Fin hy

FELFRI HY - SÅ GÖR DU!

 

 
Tricket är att måla dig omålad. Följ våra steg för steg-metod för perfekt persikohy, strålande lyster och fräschör.

 

1. Utgår alltid från väl rengjord och ordentligt återfuktad hud. Viktigt är att låta serum och fuktighetskräm få tid att tränga ner på djupet och att mätta huden med fukt. Applicera även en grundläggande primer, det gör makeupen jämnare och mera hålllbar.

2. Arbeta in en foundation, anpassad för din hudtyp och med exakt rätt nyans, med svamp, borst eller fingrarna. Börja i ansiktets mitt och tona uppåt, utåt. Har du redan fin hy räcker det att jämna ut hudtonen med ett tunt lager foundation i t-zonen.

3. Dölj mörka ringar udner ögonen, linjer i munvinklarna, pigmentfläckar och plitor med concealer. Använd pensel och tona noga. Oönskade blå och röda pigment försvinner med komplementfärgad concealer. Investera gärna i ett par olika concealers och kombinera dem beroende på vad du vill dölja.

4. Fixera med puder. Använd en borste eller puff och pressa in puder där du brukar bli blank och glansig. Har du råkat överdosera, duscha lätt med ansiktsvatten för en mindre pudrig effekt.

5 Ljusreflekterande lyster i puder — eller krämform förskönar, föryngrar och ger ansiktet glow. Applicera på kindbenet strax under ögonen, på brynbenet och eventuellt längs näsryggen. Tona noga.















Källa: aftonbladet


Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag har IDs starkit och det är SUPER!! Aldrig älskat ett smink så. Köpte mitt på tradera. Mer än halva priset än på KICKS.. Antar att de köpt i USA eller något.. :) Så kolla där!

2011-08-08 @ 11:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback