Fullt upp...

Nu har det blivit en liten bloggpaus här. Jag har haft så otroligt mycket att göra så när jag inte har pluggat då har jag varit på utbildning eller jobbat och så tvärtom. Hade Matteprov i torsdags och engelskaprov i onsdags och bookreport i måndags och så har jag jobbat kväll måndag, tisdag, och idag fredag plus haft teoripass också. 

Ja men nu är det helg åtminstone, ska bli skönt att bara ta det lungt för nu har det varit väldigt intensivt en period så denna helg är jag ledig, som det ser ut just nu iallfall. Imorgon ska jag därför ta mig ut i nattlivet med en gammal arbetskompis, det ska bli riktigt skoj faktiskt, ser fram emot det. Nu ska jag läsa lite för att sen hoppa i säng. Hoppas ni haft en bra fredag!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Before i go to sleep

Oj oj oj nu är det sent. Vilken passande titel just nu.  Jag har jobbade några timmar idag på eftermiddagen. Det är så roligt jobb, ja jag vet att jag tjatar med det är så. Annars så har jag nu läst färdigt boken "Berfore I go to sleep" som vi ska ha en bookreport imorgon på engelskan. Den var rikgtigt, riktig bra faktiskt och inte ett dugg svårläst heller så denna bok ger jag definitivt som tips. Nu ska jag verkligen hoppa i säng för imorgon är det Skola. Så natti natt· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Utbildning och Vår

Har varit på utbildningen hela dagen, det har varit riktigt kul och väldigt lärorikt.  Idag fick vi också utbildning i ledarskap vilket verkligen var kanonkul. Har världens underbaraste chefer över oss, så fantastiskt att känna så. Att längta att gå till jobbet är nog  iallfall många få förunnat.

Och på allt detta så är ju våren här med besked, det är så fantastiskt underbart ute. Snart kommer den finaste perioden på hela året, försommaren då allt blommar.

Nu ska jag bara mysa resten av kvällen för imorgon är det ytterligare en utbildningsdag som gäller. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Jobb jobb...

Har haft väldigt mycket att göra därför extremt dåig uppdatering ett här ett tag. Jag sitter jsut nu och skriver schema för kvällens simpass som jag ska ha. När jag kommer hem så ska jag försöka uppdatera med ett ordentligt inlägg här. Hoppas ni haft en bra dag?! 

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Det här med barn...

Att skaffa barn är verkligen något helt underbart, kärleken man får tillbaka, känslan av att vara behövd, veta att någon litar på mig 100%. Det är verkligen speciellt. Att ha barn är  lika kärleksfullt roligt ena studen som det kan vara frustrerade den andra. För att säga att det är enbart en dans på rosor och att det alltid är rosa fluffiga moln i en tillvaro  med barn är långt ifrån sanningen. Det är verkligen en känslomässig berg-ochdalbana att ha barn. Ena sekunden undebart mysigt och du är helt uppfylld av kärlek och stolthet för att i näst vara extremt frustrerande. 

Ett klassikt exempel på frustration som jag tror de flesta föräldrar stöter på är om din lilla underbara bebis inte gör något annat än skriker och skriker och skriker och du vyssjar, du bär, du vaggar, du matar, du byter blöja men inget funkar, skriket fortsätter,oupphörligt. Du  börjar känna en uppgivenhet en lätt panik, du blir orolig, less, och kanske till och med undrar i de tröttaste stunderna "hur tänkte jag när jag skaffa barn?"....Men tillslut, tystnad. Du pustar ut,  du känner dig lungnare du kollar på ditt barn som kanske till slut somnat i din famn av utmattning av allt skrik  och så fort du lägger ögonen på det lilla sovande pyret i din famn *poff* alla negativa känslor är borta lika fort som de uppkom, du andas ut och slappnar av och det ända du känner hur ditt hjärta är fyllt av kärlek. 

Det finns verkligen inget som ett barn som kan spela ut hela ditt känsloregister inom loppet på några få minuter.  Du kan gå från Ledsen, lycklig, arg, rädd, upggiven, dåligt samvete och uppfylld av kärlek inom loppet av 5 minuter. Men jag vet att även om jag är arg, uppgiven,  frustrerad eller less  så är det alltid den underbara känslan av att hur mycket man verkligen älskar den där lilla saken som man skapat som vinner i alla lägen.


· Lämna en kommentar ·
Grubblerier och skriverier // 3 kommentarer
Mertrafik

Om man vill ha mer besökare till sin blogg så faktiskt detta ett bra sätt som jag ska berätta om. Sidan heter mertrafik och det går till som så att ju fler bloggar du besöker genom mertrafik desto mer poäng får du som gör att din sida visas för fler andra som också använder mertrafik. På så in här så kan du anmäla digå sätt får du många fler besökare till din blogg. Det är jättelätt att registrera sig och lägga till sin blogg. Tryck här eller på bannern nedanför  och gå in och registrera dig

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
I love coconut & cream

Måste bara höja denna Shower/bathgel till skyarna. Dem jag har haft har luktat så underbart gott. Den jag har just nu är I love coconut &cream och den luktar helt underbart av kokos så tankarna flyger direkt till varma sommardagar och härlig semester. Jag har har även haft I love vanilla icecream och den luktar verkligen som vaniljglass *mums* Min dotter älskar den med vaniljdoften också. Det finns flera dofter av denna I love serie så det finns säkerligen någon doft för alla.

Jag köpte min på Kicks men jag vet att de finns på Åhlens också (iallafall i Uppsala)Så gå och sniffa lite på dem är mitt råd.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Hemmabio vs Biosalong

Var och kollade på Hugo Cabret på bio 3D style ofcourse, Filmen var inte riktigt som jag förväntade mig men den var riktigt bra ändå, det var en fin liten film. Jag har däremot kommit på att jag gillar hemmafilmer bättre.

SÅ här är en lista på 10 anledningar om varför Hemmabio är bättre än biosalong


1.  Om filmen skulle vara totalt värdelös så......ja man kan byta
2.  Man köper inte massa snacks till filmen till överpris som de tar i biosalongerma
3. Man kan pausa filmen för kisspauser eller vad det nu kan vara, kanske kom på att man måste vattna blommorna, inga problem Pause.
4. Man kan spola tillbaka om man råkade slumra till eller så.
5. Jag kan sitta i trasig kläder med flottigt hår och rapa högt  om jag nu skulle vilja utan att väcka äckel känsel hos andra
6. Jag kan höja och sänka volymen så det passar mig
7. Jag kan ligga ner och kolla på filmen
8. Jag kan prata med min filmbuddy högt och tydligt om jag vill 
9. Jag kan även svara i telefonen om det ringer och då pausa filmen (det skulle jag vilja se någon göra på bio)
10. filmen är GRATIS hemma

 Japp det var min lilla lista det...

  

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Biobesök Hugo

Fredag åter igen och middagen håller på att förberedas. Efter middagen så ska faktiskt älskade sambon och jag på 3D bio och se Hugo. Älskar filmer med magi i så jag har förväntningar på denna. Neo ska vara hos farfar och busa runt, han brukar verkligen gilla att vara där.Oj vad klockan var mycket nu måste jag gå
Ha en bra kväll

Lite gott efter middagen*
 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Personalmöte

Har precis kommit hem från ett personalmöte. Som alltid så är det roligt att gå på dessa för då har man chansen att träffa sina kolloger,att vara siminstruktör är annars ett ensamjobb. Så dessa tillfällen är faktiskt toppen. Vi gick igeom  lite av varje och åt lite, trevligt som sagt. Nytta med nöje är aldrig fel.

Nu så ska jag fortsätta läsa min bok tänkte jag, om jag inte somar. Jag gjorde ett försök tidigare idag med boken men det slutatde med att jag somna ifrånden. Nu ska jag mig en kopp lyxkaffe och mysa ner mig i soffan. Hoppas ni haft en bra kväll.

                                Hmm,,,,,,mittt sängord DREAM är lite ombokstaverat,  undra vem sm varit i farten?!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Boktips Before I go to sleep

Idag har allt gått i ett kör så har inte hunnit skriva något här förens nu. Först var det skola och sen var det iväg och bubbla, alltså jobba. Nu tänkte jag bara ta det lungt resten av kvällen och fortsäta läsa min bok "Before i go to sleep" av SJ Watson. Riktigt bra så den kan jag rekommendera till er som tycker om att läsa och dessutom kan tänka er att göra det på engelska också. Det är en thriller så den är spännande. 

Baksidan av boken:

"Memories define us.

'As I sleep, my mind will erase everything I did today. I will wake up tomorrow as I did this morning. Thinking I'm still a child. Thinking I have a whole lifetime of choice ahead of me ...' Memories define us. So what if you lost yours every time you went to sleep? Your name, your identity, your past, even the people you love - all forgotten overnight. And the one person you trust may only be telling you half the story. Welcome to Christine's life.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
To be a star, you must shine.....· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 6 kommentarer
Min Facebook sida

Nu är som sagt mitt företag äntligen i gång och detta är min företagssida på facebook klicka här  Jag håller fortfarande på att uppdaterar och fixar med hemsida men är ni intresserad av en fotografering så kontakata mig på min facebooksida genom meddelanden eller på min mail nathalie_rotkonen85@hotmail.com


· Lämna en kommentar ·
Foto // 3 kommentarer
Skola och ögonfransförlägning

Idag var det skola på morgonen sen  direkt efter lektionen bar det av hem till min klasskompis efter en spontant inbokad ögonfrsansförlängning. Hon håller på att utbildar sig och behöver öva på att få dit fransarna och få in snitsen ordentligt så det går fortare ,så jag ställde upp med glädje. Det blev verkligen jättebra.  

 Efter det var klart så hämtade  jag Neo på dagis och var  hemma runt 17  först så det blev att ordna middag på direkten och sen var kvällen så gott som slut för plutten men sklart  hann vi busa lite. Sen har jag mest suttit och pluggat faktiskt. Nu tänkte jag faktiskt bara koppla av med en bok resten av kvällen.

ps . om ni är sugna på en ögonfransförlängning så säg till så kan jag höra mig för..· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
There is never....

There is never enough time to do everything, but there is always enough time to do the most important thing
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tussilago lilla....

Idag så mådde jag så mycket bättre än vad jag gjorde igår, det var så otroligt skönt att det gick över så fort. Så idag tog vi en promenad ut i det härliga vårvädret och nu kan man verkligen säga att det är vår för jag hittade massa tussilago. Självklart så var jag tvungen att föreviga de små gula liven också.

Sen så strosade vi vidare genom skogen och hamnade till slut vid dotterns skola där vi stannade och busade lite i klätterställningarna och gungade. Jag kollade dock mest på och dokumenterade allt då jag fortfarande lider utav halkolyckan  som intäffade för ca 10 dagar sedan.

Med andra ord en lung mysig söndag i vårens tecken. Hoppas ni också haft en bra dag.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Magsjuk

Var så sjuk igår så därför skrev jag inget. Jag har inte mått så dåligt på länge. Jag hade nästan 39 graders feber plus magsjuka, det var riktigt hemsk. Hade såna frukansvärda kramper i magen att jag inte visste vad jag skulle göra. Inte förens sen kväll så lyckades jag sitta upp i upprät ställning utan att känna som jag skulle dö. Nu idag är det mycket bättre, tack o lov.

Då jag inte gjorde något annat igår än att sova så missade jag en hel dag med pluggande igår så jag försöker ta igen det idag. Nu ska jag forsätta med min geometri och hoppas på att det rullar på. Håller tummarna att jag inte får något bakslag på denna sjukdom nu. Hoppas ni har haft en bra helg.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Är du närsynt?

Då rekommenderar jag denna film där texten måste ha varit menad till gravt närsynta eller något! Texten täckte halva bilden genom hela filmen men man behövde inte överanstränga ögonen iallfall.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Fredag och nu är företaget klart....

Då var det fredag igen och den kommande helgen är välkommen. Började dagen med ett prov som jag tyckte kände helt okej men man ska inte ropa hej förens man är över bäcken. Jag hoppas åtminstone att det gick bra. Ska strax börja laga en fredagsmiddag och sen ha lite tradionellt fredagsmys med familjen. Har inte så mycket planer för denna helg så vi får se vad som händer.

Jag kan också berätta att nu är allt med företaget klart så från och med nu så driver jag fotoföretag. Jag kommer att köra ett kampanjerbjudande för att fira starten av detta, det kommer komma upp snart. Sen så måste jag framöver även sätta mig och försöka få ordning på hemsidan och sen ska det marknadsföras lite. Så nu rullar det.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Sant citat...

"Love me or hate me, both are in my favor… Because If you love me, I'll always be in your heart…If you hate me, I'll always be in your mind."

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Prov

Har prov imorgon så jag har suttit verkligen hela kvällen och bara pluggat. Nu hoppas jag att det ger resultat också. Det är iallafall därför som det varit klent med uppdatering här på bloggen men imorgon så ger jag mitt lilla kryp-in mera tid. Nu ska jag sova natti natt.... Detta inlägg skrivs från mobilen så det blir tyvärr ingen bild.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Desperate housewifes

Där här inlägget skulle ut igår men jag missade det, så nu kommer en litet inlägg, "Tillbaka till gårdagen"

Har pluggat hela dagen, kastat boll med barnen ett tag sen var det såklart PREMIÄREN av sista säsongen med Desperate houswifes. Lite sorligt måste jag säga att det är i sluttampen nu då detta har varit med på tv sen jag fick min första lägenhet när jag var 18. Herregud det känns som ett helt annat liv, så väldigt avlägset i detta nu.

Den där låten som spelade väldigt mycket förut, vem var det som gjorde den nu? Ni vet den där" Flames to dust, lovers to friend why do all Lovers to friends Why do all good things come to an end?" De raderna känns väldigt träffsäkra

Men iallfall så satt jag såklart bokad i soffan prick kl 21.00 för att få följa de  desperata hemmafruarna på ännu en dramatisk tur på Wisteria lane .· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nu är jag trött....

Varit en lång intensiv dag idag. Kom inte hem förens nyss efter skola och jobb, så nu är jag faktiskt helt slut. Känns att man varit igång en hel dag nonstop.Nu ska jag verkligen bara ta det lungt resten av kvällen och inte göra något annat än att kolla på tv, kommer nog bli sängen tidigt ikväll.

Hoppas ni haft en bra dag.


Novisen kom till oss idag igen efter en vecka hos sin pappa· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Dripp, dropp, dripp· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Schampoo Redken...

Jag måste bara tipsa om det här schampot som heter Real control från Redken. Jag köpte det i samband med frisörbesök och jag har aldrig varit så nöjd med ett schampoo tidigare. Håret blir helt fantastiskt. Jag som vanligen har tunt, fint hår får lite grövre struktur som gör att håret inte faller helt platt som det brukar göra och det bästa är att jag behöver inte ens balsam längre (om man skulle vilja ha balsam så finns det såklart.). Håret blir lika lent och lätt att kamma igenom som om du haft i balsam, helt underbart och så luktar det så gott också. This is a keeper!
.
· Lämna en kommentar ·
Skönhetsprodukter // 0 kommentarer
Poff borta....

 Tog en paus från skolarbeten och städade lite och märkte då att ena underlägget på bordet var försvunnet, då min sambo upplyste mig och sa att det varit borta ett tag ( ja ibland är jag är verkligen uppmärksam). Detta är absolut inte första gången saker får ben och förvinner helt spårlöst.

Nu kan man lätt tro att det är barnen som busar och gömmer och det kanske det är men saken är den att grejerna inte kommer fram igen. Vi har letat ihjäl oss efter saker men de dyker inte upp igen och det är inte så att vi bor på ett slott, absolut inte, vi har ganska litet med begränsade ytor.

Min sambos spel till ps3 försvann för månader sen, detta har vi inte sett röken av sen dess. Nu är det bordsunderlägget och det är ändå ganska stort. Sen är det lite smått och gott som försvinner av och till. Hur kan dessa saker bara gå upp i rök?? Nenne säger alltid att det var tomten så, vem vet...· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Everywhere I go.....

"Everywhere I go, there's always something to remind me of another place and time"
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Ännu en kväll...

Fredagskväll och jag sitter i soffan med älskade sambon. Lillplutten är nattad och vi kolla på en film. Nenne är så i så underbart härlig ålder nu då han säger/svarar så roliga saker, som när sambon fråga om han ville ha makaroner och då han inte svara första gången så fråga han igen "Neo vill du ha makaroner" varav Nenne säger " JA sa jag JUU"


             När jag kom in till köket så möttes jag av den här synen,lilla sötnöten tagit mattan som täcke <3.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Fredagsbestyr

Har nyligen kommit hem från skolan och håller nu på att göra mig redo för en  fikadejt med en gammal klasskompis som det ska bli jättekul att träffa. Som grädde på bakelsen är det ju också fredag  och en helg ligger framför oss. Denna helg bjuder på födelsedagsfika, familjebus och förhoppningsvis massa sol. Det är ju massa sol idag med men det är ändå lite kyligare då det blåser rätt så mycket, det är en sån här blåst som letar sig in överallt hur man än försöker skydda sig *brrr* Hoppas att den avtar snart

Nu ska jag göra de sista förberedelser sen ska jag ge mig iväg. Hoppas ni har en fin fredag.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Läsa, läsa, läsa...

Sitter i soffan nyduschad och tänkte mysa framför en film tils jag kom på att jag hade massor att läsa så det blev att proritera. Så nu sitter jag med näsan i böckerna och ska börja kolla lite på konjunktioner. Sen blir det nog att ta sikte mot sängen då det blir tidigt upp imorgon för att infinna mig på lektion 8.30. Hoppas ni har haft en bra dag.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Marioparty 9 playtime...

Sitter och spelar Marioparty 9 som jag beställde främst för barnens skull, det var faktiskt ganska roligt så jag undrar vilka som kommer spelar mest i slutändan, vi vuxna eller barnen?!  Tycker det är jättekul med spel , men när det kommer till att förlora så tycker jag inte det är i närhetern så roligt, jag  avskyr verkligen att förlora och vad jag kan minnas så har jag alltid varit sådan. Extremt dålig förlorare är jag faktiskt, kanske borde försöka jobba lite på det .......Men spel är ju faktiskt gjorda för att EN ska vinna och jag spelar ALLTID för att vinna, dock är det inte alltid jag gör det och då märks det. 

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Plusgrader..

Helt fantastisk dag utanför fönstret och termometern i köket visa hela + 16,3 grader i solen. Funderar om man kanske ska ta en sväng med kameran?! Hoppas ni har en lika fin dag där ni bor.Ett litet vårtecken......· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer