LÄS ALLA FACEBOOK ANVÄNDARE!!!!!

Har du noterat att du bara ser uppdateringar i ditt nyhetsflöde från samma människor? Har du också märkt att när du lägger ut statusuppdateringar,  foton, länkar så är det samma cirkel av människor som kommenterar och det verkar som att alla andra ignorerar dig?

Oroa dig inte, alla älskar dig fortfarande och ingen har blockerat dig avsiktligen. Pproblemet är att en stor klump av din vän/fanlista inte kan se någonting du lägger ut och det beror på:

Det "nya Facebook" har en standardintällning för nyhetsflödet som automatiskt är inställt att  visa ENBART inlägg från männsikor du nyligen interagerat  med eller interagerat mest med (vilket borde vara begränsat till de sista veckorna precis innan människor började byta till den nya profiilen). Så med andra ord, för både affärs- och personliga sidor, om inte vänner/fans har kommenterat mågot av dina inlägg inom dessa veckor och vice versa- är du nu osynligför dem och de är osynliga för dig!!

SÅ FIXAR DU DETTA: Rulla/scrolla ner till botten av startsidan och klicka på "redigerarinställningar", klicka nu på "visa inlägg av" och ändra inställningen till "Alla dina vänner och sidor! OBS: Detta är fixen för personliga sidor och jag är osäker på om företagssidor fungerar på samma sätt.

Att bara lägga ut en uppdatering om detta hjäler inte inte eftersom en hel del av dina vänner/fans som standrad inte kan se dina inlägg. Du får antingen skicka ett meddelande till alla på din lista (vilket jag inte är säker på att förtagssdor kan göra och det är en en ganska tjatig metod) eller lägga ut ett evenemang som förklarar situationen som detta och bjuda in hela din vänlista. Du kan också twittra om det och hoppas att de flesta av dina FBvänner också finns på twitter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback