Mysteriet löst.... (hoppas jag)

Jag och pappa har löst mysteriet med min bror. Vi tror starkt att han fått dessa symptom som biverkning av en medicin han tar. Det är väldigt ovanliga symptom men de stämmer mycket bra in på honom. Jag tror fullt ut att om de plockar bort medicinen så kommer han bli bra igen. Eftersom de inte hittar några som helst andra anledningar så känns det logiskt att det är detta som skapar besvären. För han har blivit mycket sämre idag precis efter han fick medicinen. Han har tappat känseln i svalget och har svårt att svälja utöver domningar och ansiktsföramning. Nej men som sagt jag känner på mig att det är detta som är problemet.

Jag ringde avdelningen han ligger på och berättade vad jag misstänkte och de skulle ta ställning till det sa dem. Nu ska jag ut i det fina vädret och njuta med betydligt lättat hjärta.


 
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Tivolibesök

Vi var ute ett bra tag idag ,vi åkte till nöjesfältet som är här varje år vid valborg. Neo fick åka sin första karusell någonsin och han tyckte det var superkul men han hade nog önskat att han var lite större för han skulle prompt åka en av de värsta som till och med vuxna kan tveka  på.han blev lite besviken när jag sa att han inte fick åka den.  Sen så fick han dra i ett snöre och vann en nallebjörn som han verkligen tyckte om. Han vann två mjukisdjur allt som allt men den vita björnen tyckte han mest om.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Härligt..

Hur härligt är inte det här?!! Nu ska vi ut i det härliga vårvädret. Hoppas ni också har en härligt strålande vårdag??
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Personlig kaffeassistent

Jag har min egen lilla personliga betjänt här hemma. Han vet exakt hur han ska göra en perfekt kopp lyxkaffe. Han gör allt från början till slut och han vet vad som gäller för de olika kaffesorterna. VIlket lyx eller hur?!! Inte alla som har en som verkligen blir arg om han inte får göra saker åt en. Han dammsuger mer än gärna också. Tror ni att det sitter kvar i tonåren också??


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Utskriven??

De hittar inga som helst fel på min bror, helt otroligt. Han är förlamad i höger ansiktehalvan domnar i ben och arm på samma sida och de vill skriva ut honom?? Han blir värre till och från och har väldigt jobbig huvudvärk som inte vill ge med sig. Jag kan säga att något inte är som det ska och det kan väl vem som helst se. Jag är orolig att han ska bli utskriven och bli försämrad fort utan att ha tillgång till snabb hjälp.
Få se vad som sägs under kvällen, tiden får utvisa vad som händer. Kan bara hoppas att allt är tilfälligt och går tillbaka

Tillägg: Vet inte om han blir utskriven nu för en sjuksyster tyckte han hade blivit sämre i ansiktet. Få se vad som händer helt enkelt.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Värre...

Fick ett samtal om att min bror verkade bli sämre, de väntade på läkaren nu vad jag förstod det som. Få se om det bara var tillfälligt eller om det verkligen är något på gång. Ibland känns det som om de inte tar vad man säger på allvar för min bror har väldigt tryckade och smärtsam huvudvärk som också sitter bakom ögat och de avfärdar de som spänningshuvudvärk??! I samband med förlamning?? Nej jag tycker inte det låter riktigt som det ska. Få se om jag får reda på mer snart, Mickes flickvän skulle ringa mig när läkarn varit där. Nu ska jag gå och försöka sova lite.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Hemma från sjukhuset

Nu har vi precis kommit hem från sjukhuset där vi har hälsat på min bror. Såg så rolig ut när han skratta så vi sa att han såg ut som Shrek eller något, tur att vi inte tar saker så dödlit allvarligt  i våran familj. Tycker att när det ändå är vad det är så kan man åtminstone försöka muntra upp honom. Det såg  inte alls farligt ut när han var avslappnad i ansiktet men när han försökte blunda och röra ena sidan av läpparna så var det värre. Jag sa att han kunde göra före och efter reklam för botox i samma bild, för ena sidan av pannan var väldigt slät och fin medans andra rynkade sig när han log.

Han fick ta ett ryggmärgsprov också och det blev mindre lyckat för mitt under så svimmade han och sen när han vakna till efter ca 30 sekunder så satt han sig upprätt för han visste inte var han var eller vad de höll på med han var helt borta. Var tvungen att tala óm för honom att de höll på med ett ryggmärgsprov och att hanmåste sjunka ihop och vara stilla. Det tog ett litet tag innan han kom tillbaka och börja förstå då slappnade han av men var fortfarande riktigt konstig.

Nu ska jag ringa och honom och se om han fått reda på något mer.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Sjukhus

Helt sjukt har precis pratat med min bror och fått reda på att han ligger på sjukhus med högersidig  ansiktsförlamning, misstänkt stroke. Han har fått så många underliga saker geom åren och han är endast 25 år.  Ska åka och hälsa på honom imorgon på sjukhuset. Livet ska man verkligen inte taför givet det kan försvinna på ett ögonblick. Ge dem du bryr dig om tid man vet aldrig när de försvinner.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Sol och värme...

Nej vad hände med det underbara vädret?? Det var ju så otroligt fint här för någon dag sen och så blev det bara grått och regn. Vill ha vår värme och underbara körsbärsblommor att fota, de är mina favoriter tycker de är så vackra. Såg att de har hunnit blomma på en del ställen i landet men tyvärr inte här i Uppsala. Nu ber jag väderrgudarna om sol tills imorgon....Snälla?!!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Bokmal..

Har inte fått mina uppföljare till Hungerspelen idag heller, jag som är så sugen på att forsätta läsa dem. Fick dock ett mess idag om att de var lämnat till posten så imorgon hoppas jag på att de ligger i brevlådan.När jag kommer in i mina läsperioder så plöjer jag verkligen böcker och iväntan på dessa uppföljare så började jag på Potensgivarna som jag snart är klar med.   Jag har alltid älskat att läsa så länge jag minns och det är alltid lite vemodigt att läsa ut en riktigt bra bok. Tur att böcker ändå tar ett tag att läsa så man kan dra ut på spänningen lite. Det som är bra med böcker är att det funkar verkligen och ta med sig dem överallt också.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Instagram

Har gått och blivit med Instagram, naattha är mitt användarnamn. Ja det var väl egentligen bara en tidsfråga innan det skulle hända.  Få se om det blir något jag kommer använda, får köra en testperiod så här i början och känna efter om det är något för mig. Vem vet jag kanske blir helt frälst?! De bilder som ligger uppe nu var bara testbilder för att få en hum om hur det fungerade. Är det fler som har Instagram av er läsare?? Lämna gärna användarnamn så kan jag få gå in och kika.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Nu knoppar det...

Nu är det verkligen vår, sitter i soffan och har balkongdörren öppen och hör massa fågelkvitter. Så underbart . Har inte varit så pigg idag men lite vår får vem som helst på bättre humör. Nu sitter jag och kollar på lite Desperate Housewifes och sen lite GCB som jag fastnat för, det blir min kväll.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 8 kommentarer
Ingen glad mun...

Vaknade imorse och hade så ont i hela munnen, trodde jag hade legat och bitit ihop väldigt hårt som jag kan göra ibland när jag sover. När jag insåg att det onda kom från svullet tandkött i överkäken så blev det mindre kul plus att min körtel i halsen har svullnat och ömmar. Fy vad ont det gjorde direkt på morgonen. Jag körde tandtråd i det svullna området  och sen körde jag lite bakteridödande munskölj ett tag och sen  så efter ca 2 timmar började det gå ner lite men inte i närheten av att vara bra. Jag vill absolut undvika tandläkarn in i det sista då jag tycker det är så läskigt. Jag hoppas jag kan få ordning på detta själv, jag ger det någon dag. Jag har ju aldrig haft de minsta problem med tänderna eller tandkött innan så det var inte ett dugg väntat heller,

Så nu sitter jag hemma i soffan och har ont och då jag  läst ut min bok Hungerspelen och inte hunnit fått andra delen än så har jag inte ens något att läsa. Hoppas få uppföljarna  imorgon.Nu ska jag ta lite medicin för att dämpa trycket i kinden och käken. Hoppas ni har en bättre dag.


 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Hungerspelen avslutad

Nu har jag läst ut boken Hungerspelen som jag köpte i förrgår. Den var riktigt,riktigt bra dock så avslutades den inte med en cliffhanger som jag trodde den skulle göra så det ska bli spännande att se hur den spinner vidare. Jag hoppas att få andra delen och tredje boken imorgon hem i brevlådan. Beställde både bok två och tre igår när jag insåg att jag kommer nog läsa ut den första rätt så fort. Fortfarande så kan jag rekommendera den, bästa på länge faktiskt. Längtar till jag kan forsätta läsa mig vidare.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Vinnaren av lushprodukterna

Ledsen att det blev en dag försenat med tävlingen men nu så ska jag tala om vem det blev. Vinnaren av produkterna blev Ann GRATTIS jag kommer kontakta dig genom email.
· Lämna en kommentar ·
Tävling // 0 kommentarer
Boktips Hungerspelen

Efter att hört många lovord om denna bok/film "Hungerspelen"så kunde jag inte låta bli att köpa den och börja läsa bokmal som man är. Måste säga att lovorden om den är inte överdrivna för den är riktigt bra och spännande. Jag har inte ens kommit in till den huvudsakliga saken boken ska handla om men jag är redan fast. Den är spännandefrån sida ett så gott som. Tänkte läsa ut boken innan jag ser filmen. Längtar att se hur det fortsättter, vilket jag ska ta reda på nu

Ni som gillar att läsa lägg era händer på denna. Det är ju en triologi  andra delen heter "Fatta eld" och sista delen "revolt" så jag har en känsla av att bok 1 och 2 kommer avslutas med en cliffhanger. Nej nu måste jag forsätta läsa

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Avslaget...

Idag har det varit en lagom inte gör mycket alls dag. Vi var på 30års fest igår vilket var trevligt men dagen efter fest brukar lätt bli lätt avslagna. Jag var ju ändå i gott skick då jag inte drack något utan valde att köra. Så nu har vi avslutat kvällen med Mission impossible ghost Protocol, rätt så bra faktiskt. Nu ska jag strax gå och sova för imorgon är det tillbka till skolan som gäller. Hoppas ni haft en bra helg.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Life isn´t about.....· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Tiden går och vi andra tar bilen...

Denna dag har rusat förbi verkligen, Helt plötsligt så var klockan halv åtta på kvällen. Har hunnit vara en sväng till gränbycentrum för att hämta ut lite medicin åt lillpluttis. När jag ändå var på gränby så passade jag på att springa förbi frisören och skaffa mig en flaska köp torr schampoo. Jag har precis upptäckt att torr schampoo faktiskt är riktigt bra. Nu köpte jag en flaska av märket REF som luktade väldigt gott. Tycker att det är  fantastiskt att endast spray kan få håret att se rent och fräsht ut. 

Nej Nu är det dags att gå isäng för klockan har hunnit bli rätt så mycket såg jag. Hoppas ni har haft en bra fredag.

 
  


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Glöm inte min tävling...

Glöm inte bort min tävling som pågår där man kan vinna hudvårdsprodukter från Lush. Klicka här för att komma till tävlingen.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 7 kommentarer
Godisburk

Kom över denna underbara godisburk på Ica kvantum av alla ställen. Jag tyckte den var så härlig så jag kunde inte låta bli att köpa den.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 5 kommentarer
Detta blogginlägg vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Så jag hjälper till genom det här inlägget för då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanjFoto: © UNICEF/Asselin· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ögonfransförlängning

Jag har varit iväg och gjort ögonfransförlägning hos en tjej som heter Anna som verkligen är superduktig. Jag är så nöjd. Hon håller på att utbildar sig just nu men är snart färdig. Únder tiden hon utbildar sig så erbjuder hon ett väldigt bra pris mot att göra det på salong. Så är du intresserade av en ögonfransförlägning så tveka inte att ringa henne och boka en tid. Tel nr: 070-4522476 

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Mysdags

Nu har jag alldeles nyss kommit hem så nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen. Det måste ha varit något i vattnet idag för varenda grupp jag hade var det en eller flera ledsna eller griniga barn i  och så brukar det inte vara.

Ja men ialfall nu har jag har gjort mig en kopp lyxkaffe och köpt glass så nu ska jag mysa ner mig i soffan och bara njuta de sista minutrarna av denna dagen. Leta bakformar gör jag nog imorgon. Hoppas ni haft en bra kväll.

Gammal bild från arkivet· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 9 kommentarer
Jobbdags

Ska strax iväg och jobba så jag har precis ätit lite sen lunch så jag klarar mig i vattnet. När jag kommer hem så ska jag plugga lite sen ska jag ge mig ut på nätet och söka efter fina bakformar, jag är på jakt efter hjärtformade. Nej nu måste jag åka annars blir jag försenad. Hoppas ni har en bra dag.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Sängdags

Nej nu är jag färdig för sängen då vi precis har avslutat ett avsnitt ur en ny serie vi börjat kolla på "Alacatrz" heter den och den är riktigt bra än så länge. Nej men nu måste jag  verkligen gå och sova för jag är så trött så jag tror jag kommer somna  innan ens huvudet slagit o i kudden. Natti nattis alla· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Fröken bus..


· Lämna en kommentar ·
Unga damen // 7 kommentarer
Underbara vår..

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Så härligt att cykla till skolan på morgonen som jag börjat gjort sen det blev finare väder plus att det går så snabbt. Idag kommer Nova också så åter igen blir det full rulle här hemma. Nej Nu är det dags att sätta sig med matten för sen måste jag gå och hämta barnen och efter det får man inte så mycket tid att sitta i lugn och ro när två yrväder far fram.


Underbara vår. Hittde dessa små liv när vi var ute på vår lilla vårpromenad igår. Hoppas det fina vädret håller i sig så allt kommer igång och börjar blomma snart.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Philadelfiabullar
Har stått i köket ett tag nu och bakat en kladdkaka med vit choklad och minimarshmallows och en plåt philadelfiabullar som just nu står i ugnen och gräddas. Philadelfibullar är min favorit för de är så otroligt lätta att göra och så underbart goda. Har ni inte gjort såna bullar förut så kan jag tipsa er om att pröva dem. Här är receptetPhiladelfiabullar
5dl mjölk
50g jäst
150 g smör
1dl socker
10-12 dl mjöl
½ tsk salt

Fyllning:
150g smör
200g philadelfiaost
3dl florsocker
2msk vaniljsockerVärm mjölk till 37 grader och rör ut jästen i. Tillsätt smör socker salt och mjöl. Arbeta degen smidig. Förbered en  långpanna med ett bakplåtspapper eller ställ ut bull/muffinsformar av den stora modellen. Häll i degen och tryck ut den jämnt i långpannan, om du har former så lägg i en lagom stor bulle (så stor så det är ca 2 cm till övers så bullen kan växa). Täck degen med en kökshanduk och låt jäsa i 30.

Rör i hop fyllningen till en slät massa. Smöret och osten är lättast att arbeta med om de är rumsvarma.

Gör en grop med tummen med jämna mellanrum i långapannan och fyll med krämfyllningen  Grädda mitt i ugnen ca 20 min på 200 grader.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Köksbestyr

Nu har vi kommit in efter en tur ute i det fina vädret. Vi passade också på att åka och handla och dona lite. Nu ska jag ställa mig iköket ett tag och se om jag kan få ihop något gott. Hoppas ni har en bra söndag.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Tävlingen....

Missa inte min tävling som jag har just nu där man kan vinna produkter från Lush. Tryck här eller gå in på PÅGÅENDE TÄVLINGAR i kategorimenyn.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Sovmorgon

Idag blev det verkligen sen frukost här hemma då sambon tog sovmorgon till halv tolv idag. Lill Sötisen fick försig frukost vid åtta tiden när han vakna men jag tänkte att jag skulle vänta in sambon. Så frukosten blev runt tolvtiden.

 Idag ska vi ut i det fina vädret och njuta av solen få se om vi kan hitta på något skoj. Börjar ju bli så härligt att vara ute nu. Det står inte ppå före årets vackraste tid (försommaren) är här.

Senare blir det plugg som gäller men fram tills dess familjemys. Hoppas ni har en bra söndag.


 
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Mobilinlägg

Mitt förra inlägg skrev jag faktiskt för första gången från mobilen, som ett MMs inlägg. Texten gick fram såg jag men bilden ville inte följa med tråkigt nog. Iallafall så har vi kommit hem nu efter mat, fika och spel, så nu sitter vi och kollar på tv och tar det bara lungt.

Ska börja kolla på en ny serie nu sen så är det sovdags tror jag. 

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Är hemma hos sambons brors familj. Vi har...

image_photo effe (MMS)

Är hemma hos sambons brors familj. Vi har blivit bjudna på lite mat och nu är det dags för lite efterrätt. Sen ska vi spela något spel. En lugn och mysig lördag. Hoppas ni har en bra lördag ni med.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Rumble

Har precis upptäckt Rumble, bättre sent än aldrig eller hur?!  Blev såld direkt på konceptet  att försöka hitta ord, riktigt roligt tidsfördriv. Vet inte om jag har rätt version dock? Ska man kunna spela mot andra eller spelar man bara själv? Nej nu ska jag Rumbla vidare, sen sova. Natti natt, sov så gott.

PS.Glöm inte min tävling där man kan vinna hudvårdsprodukter.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Teknikens under

Lill sötis sitter och kollar på pingu på min telefon, sambon spelar ps3 och jag sitter vid datorn. *Skrattar* Det här är den "nya sociala" familjen. Alla i samma rum fast helt upptagna med sina egna saker ändå. Ja man får ju inte tära på varandra för mycket i onödan. Ja detta är Teknikens under. Ska se om jag kan få kontakt med någon av dem för jag ser att det är dags att börja göra sig ordning för att komma i tid till ett födelsedagsfika.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Vinn Lush hudvårdsprodukterJag drar här igång en tävling där du har chansen att hudvårdsprodukter från Lush bara för att  jag själv verkligen gillar dessa produkter så ville jag ge någon annan chansen att få pröva dessa.
Det man kan vinna är:

En burk UltraBland ansiktsrengöring som funkar lika bra som make-up bortagning, en eau roma water ansikstvatten  + en ansiktrengöringsscrub som heter angels on bare skin och en mascara från Mabyelline "Illegal Length." Om du vill läsa om hudvårdsprodukterna så kan du hitta Ultabland och angels on bare skin här och ansiktsvattnet Eau roma Water här


Vill du ha chansen att vinna det här så ska du göra så här.

  • Gilla detta inlägget på bloglovin (Inget krav att följa min blogg men givetvis för du om du vill)
  • Skriv en kommentar till detta inlägget och säg att du är med och vilket nummer du blev att gilla detta inlägget på bloglovin
  • För extra chans (inget krav) berätta om denna tävlingen på din blogg och och länka till tävlingen. Skriv sedan i en kommentar till detta inlägget att du är med och lägg länken till inlägget du gjorde om denna tävlingen.

Sen så är det klart!  Tävlingen pågår till 22 april . LYCKA TILL!! 

OBS: Snälla kommentarer som handlar om annat än att du är med i tävlingen skriv gärna dem i ett annat inlägg för de kommer att tas bort för att underlätta för tävlingen.· Lämna en kommentar ·
Tävling // 16 kommentarer
Mitt hjärta...

"Jag ska bära dig över stock och sten
tills du kan stå på egna ben.
Jag ska hålla din hand genom livets snår
och finnas vid din sida vilken väg du än går.

Jag ska skydda dig mot all ondska som finns,
jag älskar dig så min lille prins"
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 6 kommentarer
Snart tävlingsdags

Inom en ganska Snar framtid så kommer det komma upp en tävling här på bloggen, så håll koll. Tips på priset: Vårfräsch. Ja ni får fundera lite.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Lush UltraBland och Eau Roma water

Jag har kommit över riktigt bra ansiktsrengörning. Jag måste bara berätta till alla er som har lite torr och känslig hy att det finns en produkt på Lush som heter UltraBland som är som en ganska fet vit/gul kräm som man smöjer in i ansiktet och sen tar bort med ansiktsvattnet "Eau Roma Water" som är anpassad för torr, känslig till normal hud.Det finns givetvis andra sorter för andra hudtyper med.

 Alla lush produkter är ju också mycket mildare än många andra produkter man köper för lush kör ju i längsta mån med naturliga produkter och jag tror ärligt att det är just det som är skillnaden. För jag har alltid reagerat på andra produkter.

Jag har iallfall aldrig haft något bättre. Första gången jag gnugga in krämen i ansiktet så tänkte jag "hjälp, hur ska jag få bort detta? För den är väldigt fet och oljigt så man får lite smörkänsla över den. Det går inte att få bort den kladdiga känslan med enbart vatten men kobinerat med vatten plus ansiktvattnet så funkar det perfekt. Du blir absolut inte torr förr  krämen är återfuktande och den funkar även toppen som make-up borttagning då den är så mild.


· Lämna en kommentar ·
Skönhetsprodukter // 0 kommentarer
Vårjacka

Nu när våren är här så var det på tiden att köpa en ny jacka till Nova. Så  för några dagar sen så köpte jag en fin rosa skaljacka från polarn och pyret som man också kan bygga på och få tjockare genom att sätta fast en fleece inuti, så det blir perfekt till hösten också.

 Jag gillar verkligen Polarn och pyrets kläder för alla dess mönster de har på kläderna och att mycket är annorlunda. Jackorna har ofta fina färger och det finns ganska många färger att välja på. Jag valde ju såklart rosa för jag gillar rosa och för att Nova gillar nog rosa ännu mer än mig.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Såå trött idag...

Ja det blev som jag trodde idag, jag är helt slut. När jag skulle upp imorse skulle jag kunnat betala mycket för att få ligga kvar, men det gick ju inte så det vara bara att kliva upp och se glad ut. Tog cykeln till skolan så jag fick lite uppfriskande kall luft på mig så jag vaknade till lite på vägen.
Men det var sista gången jag väntar med ett uppdrag till sista minuten, för jag vill inte sitta uppe halva nätterna och fixa massa.. Jag hade försig nästan glömt bort det helt egentligen så det var bara tur att jag kom på det i tid och fick in det åtminstone..

 Vi fick se Matteprovet idag också i skolan och jag vet inte vad som snurrade i min kokosnöt den dagen vid provet för jag hade gjort riktiga slarv på vissa tal. Jag hade inte skrivit klart vissa och i ett tal så hade jag kollat fel och räknat ut med fel siffra *ahhrrr* Så slvarigt, herregud. Jaja bara ett bevis att jag måste vara nogrannare framöver.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Statistik och uppdrag

Jag vet inte riktigt hur det kommer sig att statistiken alltid skjuter i höjden när jag inte skriver några inlägg?? I dag har jag haft fler läsare än någon annan dag, vilket försig är jättekul. Ni är så hjärtligt välkomna hit till min blogg, bara kul. Hoppas ni  stannar!

Varför jag inte har skrivit något idag förens nu är för att så fort jag kom hem efter skolan så satt jag mig med ett distanskurs uppdrag som skulle vara inne idag senast kl 00.00 (lämnade in 14 minuter försent). Sen tog jag pause och åkte och träffa en kompis för att fika. Så när jag kom hem vid 21-tiden så var jag tvungen att forsätta med uppdraget och det har jag gjort tills nu. Så nu är det bums isäng med mig för jag ska upp tidigt till skolan imorgon.

God natt alla hoppas ni haft en bra dag.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Mördarclowner

Jag är så trött idag och nu måste jag åka och jobba och när jag är trött så fryser jag så idag kommer jag nog skaka sönder på jobbet när man går upp och ned i bassängen. Varför jag är så trött är för att jag har drömt hemska mardrömmar hela natten om en läskig äcklig mördarclown. Var så läskig känsla i drömmen och jag visste att vi var i fara och jag var så rädd. Vaknade i panik en av gångerna.

Jag vaknade ett antal gånger och varje gång jag lyckade somna till igen så drömde jag vidare på samma dröm. så vidrigt. Så nu sitter jag som en levande zombie i soffan, hoppas jag får sova bättre i natt.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Resultat

Kom precis hem från skolan där jag fik reda på mitt resultat på det tredje matteprovet. Det blev så mycket som ännu ett VG. Jag har nu skrivit VG på alla prov, rätt så nöjd eftersom jag var så övertygad att jag verkligen inte förstod matte. Nu blir det att käka en tidig lunch och sen ska jag sätta mig och skriva schema till jobbet ikväll. Hinner säkert redigera lite till också. Nej nu piper det i köket från mikron...
                                              

                                              Åh vad jag längtar till sommaren nu.....
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer
Redigering

Håller på att redigera lite bilder. Jag har en del kvar att gå igenom men det går framåt åtminstone. Jag måste verkligen gå och sova nu för annars kommer jag inte vara människa imorgon.Här är en bild av de alla från de jag håller på att redigera. Bruden hade så fin klänning.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Internet strul och filmtips

Har haft så mycket problem med internetanslutningen att jag kan inte en trycka mig fram en sida innan intrnet kopplar ner sig. Nu har vi gjort ändringar och stängt av modemet ett tag och hoppas att det nu ska ha löst sig. Det är mycket frustrerande att försöka blogga när man har skrivit ett inlägg och sen så kommer fel medd upp om att sidan inte kan visas och så vips har hela inlägget man skrev försvunnit. Därutav att det inte blivit så många inlägg.

iallfall så har vi nu kollat klart på Svensson Svensson i nöd & lust och jag tyckte den var bra, bättre än vad jag trodde den skulle vara.. Den hade helt klart sina roligheter. Om ni har lite tid att fördriva så kolla på den filmen.
nu borde jag egentligen gå och sova men jag tror jag kolla klart på ´det här programmet om titanic på National Geographic, väldigt intressant.
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nu Svensson Svensson I nöd o lust

Haft firande för Nova idag så idag har det varit fullt upp verkligen hela dagen. Allt har gått i ett kör hela tiden. Imorgon är det tillbaka till verkligheten efter påsklovet, det betyder att skolan drar igång igen och jobbet är som vanligt.Jag vet att vi börjar med att få tillbaka ett matteprov på morgonen, ska bli intressant och se resultatet på det.

Nu ska jag titta på den nya Svensson Svensson filmen. Sen blir det sovdags då jag börjar tidigt imorgon.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Röjt och donat

Idag har vi röjt en massa här hemma, allra mest i Novas rum, kände att det var dags att ta tag i det nu. Så jobbigt att göra det men så skönt när det är klart.  Hann med de mesta så nu är det inte mycket kvar. Sen var vi tvugna att rasta barnen så vi gick ut ett tag och Nova började på en skateboard och Neo på en trehjuling för att sen tröttna på de och växla till inlines och sparkcykel istället. Sen så har vi spelat lite prinsessyatzy också.

När barnen gick i säng vid halv åtta så satt jag mig åter igen vid datorn och för att redigerar bilder och det är vad jag håller på med nu. Börjar dock bli lite orolig för min dator börjar att bete sig underligt igen. Hoppas verkligen det inte är på väg att bli fel nu.

Nu ska jag fortsätta mixtra.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Bröllopsredigering pågår.....

Sitter och redigerar massa bröllopsbilder för fullt, så fint bröllop. Jag är dock väldigt trött idag då det blev väldigt sent igår och tidigt upp imorse. Imorgon är en helt ledig dag tack o lov och då ska jag vila upp mig i den mån jag kan inför kommande vecka då allt drar igång som vanligt igen med skola och jobb.

Nu ska jag fortsätta redigera lite sen ska jag sova.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 6 kommentarer
7 års dagen är här

Hipp Hurra min älskade  dotter fyller 7 år idag.

 Morgonen började med att klockan väcker oss 7.50 för vi hade besiktningstid för bilen kl 8.40 så vi tänkte att vi går upp och och väcker Nova innan och ger henne presenter på sängen. Dock när vi vaknar så hör vi någon som ligger och sjunger, *skrattar* ja jag vet inte hur vi tänkte när vi trodde att hon skulle sova tills dess att vi kom in. Vi lurade henne lite så vi gav henne endast ett paket med bara pennor och låtsades att det var det enda hon skulle få. Jag måste säga att hon tog det betydligt mycket bättre än jag trodde. Hon sa bara "Oj så många pennor" och ingenting mer än så.

Sen blev hon jätteglad då hon insåg att det fanns några fler presenter. Paketen inhöll, ett par inlines, en hoppstylta, ett par glitterskor, en klänning, ett Disney prinsess yatzy. Så nu är fröken jätteglad och ville gå ut redan klockan 8 i morse för att leka men jag sa att vi måste vara inne ett litet tag till och åtminstone äta frukost innan

På köpet så så gick bilen igenom besiktningen utan minsta anmärkning, en bra dag detta.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 6 kommentarer
Samvetskval...

Är jag tillräckligt bra, Har jag för kort tålamod, Gnäller jag för mycket? Hittar vi på för lite saker? Borde jag leka mer med dem? Får de tillräckligt bra mat? Borde de har fler aktiviteter? Är jag tillräckligt insatt i skolan? Varför gav jag dem så lite uppmärksamhet idag?  Ja med andra ord så är det  samvetsfrågor som kan komma  in och gnaga ibland. Som ett brev på posten kan man nästan vänta sig att samvetet slår till när man varit på dåligt humör och snäst åt barnen och kanske inte hittat på något kul på "heeeela" dagen och kanske att  det blev inte så bra mat idag heller. Så snurrar tankarna till ja jag är en dålig mamma och alla andra verkar ju ha sån ordning  hemma och vara riktiga bullmammor som lagar närigsriktig mat efter kostcirkelns alla regler för att sen klä på ungarna och gå ut och leka vare sig det är regn, sol, snö, varmt eller kallt. Varför är alla andra så bra?

Sen kommer perspektivet in. Nej det kanske inte är alltid lika bra som det ser ut utåt alla gånger?  Okej att jag har varit på dåligt humör men jag är faktiskt bara en människa som är långt ifrån perfekt ,men jag försöker så gott jag kan. Okej med hjärtat på handen så kanske jag inte var mitt bästa jag denna dag men vad gör det?. Okej att vi inte hittade på något idag men igår så gjorde vi saker som skulle räcka för hela veckan och herregud de dör väl inte av lite snabbmat då och då och ha tråkigt är nödvändig väntan på något roligt. De har tak över huvudet, de har tillgång till dusch och rent vatten, de bor med personer som älskar dem över allt annat, de får mat varje dag och de blir inte misshandlade. De får saker var  och varannan dag när man börjar tänka efter, så ja de har de nog bättre än många andra i världen.

Men ändå så ligger man där när dagen har gått och man varit på dåligt humör  med sitt dåliga samvete och ifrågasätter sig själv.
· Lämna en kommentar ·
Grubblerier och skriverier // 1 kommentarer
Böcker i lass....
Har kommit in i en av mina läsperioder så idag gick jag loss på akademibokhandeln och fick med mig dessa. Jag läser verkligen det mesta, okej bortsett från gamla "tunga" böcker som tex Brott och straff av Fjodor  Dostojevskij  men annars mycket blandat, kriminaler, kärlek, komedi, drama, fantasy osv. Nu kände jag dock för något åt det roliga hållet och lättläst så därför blev de dessa

*Flickan från tjugotalet
*Femtio sätt att träffa den rätta
*Potensgivarna
*En minishopaholic i mammas fotspår

Jag tror jag ska börja med flickan från tjugotalet. Få se vilken jag tyckte var bäst sen.
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Påskägg av stl XXXL

Har varit ute hos min mamma och ätit påsklunch samtidigt så hämtade vi hem lillfröken. När vi var därute så fick barnen också ett varsitt påskägg och herregud det räckte till för att föda en mindre arme med den storleken. Nu kan de äta så de står dem upp i halsen, undrar varför Nova säger att hon har ont i magen??!

Nu ska jag ordna en lite sen (för oss)  middag och sen ska jag läsa. Jag har kommit in i en av såna här läsperioder jag får med jämna mellanrum. Hoppas att ni har en bra långfredag.

Krukan är normalstor och lampan bakom är sån där klassisk från ikea av den stora varianten. Ni får ha överseende med bilden. Kameran på min mobil är verkligen värdelös....· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Studentfotografering

Snart dags för studenten. Studentbilderna går att ta så fort ni har mössan och kläderna. Villl ni föreviga denna dagen kontakta mig på nathalie_rotkonen85@hotmail.com eller ring på 0703-006933

Pris:800:-

Min företagsida på Facebook http://www.facebook.com/#!/pages/Fotograf-Nathalie-R-Karlsson/306578636052240  

· Lämna en kommentar ·
FOTOERBJUDANDEN // 2 kommentarer
En vårpromenad i bild.....På promenad genom stan· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Påskkortsgöra

Skärtorsdag =  påskärringsdagen. Min dotter åker snart ut till mormor för att gå runt och knacka dörr och byta sina egengjorda påskkort mot godis. Själv ska jag inte göra mycket idag. Båda barnen fick vara lediga i dag så vi kanske ska ta oss ut i det fina vädret ett tag. Tråkigt nog så verkar det som att det ska bli sämre väder från och med i morgon, så man får passa på lite.

Nu ska jagroa barnen lite . Ha en bra skärtorsdag!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
GLAD PÅSK

Nu känner jag att jag endast upprepar mig gång på gång när jag säger att " Nu har jag varit dålig på att blogga" Så nu tänker jag inte säga det utan säger bara GLAD PÅSK till er alla! Hoppas ni får en underbart fin påsk med mycket god mat och påskägg sprängfyllda med massa gott godis eller kanske något annat fint. 

Här hemma blir det en kombinerad påsk och födelsedag då min dotter 7 år på självaste påskafon. Imorgon så ska Nova ut till sin mormor för att gå påskkärring med två kompisar och så sover hon över en natt där. Självklart så hämtar vi hem henne för att hinna fira henne på lördedagsmorgonen,alltså vi hämtar henne redan på fredag. Vi har en liten födelsdagstradition där vi går upp tidigt och gör en fruksotbricka med något extra gott och sjunger och ger presenter, ska bli mysigt.

Men åter igen Glad påsk på er alla.

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer