Så var det lördag!

Go mrorgon, go morgon!


Ännu en strålande varm dag! Idag ska jag och min familj leta oss ut till ett bad där vi ska spendera vår dag. Håller på att plocka ihop lite saker som ska med så som solkräm, badlakan, kylväska, med lite smått å gott i, några tidningar mm.. Nu ska här fortsättas med förberedelsena, men hoppas alla får en toppen mysig lördag för det vat jag att jag ska ha iallafall. =) 

Hej så länge!   
                                                
                                              Får fantisera att det ser ut så här!
                           


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Tidning!

Den här damp precis ner i min brevlåda, det är det första numret av en prenumeration på 3. Vågade inte ta mer än 3nr då jag inte vet om den är något att hänga i granen men nu ska jag ta reda på det! · Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Artister och spelningar

Jag har aldrig förstått mig på männsikor som följer artister land och rike runt som galningar, som viger sitt liv till att följa sina "gudars" minsta steg. Som väljer ungefär hellre att bo i tält några månader än att missa en spelning. Är det sunt?? Okej att man gillar artister men vart går gränsen för besatthet? Okej om man försöker gå på spelningar och sånt när man  ändå får chansen, räcker inte det?

Personligen är jag inte så mycket för spelningar och skulle nog inte bli allt för upprörd om det skulle förbjudas, kan ju ändå lyssna genom högtalarna hemma! Med andra ord om alla var som jag så skulle det inte finnas många artister som skulle tjäna så äckligt  mycket pengar som vissa gör då det är spelningarna dom drar in mest på!

Skulle jag ändå betala enkom för att se en spelning så skulle det vara för Lars Winnerbäck, har sagt det förut och säger det igen han är ju SÅ BRA. Betyg 5 av 5 guldtuppar får han av mig! Nedan är en av hans texter från han senaste album!


Titel: Jag får liksom ingen ordning

................

jag kan ha räknat sekunderna som gick
mellan ljuset och åskans dån
jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
om du var väg på hit eller härifrån

det tysta ekot är av ett slag för sig
det kommer ensamt om det är nåt att ha
vad du gör, ta inga råd från mig
jag vet, dom fungerar inget bra

jag får liksom ingen ordning på mitt liv
det kan vara så förfärligt
det kan vara så bra
om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
det kanske var pundigt
det kanske var bra

jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård
jag måste ha träffat din frekvens
diskanten var svagare, diktionen mindre hård
det var som att tonen var en väns

det är lätt att se hur sjuk man en gång var
när såren läker och regnet känns
gör din tolkning, häll mig full med svar
rita figurer och dra en gräns

jag får liksom ...

jag kan ha glömt din vaksamhet
jag söker inte mer din sympati
eller jo
det gör jag visst
inga kan ta fel på varandra som vi
jag får liksom ... · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Hela veckan väntar jag men nu är det fredag igen!

Godmorgon

Härligt att vakna och veta att det är fredag! Helgerna är ju klart bästa dagarna i veckan (hmm,,, konstigt =P)
Nej men det är ju långt ifrån alla nuförtiden som är lediga hela helger men än så länge så är alla i vår familj detl vare sig vi är mammlediga eller jobbar, så det ska jag inte klaga på!

Då göra i helgen då??? Jo om vädret håller i sig (hoppas) så blir det att ta en sväng till något bad helt klart. Annars så tror jag inte vi har några speciella planer för dennna helg. Skönt att ta det lugnt bara.

Ja just det jag har som ni ser redn lyckats få upp min nya header, gick betydligt fortare än vad jag trodde det skulle gå. Skrev ju i inlägget Ny design igår att jag inte alls visste hur lång tis det skulle ta men det blev ju inte så länge. Nu är inte hela designen klar, utan jag kommer fortsätta arbeta med den här framöver. Kul iallafall att lyckas med saker som man inte hade det blekaste om hur det funkar när man börjde med det.

Nej nu kurrar magen, jag har inte hunnit få i mig frukost än så ska nog ta mig iväg och fixa det!!

Hej så länge!

                                


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ny design!

Go kväll alla!


Nu har jag suttit här och kämpat och som sagt skam den som ger sig. Nu vet jag åtminstone hur jag ska gå till väga för att få en en header och ändra teckenstilstilar mm. Denna designen är inte den slutgiltiga antagligen men vet inte hur lång tid det kommer ta att få upp en ny men tids nog så.
Nu ska jag in i photoshop och pilla lite!

Hej så länge

                                          


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Varför spara på krutet?!! =)· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vänner eller inte?...

Jag kommer från och med här och nu helt enkelt sluta bry mig om personer som är ens vänner men sen ändå inte beter sig som sådana.
Varför ska man lägga energi på att hela tiden försöka få förklaringar om det ena och det andra om saker man inte ens borde behöva få förklaringar om, om det skulle vara en vän.
 Jag vill iallafall inte ha det så. Varför har vissa så svårt att bara säga vad dom tycker? Nu menar jag inte på ett elakt sätt som "jag tycker du är ful i det"...eller "fan vad förjävlig du ser ut". Nej jag menar att ta upp saker man kanske retar sig på eller ser som ett problem. Måste människor vara så fega????


Nej jag ska börja lägga min energi på mina riktiga vänner istället och lämna dom andra bakom mig!

Hej så länge!

                                           

Detta inlägg är inte så allvarligt som det låter jag är inte sur ledsen eller så, ville bara få fram att jag tycker att det är onödigt att slösa tid på vissa människor =) · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Shrek nu och för alltid

Jag älskar barnfilmer från disney, pixar och alla dessa vad dom nu heter! Den här ska jag helt klart se! 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Torsdag...

Goder morgon!!

Verkar bli en varm dag idag också, lovar att när min sambo får semester så är det enda som återstår regn för sveriges alla soltimmar är då förbrukade. Ska ju till Gotland om lite mer än en vecka också så det vore väldigt bittert om det skulle regna non-stop. Får göra en soldans!

Ja iallafall, det är torsdag morgon och här har man hunnit med att frukost och allt sen någon timme. Jag har ju den turen att aldrig få sova längre än till 7 och det har man någon som ser till att det förblir så också! Tack Sötunge!

Vad händer idag då? Jo mamma ville åka på bilbingo med mig ikväll och det är försig skoj tycker jag men vet ärligt inte om jag orkar, SLÖ idag! Få se vad jag bestämmer mig för senare.
Nej nu ska jag kolla på alla älskar raymond och käka ett äpple.

Hej så länge!

                                            


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Inlärning pågår

God kväll!

Jag har photoshop på min dator som jag tycker om att leka med. Saken är att detta program har jag inte haft speciellt länge men jag har ändå lärt mig det som är typiskt basic. Har försökt mig på lite olika trix men med mindre lyckade resultat. Grejen med ett program som photoshop är att det är utvecklat så pass att det finns nästan oändligt med saker man kan jag göra med en bild i programmet, det är nästan bara fantasin som sätter gränser och kunskapen i photoshop. Det är just det som är mitt problem, jag har för lite kunskap för att kunna fixa min bilder som jag vill. Så därför sitter jag nu med photoshopguiden för att kanske kunna få lite tips och trix och förklaringar om hur man går tillväga för att lyckas med olika saker.· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Inköp =)

Fick med mig dessa två gobitar från apoteket faktiskt. Body butter som doftar underbart av papaya  och huden blir mjuk och len! Sen också en brun utan sol som jag har hört och läst ska vara mycket bra. Den ska även bygga upp färgen stegvis och ska därför också vara lättare att få bra resultat av. Jag har inte så bra erfarenhet av bus produkter för då jag sist prövade vart jag helt fläckig och färgen var dessutom åt det orangea hållet. Hoppas på att min nya bus ger bättre resultat.

Hej  så länge!                                    
                                    

                                      


· Lämna en kommentar ·
Skönhetsprodukter // 0 kommentarer
Efterlysning!

Vart kan man köpa något liknade i uppsala?????? Har varit så sugen på en sån här sen jag såg en på tv för ett tag sen men jag har ingen aning om vart man får tag på en.                                            
                                                     
                                         


                                        


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Craving!!

Hallå alla!

Ännu en ny strålande dag uatnför fönstret, perfekt för olika mysiga, roliga utomhusaktiviteter. Själv har jag bara en plan och det är att köpa hem lite jordgubbar.  Har varit så sugen på det hela dagen och det pasar väl denna dag perfekt. För jorgubbar är väl bra somrigt ändå?!!! =)

Hej så länge!


                                           


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Investering Clarins mist

Motverkar effekterna av elektromagnetisk strålning och luftföroreningar. Perfekt för dig som jobbar mycket med datorer eller vistas i torra kontors-/butiksmiljöer.


375,00 krst.    
Expertise 3P Screen Mist
                                                         
 

Spraya denna lätta mist över ansikte, hals och dekolletage, över dina vanliga hudvårds- och makeup-produkter, för ett skydd som varar upp till sex timmar. Expertise 3P Screen Mist lämnar en tunn, osynlig, skyddande slöja över din hud och skyddar dess ungdomliga glans. Nu kan du både känna och se fantastisk ut i dagens påfrestande miljöer.· Lämna en kommentar ·
Skönhetsprodukter // 0 kommentarer
I wish i was made of money

                 
   
                                  
                                                                       
                                                                                               


· Lämna en kommentar ·
Mode // 0 kommentarer
Frisören. Före Efter!

Ja då har man vart iväg och fixat sitt barr. Första kommentaren från min sambo var "lite pulp fiction fast blont" Jaha?? Är det bra eller dåligt haha =) Här är bilder på före och efter iallafall! Vad tycks?
Hej så länge


                                      FÖRE!                        
                               EFTER!!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Frisörbesök

Hallå

Det är så att imorgon kl 12.00 så ska jag vara hos frisören Det är nu det jobbiga börjar för jag vet nästan adrig vad jag vill göra med håret bara att jag verkligen behöver fixa det. Så vad ska jag göra? Bara toppa? Klippa kortare? Frisyr? Ska jag ha kvar luggen? Tjockare lugg? sned lugg? Färga ska jag ocså göra och med det kommer ju också mssa beslut att fatta så som: Viken nyans blond? Slingor i annan färg? Ändra färg helt? Phhhu,,,,jag med min beslutsångest ska försöka komma på vad det är jag vill tills imorgon. Önska mig lycka till för det kan jag behöva!
Nu ska jag fortsätta grubbla

Hej så länge

                     


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Stranden

Hallå!

Orkade inte blogga igår för latmasken hade bitit mig, men nu är man på g igen.

Var ju ute på landet häromdan och den mesta tiden där spenerades på stranden så när man kom hem var man mer röd än vit men nu har det det mesta röda lagt sig. Jag är ju så gott som albino så det är tradition att bränna sig varje år. Ingen sommar utan att bränna sig! Var riktigt skönt iallafall.

Nej nu ska jag fixa mat åt Nova

Hej så länge· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Mot landet och bad

Godmorgon alla

Ska strax bege oss ut till norrtälje eller snarare till en en sommarstuga i närheten. Vi ska sola, bada och bara slappa i värmen, kommer bli serverade mat också då det är min sambos mammas stuga Ska bli riktigt skönt!
Ha det bäst i värmen nu! Nu ska vi åka

Hej så länge · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
kvällsbus

Har lekt med Neo nästan hela kvällen, han är helt underbar, nej jag är inte ett dugg partisk! =) Han är väldigt mycket för att föra oväsen måste jag säga, ju mer det låter desto bättre. Nu har han sprungit omkring med sin hammare som tillhör en av hans leksaker som man ska slå ner plastspikar på. Det är bara det att han slår på precis allt annat så som ugnen, glasbordet, toadörren ja överallt förutom där han ska. Sen när han tröttnat på hammaren så tog han sig in i kastrullskåpet och plockade ut lock och kastrull och började slå mot varandra för fulla muggar. Herregud, vad är det för fel på tysta lekar?

Han har också skaffat sig ett nytt intresse på senare dar, det intresse har resulterat i att vi kallar honom toadykare. Glömmer man dörren eller lämnar minsta springa till toan så kan man räkna med att han tar sig in och öppnar toan och då han så gott som alltid har något med sig så slänger han ner det i toan. Vi har hittat en kakburk en penna plus något mera siom jag inte minns vad det var nu. Han är ju snabb som fan dessutom.  Han var även nära på att få ner Tobias telefon en gång, det hade vart väldigt lyckat.

Nu ska här fortsättas med lite kvällsgröt för Neo sen är det natti natti!

Hej så länge

 · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bus i lekparken

             Jag al naturell v              Smakade på lite grus....Mums!! v

                 Min älskade sambo! v· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Beach 2010

Fredag, sol och värme kan ju nästan inte bli bättre, men bara nästan! Skulle ju kunna vara bättre om man var miljonär och hade folk som kom med isande drycker och  passade upp på en i värmen, lite massage kanske också? Det skulle inte varit helt fel.

Nej men fredag, sol och värme så långt stämde det jag skrev ovan i min verklighet iallafall och  imorgon ska det enligt vädret på tv:n bli ca 32 grader varmt. phhuu jag kommer smälta bort! Skulle behöva gå naken men för att bespara alla andra mardrömmar så ska jag absolut inte gör det. Ärligt så har jag ju  precis inte haft beach 2010  i tankarna när jag på kvällarna har suttit och tryckt i mig godis och chips. Det har nog blivit lite för mycket av det goda då vågen har börjat visa lite högre siffror på sistone. Jaja kan inte skylla på någon annan än mig själv, det är ingen som har tvingat mig att äta. Men det är ju sååå GOTT!

Det är väl bara att sätta fart för att vända den "uppåtgående" trenden! =P Får köra en sen, inför bech 2010 eller starta en tidig inför bech 2011! 

Jag tänker inte kalla det bantning för det är det inte! Banta för mig är ohälsosamt och innebär att följa olika dieter av alla dess slag, nej,nej,nej, inget för mig. För mig handlar det om att byta till en sundare livsstil helt enkelt. Äta bättre, röra mig mer som jag blivit dålig på på sistone och dra ner på mina "GODA" ovanor! Har gjort det förut så jag vet att jag kan om jag bara vill.

Nu är det dags för lunch iallafall
Hej så länge! 
                                                                                                     
                                                                                

           


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
snabbgenomgång!

Upp vid  6, får lov att väcka Nova så hon kommer upp (Neo redan vaken)  skjutsa smbon till jobbet till 7. Hem igen, frukost för alla, efter frukost så vilar Neo, Nova tiitar på film Jag passr också på att vila. Neo vaknar jag tar upp honom och sätter igång och packar till Nova. Tandborste, tandkräm, schampoo, balsm, kläder för värme, kläder för regn, solskyddskräm, skor och sen en påse med 2 av hennes leksaksklänningar som hon absolut ville ha med sig. 

Skickar ut Nova i hellen för att ta på sig sina skor så vi kan börja åka. Jag fixar med Neo, Nova börjar bråka om skorna, Jag säger att hon får vara hemma istället, Hon får på sig skorna, Vi går ut till bilen, Åker iväg, Kör ca30 min frammer hos Novas mormor där hon ska vara tills på måndag. Blir bjuden på kaffe, fixar med bokningen till Gotalnd, ger Neo lunch, Ringer Madde och stämmer träff på gränby

 Säger hejdå till mamma , åker vidare till gränby med Neo, Tar en vagn på gränby och sätter Neo i, träffar Madde och hennes barn, Neo skriker och vill bli buren, Går runt och kollar lite bärandes på Neo, Sätter ner Neo i vagnen igen, Anna med barn kommer, Neo skriker vill bli buren, Tobias (min sambo) ringer, säger hejdå till Madde och Anna, Neo skriker fortfarande, hämtar Tobias på hans jobb, köper mat på subway, åker hem, 

Japp,,,, ungefär så har dagen sett ut fram tills nu, känns som man har hållit igång några dygn, är helt slut. Har kommit till insikt om att Neo är verkligen inget shoppingbarn. Jag får helt enkelt lära honom =) Kan ju inte ogilla att shoppa ju, det som är så kul! 

Nej nu ska jag slå mig ner frmför tv:n ett tag

Hej så länge! 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer