Ett toppen program o app

Jag har just ramlat över ett program som heter Drop box  som helt enkelt är toppen. Det är både en applikation till android och iphone men det är också ett program till datorn. Det funkar på det viset att du installerar dropbox på alla dina enheter tex din telefon och din dator hemma.

Sen när du har gjort det så är det bara att börja använda, man kan säga att drop box är som en personlig fildelningsenhet som om du vill också kan dela filerna med dina vänner. 

Allt du lägger i programmet tex foton, videoklipp har du då tillängligt på alla enheter du har drop box på. Så om du kastar in ett x antal filer på drop box hemma på datorn så kan du sen ta upp din telefon och använda dina filer när du tex sitter på bussen.

Detta är väldigt smidigt då du bara behöver lägga in filer på drop box och sen ändå ha tillgång till filerna på alla enheter utan att behöva kopiera eller spara över på annat minne.


Vill du också ha drop box så gå iin på www.dropbox.com



Kommentarer
Postat av: Caroline

Det där känner jag igen, undrar om inte vi använde det ett tag förut...? Men här passerar allt förbi i en rasande fart när sambon håller på och fixar med tekniken så det är inte lätt för mig att hänga med.:D



Ha en fin dag! Kram

2011-02-25 @ 10:30:02
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback