Stackars liten

Har tagit hand om en mycket sjuk liten Neo idag, han har varit så hängig stackarn. Det första han gjorde imorse när vi tagit upp honom var att kräkas av den höga febern. Sen åkte min älskade sambo till jobbet och jag fortsatte pyssla om stackars lilla snutten som var så slut att han bara låg på soffan.

När vet man att ett barn är sjukt? Jo när det stannar på samma plats man satt ner dem på fast de har möjlighet att gå då vet man något inte är som det ska. Tyckte så fruktansvärt synd om honom där han låg i soffan och var skållhet. Han var så trött redan tjugo över 9 på morgonen att jag la han igen för att vila. Han somnade direkt och sov en bra stund.

Sen när han vakna så hade alvedonen jag gett honom tidigare gått ur så han var brännhet och det som händer då är att han upprepar morgonprocessen och kräks av den höga febern. Hela kudden, tröjan och golvet kräktes han ner. Usch o blä, som tur var kom inget alls i soffan då han låg på kudden och den fick ta smällen. Så det blev att köra en tvätt direkt och torka spya. Hoppas han mår lite bättre imorgon iallfall.

 


Kommentarer
Postat av: Linda

så söt:D

2011-08-31 @ 23:02:37
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: Anna

sv: så lite så ! sikken cooling ; )

2011-09-01 @ 02:07:24
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: Anna

<2

2011-09-01 @ 10:10:18
URL: http://annapannis.blogg.se/
Postat av: Anna

<3 skulle de ju vara!! ;)

2011-09-01 @ 10:10:35
URL: http://annapannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback