En favoritbild

Här en en av mina stora favoriter från fotograferingen med Madde. Ville bara dela med mig av den.
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Foto porträtt // 2 kommentarer
Degar

Min älskade sambo har börjat jobba 15.00 till 00.00 så det blir jag och Neo som får har myskvällar här hemma om kvällarna. Jag sitter just nu och knappar lite på datorn medans Neo sitter och bakar med sin deg för fullt. Han drog med mig till köket för en liten stund sen och öppnade ugnen och la in sin deg på gallret och frågade om vi kunde slå på den, sötnöten Jag tyckte inte det var en toppenidé så det blev inget av med det.

Nu ska jag hjälpa Neo eller snarare baka med honom. Hoppas ni haft en bra dag.· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Fotografering Madelen

Här är några bilder från fotograferingen med fina Madde, Vi letade os ut til ett ställe med vatten och stigar man kunde ta sig fram på. Vi hittade några riktigt fina ställen att ta bilderna på óch jag fick som sagt jobba lite annorlunda mot vad jag är van, vilket var kul. Vi hittade också en ensam brygga som vi kunde använda oss av vilket var perfekt.
 
 Fick assistans av en annan fotograf som heter Håkan också som från början var den som hade planerat detta med Madde. Det var bra att vi kunde assistera varandra. Håkan driver bloggen www.Enfotograf.blogspot.com
 
 
 
 
 
*Ser att bloggen inte återger färger och bilden riktigt lika bra som den ser ut vilket är tråkigt


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Fotografering

Har haft en fotografering som jag hoppas snart kunna få visa lite bilder ifrån. Jag måste först få ett godkännande från självaste modellen innan jag lägger upp några men en liten tjuvkik tror jag inte gör något. Blev en lite annorlunda fotografering mot vad jag är van vid vilket var kul.
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Kunna allt perfekt

Min dotter tror att hon ska klara att göra allt perfekt, ja helt enkelt  som ett  proffs från första försöket. Ja herregud ni skulle ha sett henne här för ett tag sen när hon fått en skateboard och skulle åka för första gången. Ojoj oj vilket liv det blev för att skateboarden enligt henne var trasig och inte åkte dit hon ville. Jag försökte förklara att ingen åker som ett proffs på första försöket och alla de som kan åka har fått träna för att kunna göra det. Helt lönlöst var det att försöka få henne att förstå detta, så jag gav upp.
 
Men tänk om man skulle kunna allt perfekt första gången man gjorde någonting?! Vad lätt allt skulle vara men samtidigt så  tråkigt också då man inte får några som helst utmaningar. Får man inte några utmaningar så då utvecklas man ju inte heller. Nej jag vill inte kunna allt perfekt från första stund, jag vill ha lite utmaningar här i livet!
 
 
Detta var innan hon försökte åka, det var inte rikitgt så här glada miner efteråt.
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer
Kutter och tjut.

Barnen har precis gått och lagt sig och vi funderar på att leta fram en film att se, kanske American pie reunion eller Ghost rider spirit of Vengeance. Det vill säga om min älskade sambo kan slita sig från sitt skjuta och döda spel.
 
Nej innan filmen nu  ska jag se till de två små marsvinen vi ska passa en vecka framöver får mat. Har aldrig tänkt på egentligen hur mycket två marsvin kan låta, de kuttrar, de visslar, de tjuter, ja  alla möjliga ljud har de för sig. Jag är åtminstone glad att de inte har motionshjul som hamstrar har. Nej nu ska jag gå och fiska fram en morot. Hoppas ni haft en bra dag.
 
 
 
 
 
 
  


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Lugn dag!

Varit en väldigt lugn dag med absolut inget på schemat. Jag städade lite här hemma men annars har denna dagen gått till att läsa. Har inte så överdrivet mycket kvar av boken vilket är lite tråkigt. Tycker alltid det är liote sorligt när en bra bok tar slut, allra helst de med flera delar i. Som tur är det finns det oändligt många böcker att upptäcka.  Nu ska jag sätta mig och lösa lite korsord. Hoppas ni haft en bra söndag.
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Sju jävligt långa dagar

Vaknade till ett oerhört grått och trist väder men det passar utmärkl att krypa upp med en bok i soffan då. Så nu sitter jag och läser boken "Sju jävligt långa dagar" av Jonathan Tropper. Tycker den är riktig rolig och än sålänge väldigt bra, gillar  författaren sätt att beskriva saker på ett sådant tragikomiskt sätt. Så gillar ni att läsa så kan jag tipsa om denna lilla bok.
 
 
"Mitt äktenskap slutade på det gamla vanliga sättet: med cheesecake och ambulans."

På sin frus trettiofjärde födelsedag överraskar Judd henne i säng med hans chef, radioprofilen Wade Boulanger. Judd står i sovrumsdörren med hennes favorittårta i händerna och ser livet rämna.
    Två månader senare, på väg till sin pappas begravning, får han veta att hans blivande exfru är gravid. Till på köpet förväntas han sitta shiva, en judisk sorgevecka, tillsammans med sin minst sagt utåtagerande familj. Det blir sju långa dagar, fyllda av överraskningar och röjda hemligheter, slagsmål, otrohet och evig kärlek."
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
games of thrones

Sitter och kollar på  games of thrones som är en bra serie Kan inte säga att den är  barnvänlig på något sätt och den är lite i grövsta laget med det mesta faktiskt, men handlingen funkar. Nu börjar jag känna att det är dags för sängen. Så jag säger godnatt nu. Hoppas ni haft en bra fredag.
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Badpojke

Varför bada inne i ett tråkigt badrum när man kan få göra det ute på balkongen i underrbart väder och med fantastiskt ljus som mamma kan få utnyttja! Gäller bara att passa kameran lite då sötnöten gör bomben och skvätter vatten omkring sig oavbutet. Mammas lilla badpojke.
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Jag gjorde det.

Idag är den första lediga dagen på en vardag på ganska länge. Mattekursen är avslutad och jag lyckades ta mig igenom den vilket gör mig otroligt nöjd. Nu väntar nästa kurs i Augusti vilket ska bli spännande. Nu ska jag lägga mig ooch läsa boken "Sju jävligt långa dagar" som jag påbörjade för någon dag sen.
 
Hoppas ni har en underbar fredag.
 
 
 
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Lek med mig -Thåström

 
Godmorgon alla. Jag tänkte dela med mig av en riktigt bra låt såhär på morgonkvisten, som ni kan vakna till vid. Det finns många bra låtar av Thåström men detta är en av dem jag gillar bättre. Lite dålig kvalitet men det får gå. Nu ska jag till skolan. Hoppas ni får en bra dag.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer
Take time and stop to smell the flowers· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer
Andas och lever

Godmorgon. Jag andas och lever Matematik, jag skojar inte när jag säger att jag minst var 10:de minut börjar tänka på på PQ, y=kx-m , linjär, kvadrat, uphöjd fallande ,stigande,eller  pyhtagoras osv. Hoppas det visar sig funka och ge mig det resultat jag önskar i slutändan. Utöver matematiken så har jag ju också fått ett ben och en fot som svullnar utan anledning. Jag får inte ens på mig mina vanliga skor när den svullnar ochsom trilskas som mest. Väldigt jobbigt och delvis smärtsamt också. Nej nu ska jag kasta mig över min mattebok igen
 
 


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer