vardera skuldra, 1 på
underarmen och 1 på vaden
10. vad är du beroende av? Pepsi max och min familj.
11. Har du nåt husdjur?
En spindel (tarantella) med namnet Berit
12. Intresse? Fota!!!


DINA FAVORITER?:
1. Vad ser du helst för filmer?
Oj,,beror å vad jag är på för humör. Frågar jag min sambo vad jag helst ser så svarar han komedier
2. Bra låtar? Många av Lars Winnerbäck, Last drop falls, your love is a lie, många med thåström
3. Favorit årstid? Sommarn är favorit men tycker alla årstider har sin charm.
4. Äter/dricker helst? Thai är gott, kyckling, kött o pommes går alltid hem. PEPSI MAX kan inte leva utan
5. gjur? Jag är ingen djurmänniska så jag väljer inget.
6. färg? På kläder så är det nog rött och svart. Inredning så tycker jag om svart, vitt
7. Parfym Har många olika men senast så blev det Hugo boss
8. tv-program? Desperate Housewives, Cougar towm, The middle

KLÄDER OCH TILLBEHÖR?:
1. vad använder du just nu för jacka?
En röd everest vinterjacka
2. vad använder du just nu för skor? Ett par svarta vinterkängor
4. favoritmaterial på kläder? Mesta går bra förutom sidenaktigt.
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Nya jeans
6. favoritaffärer? Dom flesta som säljer kläder
8. favoritmärke(n)? Svår fråga, tror inte jag har något favorit märke faktiskt.
9. vad har du för storlek på kläder: För stort enligt mig haha =P 
Vad har du i din?:
¤ jackficka just nu? Korthållaren, nycklar, mobil
¤ väska just nu? Blöjor, våtservetter, hörlurar
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? Använder mycket sälla lypsyl men jag tror jag har en fårn Nivea
6. vad tror du på? Spöken
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ateist
8. Vad köpte du senast? Ett linne
9. vad bor du i? I en lägenhet
10.Plånbok: Nope äger ingen
11.Tandborste: Elektrisk braun
12. Vad anväder du oftast för smycken?: Alltid örhängen och min förlovningsring
13. Solglasögon?: Jo jag har ett par som jag köpte i venedig men vet inte märket
14. Underkläder?: Japp det använder jag =)
15. Nagellack?: Är ingen höjdare på att få det snyggt så använd inte ofta.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Inslagning pågår

Yes då har man börjat att slå in alla julklappar vet inte varför men jag vill ALLTID slå in alla julklappar själv, eller jo jag vet varför, för jag tycker det är så kul! Det hör till också tycker jag, det är en del av allt julstoj man har. Men varför ska det vara så svårt att få inslagningen perfekt för? Jag älskar när paket ser perfekta ut så jag försöker eftersträva det men det är lättare sagt än gjort tyvärr men jag kämpar vidare. Jag har fortfarande en del kvar att slå in  så ska ta tag i det igen.

Så här ser det ut här hemma just nu.
Om ni tycker det ser skumt ut på bilden så var det för att jag var tvungen att "trolla" bort en oinslagen julklapp som kom med på bilden och jag var inte särskilt nogrann när jag fixade det.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Dagens ordspråk/citat

"Man kan inte ändra vindens riktning, men man kan sätta seglen så att man alltid når sitt mål."


· Lämna en kommentar ·
Dagens ordspråk/citat // 0 kommentarer
Dagens ordspråk/citat

"Vill du sprida ut något, säg att det är hemligt"


· Lämna en kommentar ·
Dagens ordspråk/citat // 0 kommentarer
Magsår? = Photoshop

Har fått ganska jobbiga problem mad magen igen *suck* och nu känns det inte ens bra när jag käkat min magmedicin plus är stilla. Förut så kändes det åtminstone ok när jag var liggandes men nej inte nu. Det började igen för några kvällar sen. Vaknade ett x antal gånger den natten av att det brändes och värkte nåt så förbannat i magen sen på morgon så hade jag världens "träningsvärk"?? Ja helt sjukt med det känns som extem träningsvärk inne i magen o i nedersta revbenen, vet inte hur det kommer sig men har haft den här värken några dagar nu plus att det bränner, svider, hela tiden.

Så just nu trivs jag bäst när jag får vara stilla och i längden så kan det bli liiite tråkigt. Så jag har fördrivit mycket tid framför datorn, då min sambo ockuperat tv genom att spela Gran Turismo 5 Jag har därför lekt väldigt mycket i photoshop dom sista dagarna och jag tycker det är så roligt när man kommer på mer och mer saker man kan fixa och trixa med. Nu ikväll har jag haft lite tråkigt så jag  har bara suttit och lekt med en bild, ja som ett tidsfördriv helt enkelt.

Nej nu ska jag faktiskt ta mig till köket en kort stund för att fixa mig ett glas isvatten sååå törstig.

Ha en toppen helg!


*Här är bilden jag lekt med ikväll· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer