Nova igen

Ännu en bild på Nova som jag tog ikväll på min "testa att få studioaktiga foton" 

Har lagt märke till att när man lägger in bilder på bloggen så är kvaliten  sämre och färgerna lite annorlunda mot hur de ser ut egentligen..· Lämna en kommentar ·
Foto barn // 3 kommentarer
Nova

Testade att göra lite studioliknande bild på Novisen och här nedan är resultatet. Jag är inte ens i närheten av att ha allt som behövs i en studio så detta blev att göra det bästa av situtaionen. Detta är det första försöket att göra sådana här bilder.

· Lämna en kommentar ·
Foto barn // 1 kommentarer
Dagens bestyr

Åkte till mamma och hämtade henne  efter det så styrde vi mot gränby, därifrån  fick med mig ganska mycket idag faktiskt. Jag hittade fyra t-shirts och två par shorts till Bubbigubben och ett par leggings och en klänning till unga damen plus så fick de en varsin skumpistol. Sambon fick ett playstation3 spel och jag fick,,,,,,nada.

Nej inget till mig denna gång men lika glad för det är jag. Mindre glad är jag däremot att min mamma snodde med sig bilnyckeln hem till sig, hon blev hämtad här av sin sambo och lade inte ut min bilnyckel så den är några mil bort nu. Tacka vet jag extranycklar annars hade min sambo fått gå hem från jobbet idag för jag skulle hämta han. Jag får göra ett byte med mamma, hon får tillbaka sina älskade kaffefilter och sina plastglas som hon verkligen behöver men missade att få med sig hem från mig och jag får min bilnyckel.

Nu ska jag lägga barnen.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Mot gränby

Godmorgon eller förmiddag.

Ännu en strålande dag utanför fönstret, men  om man ska tro på metrologerna så kan detta vara den sista bra nu. Så himla typiskt om det skulle bli så, slår nästan fel att det blir dåligt till helgen. Fast jag tror inte så mycket på metrologernas prognoser, jag väntar alltid tills dagen är kommen och tittar ut istället, kan inte bli så mycket säkrare än så.

Idag i detta strålande väder ska jag hämta min mamma (som behöver skaffa körkort) för att åka och handla. Jag måste hitta massa t-shirts och något par shorts till lillbubben. Hinner ju inte ens tvätta  innan kläderna är slut igen och då betyder det att det finns för lite kläder eller att jag tvättar för sällan men nej så är inte, det finns för lite helt enkelt.

Nu ska jag åka. Ha det bra i värmen.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Cyklemisstag

Min sambo ropar från köket

Sambo: "Du, gick du ut och låste fast din cykel med blocklåset häromdagen?"
Jag: "Ja det gjorde jag, du sa ju åt mig att göra det"
S: "Ja,,,, men du har ju låst fast fel cykel"
J: "Va???"
S: "Ja du har låst fast granncykeln"

Jag går och kollar ut genom köksfönstret och ja det stämmer. Jag har lyckats låsa fast någon helt annans cykel  en som jag inte ens vet vems det är, där har den stått och varit låst någon dag med mitt blocklås.

Jag kanske tyckte att den behövde extra säkerhet eller något då??!!

"IQ kan räkna till hundra....lalala lala"


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Värmebölja

Håller på att smälter bort, det är så varmt här inne hos oss och ventilationen är obefintlig i detta hus. Skulle starkt ha övervägt att lägga mig i frysen en stund om det inte vore för att vi har en alldeles för liten frys, finns inte en chans att jag tar mig in i den. Just nu är källarvåningen och mejeriavdelningen i affärer helt underbara om man ser till temperaturen enbart.

Men det är ändå helt underbart ute och man slipper alla dessa jobbiga kläder som behövs på vintern. Visst alla årstider har sin charm men sommarn är ändå min favorit!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Sötgubben

Bubbigubben är så söt så jag skulle kunna äta upp honom. Han har börjat med en ny sak när han ska gå och sova, vi frågar '"vart ska bubbi sova?" och då pekar han på pappas kudde och säger "däää" jätteglad fast han inte sover där.  Han är också så rolig när man frågar "Hur låter kossan?" då tittar han på en och säger "buuu" och så frågar man  "hur låter bussen?" då svarar han glatt "bupp" (buss)


Han är så underbar, mammas lilla gull.*Bild från arkivet!


· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer
I saw you in a dream...· Lämna en kommentar ·
Photoshop // 0 kommentarer
Klar

Jag är klar med bilderna, nu ska jag bara vänta och få de godkända. Här kommer några fler från fotograferingen jag hade med den söta familjen.   

 · Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Nattlig ovana

Ännu en varm dag, helt underbart. Däremot är jag rätt så trött idag för vi har en Ung dam som har utvecklat lite jobbiga nattliga ovanor. Hon vaknar 1-3 gånger per natt och antingen ligger och skriker hysteriskt tills man kommer eller så kommer hon in i sovrummet och ställer sig vid våran säng.

Hon är snudd på nära att väcka Bubbigubben varje gång  och gör hon det så vet vi att det blir en lång natt.
Vet inte varför hon är så orolig och inte vill sova. När jag inatt insåg att hon inte kommer gå tillbaka till sitt rum själv så gick jag upp och följde henne till rummet och då såg jag att hon dessutom har tänt varenda lampa i hela lägenheten. Så när jag jag lagt henne igen så gick jag runt och släckte allt innan jag själv hoppa isäng igen.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tankeblommor

Sitter och bara tänker en massa, det bara snurrar runt i huvudet på mig. Under tiden så har jag bara lekt med 2 bilder och gjort lite vad som helst med dem här, nedan är de iallfall.

Nu blir det sova.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Raindrops keep falling


· Lämna en kommentar ·
Foto Natur // 0 kommentarer
Vaaarmt

Fixat med bilder, lämnat grejer till min kompis , hämtat barn på dagis, ätit middag, städat, fixat disken och nu äntligen soffan. Jag är helt slut idag, det är ju så varmt också. Missförstå mig inte jag klagar absolut inte, jag har det många gånger hellre så här än 23 minus men det är ofrånkomligt att bli påverkad av värmen. Det finns dock saker jag inte tycker om med sommarn och det är myror, getingar, myggor och andra äckliga insekter de skulle jag klara mig utan.

Nu ska jag passa på att halvsova i soffan en stund.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bildfix

Sitter för fullt och fixar bilder nu och det går ganska bra  och jag SPAR dem direkt nu, lär mig av mina misstag. Måste strax avsluta dock för jag ska till en kompis och lämna lite saker åt henne. Här är ännu en bild från familjefotografering.

Nu måste jag åka.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Nu hemma

Hemma igen och barnen sover. Var ut till sambons bros familj och blev bjudna på middag mumsig fläskfile med potatissallad och jorgubbar med grädde till efterrätt det var gott så de tackar familjen för.

Nu blir det kvällsmys med en film!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Hem o iväg

tog mig iväg på min fikadejt och blev på något bättre humör. Nu har vi  precis kommit hem men enbart för att packa om för att åka till sambons brors familj på middag. Vet inte hur länge vi blir där men jag antar att det inte blir alltför sent då barnen ska i säng vid 19-20 för de ska upp tidigt imorgon.

Ska försöka se om jag får lite tid sen för att ta tag i korten när jag kommer hem, skulle behöva det. Nu ska vi åka så hörs sen!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Neråt

Jag har inte inte så mycket att skriva egentligen. Idag är en tråkig dag då allt känns blä bara ,jag är inte heller motiverad att göra något så jag sitter bara i soffan och kollar på helylle programmet sjunde himlen.

Hade en fikadejt inplanerad men få se hur det blir med den. Nu ska jag försöka göra något vettigt så hörs sen. 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Film x2

Tv-kvällen har förvandlats till en filmkväll x2. Vi har tittat  på en film med Matt Damon i huvudrollen som heter "The adjustment bureau" som var riktigt bra, den gillade jag. Den handlade precis om som titeln låter en "byrå" som gör ändringar i din livsplan för att du ska följa den redan skrivna planen. Svårt att förklara på ett vettigt sätt, ni får kolla upp den för bättre förklaring.

Nu har vi börjat kolla på nästa film som är "Unknown" som handlar om en doktor Martin Harris som är med om en bilolycka och hamnar i koma under 4 dagar och när han vaknar så har någon tagit över hela hans liv och identitet! Då vi inte kommit längre än ca 15 minuter in i filmen så vet jag inte vad jag tycker än.

Nu ska vi fortsätta kolla!  · Lämna en kommentar ·
Film // 1 kommentarer
Så trött

Jag är så extremt trött nu alltså, jag satt mig och tänkte fortsätta med korten men bara tanken var jobbig och tog emot så jag hamnade framför TLC och kollar på tårtbakartävling istället och jag måste säga att de är duktiga. Får se om jag får se vilket lag som vinner eller om jag somnar.

När jag skriver detta blir det pauser där jag blundar lite då och då så pass trött är jag, helt otroligt.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Lilla snigel..

akta dig, akta dig, akta dig, lilla snigel akta dig annars tar jag DIG!!!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Grisfest

Sitter hemma i soffan och bara tar det lugnt. Gårdagen så vart det som sagt i tidigare inlägg fest i skogen och det var en hmmm...upplevelse?! Vi satt först hemma hos min kompis och drack  lite innan vi cyklade dit vi skulle vara och när vi kom fram så var det rätt så mycket folk ändå.

Ju mer tiden gick ju mer insåg jag att jag har hamnat på en riktig grisfest där ena var fullare än den andre och den ena hade sämre respekt än den tredje. Jag var smått i chock tror jag över hur folk betedde sig. Folk var dessutom så fulla att de ramla i leran ett x antal gånger och var helt nerlerade (Det regna till o från så det resultera i en riktig lervälling som bara blev värre ju längre tiden gick)

Folk klev upp på borden och sparkade bort allt som de tyckte stod i vägen för dem och bara klampade på. Kalla mig tråkig men för mig är det att vara  respektlös. Det finns suparfester där männsikor kan vara fulla och roliga på ett bra sätt sen finns det männsikor som när de är fulla tror att de är roliga fast de bara är jobbiga och respektlösa och såna var det tyvärr gott om på festen igår.

Summan av kardemumman såna där fester är inget för mig jag kände mig dessutom övermogen och gammal. Jaja då vet jag åtminstone hur det går till på landet, nu ska jag kolla tv och bara vara.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Midsommardagen

Då har man varit hemma ett tag men är snart på väg igen. Älskade sambo tog Bubbigubben och åkte ut till hans bror för att vara med på kubbspel som de anordnar varje midsommardag själv stannade jag hemma för att göra mig iordning för en fest i skogen, vilket ska bli trevligt.

Det blev väldigt lugnt igår med som jag skrev i förra inlägget med yatzy och kubb mm plus så sprang jag runt med älskade kameran i högsta hugg och lyckades med konsten att få 306 bilder.


Här kommer midsommarn i bilder!!
 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Midsommar rullar på

Sitter ute hos mamsen och hennes sambo, vi har ätit massor gott, spelat kubb och trädgårdsyatzy och nu är det strax dags för ostbricka. Vi kommer hem imorgon igen för vi bestämde för att sova kvar här. Det blir hem och iväg direkt igen för mig som gäller imorgon för jag ska ut på en fest i "skogen" med en kompis och en vän till henne, blir spännande att se vad det är för något.

Hoppas ni har en bra midsommar.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Försöker hinna...

Medan lillgubben sover och sambon fixar bilen så passar jag på att sitta i soffan för att göra ett nytt försök med bilderna. Blir fortfarande arg när jag tänker på att allt stängdes ner och försvann. Har dessvärre inte överdrivet mycket tid alls för till kl 13.00 ska vi vara ute hos mamma för att börja firandet.


Jag kmommer få fortsätta på söndag igen med bilderna för imorgon blir jag inte heller hemma. Nu ska jag börja packa lite! Åter igen, ha en undebar midsommar....· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Glad Midsommar

Då var midsommarn här och nu måste jag bara för att jag vet att det är irriterande säga  "nu går vi mot mörkare tider" Ja jag lovar jag kommer inte vara den ända som säger detta idag och det värsta är att det tyvärr är sant.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt härlig och mysig midsommar med allt vad det innebär, som dansa små grodorna runt stången, träffa vänner/familj,  sova med blommor under kudden, äta samma mat som man gör alla högtider i Sverige och jag gissar att alkholen kommer att vara inblandad på några hörn här och var så drick lugnt.


GLAD MIDSOMMAR!! 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Snacka tur

Helt otroligt, jag är helt paff nu alltså. Jag loggade in på svenskaspel för att kolla lite, har inte varit in på år och dagar där nu och på infall köper jag en bingobricka 15 sekunder innan spelet börjar och vem tror ni vinner? Jo JAG och jag som aldrig brukar vinna något men nu vann jag 1000:- snacka om tur. Jihooo bra kväll ikväll!!!!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Klänning

Jag har designat en klänning hos Nelly, bara som en kul grej!


Mina designade klänning på NELLY.COM


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dripp dropp

Det klarnade upp här på kvällskvisten och det blev så fin kvällssol så jag tog min kamera inställd på att fånga de regndroppar som lagt sig fint på blommor och blad. Det var lite knepigt men några bra lyckades jag ändå att fånga, det svåra är att jag har skärpa bara på ett pytte pytte område och minsta lilla jag råkar röra mig när jag hittat skärpan så blir det suddigt.

· Lämna en kommentar ·
Foto Natur // 0 kommentarer
Fotoskola

Jag är med i duktiga Josefins som driver bloggen Happy Days fotoskola som startade idag. Hon kommer att ha minst 10 veckors fotoskola med olika områden inom fotografering varje gång, och denna vecka var det vinklar och komposiotion det handlade om.

Varje vecka får man också en "läxa" och denna gång skulle man ta en bild i tre olika vinklar och sen publicera bilden ochhär nedan är min bild.
· Lämna en kommentar ·
Josefins fotoskola // 5 kommentarer
Bitter

Just nu är jag BITTER alla bilder jag jobbade med i photoshop försvann då  photoshop påträffade ett fel och måste avslutas. Arrrggghh bara att börja om med ALLT precis allt. Från och med nu Nu kommer jag spara varje bild direkt.


Så är det tydligen fel på bildinläggningen också här på blogg.se,,,,,· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Bildgenomgång

Herregud vilket väder det är, vi valde absolut rätt dag för fotograferingen igår. Nu finns det antagligen drunkningsrisk om man går ut.

Iallafall så  sitter jag nu för fullt och går igenom bilderna från igår, de var en sån söt familj och det blev många bra bilder.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Tävlingen snart slut

Sista dagen att vara med i tävlingen, imorgon (fredag) så avslutas den!!! Vill du vara med så finns det tid än, följ bara dessa instruktioner nedan så är du med!


  • Gå in här och välj vilken ängel du skulle vilja ha
  • Gör sen ett inlägg på din egna blogg där du skriver att det pågår en tävling och motiverar (på din egna blogg) varför du vill vinna just den ängeln och länka till silverbiten
  • Sist men inte minst lämna en kommentar till detta inlägget om att  du är med!

Vill du ha fler lotter så gilla även silverbiten på facebook

LYCKA TILL!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Hemma från fotografering

Då har jag precis kommit hem från familjefotografering, mitt riktigt första jobb med människor jag inte känner och det var riktigt kul, vi började klockan sex och avslutade strax innan åtta. Det rullade på väldigt bra ändå och det känns som jag (har inte kollat än) fick många fina bilder. Jag sa innan och jag säger det här med att när man har en fotografering med rätt så små barn så blir det så att barnen får styra fotograferingen en del.

Man får helt enkelt följa barnen och låta föräldrarna blanda sig in i deras lek och ta bilder på dem då. För man vill inte tvinga barnen till saker och poser så de blir missnöjda.


Jag har som sagt inte hunnit gå igenom bilderna alls så jag visar några sen!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Familjefotografering

Snart om ca 2 timmar så åker jag iväg för att ha en familjefotografering, ska bli riktigt kul och spännande.
Får se hur det går och om det bra vädret håller i sig vilket jag tror att det kommer göra.  Förhoppningsvis så kommer det gå bra, jag vet iallfall att det är väldigt fin miljö där vi ska hålla till så det är toppen.


· Lämna en kommentar ·
Foto // 3 kommentarer
Midsommar

Idag ska det handlas inför midsommar med mamsen,för  vi ska vara där ute och fira midsommar. Från början skulle vi vara i skogen i en liten stuga men då det tydligen skulle bli riktigt dåligt väder, yepp riktig svensk midsommar så kommer vi vara kvar ute hos mamma och hennes sambo istället.

Så det kommer bli en lugn midsommar för oss men det blir bra det.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Misslyckad bild

Fick en rent av misslyckad bild som jag tyckte blev ganska häftig ändå, jag måste ha råkat underexponerat den ordentligt.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Fyllo

Tog mig ut och fotade lite och jag låg med kameran i högsta hugg i grannens rabatt när våran styrelseordförande kom gående längs vägen. När hon kom fram så stannade hon och pratade och sa "Jag trodde det var en full människa som hade ramlat i rabatten"

 Hon hade bara sett vattenkannan utslängd (bubbigubben lånade den) och så hade hon sett en väska på stenplattorna och en människa i rabatten och därefter hade hon dragit sina slutsatser. Jag var själv just då också för Bubbigubben och sambon hade gått till affärn och då hon inte såg kameran när hon kom gående så förstår jag att det såg suspekt ut.

Inte varje dag man ser en männsika ligga i rabatten med massa grejer utspridda runt omkring. 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Usch..

Usch nu måste jag klaga lite igen och det bästa är att jag får och kan göra det för det här är min blogg! Jag mår inte hundra idag alltså, jag är helt öm i hela kroppen och har ont i höfter och rygg plus så har jag en underliggande huvudvärk som är på väg att inte vara så underliggande längre.  Hoppas jag mår bättre snart!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Åska

Oj vilket skyfall som kom och gick inom loppet av 2 minuter och nu så har det börjat åska, hör mullrandet, så mysigt gillar verkligen åska!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Latte

Jag är just nu besatt av den här goda kalla kaffedrycken, den är så mums! Köper 2 åt gången varje gång jag är på något ställe som säljer dem för de finns inte överallt tyvärr. Om ni tycker om kalla kaffedrycker och inte har smakat den här så gör det!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Fotosällskapet

Från och med nästa månad så har jag skaffat mig lite fotosällskap då jag har gått och blivit medlem i Uppsalas fotografiska sällskap. De håller massa kurser, workshops och anordnar fototräffar och mycket mera vilket verkar riktigt kul. Dessutom så har de en fullutrustad studio som jag också kan boka in mig på och ha studiofotgraferingar !!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Glasspojke

Jag tycker den här bilden är så härlig, helt underbar rent utav!!

Ps. glöm inte min tävling!!· Lämna en kommentar ·
Foto barn // 4 kommentarer
Blomkruka

Jag hittade en sån otroligt söt blomkruka på kvantum när jag var där i dag.

Självklart ända gången man ska ut på hela dagen så öppnar sig himlen och ett riktigt skyfall kommer. Hann bli blöt den korta vägen från porten till bilen. Var tvungen att åka också då jag skulle hämta älskade sambon på jobbet. Efter jag hämtat honom så styrde vi kosan mot Gränby centrum för att handla och då fick jag syn på den söta krukan.

Vintage stuk, beige färg,med rosa små blommor på, den skulle bli så perfekt i sovrummet. Jag brukar aldrig bry mig om blomkrukor men den här fastnade jag för på direkten så jag ska köpa den på torsdag när vi ska dit igen för som vanligt så kunde jag inte bestämma mig direkt.

Ska visa en bild på den sen när jag köpt den.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vattenkrig

Här hemma pågår det vattenkrig för fullt eller snarare Bubbigubben har vattenpistol och jag får försöka ducka mellan vattenstrålarna han skickar mot mig vilket han tycker är väldans kul.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Lite glad

Min stackars tå gör ont fortfarande *snyft* Ett råd till alla er där ute, dra inte upp en dörr utan att flytta på fötterna när du är barfota för det gör ONT!!

Utöver smärtan i tån så är jag ändå ganska glad. Nu hoppas jag verkligen att en sak som är inbokad ska bli av för det vore så kul, väntar lite med att berätta vad tills jag vet säkert! Håller tummarna iallfall!


Hittade en så söt bild på bubbigubben när jag höll på att gå igenom lite bilder, här nedan är den.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 5 kommentarer
Min stackras tå

Ännu en  klockchock när jag vaknade och kolla på klockan, herregud 10.40, trodde klockan kanske skulle vara halv 9 eller däromkring men nej nej.

Så när jag sett hur mycket klockan är så måste jag ju givetvis upp, kan ju inte ligga kvar i sängen och sova bort precis hela dagen, har ju redan sovit bort halva! Sen bland det första jag lyckas göra när jag kliver upp är att så gott som bryta tån av mig.

Jag skulle öppna dörren till toaletten och jag öppnade dörren ganska våldsamt också av någon anledning. Har min fot för nära dörren så när dörren åker upp så fastnar ena tån fastnar under kanten av dörren och det gjorde massa *pip *pip*pip* ont.


Så nu sitter jag i soffan och min stackars tå värker fortfarande.  Godmorgon till mig!!


*En bild utan någon som helst innebörd till inlägget!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Gosegrisar

Jag skrev om de här sötgrisarna förut men jag kan inte låta bli att skriva om det igen.

 Jag VILL HA en liten microgris!! De är ju så gulliga att ja....ja jag vet inte vad, men jag är verkligen kär i dessa små gosegrisar. Tänk att ha en en sån här liten hemma som springer runt och grymtar och bökar, så underbart.

Tydligen så är de mycket sociala, gosiga, allergivänliga och lätt att få rumsrena också, ett toppen husdjur. Bara ca 8000:- också som hittat ju... eller inte tyvärr!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Tack!!

Måste bara tacka alla er snälla, gulliga läsare som lämnar så snälla kommentarer som gör mig glad. Så kul att läsa de positiva kommentarerna från er, ni är toppen!

KRAM på er!!!!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Fikaträff

Då har man kommit hem från en fikaträff med mycket prat om allt och ingenting. Min vän var så ambitiös att hon kastade ihop en kladdkaka i högsta hugg men det blev ett litet missöde då hennes tidsuppfattning tydligen hade fått ett litet fnatt  så när vi satt i vardagsrummet så frågar hon "luktar det bränt?" och ja det gjorde det. Kakan skulle bara stå inne i 10-15 min men hade fått stå 25 minuter.

Så hon sprang till ugnen och tog ut en kladdkaka med helt  svart yta men efter man bara tagit bort ytan så var den super och hur god som helst.  Så vi satt oss och fortsatte prata massa och mumsa kladdkaka, helt toppen.

Nu ska jag och älskade sambon köra ut till min mamma och hämta Nova som har spenderat helgen där. Gissar att hon har haft det bra och inte vill åka med hem men det får vi ta då.

Hörs sen


*Ännu en bild från gårdagens självporträtt!


· Lämna en kommentar ·
Foto självpoträtt // 5 kommentarer
Så var det söndag

God  förmiddag!

Inte fint väder idag heller (suck) men tur att det blev fint igår kväll så jag fick möjlighet att ta tag i mina självporträtt!Jjag har suttit och kollat igenom och börjat lite smått med dem och jag är faktiskt rätt så  nöjd med.

När jag är klar med detta vilket är ungefär nu så ska jag ta mitt pick och pack och bege mig ut mot en vän. Vi ska sitta prata massa över några koppar kaffe, ska bli trevligt.

Så nu ska jag gå och byta om från morgonmyskläderna till något mer anständigt så man kan visa sig ute.

Hörs sen igen och ha en bra söndag!

ps. glöm inte min tävling!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 5 kommentarer
Morning glory

Har precis kollat klart på filmen" morning glory" med skådisar som Diane Keaton och Harrison Ford som handlar om en nyanställd producent som ska få liv i en tvshow som heter daybreak. Den var helt okej och riktigt roligt bitvis, ganska förutsägbar lite historia men det gjorde inget alls för det är skönt med sån filmer i bland.

Nu är det säng dags så med detta säger jag Natti natt!Här är samma bild som i inlägget nedan fast i färg då!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 7 kommentarer
Det är jag!

Har varit ute och fotat självporträtt med hjälp av min älskade sambo och det blev faktiskt massa bra bilder, ni ska få se  några av dem när jag har gått igenom dem ordentligt, tillsvidare får ni nöja er med en utav bilderna från i dag.

Nu ska jag kolla på film och bara ta det lugnt. Ha en bra resterande kväll!· Lämna en kommentar ·
Foto självpoträtt // 2 kommentarer
Svårt? Nej en utmaning!

Har hört en del säga att det verkar så avancerat att fota och att de tror att det är svårt för att det finns så mycket tillbehör och så mycket annat man ska tänka på när man håller på, men jag ser det så här.

Javisst absolut det är mycket att lära och det går inte att komma ifrån, allra helst inte om man är som jag intresserad av allt från varje liten del av kameran, till studio, till redigering och många tillbehör där imellan.
Då jag är så pass intresserad eller rent utav brinner för det här så ser jag det absolut inte som avancerat eller svårt utan jag ser det som en utmaning som jag är inställd på att lära mig bemästra på det bästa sättet.

Om man ser det på det sättet istället för svårt och avancerat så blir det mycker roligare. För inte vill man låta utmaningen vinna mot en? iallfall inte jag, men det är också lättare att göra sånt du har ett intresse för!

Däremot så vill du lära dig fota så är det inget som säger att du måste lära dig precis allt heller, utan det är helt upp till dig själv. Man brukar säga att det är inte svårare än vad man gör det och det stämmer ganska bra. 
Låt inte tankar om att det är avancerat och svårt hindra dig om du verkligen vill börja med något sen spelar det ingen roll vad det är!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 7 kommentarer
Trevlig helg

God morgon eller förmiddag kanske är bättre.

Vaknade för någon timme sen och möttes av en grå tråkig lördag utanför fönstret, så typiskt när det är helg. Även om  inte planerna  är många alls idag då jag inte mår toppen så jag funderar och överväger jag om jag ska orka fixa självporträtt som det var ett tag sen jag gjorde nu, men vi får se.

Får se hur dagen utvecklas och vad den har för överraskningar att komma med, ha en trevlig helg allihopa!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Middag hos mamsen

Nu sitter vi antagligen och äter middag ute hos lilla mamsen för det här är ett tidsinställt inlägg. Nu hoppas jag att det hon bjuder på är gott också då jag är hungrig som en svältfödd ko.

När vi kommer hem igen så är det nog inte så överdrivet mycket kvar av kvällen men hoppas att hinna se klart filmen vi börjde se häromdagen. 

Får se om jag hinner göra något mera inlägg, hörs sen!

Ps. Glöm inte min tävling som du hittar lite längre ner!


 *Mamsen med Bubbigubben
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 5 kommentarer
Liten bebbe?

Inte någon som har en liten nyföding som jag får fota? jag skrev om det här förut också men jag är fortfarande så sugen på att fota en liten bebbe! Skulle vara så kul att testa att fota en nyföding för jag har aldrig gjort det. Man kan ju använda så söt rekvisita också som små mössor, halsband, rosetter, fina filtar, korgar, ja allt möjligt bara fantasin sätter gränser!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 11 kommentarer
Mor och farföräldrar

 Sitter bara i soffan  och väntar på att få hämta barnen för dagis. Nova ska spendera helgen ute hos sin mormor och det ser hon fram emot. Hos de flesta mor och farföräldrar så tror jag barnen blir lite bortskämda och får komma undan med lite mer än de brukar få hemma.

Mor och farföräldrarna är ju ändå tillåtna att skämma bort dem lite och inte vara så hårda på dem, då de redan har gått igenom sitt genom åren!

Barnen får en liten minisemester från verkligehten vilket brukar vara väldigt uppskattat hos dem och många gånger hos föräldrarna med.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Flying with the wind...· Lämna en kommentar ·
Foto // 4 kommentarer
Sover vilt

När jag vaknade imorse  kändes det som jag blivit överkörd av en ångvält, jag har så ont ryggen och är så stel i kroppen. Måste ha sovit  extremt tungt inatt, för sover jag tungt utan att knappt röra mig så blir jag väldigt stel.

Min sambo brukar alltid klaga när jag sover för så gott som varje morgon så är lakanet loss på min sida och helt tilltrasslat plus att madrass-skyddet kan också kan ha åkt av. Det är för jag far runt som om jag vore vaken när jag sover.

 Ett tag klagade dessutom min sambo på att jag drog upp knäna i luftet och vingla fram och tillbaka med dem i sömnen. Har kommit på varför jag gör allt detta dock, just för att undvika att kroppen känns som den gör idag. Nätter jag sovit mer stilla innebär att jag har mera ont så jag antar att det är kroppens egna sätt att motverka det helt enkelt.

Ps. glöm inte min tävling

 *Jag och älskade bubbigubben· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Minneskoll?

Satt och kolla på en film som jag var helt säker på att jag inte sett, men efter ett tag var jag inte lika säker längre för jag börja känna igen delar av den.  Efter ytteligare ett tag så kom jag till slut på att jag har faktiskt har sett den, Hmm,, undra om jag behöver en minnescheck? Jag som brukar ha superminne annars.

Antingen var filmen extremt dålig eller så sov jag under den, något av det måste det ha varit.

Iallfall då jag ändå knappt kom ihåg något av den så fick den rulla vidare men vi stoppade efter halva filmen för att vi blev trötta så fortsättning följer imorgon för nu är det sovdags!

Natti natt!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vill du bli fotograferad?

Vill du ha din familj, dina barn eller kanske dig själv fotograferad bara för din egen skull eller kanske som present till någon? Tveka isåfall inte på att höra av er till mig på min mail nathalie_rotkonen85@hotmail.com
· Lämna en kommentar ·
Foto // 2 kommentarer
Tävling snart igen

Snart dyker det upp en tävling igen här på bloggen. Ja här avlöser tävlingarna varandra men jag tyckte alla ni som inte vann förra gången men hade så fina bidrag skulle få chansen en gång till fast denna gången kommer det bli en annan vinst.

Självklart är ALLA välkomna att delta, så håll koll här på bloggen. Lättast att göra det är att följa mig på bloglovin.

Kan säga att det är ett riktigt fint pris men exakt vad det är få ni vänta och se!Mitt "stora" lilla busfrö!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Sök stulna bilder!

Google har skapat en ny slags sökmotor som jag tror de flesta fotografer tycker är toppen. Du kan nu söka och kolla upp dina egna bilder mot google, det ända du gör är att ladda upp den bilden du vill kolla upp så letar google upp alla träffar på din bild och på så sätt ser du om någon annan kanske har tagit sig lite för mycket frihet.

Toppen eller hur?!!


Här är en video om exakt hur du gör
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Bloggtorka

Bloggtorka på hög nivå känner jag att jag har råkat ut för just nu. Ni får gärna säga vad ni vill se mer av här i bloggen.

 Just nu så händer det inte så mycket då jag är sjukskriven efter operationen men jag har ändå lite på G men berättar mer om det när det blir aktuellt!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Operationen??

Då var det så gott som slut även på denna dag, barnen sover och vi sitter i soffan och bara tar det lungt. Jag har dessutom under kvällen kännt att jag har fått tillbaka en liknande smärta i handleden som jag hade innan jag tog bort knölen jag hade.

Jag har även noterat att jag fortfarande har som en knöl över området men jag hoppas på att det är svullnad efter operationen bara. Jag vet att man har en viss risk att få tillbaka ganglionen allra helst om man belastar handen mer än vad som är tillåtet, det vill säga inte mer än 1 kg under 3 veckor.

Hoppas att det bara är operations känningar jag har. Nu ska jag zappa runt i tv-världen ett tag!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Vinnaren av tävlingen!!

Fick in otroligt många fina somriga bilder och det var svårt att välja en vinnare även för den utomstående jag tog in som fick välja men tyvärr så kan det bara bli en vinnare. Tack alla ni som var med och tävla och jag kan lova att det kommer komma fler tävlingar i framtiden.

Men iallfall denna gången blev vinnaren av tävlingen  Emma med sin otroligt fina och somriga bild!!

Så grattis till dig Emma jag kommer att kontakta dig!!!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Hjärtat mitt

Mammas lilla gull ute på sommarpromenad i skogen!


· Lämna en kommentar ·
Neo // 3 kommentarer
Landet

Kom till insikt om att jag inte har haft med någon bild av mitt ena barn alls på sistone så därför tänkte jag dela med mig av en bild nu!
 
Så här är en bild enbart på Nova.· Lämna en kommentar ·
Foto barn // 3 kommentarer
Grått

Idag är det väldigt grått och regnigt ute och jag som hade tankar på att fixa ett självporträtt men det är inte att tänka på just nu utan det blir att skjuta upp. Jag kanske ska börja ta tag i att rensa bilder från datorn istället för det behövs verkligen.

Hoppas det klarnar upp till eftermiddagen iallfall så kanske jag hinner fixa porträttet ändå. Hoppas ni har det bra, regnar det hos er med?· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Hemmablind

Just nu önskar jag att sommaren aldrig ska ta slut för det är ju fantastiskt underbart ute och jag har kommit på hur fin stad vi faktiskt bor i. Man blir lätt så hemmablind och går förbi utan att tänka på allt det fina för man har "sett" det så många gånger men om man verkligen stannar och tittar så ser man saker man inte sett förut.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 5 kommentarer
Regn

Är ganska trött idag och har varit det hela dagen. Tänkte att jag kanske skulle vakna till när jag besökte min kompis för en kopp kaffe men det verkade inte hjälpa heller. Däremot fick jag reda på en sak som gjorde mig väldigt glad och om det går vägen ska dela med mig av framöver, hoppas!!!!

 Tröttheten däremot kanske är väderrelaterat? Det har ju varit så grått och mörkt idag så kroppen kanske inte vill kicka igång ordentligt efter den har vant sig med det superhärliga sommarvädret som vi haft.

Tycker det visserligen är toppen med lite regn så allt det som blommar kan fortsätta blomma ett tag och inte torka ut av värmen, så jag välkomna regnet men det är ju ingen hemlighet att man bli piggare av solljus.

Nu ska jag lägga min lilla bubbigubbe i säng så hörs sen.Fotade lite av de vackra blommorna idag och här är en av dem.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tävlingen snart över

Nu är det bara idag och imorgon kvar av min tävling där man kan vinna valfritt fototillbehör upp till 199:- från tvspelsweb. Så ni som har tänkt vara med men ännu inte lagt in något bidrag så börjar det bli dags nu. Även om de är nya som vill vara med så finns det då ännu lite tid kvar att kasta sig in i tävlingen. · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Underbara motljus

Man kan få så underbart fina bilder med motljus men det krävs lite finurlighet för att få det riktigt bra men när man väl lyckas få det bra så är det helt klart värt besväret.· Lämna en kommentar ·
Foto Natur // 7 kommentarer
Oväntat besök

Det knackade på dörren och jag som avskyr när någon knackar på dörren oanmäld blev genast på helspänn och smög fram som en smidig panter för att kika vem det nu kunde vara som vågat knacka på dörren helt utan förvarning. Det var min lilla mamma som stod där utanför och  glatt talade om att nu var hon här.

Ja det är ju jättebra sa jag om det inte vore för att du hade sagt att du skulle komma på tisdag till mig. Jag hade lovat att hjälpa henne att färga håret så vi åkte till gränby fixade färg och nu pågår hårfärgning för fulla rullar här hemma. Vi verkar bli ganska många här hemma idag eftersom varenda en verkar tagit fel på dagar hit och dit.

Men finns det hjärterum så finns det väl stjärterum också!!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Planering

Ligger och sover i underbara drömmen värld när jag blir tillbakaryckt till verkligeheten av en dörr som slår igen och att ett huvud sticks in i sovrummet och säger "det var idag dagiset var stängt" och jag yrvaket "va?? är det 13 redan idag??"

Ja det var det tydligen och det var just den 13:de dagiset skulle ha planeringsdag och vara stängt och jag var helt övertygad om att 13:de var tisdag. Då har iallfall min älskade sambo tagit lillbubben till dagis för att endast upptäck att det var stängt och fått gå hem igen.

Här har man superkoll på datumen alltså.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Water for elephants

Har precis kollat på filmen" Water for elephants" och jag tyckte den var riktigt bra, en fin liten historia att titta på som jag kan rekommendera.  Vissa såna här filmer kan vara uttråkande men den här har de lyckats bra med att hålla igång så man inte blir uttråkad.

Den är helt klart absolut värd att se och med det säger jag godnatt!


*Bubbigubben lite lätt upprörd för han att han inte kommer åt sin napp! 
· Lämna en kommentar ·
Film // 1 kommentarer
Sommarpromenad

Var ute på en sommarpromenad in i skogen som vi har här uppe vid oss, det är så mysigt där inne. Kan gå runt där i evigheter om det inte vors för myggen som kommer så fort man är i skuggan. Blev inte ute så länge då det var dags för lillgubben att gå och sova.

Nu ska vi kolla på en film och bara ta det lugnt resten av kvällen! Hoppas ni har haft en bra helg 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Härliga sommar

Nu är det så otroligt fint ute för så gott som allt har börjat blomma. Snart är det midsommar och det betyder att det tragiskt nog vänder och blir mörkare igen, redan?? sommaren har ju knappt börjat känns det som och så ska det börja bli mörkare redan.

Men om vi inte tar ut händelserna i förväg så hoppas jag vi får en underbar varm och härlig sommar med mycket strand och grillmöjligheter och att hösten kommer sent iår.

Ps. Glöm inte tävlingen som jag har!

Nu har Lupinerna börjat blomma!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Klaaar

NU är jag äntligen klar med alla bilder, jag har suttit sen imorse och fixat alla. Oj klockan är halv tre redan, den här dagen försvann i ett nafs måste jag säga och inget produktivt alls har jag lyckats gjort heller egentligen. Jag går fortfarande i kräftans färg men det känns inte som tur är så jag slipper lida, ännu bättre med smörja nästa gång.


Nu ska jag försöka trolla fram lite mat till Bubbigubben. 

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Stranddag

Har ganska nyligen kommit hem efter en stranddag och det syns kan jag säga, jag skulle kunna gå ut i trafiken och ersätta ett rödlyse på direkten, för jag har bränt mig en del. Jag måste bränna mig minst en gång per år för det är helt enkelt tradition hos mig.

 Vi kom till stranden vid 11 snåret och lämnade den inte förens vid 16 någon gång och vi blev ett litet gäng ändå. Eferåt så styrde vi kosan mot Ia för vi hade bestämt att vi skulle grilla hemma hos henne.

Så vi satt ända fram till 20 tiden hemma hos henne och pratade innan vi begav oss hemmåt. Nu blir det filmkväll resten av kvällen.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Morgon med Bubbi och Happy...

God morgon, idag blev det upp ännu tidigare än vanligt då jag gick upp med Bubbigubben. Han hade bestämt sig att han inte skulle sova en sekund till strax innan halv 7.

Så det var bara att dra sig upp halvfull (kändes det som) och vingla till köket för att fixa frukost för att sen landa i soffan i precis perfekt tid för filmen "Happy Feet". Som jag nu i lägre medvetandenivå sitter och kollar på.

 Känner att jag borde sova några timmar till då man hamnade itelefon från 23 tiden igår ända fram till närmare halv 2, så jag har inte sovit överdrivet många timmar och jag skojar inte när jag säger att jag måste sova mer än 8 timmar för att funka bra.

Nej nu ska jag kolla klart på den dansande pingvinen!

                                        En bild från arkivet på min lilla Bubbigubbe, dags att fota lite nya kort på honom!

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Bakgrund

Här lagas det middag för fulla rullar just nu, idag så serveras kycklingfile med pommes bea och kryddsmör. Jag är så hungrig att jag skulle kunna äta en ko själv tror jag.

Iallfall nu till det jag skulle säga, jag vill ha en en eller snarare två  ihopfällbara bakgrunder. Jag kan nöja mig att börja med en, skulle vara så smidigt att kunna ha med sig vid porträttfotografering och sånt. Jag skulle egentligen vilja ha en hel studio också med alla dess tillbehör men det får förbli en dröm ett tag så jag nöjer mig med att börja med en bakgrund.


Här är en favorit från fotograferingen med söta madde!


· Lämna en kommentar ·
Foto // 1 kommentarer
Ork int

Jag orkar inte ta mig till vårdcentralen och ta bort stygnen. Ja jag vet, jag har ju så mycket att göra sjukskriven som jag är
men jag vill inte sitta där nere och inte ens veta när jag får komma in.

Jag tror jag väntar tills på måndag innan jag tar bort dem. Tyvärr så innebär det att jag inte kommer kunna duscha normal eller bada än men det får jag väl ta då latmasken har bitit sig fast i mig.

Sen måste jag bara berätta att jag ser ut som jag fått en böldsjukdom på benen av alla myggbett, ja nu får ni anteckna noga detta intressanta.

Ps. Glöm inte tävlingen!!!


*Gammal bild, börjar få sug att bli blond igen


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Avlindningsdag

Då var den stora avlindardagen här, jepp idag får jag ta bort bandaget och stygnen och jag har redan lindat av mig det där varma äckliga bandaget. Det var fan värre än vad jag trodde, jag trodde det bara skulle vara ett pyttesår med ett stygn ungefär men nej så var det inte riktigt då.

 Såret är säkert ca 3 cm  långt ändå och det tycker jag är stort plus att jag tycker det ser lite läskigt ut med all stygntråd igenom huden. ser ut som jag är offret i en skräckfilm där mördaren har sytt i ihop sitt offer själv, okej kanske lite överdrivet men snudd på.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Film då, nu sova

Ja det blev en film ikväll igen fast av ren slump egentligen. Hade på kanal 6 när jag satt och var riktigt duktig med bilderna som jag aldrig kommer bli klar med tror jag, för det ända jag gör är att tjata om att bli klar med dem men det verkar inte hända.

Iallfall som sagt hade jag på kanal 6 när filmen cellualar började som dessutom hade en rätt så snygg huvudrollsinnehavare. När jag kände igen för många skådisar så kunde jag inte låta bli att börja titta och den var faktiskt riktigt bra.
Jag orkar inte skriva ner någon handling men kan berätta att det är en action/crim thriller med Kim Basinger, Jason Statham och Chris Evans. Helt klart värd att se

Nu är det natti Nattis....· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Kaffe

Jag var lite uttråkad så jag tog bilen och begav mig mot jobbet för att dricka lite kaffe med mina trevliga arbetskompisar.  Blev inte kvar överdrivet länge alls faktiskt men det var skönt att komma ut några minuter.

Kom hem och fortsatte med bilderna, det blev som sagt en väldigt massa bra med Ia och de är dem jag håller på för fullt med just nu!

Här är ytterligare en på fina Ia

Ps. glöm inte tävlingen som jag har just nu!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Lite småtråkigt

God morgon

Idag var jag uppe med tuppen för jag hade bestämt mig att nu ska jag bli klar med bilderna, så just nu sitter jag för fullt och plöjer igenom dem. 

Utöver det så hände det inte mycket här och det börjar bli lite tråkigt att gå hemma om dagarna nu och så ska jag vara sjukskriven i  nästintill en månad till men, men dumt att klaga. Imorgon åker bandaget och stygnen äntligen bort, ska bli skönt att slippa bandaget i den här värmen kan jag säga.

Nu ska jag fortsätta med bilderna, hörs sen!!

*En av bilderna från fotograferingen med Madde.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Movietime o favoritbild

Tog en paus från bilderna och kollade på filmen "Limitless" en action thriller med skådisar som Bradley Cooper och Robert de Niro som handlar om en författare med skrivkramp som ramlar över en superdrog som ger övermänskliga förmågor men självklart så är han inte ensam om att veta om drogen och fler vill gärna få tag på den.

Tyckte den var bra men då man fortfarande är serieskadad så går filmer allt för fort men absolut helt klart sevärd enligt mig.

Jag har hittat min absoluta favorit från fotograferingen med Ia som jag hade i söndags och här nedan är den
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tävling med tvspelsweb

Du har här chansen att vinna ett valfritt fototillbehör från tvspelsweb. Vill du vara med och tävla ska du göra så här.

Publicera ett inlägg på din blogg med en bild med temat "den somrigaste bilden" Gå in på tvspelsweb och kolla vad du vill vinna för max för 199:- direktlänka från ditt bidragsinlägg  till vad du vill vinna och motivera varför du vill vinna just det. Sen gilla detta inlägg på bloglovin.

När du gjort det så skicka sedan en kommentar till detta inlägg med länk till ditt bidrag och skriv att att du är med och tävlar.  OBS: Glöm inte att ange mailadress så jag lätt kan kontakta dig om du vinner.

Tävlingen avslutas den 15 juni klockan 18.00

LYCKA TILL!!!!
· Lämna en kommentar ·
Tävling // 28 kommentarer
Snart tävlingsdags

Inom väldigt snar framtid så kommer det komma upp en tävling här på bloggen där ni kommer kunna vinna ett fototillbehör, så håll koll!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
God morgon

Herregud vilken chock jag fick när jag blev väckt av telefonen och såg att klockan var 10.40. Jag har ju sovit bort halva dagen vilket jag inte har gjort sen.....ja jag kommer inte ens ihåg sist jag klev upp så sent. Jag måste ha varit tröttare än vad jag kkände helt enkelt.

Nu är klockan redan halv tolv och jag har inte hunnit någonting alls, jag som tänkte att jag skulle hinna gå igenom så många bilder som möjligt från gårdagen och i söndags nu har jag en känsla av att jag inte kommer att hinna så mycket som jag trodde.*Här är ännu en av bilderna på Ia som jag tog· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Kreativt

Tog några lite mera hur ska man säga? "kreativa" bilder som Madde själv ville ha och se hur de blev. Här nedan är en av dem, jag tyckte den här blev riktigt häftig och jag gillar verkligen hennes ansikte på den här bilden också! 

· Lämna en kommentar ·
Foto // 2 kommentarer
Söta Madde

Här är två av bilderna jag fota av söta Madde idag!

· Lämna en kommentar ·
Foto porträtt // 0 kommentarer
Smälter bort

Idag hann jag inte eller snarare  kunde inte skriva här på bloggen för när jag klev upp i morse vid halv nio så hade de stulit elen. Fick inte tillbaka den förens ca halv tolv men då hann jag inte skriva för då skulle jag precis åka iväg mot en kompis för att fotografera henne.

Jag klagar inte men guuuud så varmt det var att fota idag ja inte bara fota att göra något överhuvudtaget var varmt. Så efter vi hade vadat genom högt gräs, suttit på stenar, legat på marken, klättrat i träd och bråkat med reflexskärmen i blåsten så var vi genomsvettiga plus att det stacks och kliade som sjutton( tror det var det höga gräset vi låg i som skapade obehaget) men kul ändå var det.

Jag har inte hunnit gå igenom korten alls men det blev en hel del bra kändes det som, får visa någon bild sen. Hoppas ni har det bra i värmen.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ont i bihålor

Den förkylning jag har känt av som jag ignorerat och inte låtsats att den finns vill visst ha uppmärksamhet då den satt sig på bihålorna. Jag har ont i höger delen av ansiktet i övre tänderna, tandköttet upp under ögat och i käken, jag försökte mig på att äta lite men det gjorde definitivt inte saken bättre.

Jag fick tag på rinexin (läkemedel som verkar avsvällande vid förkylning) som jag har tagit nu och hoppas på att det kommer släppa lite nu snart, det är bara att vänta och se.

*gammal redan visad bild men ni överlever nog


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Hemma från Saade

Kom hem för ett tag sen efter att tittat på Eric Saade på st ERIKS torg inte stora torget som jag skrev i förra inlägget. Kan säga att det var katastrofmycket folk, så mycket att det var inte ens värt att försöka komma fram och se ordentligt. bilden längst ner är det bästa jag lyckade få av hela framträdandet då vi stod i en väldigt otacksam vinkel.

Vi såg inte ens klart allt innan vi gav upp och gick iväg och köpte oss jorgubbar och bigarråer och satt oss i stadsparken med barnen istället.

Gjorde ett stort misstag bara då jag tog på mig mina skor med hög kilklack, vet inte hur jag tänkte där riktigt mina fötter gör så fruktansvärt ont så nu är det riktigt skönt att vara hemma.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Så fin....

Här är en av mina favoriter från igår!


· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Eric Saade

God förmiddag!

Kliar mig som jag hade löss efter alla myggbet från gårdagen men vad gör det om hundra år. Det är fortfarande varmt och underbart väder och idag ska jag och familjen möta upp en kompis och hennes barn på stan för att gå och se alla småflickors dröm Eric Saade som framträdet på stora torget!

Det kommer säker vara rena rama katastrofen att försöka komma fram då jag tror det kommer att vara extremt mycket folk men vi ska ändå ner och trängas.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Deep in the forest

Lägger ut ännu en bild från fotograferingen med ia innan jag jag går och lägger mig!
Nu natti natti....


· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Fotografering med fina ia

Har ganska nyligen kommit hem efter en heldag med fotografering. Det blev riktigt lyckat och jag fick massor med bra bilder, hade en så duktig modell och så hade jag sån tur att jag fick en toppenassistent också. Det var riktigt kul under tiden också om man bortser från slutet då vi höll på att bli uppätna av tusentals mygg men om man inte tänker på myggen så har det varit en riktigt bra dag!

Jag visar lite fler bilder när jag gått igeom dem ordentligt.


· Lämna en kommentar ·
Foto porträtt // 1 kommentarer
Hemma nu

Kom hem från landet för någon enstaka timme sen bara. Vi valde rätt helg att åka ut dit då vi haft så otroligt bra väder. Vi har gjort allt från åkt båt till spelat kubb, det har varit riktigt härligt.

 Tyvärr så fick jag sådan fruktansvärd huvudvärk idag så ganska stor del av dagen har jag inte mått så bra men nu tror jag det börjar gå åt rätt håll igen.

Sitter just nu i soffan och har kollat på Kung fu Panda, så rolig panda alltså. Ska sätta mig snart att gå igenom lite foton från helgen sen ska jag bara förbereda inför morgondagen.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Båtur och öl

Sitter nu på landet och dricker en god öl, Vi har ganska nyligen kommit hem efter att tagit en sväng med båten. Det var hur härligt som helst och det är ju helt fantastiskt strålande väder. Hoppas ni har det lika underbart som vi har. Jag lägger ut bilder sen!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Fin hy i photoshop

Det finns massor av sådana här tips utlagda men jag tänkte visa ett av sätten att få till fin slät hy i photoshop. EnjoyDet står rutan till vänster här nedan itexten men läs höger!!

· Lämna en kommentar ·
Photoshop // 0 kommentarer
Mot landet

Godmorgon från en lite sänkt, förkyld mig. Snart så bär det ut mot landet i Norrtälje för att ha en lugn helg där. Jag kommer nog mest ligga och vila för jag mår inte hundra som sagt. Nu börjar min sambo få bråttom då han vill att vi ska vara iväg hemmifrån runt 10.00.

Så jag får väl försöka rycka upp mig och sätta lite fart och hjälpa till med allt som ska med. Det är inte så att det är lätt packning som ska med då man har två barn varav ena som sover i en resesäng som man måste ta med alla hans sängkläder inkluderat madrassen till.

Nej nu måste jag smita

*Det kommer komma upp ett inlägg under dagen så jag har inte övergett bloggen helt denna gången
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Frappe

Var ju och shoppa med en kompis tidigare idag som berätta om att jag skulle göra i ett tidigare inlägg och det blev riktigt lyckat då vi hitta en riktigt sommarsöt klänning som kommer bli perfekt på henne under fotograferingen.

Sen satt vi oss på wayne´s coffee och tog oss en varsin isfrappe alltså en kall kaffedrink, jag tog creamy caramel och kan säga att den var inte så god alls, en riktigt besvikelse faktiskt. Jag hade hoppats på att den skulle vara sådär god att man kunde utveckla den till ett beroende men nej,jag få söka vidare efter en riktig god kall kaffedrink.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Kameraryggsäckar

Jag tänkte tipsa om dessa kameraryggsäckar som finns hos tvspeslweb som dessutom är mycket prisvärda. De är mycket rymliga och då det är ryggsäckar så underlättar det när när man är ute och fotar så man slipper ha en annan väska över axeln som hänger i vägen och glider runt. Utrustningen ligger också  säkrare i en ryggsäck för jag vet själv att jag en gång tappade ut ett objektiv från en axelbandsväska jag hade utan att märka det ens.

Så är du intresserad av en kameraryggsäck så tveka inte att gå in och kolla.

Beskrivning:
Det yttre materialet är vattentät nylon som skyddar invändig utrustning från vatten, sand och damm. Det inre inbyggda regnskyddet ser till att utrustning säkert kan användas under dåligt väder. Den främre fickan skyddar med sitt hårda yttre den inre utrustningen på ett säkert sätt.
Den öppna designen gör det lätt för dig att snabbt komma åt kameran och annan utrustning. Den skumstoppade axelremmen och den ergonomiskt utformade selen fördelar vikten på ett bra sätt

· Lämna en kommentar ·
Kameraryggsäck // 0 kommentarer
Utdelning av frukost

Har precis haft utdelning av frukost här hemma, idag blev det rostade mackor med apelsinmarmerlad.  Jag själv har av någon underlig anledning kommit ifrån att äta frukost så det är verkligen utdelning.

Och snart blir det ner på stan för och träffa en kompis för att som sagt i tidigare inlägg hitta saker till fotograferingen vi ska ha.

Däremot så hade jag hoppats att det skulle vara superfint väder men det kändes ju småkallt för ett tag sen. Iallfall så till något mindre bra, jag håller på att bli dunderförkyld tror jag, hoppas det inte blir värre än så här och går tillbaka.
*Detta pågår just nu för fullt!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Shopping

Nu har man varit iväg och shoppat med en kompis vilket var trevligt. Hon var på jakt efter något till fotograferingen och jag tror eller jag vet att hon hittade en riktigt snygg militärgrön klänning men vet inte hundra om hon skulle ha den på på fotograferingen.

Jag hittade också några pärlor, en svart lätt genomskinlig tunika med snörning i mridjan, en söt marinblå oversizetröja med vita prickar på, en vit söt bh och ett par gråa leggings. Allt detta fick följa med mig hem och riktigt nöjd blev jag.

Nu ska jag kolla på filmen "Just go with it" så hörs sen.

*Riktigt dålig mobilbild men det får ni överleva!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Foto

De lovade ju finare väder mot eftermiddagen men det verkar man inte få se tråkigt nog. Jaja bara det blir fint till helgen för då har vi planer på att ta vårt pick och pack och åka ut på landet i Norrtälje och vara där ute och njuta.

Iallfall så på tal om annat än vädret så ska jag idag träffa en kompis ikväll och shoppa inför en fotografering vi ska göra snart, ska bli skoj. Imorgon ska jag träffa en annan kompis och shoppa inför en annan fotografering vilket också ska bli kul. Så kul att fota jag verkligen brinnr för det och kan hålla på timmar utan att ens märka att tiden sticker iväg

Jag har börjat tänkt lite på en sak också men jag vet inte om jag ska göra det eller inte? Kan inte säga riktigt än vad det är men snart så kanske jag kan dela med mig av det när jag bestämt mig.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Hemmadag


 Då vi kom hem väldigt sent från sjukhuset med Unga damen så vab:ar sambon idag och är hemma med barnen.  Hoppas att vädret bättrar på sig som dem lovade på tv så man kan gå ut lite iallafall. 

Utöver olyckor och sjukhusvistelser så är jag väldigt glad, för jag ska fota ett BRÖLLOP!!
 Ska bli så kul och ser fram emot det massor.Det var väldigt trevligt födelsedagsfika igår och tack alla som kom och firade mig, jättekul!!. Tråkigt nog så blev det lite hastigt slut men vi får ta igen det någon annan gång.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer