Snyggare, Smartare, Piggare

Har ni sett reklamen för de där tuggummina med olika effekter, en som ska  göra dig snyggare, en smartare och en piggare?? Vilka supertuggummin måste jag säga. 

Jag har suttit och klurat på vad för ingredienser som dessa kan innehålla och vad är det som gör dig snyggare piggare och smartare. Tror att innehållet måste ungefär se ut så här.

Snyggare:
 tuggummits grundmassa, sötningsmedel, mjukningsmedel och s ämnen som tillför aromer. sötningsmedel xylitol, ämnet som gör dig snyggare  sprit 60 %

Piggare:
tuggummits grundmassa, sötningsmedel, mjukningsmedel och ämnen som tillför aromer. sötningsmedel xylitol  ämne för den uppiggande effekten Amfetamin

Smartare :tuggummits grundmassa, sötningsmedel, mjukningsmedel och ämnen som tillför aromer. sötningsmedel xylitol, det smarthöjande ämnet är en ört med förhöjande egenskap på ett hjärnenzym som gör att hjärnaktiviteten ökar (betyder med andra ord att de har slängt i  basilika eller liknande eftersom jag kan inte komma på något ämne som gör en smartare rakt av så är falsk markandsföring ett faktum. Skulle kanske även kunna innehålla sprit i dessa med!)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback