Twilight. Vart är miraklet?

Nu har jag hört så mycket om twilight hit och twilight dit, så igår tänkte jag att, nej nu ska jag fan se denna "storslagna" film. Sagt och gjort.

 Burrade ner mig i soffan och slog på filmen med ganska hög förväntan. För vad man har hört så måste ju denna film var nästan lite av ett mirakel helt enkelt. Filmen rullar på, Jaha men nu måste den väl börja komma igång och få lite fart  vet jag att jag tänkte ungefär efter halva filmen . Efter ytterligare en halvtimme kommer jag på mig själv att försöka komma på vad det är som andra tycker som är så BRA med filmen???? Den är ju rent av seg!! Men den kanske återhämtar sig på slutet då, Slutet börja närma sig och....  Ähhhhheee???? Var detta allt??????  Ja det var exakt så  jag tänkte  när den tog slut, jaha det var ju......ja.. 

Okej eftersom jag nu ändå har sett första filmen så kommer jag se  New moon och eclips också, förhoppningsvis så blir dom bättre längs vägen, annars jaaa tråkigt för mig, det är ju timmar jag inte får tillbaks.

Nu finns det kanske risk att bli jagad och tillfångatagen och torterad av alla twilights fans där ute som dessutom verkar vara ganska många men jag får ta den risken helt enkelt!

Ni får gärna berätta vad som är så bra med den här filmen.

 

Hej så länge


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer
Lite nya bilder som togs under midsommar!
· Lämna en kommentar ·
Foto // 1 kommentarer
Tycka synd om sig själv dag!

Vaknade imorse och mådde pyton. Har någon irritation och "rasp" i halsen som gör att kräkreflexen sätter in, varken mysigt eller kul! Dessutom ont i kroppen, lite hosta och allmänt sänkt. Skulle ha haft ett möte med dagis imorse men det blev att ställa in. Kul att sitta där och hulka. Det är inte så att jag kräks men irriterande är det! Så dagen blir lugn och kommer att spenderas inomhus till mestadels nedbäddad i soffan från och med det att min älskade sambo kommer hem.  Just nu så har jag en iten bubbigubbe att ta hand om och barn alra helst bebisar är ju så förstående.
Nej nu ska jag försöka hitta något som lindrar  halsen lite om inget hittas så får det nog bli en tripp till apoteket senare.

Hej så länge


TRÖTT!!!!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Söndag och tröööööööött

Söndag och 2 dagar efter midsommar! Hoppas alla har haft en trevlig midsommar med mycket skratt, god mat och trevligt sällskap. Själv hade jag som skrivet tidigare en lugn midsommar i skogen, vilket var skönt. Ändå är man trött som fan, anledningen till det är att jag har så svårt att sova bra borta. Plus så hade jag nackspärr som inte gjorde det ett dugg lättare att sova heller. Nackspärren är nu på väg över så det skulle vara skönt om det inte var för att andra krämpor har startat, Jävla skitkropp!!!!!!!!!! Jaja det är som det är men nu ska jag lägga mig ner och vila lite då jag känner mig som 100 svåra år!

Hej så länge

 

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Alkoholkonsumtionen kring midsommar!

Godmorgon!

Då var det midsommar då. Jag är strax på väg att bege mig med min familj ut i skogarna för lite avkoppling.

Önskar alla en superbra midsommar! Sup lugnt ;)


Så här ser alkoholkonsumtionen ut vid midsommar!

Förra året tog sig drygt
en miljon svenskar till Systembolaget dagen innan midsommar.En vanlig dag har man 380 000 besökare. Inget tyder på att trycket kommer att vara lägre i år. Under hela veckan inför midsommarhelgen förväntar sig Systembolaget en försäljningsökning om 65 procent mot en vanlig vecka.

Så dricka verkar vi svenskar kunna iallafall!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Lite olika bilder som jag tagit på sistone!

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Ingen toppen dag men..

Vaknade och hade så gott som nackspärr som dessutom bara verkar bli värre och värre. Min handled är inte dugg bättre heller, amputera kanske?!!! Nej går väl över lite tids nog men fan nackspärr är mer handikappandeän vad man tror märker man.

Utöver att man har ont så gott som överllt så betalade man räkningarna också. Alltid lika härligt och sitta och trycka in alla siffror och se pengrna få vingar och försvinna. =P

Jaja det är som det är men nu är det bara en dag kvar till midsommar iallafall. Kan säga att här blir det väldigt lugnt. Kommer leta mig ut i urskogarna med min älskade familj. Det vill säga att vi ska ut till min mammas och hennes sambos stuga, ingen el, inget vatten, lite back to basic fast med ite fusk såsom gasolkyl och spis men det ska bli skönt! Kommer sitta där och grilla lite och bara slappna av.

Nej nu hörde jag att min babianunge börja vakna till liv så ska springa till honom nu.

Hej så länge!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Varför firar vi midsommar? Jo....

Godmorgon!

Satt här hemma och kom till insikt om att det snart är midsommar också, shit vad tiden går, hinner knappt med. Jaha och det innebär också att nu vänder det och börjar bli mörkare igen då?! Sommaren har ju knappt börjat och redan ska det gå mot mörkare tider. Herregud varför bor man kvar i ett land som är till största delen av året är mörkt och kallt? Inte konstigt om folk blir deprimerade. Hur tänkte dom som först bosatte sig här? Antingen blev dom grundlurade eller så måste dom helt enkelt ha kommit under sommaren och trott att det var beboligt. Jag gissar på lurade. 

Men Så varför firar vi midsommar då? 
Om man ska tro på faktan som finns så gör vi detta för att fira sommarens ankomst och solen. 
 Före kristendomen var midsommartiden i Skandinavien förknippad med offerfester för fruktsamhetens främjande och under de ljusa nätterna festade folket duktigt, och allt möjligt kunde hända. När kristendomen kom till Norden ville kyrkomännen stävja detta hedniska festande och motverka den folkliga tron på näcken, älvorna och annat oknytt. Därför tog kyrkan över tidpunkten för midsommarfesten och knöt den till Den Helige Johannes Döparen, som fick sin egen helgdag 24 juni.
Johannes föddes ju enligt evangeliet sex månader före Jesus. 


Lite fakta.

Midsommarstången
kom någon gång på 1600 talet och kunde se lite oika ut. En del bestod av en rak spira, medan andra hade en eller flera tvärarmar,  Midsommardansen och lekarna var ett sätt för ungdomarna att lära känna varandra.


Lite tips och en varning!
* Daggen under midsommarnatten anses vara hälsobringande. Är man sjuk kan man rulla sig naken i daggen eller blöta ner kläderna med den för att sedan lägga på den sjuke.
* Extra farlig anses Näcken vara på midsommarnatten. För att inte fångas av honom gäller det att binda honom innan man badar. Detta kan man göra genom att sätta en stålkniv i vattnet och läsa ramsan: "Näck, näck, nålatjuv, far din var en stålatjuv, mor din var en frilla, gick i gårdarna och gjorde illa! Näcken är bunden!"
* En ogift flicka kan se sin "käresta" på midsommarnatten. Men då ska hon först, under tystnad, helst naken plocka sju olika sorters blommor, helst i ett vägskäl och sedan gärna klättra över sju gärdesgårdar och sedan, fortfarande utan att yppa ett ord, lägga blommorna under huvudkudden och somna.
Då kommer hon drömma om sin älskade

  

Så på så vis är det tydligen! Har ni blivit klokare? =)

Hej så länge!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Shopping

Detta linne fick jag med mig hem från HM! 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Mår inte bra...

Åkte med mamsen till gränby och handla lite, tog inte alls så lång tid jag trodde det skull ta ca 2tim bara. Kan vara för att jag var illamående, hade huvudvärk plus skitont i ena handleden också. BLÄ hatar att må så här. Min lilla babianunge Neo är också sjuk 38,5 i feber plus snorig, tycker så synd om han!  =( Nej nu ska jag försöka vila bort denna huvudvärk!

Hej så länge!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Gränby och shopping!!

Idag blir det gränby besök med mamsen. Hon dyker upp hemma här omkring 10 snåret sen bär det av. Då hon inte har något körkort så får jag agera chaufför. Var ändå tvungen att åka iväg idag så det blir inget extra jobb, måste åka och handla hem lite nödvändiga ting, kankse hittar något kul onödigt också! =) Det är ju just det som egentligen är problemet, det finns FÖR mycket onödigt kul att titta på, och det gör att man kan ju förbruka måååånga timmar på att gå runt och sukta, Hehe...... Nej nu ska jag ta en dusch!

Hej så länge? 
Gränby Centrum är Uppsalas största galleria. Nedan hittar du alla våra butiker.

Förstår ni  att man kan spendera tid!??!! =)

Plan 1
Elektronik / Foto
138
124
140
103
141
115
Hus / Hem
104
127
120
102
126
143
137
116
123
110
Hälsa / Skönhet
12
128
666
139
136
Livsmedel / Dryck
113
118
106
Mode skor / Accessoarer
215
133
109
142
211
132
119
135
Service
117
129
112
Sport / Lek
121
105
107
Plan 2
Mode skor / Accessoarer
228
217
207
212
216
206
210
214
218
213
209
223
215
222
224
225
219
227
226
Service
230
201
Sport / Lek
208


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Trojaner och försvunna hårddiskar

Men hallå hur jobbigt ska det vara att få en dator att funka ok?  Började ju med att heroes börja hacka och då böörjade min sambo med att gå igenom alla program för att se om något snodde kapacitet från våran HTPC som jag nu döpt till HT(CP) Mitt svar på allt när en dator krånglar är att göra en virussökning så jag upprepade gång på gång "kör en virussökning". Till slut gjorde han det och tro på fan då att trojaner har hittat in i vår dator. HA JAG VISSTE DET sa jag, nu kommer det funka igen när vi tagit bort dom. ACK så fel jag hade, för när vi tagit bort trojanerna och startat om datorn så är en hel hårddisk borta ???????? HUR????? Det var ju självklart den hårddisken mitt älskade heroes fanns på också! Tror det här är universums sätt att tala om jag ska helt enkelt INTE ska se heroes! Nej nu ska jag vara bitter ett tag!

Hej så länge!


 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Tekniskt avbrott! =P

Sitter och försöker se Heroes men tydligen vill våran dator något annat då det har börjat hacka och haka upp sig efter 1 avsnitt (SUCK)!!! Få se om min älskade sambo lyckas lösa detta problem. Jag är ju så långt ifrån ett datafreak som man kan komma så jag fattar ju så gott som noll av allt tekniskt mumbo-jumbo...... Shit tror fan man  måste vara data- tekniker för att ens lyckas starta en dator snart! =P Är det bara jag som är inkompetent inom datorer nuförtiden?
Önska oss (han) lycka till nu!

Hej så länge! =)


Detta kan vara framtiden för våran dator om jag får ta över!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Heroes och popcorn = Helkväll!

Kastar in ett snabbt blogginlägg medans sambon är i köket och fixar popcorn. Håller på att förbereda för en kväll framför tv:n med heroes. Har tagit hem 4 säsonger och är snart klar med första. Riktigt bra serie om man tycker om lite övernaturligt och fantasi, vilket jag gör!

Hej så länge! =)
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Im in LOVE.......

.....i denna hårvårdsserie från Joico k-pak , som bara finns hos frisören. Har provat mååååånga olika märken men ingen som är i närheten lika bra som denna! Alla dessa som jag visar bild på har jag men vissa börjar ta slut så det är dags att ta en tripp till butiken och införskaffa nya! Lite dyra är dom men helt klart värt det!

Alla dessa produkt nedan är toppen men den på bilden precis nedan luktar helt underbart också!  (Deep penetrating reconstructror)

         

 

                                           


· Lämna en kommentar ·
Make up och hårvård // 1 kommentarer
KENT!!!!

Såg precis att Kent släpper en ny skiva den 30/6! YES mer bra musik åt svenska folket. Finns ju inga bättre ordbajsare! =)· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dreglar över dessa...

Kameratillbehör,,,,,VILL HA VILL HA!!!!!


  1. Fjärrutlösare slipper skakningsoskärpa när jag har långa slutartider
  2. Bättre blixt, för den som sitter på är inte mycket att hurra för!
  3. Makro-objektiv som låter mig komma närmare
  4. Reflexskärm så man kan trolla lite med ljuset och skuggor
  5. Gråfilter som tillåter mig att ha längre slutartider i solljus                          
Bättre blixt· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Ny design till bloggen!

Kämpar med att försöka göra en ny design och eftersom jag aldrig hållt på med HTML kodning förut så är det lite av grekiska för mig!  Men sakta men säkert så går det framåt faktiskt. Jag har ju redan lyckats ändra färg på headern Haha.....Det här är verkligen att skynda långsamt. Jag som tycker om snabba resultat, men men....SKAM den som ger sig. Nu ska jag bara försöka fixa in lite bilder i headern också. Ni som har tips och trix får gärna dela med er av det! =)...... Förresten var iväg tidigare i dag och fotade lite vid domkyrkan ska slänga upp lite bilder senare när jag har tillgång till den rätta datorn,,,,men önska mig lycka till Nu! 
Hej så länge! =)
                                            


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Ny dag nya.....

Blev inget med att åka ut till min sambos kompis som fyllde 30 igår för min lilla babianunge Neo blev hänging! =(
Kan tacka min dotter för den saken, för när hon kom hit i måndags så var hon förkyld! Iallafall så skickade min sambo ett mess och talade om att vi inte skulle dyka upp, så vi satt hemma istället.

Ta i trä men i imorse när vi vaknade verkade Neo redan piggare, det var ju inte så att han hade feber eller något igår men han var snorig och hostig men det verkade vara mycket bättre nu redan.

Så vad ska hända idag då tro?....  Just nu så så väntar vi bara på att våran lilla babianunge vaknar för att sen kanske ta oss ut ett tag i det strålande vädret, dumt att inte utnyttja solen när man kan. Man är ju inte så bortskämd med sommar och värme med lysande sol här i sverige.Så nu ska jag gå och börja förbereda lite i

Hej så länge! =)

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Bloggar och lysnnar winnerbäck


Sitter just nu i soffan hemma och lyssnar på en av sveriges bästa artister Lars Winnerbäck. Han är sååååå BRA!!!!! Tummen upp!! Var bara tvungen att kasta in det innan jag fortsätter. =)  
Idag var det gomorgon redan halv 6, jättekul på en lördag NOT men å andra sidan  så man behöver ju inte vara  orolig att man  sig  sova bort dagarna.  
Jaha men nu är det lördag igen då. Idag ska man ut till en av min älskade sambos kompisar som fyllt 30, blir lite grillning och dricka. Jag däremot kommer inte dricka något, inte alkoholhaltigt iallafall. Blir antagligen inte allt för ångvariga då vi har barnen med oss också men det blir bra ändå!

Ja just det en sak till bara
Sen är det väl på plats att säga grattis till Daniel och Victoria på deras bröllopsag, ÄNTLIGEN ÖVER snart så man slipper höra mer om det.
Hej så länge


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Roliga frågor

Vad blir ditt namn baklänges?

-Eilahtan

Har du husdjur?

-Ja tyvärr en tarantella som jag är rädd för. Paketpris med sambo.

Har du gjort en snöängel i år?

-Nej inte i år

Platt eller lockigt hår?

-Så platt det bara går

Hur långt är det längsta du har legat på sjukhus?

-Hmm,,,  inte mer än 1 dygn för jag ville inte stanna.

Vad gör du när det regnar?
 
-myser i soffan framför tv:n eller läser något.

Har en dröm gått i uppfyllelse?

-Hmm,,Ja men skulle önska att flera gör det!

Vilken var första sporten du utövde?

-Fotboll

Vad längtar du mest till nu?

-Semestern med familjen

Hur gammal har du tänkt att bli?

- Vet inte riktigt men vill inte bli så gammal att jag måste ha hjälp med allt.

När åt du en fiskebulle senast?

-
Kan inte ens komma ihåg det så det var nog ett tag sen.

Vad drömde du om i natt?

-Just i natt var en drömfri natt

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?

-Längesen nu

Röd,grön,blå eller gul mjölk?

-Vit mjölk i blå tetra!

Sommar eller snö?

-SOMMAR!!!
Bikini eller baddräkt?

-Helst något som täcker så mycket som möjligt haha

Är du mörkrädd? 

-Som fan. Är som en rädd hare när det kommer till mörker

Har du någon gång spelat kille i en teater?

-Nope

Duscha eller bada?

-Duscha utan tvekan

Kan du ditt mobil nummer utantill?

-Yes utan problem

Har du tråkigt?

-Ja ibland men det är väl oundvikligt
 
Har du gråtit i skolan nån gång? 

Minns inte, skulle kanske vara i dom lägre klasserna då! 

Har du någon gång sminkat dig till punkare?

-Nej tror inte det

Sjunger du på toa?

-Nej läser däremot!

Vilken färg har din jacka?

-sommar=svart Vinter=Röd

Använder du långkalsonger?

-Beror på aktivitet och graderna ute


Är du höjdrädd?

-Inte ett dugg! 

Vad ska du göra nu?

- Göra mig iordning för att åka och handla till fredagsmyset! =)

· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Dyselexi?!

Nej jag har inte dyselexi även om man kan tro det om man läser igenom inläggen! Det är så att jag har ett trådlöst tangentbord (jävla skitsak) som lever sitt egna liv. När jag skriver så följer vissa bokstäver inte med fast jag trycker på dom. Ändå så är det här långt ifdrån det biligaste alternativet inom trådlöst, vill inte ens veta hur det biliga skulle funka då! =P Tummen ner för trådlöst
                                                     

                                  


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nu är det fredag igen.

Vad ska man hitta på i helgen då? Antar att jag kommer att försöka hitta något trevligt fototillfälle! Sen lär det ju bli massa barnaktiveter då jag har min dotter denna vecka också, och hon måste man rasta. För får inte hon utlopp för sin energi så kommer hon prata ihjäl en istället. Shit vad den ungen kan snacka! =) Men inget silvertejp inte kan råda bot på haha..... 


                                     · Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Vardagsbestyr och fotoäventyr

Varit dåilg på att uppdatera igen =P
Har inte hänt så mycket mer än att man springer runt som yr höna och fixar allt vardagsbestyr som måste göras. Har försig haft tre läkartider 3 dagar i rad som jag infunnit mig på också. Sen har jag varit iväg till Ulva kvarn och försökt fånga lite bra bilder där. När vi väl  var där och jag stod och fotadade vid vattnet så rasade det ner ett x antal männsikor plus proffsfotograf med skärmar och allt, tydligen så fotade dom för handelsbankens bildbank. Kände mig som en amatör mer än någonsin när jag såg dom arbeta haha! Jaja men man måste ju som sagt börja någonstans 
Hej så länge 


två stolar som stod vid parkeringen där vid ulva!


Deras café

©copyright


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Skitbild bokstavligen!

Min sambo skulle vara rolig och knäppte denna! =P Humor på hög nivå
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nytt fotoäventyr

Drog upp till slottet för att knäppa lite bilder Här är några av dom!· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer
Gäsp...... Godmorgon!

Godmorgon alla!

Jag klev upp fast Neo sov för en gång skull. För igår sa jag åt min sambo att väcka mig när han klev upp för att åka till jobbet så jag skulle hinna duscha, för jag har läkartid nu på morgonen. Tänkte att Neo brukar ju ändå vakna vid den tiden och då kan min älskde sambo ta honom mednas jag duschar. Tror ni han har vaknat än då? NEJ!!!! Varför är det alltid så? När man har bestämt att man ändå kan kliva upp för att man ändå inte får sova, nej då ska han sova extremt länge (för att vara han) Suck! Jaja får se det som lyxig egentid istället för det är man inte heler så bortskämd med nuförtiden! Nej nu sa jag göra frukost för min mage kurrar. Hej så länge!


©copyright· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Möhippa!!!!

Hann inte uppdatadera mycket i helgen för hela dagen i lördags gick åt på att ha en möhippa för en nära vän som heter Madde. Söndagen var jag ärligt bara för slö då jag var trööööött!

Tänkte berätta lite om möhippan. Vi verkde iallfall ha lyckats lura henne ordentligt så det var riktigt kul. Hon såg mäkta överraskad ut när vi hoppade fram allihopa Haha! Vi klädde Madde i våran möhippa outfit och sen blev det en picnic på golvet i en lägenhet då vädret var PISSdåligt. Sen drog vi iväg på poledance och släppte loss runt stängerna, dock inte jag då jag var fotograf och min vrakkropp tyvärr inte tillåter sådana saker. Men det var kul att titta och fota så jg klagar inte ett dugg! Sen blev det tillbaka till lägenheten för att fixa oss i ordning. Den blivande bruden fick inte fix sig själv utan det ordande Lisa som är hennes tärna åt henne!

Senare på kvällen så stack vi ut på krogen och nu skulle hon bröja utför massa uppdrag såsom klippa kalsonglappar, sälja kondomer, få äktenskapsråd och mycket mer. Hon hade även ett plakat på ryggen där det stod " VILL DU KLÄMMA PÅ MINA LÖKAR?" Hon hade fått en påse av oss med två lökar i som hon skulle gå runt med! Kul var det iallfall och den blivande bruden verkade vara mycket nöjd, vilket känns som viktigst.

Såå jag själv är fortfarane skittrött då det är svårt att hinna återhämta sovtimmar som man förlorar då mn har en liten sötunge (Neo) 9mån som vaknar kl 6 varje morgon och absolut ska upp!


Här nedan kommer några få bilder från möhippan

 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Nu är det FREDAG!

Och det betyder snart helg, YES!!!! Denna helg är full av planer, vilket jag kommer berätta mera om sen.  
Iallafall med dessa planer så får jag möjlighet att fota en massa! Nu  ska jag bara be till dom stora vädergudarna att det ska bli bättre väder för just nu så pissregnar det!  SNÄLLA låt det bli sol!!!!!!! 

Nej nu ska jag passa på att vila lite medans min son sover.

Hej så länge!
· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
För ful kanske? Nej det är omöjligt! =)Försöker få in en bild i profilrutan men det vägrar att funka! LESS + har en förbannad huvudvärk som suttit i sen imorse och vägrar ge med sig!· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Morgonstund har guld....Nej!!

Har varit uppe sen klockan 6 i morse för då vaknade min lilla babianunge och vägrade somna om (suck!) Stackars Stackars mig!
Så det var bara att kliva upp å se glad ut och börja fixa åt honom, ny blöja frukost och allt som hör till.  Om barn visste hur bra dom har det.  Så nu sitter jag här hemma i min soffa, trött med huvudvärk och min son har hunnit somna igenMin älskade babianunge  Neo 9 mån


©copyright· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer