Sjukhusbesök

Äntligen hemma från en lång kväll på akuten.

 Avslutade mitt födelsedagsfika mitt i och föste ut folk under ursäkter då jag tyckte unga damen var lite för loj och lite dåligt kontaktbar. Hon somnade som sagt direkt när vi kom hem från dagis och sen efter hon vaknade till igen så satt hon bara lugn som en filbunke i soffan och somnade till och från och var allmänt "borta" och alla som känner Novisen vet att det är så långt i från hennes betende man kan komma.

 När vi väl kom in till sjukhuset så började hon piggna till däremot och hon verkade återhämta sig helt inom loppet av några minuter. Läkarn gjorde en undersökning av ryggen och allt verkade bra men då unga damen var öm över kotorna så fick vi ändå en röntgen för att helt utesluta skador.

Som tur var så visade röntgen inga skador alls och alla andra prover var också bra så vi fick åka hem! Slutet gott allting gott, nu är jag trött som få däremot.







· Lämna en kommentar ·
Unga damen // 0 kommentarer




Slagit ryggen i en sten.....

Födelselunchen intogs på le parc och det blev fläskfile på spett med rödvinsky och tzatsiki och pommes. Det var riktigt gott och vädret är ju så himla underbart idag också så vi satt oss naturligtvis på uteserveringen och nöjt av både vädret och den goda maten.

Sen efter maten så skulle jag och mamma handla lite men jag hann inte ens fram till affären innan jag fick ett samtal från dagis. Unga damen har ramlat ner från ett träd och slagit ryggen i en sten. Så jag lämnade av mamma och åkte direkt till dagis. Nova satt i en soffa och grät när jag kom fram, jag kollade ryggen och såg att den var lite skrapad och hon var öm i ryggen.

Tydligen gör det ont hela tiden så självklart tog jag hem henne direkt och bara inom loppet av ett par minuter från det vi kom hem så somna hon på soffan. Får se hur det är med henne när hon vaknar, om vi måste åka in till sjukhuset? Eller åka in till sjukhuset gör vi ändå men jag tänkte låta henne vila först för att se om det känns bättre när hon vaknar för hon var väldigt trött och rädd och det  tror jag påverkar en hel del. Hoppas nu att det inte är någon fara, man blir så orolig när det handlaar om ryggen och nacken också för det kan vara så känsligt med nerver och kotor och allt som sitter där. Stackars gumman






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Födelsedagslunch

Nu bär det av med mamsen på födelsedagslunch som hennes snälla sambo bjuder på, dock är inte han som bjuder med själv. Vi har inte bestämt till hundra vart vi ska äta än så vi får se vart vi hamnar.




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Tävling tvspelsweb

Tvspelweb har en tävling med temat svartvitt där du kan vinna valfri produkt för max 199:-. Om jag skulle vinna så skulle vilja ha ett ljustält, för det är något jag saknar och verkligen aldrig kommer ihåg att införskaffa.

 Vill du också vara med och tävla? Det du ska göra då är att gilla tvspelweb på facebook, lägga upp en dirktlänk till det du vill vinna från tvspelweb och  lägga upp ditt bidrag på din blogg eller på facebook. Tävlingen hålls på facebook.



Här är mitt bidrag till tävlingen:



· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Smelly....

Godermorgon!

Började morgonen kl 7.30 och det första jag gjorde var att ta en svängom med dammsugaren (Vet inte om resultat blev hundra men) Sen skulle jag gå in på våran hmm.. ja får väl kalla det "gästtoa" fast gästerna aldrig lånar eller är på den och inte vi heller men men.. iallafall så öppnade jag dörren och höll på att renatav bli knockad av en helt vidrig lukt.

Ja herregud om man har varit in på torrdass som är av det sämre slag så vet man att lukten inte är angenäm men gångra den med 10 eller kanske mer så har ni lukten på våran gästtoa.

Jag har nu löst detta stinkproblem men kan säga att det är kanske inte bland de första dofterna man vill känna på morognen.


*Tyckte att det var en passande bild till ett stinkinlägg men det är 
egentligen en förolämpning mot grisen......






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Fix o don

Nu blir det natti natti efter ha fixat och donat en massa här hemma inför imorgon.

Förresten vet ni hur kul det är att duscha när ena handen ska hållas utanför för att inte bli blöt plus vara inlindad i plast för att inte bli fuktig heller?? Det kräver lite konster att lyckas.

Man börjar bli en riktig fena på enhandskonster.












· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Snällaste tanten

Jag har precis haft ett lååångt samtal med världens snällaste tant som är väldigt pigg för sin ålder då hon är född 1916Tycker det är häftigt att hon har vart med och sett vad som har hänt nästan ett helt sekel.
Hon ville iallfall gratta mig på min födelsedag och när man börjar prata med henne så är man fast i minst 20 minuter.

Hon är så rolig och så med för att vara så gammal, hon berätta just för mig att när hon bröt högerhanden så kunde hon inte göra något alls för hon var inte vänsterhänt så hon kom ihåg att hon var tvungen att bita av toapappret när hon var på toa. Sen sa hon också att hon satt som en ko...

Hon är så härlig och hon är fortfrande med och firar för imorgon kommer hon hit och firar mig. Hon kommer överleva hela den här släkten tror jag.




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Reviderar

Ahhhh.. jag måste revidera hela min att inte göra lista   för imorgon kommer folk hit på födelsedagsfika. Visserligen skulle jag väl kunna spela på att jag bara har en hand och att det faktiskt är min födelsedag men det känns inte riktigt rätt ändå för det kommer bli ganska mycket att fixa.

Visst skulle alla få komma utan att något är fixat men jag vet inte om folk tycker det är lite snålt och kostigt kanske.


Så nu väntar jag in älskade sambon med barnen så vi kan bege oss dit som behövs för att fixa inför imorgon.













· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Nytt här..

Nu har jag suttit och knepat ihop lite nytt här till bloggen ser ni inte det nya så tryck F5

Jag är inte riktigt klar än så ser det "stökigt" ut ibland så kan det vara så att jag håller på att exprimenterar lite bara.

Får gärna säga vad ni tycker!!






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Roliga skor

Ramlade över dessa roliga skor när jag skulle kolla något annat. De är designade av en som heter Kobi, jag tycker de är riktigt häftiga men vet inte om jag skulle ha på dem, jo kanske de röda med stegen  men bara kanske.







    


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Happy birthday to meeee..

Jaha då var man tydligen ett år äldre och klokare då.... Eller det där sista vet jag inte riktigt men ofrånkomligt äldre iallafall.

Jaha vad ska man göra idag då eftersom det är ens födelsedag eller snarare vad ska man vägra att göra på grund av det.Det är väl ändå det som är det bästa med att fylla år att man kan få komma undan massa tråkig saker. Det här ska jag inte göra idag,,,,, 

  • Tänker inte städa
  • Inte byta några blöjor (förvisserligen svårt ändå med en hand men jag har faktiskt lyckats när Bubbigubben låg helt still så därför sätter jag upp det på listan)
  • Inte laga mat (jag borde ju få serverat idag)
  • Skulle vara bra om jag kunde få en personlig tv-kanals bytare då det är ganska jobbigt att byta kanal men jag tror det är att gå för långt....
  • Inte tvätta
  • Inte gå med soporna
  • Inte höra tjat eller ta ett enda bråk med barnen.. (mamma fyller år idag ser du gå till pappa och fråga/gråt/skrik)


Ja det finns säkert mycket jag har missat men det finns en osynlig födelsedagsklausul som säger att allt det som känns tråkigt får jag lov att slippa så det gör inget om jag inte fått med på listan. 


Ja för det måste ju finnas fördelar med att fylla år annars så finns det ju absolut ingen mening med det.








 



· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Only as....



· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Mors dag o födelsedag

Då har vi varit iväg till min sambos mamma för att fira morsdag och födelsedag i ett då min sambos mammas man hade fyllt år. Det blev egentligen födelsedag x2 då jag fick min present redan idag (fast jag fyller imorgon) då de inte visste om de skulle hinna komma förbi på födelsedagsfikat på tisdag.

Nu är jag trött så nu ska jag bara spela legospel resten av kvällen.










· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Min skrutt



· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer




Vill bröllopsfota

Åh vad jag skulle vilja fota ett bröllop, precis allt är är ju så fint en sådan dag. Jag vill fota allt från förberedelser till bröllopsfesten. Det finns ju så extremt fina detaljer som klänningen, blommorna, dukningen, tårtan, ja allt och det är så härlig stämning en sådan kärleksfylld dag.

Någon som har ett eller kanske två bröllop på lager ??  





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Golv saknas

Vem har snott en del av vårat golv?? Har inte ens märkt att en del saknas förens nu när jag höll på att bryta tån då jag klev rakt ner och slog i kanten. Inte hög kant alls egentligen men lömsk....


Ja jag vet, golvet ser ut som 80 svåra år och det beror på att det är faktiskt är 80 år gammalt då det är originalgolvet från 30-talet som inte fått sig en spabehehandling sen dess tror jag.





 




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Ont fortfarande ja,,,,

Satan i gatan vad ont i handen jag har nu...... "Ont det gör ont det gör ont det gör ont lalala lala lala la la lala"
Kan säga att det definitivt inte är det lättaste att göra allt med en hand när den andra dessutom gör ont som sjutton. Ni skulla ha sett när jag skulle få av en tröja som var lite tajt runt bandaget.... Aaaaajjjj, herregud vilken cirkus, man kan ju tro att jag är dödskjuten som jag ylar till ibland.

* våran lilla sötnöt apa













· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Fragile as a flower



· Lämna en kommentar ·
Foto Natur // 0 kommentarer




Klihjälp

Vet ni hur jobbigt det är när det klias innanför bandaget och all packning runt handen?? Ja skitjobbigt är det rent utsagt men jag har iallafall avhjälp detta genom att hitta den perfekta klihjälpen! Lagom lång så den når, väldigt smal ,ganska spetsig = PERFEKT Jag visste väl att den där kaktestarpinnen skulle komma till användning någon gång!!





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 4 kommentarer




Thaimat

Mmm... har precis käkat en supergod middag bestående av satay, kycklingspett med ris och jordnötssås mums....



· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Sommarskor

Igår när vi skulle ner och köpa oss en cupidosallad så fick vi ett rabbatblad precis när vi gick in i gallerian och då såg jag att bianco var med vilket jag inte var sen på att utnyttja då jag var på jakt efter nya sommarskor. så jag gick in på Bianco och spana in utbudet och kom därifrån med ett par snygga sommarskor som kommer att bli toppen. De passar till det mesta också.

Jag är nöjd!!

*Bilden gör verkligen inte dessa rättvisa




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Uppdrag granskning Botox och läppinjektioner

Satt och kolla på uppdrag granskning häromdagen där de pratade om skönhetsbranchen och det specifika området injektioner för att förstora läppar och botox för att bli av med rynkor.

Detta har kommit att bli nästan lika vanligt som att köpa make-up och det läskiga är att vem som helst får hålla i sprutan och utföra dessa behandlingar. Det finns ingen lag som säger att du måste vara utbildad för att utföra dessa injektioner. I många länder utanför Sverige så som i Frankrike, Spanien, Cypern medflera så är det bara läkare som får utföra dessa ingrepp då det annars finns enorma risker med det.

Det läskiga är att botox är ett nervgift som verkligen förlamar och att vem som helst får använda det som om det vore godis är skrämmande. Läggs botoxen fel så kan du förlama viktiga muskler i ansiktet så ansiktet blir slappt och hängande. Om man har otur så kan man få men för livet


Det finns hur många skönhetssalonger som helst som erbjuder dessa behandlingar men det värsta är att utbildengen för att utföra dessa korrekt finns dessvärre inte.

Jag tycker detta är läskigt. Visst att det är ett eget val att göra läppar och botox  men bestämmer man sig för att göra det så ska man väl åtminstone få känna sig säker på att få ett bra resultat och inte riskera känselbortfall, domningar, muskelförlamning för att den som utför injektionerna egentligen inte kan? Så jag tycker den lagen ska regleras illa kvickt.


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Mailadress till Ulla?

Jag efterlyser ännu en gång emailadress till dig Ulla som ville att jag skulle fota dig och din dotter. Din emailadress försvann så jag har inte kunnat kontakta dig. Om du ser det här så skicka gärna din mailadress igen till mig här på bloggen.



· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Aj aj aj

Gud vad ont jag hade när jag vaknade jag kunde inte ens röra mig utan att det gjorde ont. Dessutom hade jag väldigt ont i halsen fortfafarande och  så lät jag som en kråka när jag prata.  Det första jag sa var "får jag min medicin".

Tryckte i mig min medicin och klev upp men då jag inte kunde få på mig bh:n själv (helt omöjlig att knäppa) då det gjorde så förbenat ont, så då fick min sambo komma till undsättning och hjälpa till. Just nu är jag glad att det är helg så jag kan få hjälp för annars så hade jag fått gå här hemma halvnaken hela dagen.

Sen är jag lite glad över att det är vänsterhand som jag opererat och inte höger för då hade jag varit riktig handikappad.






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Life is a flower....





· Lämna en kommentar ·
Foto // 2 kommentarer




Max 1 kg

Operationen gick hur bra som helst, den startade strax efter 8 i morse och 11 var jag hemma igen. Jag får inte bära mer än 1 kg på 3 veckor sen blev jag sjukskriven ända till juli. Jag trodde jag skulle bli sjukskriven max 2 veckor men icke sa nicke det blev 5 veckor. Blir intressant och se om jag kan låta bli att belasta handen, just nu är det ju inga problem då jag har ont men sen när det börjar lägga sig så tror jag man kanske kan glömma det ganska lätt.

Har börjat fått rysligt ont i halsen också vilket inte är kul. Jag kände det efter opertionen, nu gör det verkligen ont när jag sväljer och nu är det inte bara rasp i halsen som jag hade tidigare veckan. Det konstiga var att igår kände jag mig helt frisk men nu idag pang bom så kom halsontet. Jaja förhoppningsvis så lägger det sig väldigt snart.








· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 3 kommentarer




Operation

Nu bär det av mot operation!!!






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Bloggsvar

Jag är just nu  glad för att jag som så gott som aldrig vinner något vann just en inbjudan till bloggsvar av fina Josefin som driver bloggen Happy days. Josefin är också en väldigt duktig fotograf så kika in i hennes blogg och kolla in alla fina bilder och allt annat som hon delar med sig av!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Oljud o dagen D imorgon

Nu är snart denna dagen över också. Idag blev hela familjen hemma då Bubbigubben inte var kry och min sambo vaknade med nackspärr som han kände av redan igår, så det blev en familjedag här hemma. Bubbigubben har nu en ny besatthet, han lever och andas dammsugare.

Förut var han livrädd för den men sen visade vi honom för någon dag sen att man verkligen inte behövde vara rädd för den och det skulle vi inte ha gjort. Så nu är dammsugarn hans nya bästa vän som han leker med vid varje vaket tillfälle. yheeej älskar ljudet av dammsugarn non-stop, vem kan bli trött på det där undebara brummandet??

Jaja iallfall så imorgon är det dagen D, dags för operation vilket innebär att jag precis av desinfekterat hela mig med descutan. Så nu är jag redo att bli skuren i, nej förresten måste upprepa desinfekterandet en gång till imorgonbitti men sen så är jag fit for cut. Ska bli skönt att bli av med knölen.

Nej nu ska jag spela legospel så hej så länge.











· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Hamsterhjul

Idag har jag mått bättre så idag var man tillbaka i hamsterhjulet med rutiner. Däremot verkar det nu som jag antagligen blir hemma imorgon då Bubbigubben inte verkar helt kry, jag smittade väl antagligen stackarn.

På tal om något helt annat så har jag tråkigt nog fotat ganska lite på sistone så nu hoppas jag snart få lite inspiration och komma igång igen. jag har en fotografering inbokad men inte förens i början av juni och innan dess så hoppas jag att jag har fotat lite.

Nej nu ska jag och älskade sambon spela pirates of the caribbean lego på ps3, så skoj.

Vill också tacka er som tar er tid att kommentera och säga snälla saker, uppskattas väldigt mycket tack till er, det är jättekul att läsa.





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Tulips

Haft lite tråkigt så jag har mixtrat med en enkel tulipan.....






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer




Utvecklingsamtal

Har precis varit på utvecklingsamtal om Bubbigubben. Han är sig väldigt lik både hemma och på dagis, det är bra att han är det tycker jag. Nu börjar han finna sig tillrätta på dagis och han har börjat involvera sig med de andra barnen också vilket han inte gjorde för en vecka sen så det känns bra.

Tydligen så har han även ett väldans humör på dagis, visserligen har han det hemma med men jag kan inte förstå var/vem det kommer ifrån..* host*... *harkel*

Överlag så går allt bra och han blir säkrare och säkrare så det är positivt, däremot så har han lyckats bli biten i kinden två dagar irad då han vägrade att släppa en leksak som ett annat barn ville ha men men....







· Lämna en kommentar ·
Neo // 2 kommentarer




På promenad genom stan...

Mina fina pojkar traskar glatt genom staden!





· Lämna en kommentar ·
Foto // 1 kommentarer




Hundraåringen som klev ut genom fönstret......

Fortfarande raspig i halsen och lite ont i kroppen, mest ont har jag i min handled med min franska knöl på (ganglion) Fast får ju ändå i tid och otid väldigt ont i den handleden just på grund av den jobbbiga knölen som klämmer på nerver. Men på fredag ska den väck, då ska jag vinka den hejdå med glädje.

Fram tills dess blir det bara att kurera sig så att jag får operera mig. Så sitter just nu i soffan och tittar på discovery och lär mig om tåg och hur de ska kunna gå fortare, faktiskt intressant otroligt nog.

Ska efter detta sätta mig och läsa  "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" Har börjat i den och den är både bra och rolig än så länge.








· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Sjuk

När jag gick och lade mig igår så hade jag rasp i halsen och svidande iögon och när jag vaknade i morse kändes det som någon stulit mina batterier och satt in budgetbatterier som är på väg att ta slut vilken sekund som helst.
Jag hade fortfarande rasp i halsen, ont i kroppen och var riktigt matt i kroppen.

Så jag gav upp vid lunch och åkte hem och somna på soffan så gott som direkt, sen var jag tvungen att tvinga upp mig för att åka och hämta älskade Bubbigubben på dagis och sambon på jobbet.

Nu sitter jag i soffan fortfarande helt sänkt med en raspig hals. Nu ska jag läsa lite och bara vila för jag måste bli frisk väldigt snart för jag ska opereras på fredag och jag vill verkligen inte ställa in det.





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Varför man inte lever så länge.....

Unga damen har en en teori om varför man inte lever så länge som hon framförde igår.

Så här är det... Det är på så vis att kroppen är för smal helt enkelt. För när kroppen är så smal så finns det bara plats för ett hjärta, om kroppen vore större så skulle det få plats med flera hjärtan.
 
Därför lever vi inte länge för vi har inte plats för fler än ett hjärta!


Mammas lilla tänkare!
"Det är så logiskt alla fattar....lala laaa"



· Lämna en kommentar ·
Unga damen // 1 kommentarer




Mindre lyckat

Igår var det planerat att träffa en kompis och hennes vänner och sitta i stadsparken, dricka lite vin för att sen gå ut och äta för att sen ta sig vidare. Vi hade jättetrevligt i stadsparken satt och prata massa skit i evigheter och hade roligt tills jag börja känna en smygande huvudvärk komma över mig.

När vi väl gick för att äta och fått in våran mat så fick jag inte i mig mer än 2-3 tuggor för jag hade fått migrän och mådde så fruktansvärt illa. Så jag var tvungen att kasta all mat och tacka för mig och åka hem. Ja så det var verkligen inte så kul eller passande och det kände väldigt onödigt på maten, lite bittert men det var väldigt trevligt så länge det vara. Bättre lycka nästa gång!!







· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Sooool tack

Godmorgon eller förmiddag kanske det ska vara!

Hade hoppats på ett strålande väder men det verkar vara lite småmolingt tråkigt nog. Hoppas det bättrar på sig mot kvällningen för då om vädret tillåter ska jag sitta i stadsparken och dricka vin med en kompis och vänner till henne, ska bli riktigt trevligt.

Så därför hoppas jag att det blir strålande väder, håller tummarna.



*Här är bilden jag lade ut i förra inlägget i färg, vet inte vilken jag tycker är finast



· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Nova

Min fina "lilla" tjej, hon har blivit så stor och fort har det gått.





· Lämna en kommentar ·
Unga damen // 0 kommentarer




Glöm mig inte

Förgetmigäj





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Sommarfest

Har precis kommit hem från sommarfesten på dagis där unga damen fick ta emot en bok som en slags avslutningpresent för snart bär de av mot förskolan.

När jag kom hem så kände jag att jagh är nog i gränslandet för ett ryggskott. Hoppas verkligen, verkligen att det INTE blir så illa utan att det går tillbaka under natten.

Nu ska jag gå och hämta Unga damen som följde med en kompis hem för att leka lite, som tur är så bor de väldigt nära.


*Min lilla tokunge!!






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




I full blom





· Lämna en kommentar ·
Foto Natur // 0 kommentarer




Apunge

Mammas söta lilla apa!







· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Mår skumt

När jag kom hem för en stund sen så började jag må fruktansvärt illa och magen kände skum, jag ignorerade det så gott jag kunde och började fixa middagskyckligen istället. Hoppas verkligen att det går över för jag vägrar bli sjuk.

Får inte bli sjuk heller för imorgon är det sommarfest på dagis för barnen som jag måste infinna mig på, för unga damen blir det en avslutningfest då hon ska gå vidare till förskolan. Så därför måste jag hålla mig frisk.




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Hjärtat

Underbara lilla!!!






· Lämna en kommentar ·
Neo // 1 kommentarer




Hemma från thailand

Gud vilken skumt väder det varit idag och fortfarande är. Ena sekunden spöregnar det för att nästa bli sol. Jag hoppas vi får fint väder snart igen, visst det är bra med lite regn men det behöver ju inte vara dygnet runt.

På tal om vädret, så kom Unga damen hem från Thailand idag  hon har varit där i 3 veckor och gjort en massa saker så som ridit elefant, badat, mysigt med ormar, haft en söt tigerunge i famnen och säkerligen en massa annat också som hon inte har berättade för mig än. Lät iallfall som hon har haft det toppen där borta.








· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Bada bada

Hittade väldigt smarta simvästar på leksaksbutiken när vi var där och letade present. Var tvungen att köpa två tills i sommar som jag ska sätta på barnen när vi är och badar. De påminde mycket om flytvästar förutom att de var i plast och i inte lika tjocka, de här var gjorda så att de skulle kunna simma i de och så hade de stöd fram under hakan så huvudet inte skulle åka ner under vattnet om de låg/haman på magen i vattnet

Det blir toppen att ha på en sådan här, allra helst på Bubbigubben. Unga damen är det dags att lära simma så det blir till att antagligen lära henne själva eller ta henne till en simskola, ska nog försöka själva först Hon brukar tycka att det är alldeles för roligt att bada för att koncentrera sig på att lära sig simma så det blir nog en liten utmaning.

PS .Ulla om du ser detta så har din mailadress kommit bort så du får jättegärna skicka den igen till mig här på bloggen.










· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Hockey VM

Kom igen nu då Sverige nu måste ni klå Finland. Heja Sverige friskt humör....heja heja heja.

Fan att finlad kvittera, dock inte ett dugg oväntat jag har inte förväntat mig något annat. Jag har faktiskt sagt att jag tror Finland tar hem det här hockey vm:et men för all del låt mig ha fel.


Nu har sista perioden precis startat HEJA SVERIGE!!!








· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Vart är solen??

Vad hände med det fina vädret?? så här ska det ju inte vara på helgerna, då ska det ju vara fint så man kan vara ute och mysa hela dagarna.  Jaja får väl fördriva tiden inomhus istället då. Jag kämpar tålmodigt med att försöka fånga en bra bild på Bubbigubben vilket verkligen inte är det lättaste då han tittar bort så fort jag plockar fram kameran och så är han ju inte stilla för två sekunder.

Man får verkligen jobba för att fota honom men som jag brukar säga "skam den som ger sig". Nu ska jag vila lite tror jag, blev så trött  hörs sen.














· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




hemma från landet

Kom hem för ett tag sen efter ett x antal timmar av snack, grillning och lite fotografering, det var supertrevligt. Det blev inte så mycket fotande av den enkla anledningen att vi mer skulle gå runt och titta in miljön för att hitta ställen för den kommande fotograferingen som ska bli riktigt kul att göra.

Det fanns många bra potentiella fotoställen då det är helt undebar miljö där ute så det kommer förhoppningsvis bli riktig bra.

Nu ska jag bara titta på film och ta det lugnt resten av kvällen.


*Här nedan är några av de få bilder jag tog idag











· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Iväg

Underbara helgen började med att jag klev upp själv vid kvart i nio, ja helt otroligt. Sen satt jag och titta på miami ink i min lugna ensamhet, inte förens vid tio så hörde jag lite gnäll från sovrummet då Bubbigubben började vakna till.

Nu har vi kommit igång ordentligt och börjat gjort oss redo för att bege oss ut för lite födelsdagspresent shopping då min sambos brors barn har kalas idag som Bubbi och sambon ska iväg på. Själv så styra jag kosan mot en kompis där jag ska grilla och fota, ska bli riktigt skoj.

Hoppas att vädret håller i sig så vi slipper grilla i regn och fota med för den delen. Nej nu ska vi åka, hörs sen








· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer




Vad gör alla superokända...

Nu ska jag sätta mig och läsa min nyinförskaffade bok  "Vad gör alla superokända människor hela dagarna" av Fredrik Lindström. Den verkar lite småskoj faktiskt och Fredrik Lindström tycker jag är riktigt bra överlag på det mesta han tar sig för. Få se om han har lyckats med den här boken också.

Här är första delen ur boken:

Johan och camilla har inte något förhållande.
 De ses bara en eller två kvällar i veckan, lagar en pasta, tittar på en hyrvideo och smäller på varandra.
så har de hållit på i över ett år nu och bägge trivs bra med det. Ibland blir det en helg tillsamman, thailändsk mat och en bio, men där går gränsen. De har ju inget förhållande.
Det har de kommit överens om.
De har otroligt bra ändå, de får ju allt det där man vill ha, lite sällskap, sköna middagar, bra sex- de kan tala om för varandra precis hur de vill ha det. Berätta om sina sexfantasier, förverkliga en massa saker de gått och funderat på. 
De är som två jättebra kompisar, fast de liksom lånar varandras kroppar så att de också kan ha allt det där schyssta som man har i ett förhållande. Det är som ett förhållande, fast utan känslor, utan  hela den jobbiga grejen. Varför ska man ha all den där skiten när det bara ställer till det? undrar han. Och hon instämmer.







· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Syren

Åhhh de undebara Syrenerna har börjat blomma, min favoritblomma då jag jag starkt förknippar den med fin försommar och min födelsdag, de luktar ju himla gott också.


Ps. Ulla om du läser detta så skicka gärna din mailadress igen till mig här på bloggen.











· Lämna en kommentar ·
Foto Natur // 0 kommentarer




Efterlyser mailadress Ulla

Jag fick en förfrågan här på bloggen om jag kunde fota dig och din dotter, du hette Ulla och jag skrev att du skulle skicka din mailadress, vilket du gjorde men nu har den försvunnit tyvärr. Jag skulle precis skicka ett mail till dig då jag märkte att den var borta. Jag hoppas du ser det här och kan skicka den igen så jag kan kontakta dig!
 




· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Produktiv dag

I dag har det varit en väldigt produktiv dag från början till slut. Först jobb och nästan direkt efter jobbet så blev det iväg med Bubbi till farmor som skulle vara barnvakt för vi skulle iväg på informationsmöte om Unga damens förskola som hon ska börja i från och med augusti.

Ja helt otroligt, hon är redan 6 år och ska börja skolan det har gått så fort. Iallfall så nu vet vi till punkt och pricka var när och hur vi ska infinna oss för de första dagarna och vad som gäller med fritids så det är skönt att ha det klart för sig.

Nej nu ska jag göra mig redo för drömmarna värld så Natti natt.










· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Tlött o seg

Har varit så seg sen jag kom hem så jag har inte orkat göra knappt något alls faktiskt, är så stel i kroppen så det känns som jag blivit överkörd av ett gäng elefanter. Ska strax gå och sova för jag orkar inte mycket längre idag det var jobbigt nog att tugga och svälja middagen.

Fick veta idag också att det inte går så jättebra för Bubbi på dagis då han är ofta arg och ledsen och leker inte alls med de andra barnen på samma sätt som de andra gör. De trodde att han har det lite jobbigt för han hans inskolning har aldrig blivit riktig av då han varit hemma mer sjuk än varit på dagis sen han började. Så han har sin inskolning nu på sätt och vis.

Gör ont i mammahjärtat att han inte vill vara där och vi måste lämna honom ändå men förhoppningsvis så vänjer han sig snart.

Nej nu ska jag faktsikt gå och sova så natti natt.





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Natti natt foton

Avslutar kvällen med dessa två foton. Nu natti natti










· Lämna en kommentar ·
Foto // 0 kommentarer




Tisdag

Då var snart tisdagen slut också, dagrana går så rysligt fort alltså så man hinner knappt med. Ikväll är det ju den efterlängtade tv-kvällen , yheeej, hoppas bara att jag orkar hålla mig vaken. 

Vet ni?! Min stackars Bubbigubbe ramlade igår också och fick ett sår i pannan och ett skrubbsår på knät, stackars plutten.

Det lite roliga var att det var inte när han varken tog sig upp för skogbackar, över rötter, stenar, eller nerför kullar han ramlar. Nej han ramlar verkligen på gruset precis utanför oss på väg in från promenaden, så typiskt! Så jag fick plåstra om lillhjärtat.

Nej nu ska jag läsa Digital fotografi så hörs sen.













· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




7 anledningar att inte skaffa en spindel

Nu har ju vi här i familjen en spindel vid namn Berit som en del redan vet och här kommer nu 7 anledningar att inte köpa en spindel som husdjur:



1. De är inte ett dugg gosiga eller roliga djur till att börja med

2. De har åtta ben

3. De är håriga

4. ettan och tvåan gör att det blir äckligt vidriga

5. De måste matas med vidriga kryp som lever (syrsor

6.De där förbannade krypen låter helvete om du har otur. Om du får tag på gnisslare så för de oljud i tid o otid, läs mitt i natten så du väcks av de. Ja de låter inte speciellt fint och rogivande alls utan det ända man önskar när de sätter igång med sitt ooljud är att den där äckliga spindeln ska ta livet av dem.

7. Ja igen bara för att de är rent av vidriga










Så därför skaffa aldrig en spindel!!


· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer




Caribbean och Loka

Jag är lite  glad just nu för det har kommit två "goda" nyheter som jag bara var tvungen att testa för det var kokossmak på dem och jag äääälskar kokos, kokos är ju bara så mums.

Den första saken jag plockade åt mig när jag hittade den var Lokas nya vatten med smak av kokos och den andra var Marabou Caribbean också med smak av kokos + banan och båda var riktigt goda.

Lokan smakade så mycket kokos att jag blev mycket glatt överraskad, den var supergod. Caribbean chockladen var också riktigt god, en ny favorit helt klart. Tyvärr så är det limited edition på chokladen så antingen får jag fälla en tår när perioden för chokladen är över eller så får jag hamstra som en tok.

Nu ska jag glo på tv och mumsa Mmmmm marabou.










· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Lilla fina


Ps. Bortse från den hemska bakgrunden









· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Inomhus

Imorse när Bubbigubben vaknade så tog min älskade undebara sambo honom och gick upp så jag skulle få sova ut, jätteskönt. När jag sen väl klev upp så var det strålande väder ute, helt fantastiskt skönt nu är det ju sommar.

Sitter just nu ändå inne framför datorn och surfar runt lite.

Har hittat en fotograf som heter Jason Bell som tar helt underbara foton, så fina.

Jag vill också  bli så duktig, drömma får man!



* Bild från igår!  Körsbärsblommor är ju så fina!!












· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Fotopromenad

Här kommer några bilder från våran kvällspromenad då jag även lät kameran få följa med.













· Lämna en kommentar ·
Foto // 1 kommentarer




Födesledag och kor

Då var denna dag snart över. Den här dagen har vi fyllt med födelsdagsfirande, koutsläpp, en promenad nu på kvällskvisten i det otroligt härliga vädret och massa fotande.

Hade aldrig sett ett koutsläpp förut som sagt men nu när det är gjort så kan man bocka av det. Kossorna tyckte nog det var skönt att få komma ut verkade det som när de kom springande och hoppandes som bestatta. Inte så konstigt försig, jag skulle nog också reagera så om jag blev instängd en hel vinter och inte fick komma ut alls.

Det var bra mycket folk också för att vara mitt i ingenstans egentligen, populärt med kossor tydligen.

Måste bara lägga till vilket otroligt underbart väder det har varit idag alltså, kunde ju inte bli bättre och det är ju så fint ute nu, maj är absolut  den bästa månaden. Visar några foton lite senare från våran (min) kvällsfotopromenad.

*Här är en av födelsedagspresenterna vi köpte.
Sno apans banan och apan goes crazy.














· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Befintligt ljus

Suttit och läst lite om det "befintliga ljuset" samtidigt som hockey går på tv:n i bakgrunden. Inte så väldigt spännande match då Sverige kändes ganska överlägsna så därför är mitt "befintliga ljus" intressantare. 

Jag var dock tvungen att pausa läsandet en stund för jag höll på att somna så för att undvika det så la jag undan boken och letade fram en bild för att fixa i photoshop istället, fick bli en av de som jag tog på Elin för någon vecka sen.

Men nu är det definitivt natti natti känner jag, sov så gott alla!





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Koutsläpp

Jag är helt slut som människa är så otroligt trött så det finns  risk att jag somnar sittandes här i soffan. Har precis landat i soffan efter att ha varit en sväng till gränby för att ordna lite saker inför imorgon för då är vi utbjudna till mamsen för hennes sambo fyller år. Tro det eller ej men vi börjar firandet redan klockan 9.00 får vi ska se koutsläpp som går av stapeln 9.30  har aldrig sett koutsläpp förut så det blir en ny erfarenhet.

Kanske blir kul att titta på ett fång  kossor som blir utsäppta på bete, har hört att de blir helt tokiga precis när de bli utsläppta.

Nu ska jag sätta mig och läsa om ljus och anstränga mig för att inte somna med boken i ansiktet.










· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 2 kommentarer




Bilbingo

Vilken minut som helst nu så styr jag kosan mot min mamma för att hämta upp henne inför säsongens första bilbingo. Japp nu ska pensionären i mig vakna till liv och dutta livet ur sig, nej men det är ju så kul, om man vinner vill säga eller det är kul även fast man inte vinner fast det är mycket roligare att vinna såklart.

Nu vinner jag inte överdrivet ofta eller snarare så gott som aldrig men någon gång kanske man har tur?! Sen så kan man ju inte vinna om man inte spelar heller. Nej nu ska jag åka.








· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Kaffebryggare

Nu har jag varit iväg och shoppat en ny kaffebryggare åt mamma. Vilken djungel det finns av kaffebryggare alltså, det är kapselmaskiner, perkolatorer, aromainställningar, timers, programfunktioner ja herregud du måste ju vara utbildad ingenjör snart för att lyckas tillaga dig en kopp kaffe på hemmaplan.

Det blev till slut iallfall en electrolux bryggare med timer och aromafunktion så den alltid brygger välsmakande kaffe även vid några få koppar??!! Tydligen så hade den här bryggaren även fått högsta testbetyg för bryggning och varmhållning.

Ja som sagt ingenjörskonst!


*Här nedan är undeverket









· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Mammas hjärta

Har suttit och lekt lite i photoshop, visste inte alls vad jag skulle göra när jag började så det blev så här. Inte så avancerat men lika kul för det tycker jag iallfall.





· Lämna en kommentar ·
Photoshop // 0 kommentarer




Kamera

Åter igen sitter jag och dreglar och trånar efter nytt kamerahus och objektiv, VILL HA!!. Varför ska foto vara så dyr hobby??
Skulle göra mycket för 7D och ännu mer för en 5D.

Nu ska jag surfa vidare och riskera fuktskador på datorn pga dregel.


Sista gången bara VILL HA, VILL HA!!!









· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Skönhetsretusch

Yheej kolla vad som ramla in genom brevlådan, nu vet jag vad jag ska göra de kommande 6 timmarna. Hoppas den är bra och att jag lär mig massor.





· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Bestick

Bubbigubben håller hårt på att man absolut ska äta med bestick och inte med händerna,  sen spelar det ingen roll  vad det är man äter.



· Lämna en kommentar ·
Neo // 0 kommentarer




Bubbisnutt

Flera bilder på min lilla fina! Jag har börjat bli riktigt  svag för svartvita bilder, det är så fint på barnbilder










· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




Neo

Mammas superfina lilla kille <3










· Lämna en kommentar ·
Foto barn // 0 kommentarer




Så utslagen

Har varit så fruktansvärt trött i några dagar nu. Därutav så dålig och tråkig uppdatering här på bloggen. Jag är halvt hjärndöd och utan fantasi när jag är så här trött, får hoppas att jag piggnar till snart.

Två saker har enbart hållt mig vaken idag. Den första är Bubbigubben, varken kan eller vill sova när han är vaken och det andra är  bilder som jag kollat igenom och fixat.

Efter jag suttit och gått igenom lite bilder så kom jag på  att jag är verkligen i behov av att börja rensa lite, vilket jag ska tag i vilket år som helst nu, ja absolut snart så.






· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 1 kommentarer




valborg

Helt slut alltså, ja jag är så trött så jag skulle utan problem kunna somna där jag befinner mig sen spelar det knappt någon roll vart det var för så trött är jag.

Hoppas alla hade en bra valborg iallfall. Vi hade det väldigt lugnt o trevligt ute hos min älskade sambos mammas stuga.
Är så mysigt o lugnt där.


Nej Nu ska jag verkligen gå och sova så natti natt!!







· Lämna en kommentar ·
Allmänt // 0 kommentarer




Vårblommor

Blå/vitsippan ute i backarna står niger och säger att nu är det vår.

Mina första foton i år på blå och vita sippor.











· Lämna en kommentar ·
Foto Natur // 1 kommentarer