Ge blod

Det är tydligen väldigt stor brist på blod allra helst när sommarmånaderna kommer. Jag vill bli blodgivare men vet inte hundra om jag får men jag ska definitivt kolla upp det för det är sån enkel sak att hjälpa till med. Jag vet att jag skulle vilja att det fanns blod att få om det var någon i min familj det handla om, därför så ger jag gärna lite också (om jag får) för att kanske kunna hjälpa någon annan. Går så fort också, tar ju inte mer än en halvtimme sammanagt.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Antagen

Jag har fått antagningsbesked och kommit in på mina kurser jag sökte. Så nu blir det att läsa psykologi, Latin och Matte under sommaren, ska bli spännande. Latinen ser jag mest fram emot, ska bli kul att läsa ett nytt språk. Jag har haft extremt mycket att göra på sistone så jag har knappt haft tid att sova. Jag har utnyttjat 19 timmar av dygnets 24. Nu blir det förhoppningsvis lite lungnare fram tills kurserna startar den 4 juni. 

Måste bara säga det som alla redan vet att  nu har ju sommaren verkligen tagit över, så underbart. Jag får mina syrener i år med på min födelsedagsbricka om några dagar, underbart.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Imorgon gäller det....

Imorgon gäller det, ber till högre makter att de tar med rätt slags uppgifter för mig. Imorgon är det nämligen dags för nationellt prov i matten!! Kan bara hoppas och be att det går vägen. Idag har skolan varit stängd så barnen har varit hemma och det har gjort att jag inte hunnit plugga så mycket så därutav en sen kväll med plugg istället. Nu dags att sova.


*Fel dator så har inte tillgåmg till bilderna så det får bli en repris.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Leos lekland

Mådde inte toppen imorse när jag vaknade men ju längre dagen gick så blev det bättre. Efter jag blev klar med skoluppdraget och skickade in det så åkte vi till Leos lekland och det var verkligen helt fantastiskt stort och det fanns så mycket olika saker att leka med. Rutschkanorna var till och med så pass branta att det kittla bra i magen även för oss vuxna när man gav sig nedför dem. Neo lekte som en besatt och det var verkligen superkul. Dit kommer vi åka fler gånger! Har ni inte varit dit så se till att ge det stället ett besök.


*Mobilbilder därav kvaliteten· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Uppdragsfix.

Sitter och gör ett försenat uppdrag till en kurs som jag måste få in. Tar sådan tid bara att bli klar men nu börjar jag se ljuset i tunneln tack o lov. Medans jag sitter och pluggar för för fullt så har resterande av familjen stuckit och kollat på bilar så jag har åtminstone kunnat arbeta i lugn och ro. Nu måste jag forsätta så jag blir klar idag. Hoppas ni har en undebar lördag.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Blöjfri

Måste bara skryta lite lite om älskade lilla sötnöten Neo. Vi tog av han blöjan för 5 dagar sen och satt på han klasonger och sa att nu måste han börja gå på toa. "Okej toa" sa han glatt. Han har inte kissat på sig en enda gång sedan dess inte ens på natten. Jag hade förväntat mig någon olycka iallfall men än så länge så har allt hamnat där det ska. Mammas duktiga sötnöt.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Klämdag

Idag så var det egentligen ingen skola alls då det är klämdag men vår lärare åkte dit på sin lediga dag och sa till oss att vi som vill fick komma  så skulle han hjälpa oss om det var något vi behövde hjälp med. Så jag åkte till skolan och satt någon timme där bara för att verkligen avsätta tid för det och vi var faktiskt ganska många frivilliga där för att vara lediga.

 Nu är det iallafall helg och jag har suttit och funderat på om vi  under helgen ska försöka ta oss till Leos lekland  som har öppnat här i Uppsala, det verkar riktigt skoj där. Nu ska jag försöka städa undan lite så det blir lite fredagsmysigt här hemma. Hoppas ni får en bra helg


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Livstecken

Jag lever som ni kanske såg eftersom jag lade ut det förra inlägget för någon timme sen. Jag har bara tagit en liten bloggpaus för att hinna med allt annat med skola, jobb och bror som ligger på sjukhus Min bror har blivit bättre men inte helt bra. Han har fått massa koritison men har väldigt ont i kroppen och regerar konstig på kyla och värme. De har fortfarande inga som helst svar vad det beror på och då har han genomgått ett x antal blodprover (läs många) 4 ryggmärgsprov, ett antal hjärnröntgen och något annat prov jag inte kommer ihåg. Han får sova hemma nu men han måste in till sjukhuset varje dag får koll. Jag hoppas snart att han slipper allt och blir bra igen.

Nu till något mycket bättre på alla sätt. Har ni sett hur underbart det är ute, så fantastiskt. Nu är den bästa tiden på året här. Nu ska jag gå och sova. Hoppas ni haft en mysig fredag.
 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Säljer Vita låga Converse

Jag har ett par vita sprillans nya converse all star i stl 36,5 i kartong och allt, inte ens snörade eller provade. Jag råkade beställa fel storlek och det blev för sent att sicka tillbaka dem, så tänkte jag att då jag själv inte kan ha dem så kanske någon annan kan få glädje av dem isället?! Så är du intresserad av att köpa dem så lämna en kommentar här.

Pris 400:-SÅLDA


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Playing with fire

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Inga sjukdomar enligt proven...

Min bror ligger fortfarande på sjukhuset och de kan inte hitta några som helst fel. De vet att han har en inflammation i hjärnan men de får tillbaka alla provsvar blanka utan någon som helst ledtråd vad det kan bero på. Han är fortfarande ansiktsförlamad men domningarma har blivit något bättre i ben och arm men han har ändå bitvis svårt att gå då knät inte hänger med och hans balans är som en full människas. Han är alltså balanspåverkad. Vi får se vart detta leder men som det ser ut just nu så blir han inte utskriven på ett tag. Nu skulle det vara bra att ha någon som Dr. House.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Valborg

Vilket underbart väder det har varit igår och idag, helt fantastiskt. Igår så var det ju valborg och vi firade genom att åka ut till min sambos brors familj. Vi åt lite god mat och tog med barnen till kasen ett tag och sen avslutade vi kvällen med lite sällskapsspel medans barnen lekte för fullt. Det var en lugn och trevlig kväll. Hoppas ni också hade en bra valborg.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Inflammation i hjärnan

Nej det var tydligen inte medicinen som gjort min bror sjuk. När de hade gjort alla undersökningar och inte hittat vad som var felet så ansåg de på Huddinge sjukhus att det kan väl inte vara något farligt då och skrev ut min bror som också då blivit sämre. Min bror åkte tack o lov bara vidare till nästa sjukhus där de konstaterade att Nej de kan omöjligt ha vetat att allt  var bra på förra sjukhuset för de hade inte ens fått svar på ryggmärgsprovet de hade tagit när de skrev ut honom. De gjorde på det nya sjukhuset även en magnetröntgenundersökning av hjärnen och hittade en  stor inflammation av hjärnan.

Nu är fallet löst och han får massa olika antibiotikor.. Jag förstår inte hur de på Huddinge sjukhus  inte kunde upptäcka detta, han låg ju där i tre dagar?? Sen när han också blev dåligare och dåligare bara skriva ut honom. Tur att han åkte till Solna och att de där upptäckte vad som var fel. För på slutet innan de upptäckt detta så hade även min bror tappat känseln i svalget och hade svårt att svälja. Nu går det tack o lov åt rätt håll.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer